Povezane vesti
Produkcija Granda reagovala zbog takmičara Keba se slomio, ovo ga je potpuno dotuklo
Alo pre 18 sati
Produkcija promenila krajnji rezultat. Tokom pevačkog okršaja u Zvezdama Granda, između takmičara Mensura Abdijanovića iz tima Dare Bubamare i Sauda Prljače iz tima Snežane Đurišić, produkcija je iskoristila svoje pravo kako bi promenila krajnji… »
Produkcija reagovala zbog takmičara u "Zvezdama Granda" Keba se slomio, pokušao da sakrije suze: "Pukla me emocija"
Blic pre 19 sati
Nakon nadpevavanja, Saud Prljača prošao je direktno u treći krug sa jednom glasom prednosti. Direktor Goran Šljivić intervenisao je dodelivši dodatan glas Mensuru, izazvavši izjednačenje 5:5. Tokom pevačkog okršaja u "Zvezdama Granda", između takmičara… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 22. decembar: Maglovito jutro i hladan dan sa sunčanim periodima
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
"Bulji u telefon non-stop, pa mi kuka kako ga boli vrat!", ali i "Ja ga bez toga ne šaljem nigde!": Burne i oprečne reakcije roditelja na nov zakon o zabrani mobilnih u školama
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana
Ovo je moćan tekst pobednice Montesonga Tamare Živković: Reči nose jaku poruku posvećenu ženama
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane
Umerov: Američka i ukrajinska delegacija na Floridi rade na planu od 20 tačaka
Politika pre 5 satijoš 3 povezane