Povezane vesti

Evo šta je prethodilo skandalu u novogodišnjoj noći: Umesto Nadice Ademov na scenu izašao ovaj pevač - besna i razočarana…

Evo šta je prethodilo skandalu u novogodišnjoj noći: Umesto Nadice Ademov na scenu izašao ovaj pevač - besna i razočarana…

Blic pre 28 minuta
Zbog nezadovoljstva načinom tretmana, odlučila je da se javno izvini prisutnoj publici i odustane od daljeg nastupa. Publika je pokazala razumevanje prema njenoj odluci, a pevačica je zahvalila obožavaocima na podršci. Pevačica Nadica Ademov imala je… »
Maler! Nadica Ademov doživela peh i pre skandala na dočeku NG. Pevačici sve krenulo naopako: "Rekli su da će biti u redu, a…

Maler! Nadica Ademov doživela peh i pre skandala na dočeku NG. Pevačici sve krenulo naopako: "Rekli su da će biti u redu, a…

Blic pre 9 minuta
Priprema za nastup je bila izazovna, uključujući probleme sa haljinom specijalno šivenom za ovaj događaj. Prema dogovoru, njen nastup je prvobitno bio planiran ranije, ali je pomeren na tri sata ujutro, što nije prihvatila. Pevačica Nadica Ademov trebalo… »
„Rekao mi je da ne brinem i da će sve biti kako treba“: Nadica Ademov je, pre skandala na bini, imala još jedan peh

„Rekao mi je da ne brinem i da će sve biti kako treba“: Nadica Ademov je, pre skandala na bini, imala još jedan peh

Nova pre 23 minuta
Pevačica Nadica Ademov našla se u središtu skandala tokom dočeka Nove godine. Nadica Ademov je imala zakazan nastup na Sajmu sa još nekoliko pevača, ali je u jednom trenutku izašla na binu i rekla da neće pevati zbog neprofesionalnosti orgnizatora… »
Nadici Ademov 3 puta pomerali nastup: Otkriveno šta se dešavalo pre skandala na Sajmu

Nadici Ademov 3 puta pomerali nastup: Otkriveno šta se dešavalo pre skandala na Sajmu

Mondo pre 18 minuta
Pevačica Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup na Sajmu, zajedno sa kolegama Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović. Ipak, kako dogovori nisu ispoštovani, Nadica Ademov nije odradila svoj blok. Nadica je odbila… »
Evo šta je prethodilo skandalu na Sajmu! Nadicu Ademov 3 puta pomerali, umesto nje na binu izašao on - usledila žestoka…

Evo šta je prethodilo skandalu na Sajmu! Nadicu Ademov 3 puta pomerali, umesto nje na binu izašao on - usledila žestoka…

Kurir pre 48 minuta
Pevačica Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup na Sajmu, zajedno sa kolegama Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović. Ipak, kako dogovori nisu ispoštovani, Nadica Ademov nije odradila svoj blok. Pevačica je vidno… »
„Najavljivao sam je na bini, ali je ipak izašao Darko Lazić“: Đani se oglasio nakon skandala sa Nadicom Ademov

„Najavljivao sam je na bini, ali je ipak izašao Darko Lazić“: Đani se oglasio nakon skandala sa Nadicom Ademov

Nova pre 1 sat
Radiša Trajković Đani se oglasio nakon skandala u novogodišnjoj noći, kada je Nadica Ademov odbila da izađe na binu. Naime, on je pevač s kojim je Nadica po dogovoru trebalo nastupiti na Beogradskom sajmu. Međutim, zbog neprofesionalnosti organizatora… »
Nadica Ademov pre skandala na sajmu doživela još jedan peh: Evo šta je govorila pevačica pre nego što je besno izašla na binu…

Nadica Ademov pre skandala na sajmu doživela još jedan peh: Evo šta je govorila pevačica pre nego što je besno izašla na binu…

Kurir pre 1 sat
Nadica Ademov doživela je veliku neprijatnost na dočeku Nove godine na Sajmu, gde je trebalo da nastupa zajedno sa Radišom Trajkovićem Đanijem, Darkom Lazićem i Aleksandrom Mladenović. Pre samog skandala, bila je odlično raspoložena i sa velikim… »
Saznajemo! Evo šta je prethodilo skandalu na Sajmu - Nadicu 3 puta pomerali, umesto nje na scenu izašao on

Saznajemo! Evo šta je prethodilo skandalu na Sajmu - Nadicu 3 puta pomerali, umesto nje na scenu izašao on

Telegraf pre 1 sat
Pevačica Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup na Sajmu, zajedno sa kolegama Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović. Ipak, kako dogovori nisu ispoštovani, Nadica Ademov nije odradila svoj blok. Pevačica je vidno… »
Skandal na dočeku Nove godine: Nadica Ademov izašla na binu i rekla da neće pevati

