Povezane vesti
Održan protest u Novom Pazaru: “Tu smo dok se svi zahtevi ne ispune”
Luftika pre 2 sata
U nedelju, 21. decembra decembra, organizovan je protest studenata Državnog univerziteta u Novom Pazaru pod sloganom “Ili oni ili mi”. Protest je organizovan jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30… »
Da li se DUNP uništava i ko je kriv - studenti u blokadi ili su problemi stariji od protesta
N1 Info pre 4 sati
Šta se dogodilo na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru pa mu je potrebna odbrana? Više od 200 studenata ovog univerziteta izgubilo je svoj status, a sve je manje i profesora koji bi im predavali. Da li su za ono što liči na njegovo uništenje krivi… »
Studentski protest u Novom Pazaru u fotografijama
Danas pre 14 sati
Nekoliko hiljada aktivista iz cele Srbije pridružilo se studentskim protestima u Novom Pazaru, protestujući zbog „pritiska vlasti na državne univerzitete“, prema proceni agencije Rojters. Više od godinu dana, studenti Državnog univerziteta u Novom… »
Protest studenata u blokadi „Ili oni ili mi“ u Novom Pazaru kroz fotografije
Danas pre 17 sati
Protest „Ili oni ili mi“ organizaciji studenata u blokadi u Novom Pazaru organizovan je jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti tvrde da se Univerzitet „sistemski… »
Rojters o protestu u Novom Pazaru: Srpski studenti protestuju protiv pritiska na univerzitet
Danas pre 16 sati
Nekoliko hiljada aktivista iz cele Srbije pridružilo se danas studentskim protestima u Novom Pazaru protestujući protiv „onoga što opisuju kao pritisak vlasti na državne univerzitete“, prenela je britanska agencija Rojters (). Demonstracije, deo šireg… »
Vesti dana »
Ko je predsednica žirija koja je izazvala užasne reakcije zbog glasanja na Montesongu? "Koliko si sujetna..."
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Tramp doneo odluku: Povlači ambasadore i diplomate iz okruženja Srbije
Večernje novosti pre 41 minutajoš 16 povezanih