Skandal na dočeku Nove godine: Nadica Ademov izašla na binu i rekla da neće pevati

Nova pre 2 sata
Pevačica Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup na beogradskom sajmu sa još tri izvođača - Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović. Međutim, ona je otkazala nastup zbog sukoba sa organizatorima. Kako je Nadica… »
"Mi smo samo radili ono što su nam rekli": Pevačica napravila skandal na dočeku, Đani otkrio šta se dešavalo iza kulisa

"Mi smo samo radili ono što su nam rekli": Pevačica napravila skandal na dočeku, Đani otkrio šta se dešavalo iza kulisa

Mondo pre 3 sata
Pevačica Nadica Ademov napravila je presedan u novogodišnjoj noći kada je izašla na binu Beogradskog sajma i saopštila da neće pevati zbog neprofesionalnosti organizatora i napustila halu. Njen kolega Radiša Trajković Đani, čiji je nastup prekinula kako… »
Skandal u novogodišnjoj noći! Nadica Ademov izašla na binu i rekla da neće da peva! Oglasio se Đani: Najavio sam je, ali je…

Skandal u novogodišnjoj noći! Nadica Ademov izašla na binu i rekla da neće da peva! Oglasio se Đani: Najavio sam je, ali je…

Kurir pre 2 sata
Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup u hali Beogradskog sajma, zajedno sa još tri izvođača - Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović, ali publika koja je zbog Nadice došla na kraju nije ni dočekala da je čuje… »
Nakon skandala u novogodišnjoj noći Đani otkrio zbog čega je Nadica Ademov pobesnela i nije htela da peva: "Najavio sam je…

Nakon skandala u novogodišnjoj noći Đani otkrio zbog čega je Nadica Ademov pobesnela i nije htela da peva: "Najavio sam je…

Blic pre 3 sata
Problem je nastao zbog promene satnice nastupa, što je rezultiralo njenom odlukom da napusti događaj. Organizatori su promenili prvobitni plan, što je uticalo na redosled nastupa izvođača. Pevačica Nadica Ademov napravila je presedan u novogodišnjoj noći… »
Skandal na dočeku Nove godine: Nadica Ademov izašla na binu i saopštila da neće pevati: "Izvinite, nisu ispoštovali dogovor"…

Skandal na dočeku Nove godine: Nadica Ademov izašla na binu i saopštila da neće pevati: "Izvinite, nisu ispoštovali dogovor"…

Blic pre 4 sati
Pevačica Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup na beogradskom sajmu sa još tri izvođača - Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović. Međutim, ona je otkazala nastup zbog sukoba sa organizatorima. Kako je Nadica… »
Izašla na binu i rekla da neće da peva: Nezapamćena scena s dočeka u Beogradu, Nadica Ademov raspalila po organizatorima

Izašla na binu i rekla da neće da peva: Nezapamćena scena s dočeka u Beogradu, Nadica Ademov raspalila po organizatorima

Mondo pre 4 sati
Pevačica Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup na beogradskom sajmu sa još tri izvođača - Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović. Međutim, ona je otkazala nastup zbog sukoba sa organizatorima. Nadica je rekla da… »
„Najavio sam je, ali je izašao Darko“ Đani za Telegraf otkrio šta je iznerviralo Nadicu: Pomenuo organizatore

„Najavio sam je, ali je izašao Darko“ Đani za Telegraf otkrio šta je iznerviralo Nadicu: Pomenuo organizatore

Telegraf pre 4 sati
Nakon što je pevačica Nadica Ademov izašla na binu i saopštila da zbog neprofesionalnosti organizatora neće pevati novogodišnju noć, oglasio se Radiša Trajković Đani. Naime, on je pevač s kojim je Nadica po dogovoru trebalo nastupiti na Beogradskom… »
Rekli joj da će prvi put na binu izaći u 3 ujutru! Evo zašto je Nadica Ademov napustila novogodišnji nastup

Rekli joj da će prvi put na binu izaći u 3 ujutru! Evo zašto je Nadica Ademov napustila novogodišnji nastup

Telegraf pre 9 sati
Nadica Ademov napustila je halu na Sajmu gde je imala zakazan novogodišnji nastup, zajedno sa Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović. Pevačica je halu napustila nakon što joj je saopšteno da će na binu prvi put te noći izaći… »
Skandal na Sajmu! Nadica Ademov izašla na binu i saopštila da neće pevati: "Nisu ispoštovali dogovor"

Skandal na Sajmu! Nadica Ademov izašla na binu i saopštila da neće pevati: "Nisu ispoštovali dogovor"

Telegraf pre 9 sati
Nadica Ademov imala je zakazan novogodišnji nastup u hali Beogradskog sajma, zajedno sa još tri izvođača - Darkom Lazićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i Aleksandrom Mladenović, ali publika koja je zbog Nadice došla na kraju nije ni dočekala da je čuje… »

Vesti dana »