Povezane vesti

Pojavio se novi snimak sa telefona agenta ICE: Prikazano šta je prethodilo ubistvu žene u Mineapolisu, gradonačelnik tvrdi da…

Pojavio se novi snimak sa telefona agenta ICE: Prikazano šta je prethodilo ubistvu žene u Mineapolisu, gradonačelnik tvrdi da…

Nova pre 1 dan
Novoobjavljeni video-snimak, navodno snimljen mobilnim telefonom agenta Imigracione i carinske službe SAD (ICE) Džonatana Rosa, prikazuje trenutke koji su prethodili smrtonosnom incidentu u kojem je u Mineapolisu stradala Rene Nikol Gud. Snimak, do kog… »
Da li je ovo krunski dokaz? Novi snimak ubistva Rene Gud u Mineapolisu dodatno podelio javnost. Obe strane ga tumače sebi u…

Da li je ovo krunski dokaz? Novi snimak ubistva Rene Gud u Mineapolisu dodatno podelio javnost. Obe strane ga tumače sebi u…

Dnevnik pre 1 dan
U javnost je izašao dramatičan snimak smrtonosne pucnjave u Mineapolisu, zabeležen mobilnim telefonom agenta Imigracione i carinske službe (ICE) koji je usmrtio tridesetsedmogodišnju Rene Gud. Video, koji nudi sirovu perspektivu iz prvog lica, objavila… »
(Uznemirujuće) Novi snimak ubistva u Mineapolisu: Agent carinske službe upucao ženu (37), ispalio tri metka (video, foto)

(Uznemirujuće) Novi snimak ubistva u Mineapolisu: Agent carinske službe upucao ženu (37), ispalio tri metka (video, foto)

Kurir pre 1 dan
Američki mediji objavili su novi snimak koji prikazuje trenutke pre i tokom ubistva 37-godišnje Rene Gud, koju je u Mineapolisu ubio agent američke Imigracione i carinske službe (ICE) Džonatan Ros. Snimak je, kako je potvrdio zvaničnik Ministarstva za… »
Novi snimak sa telefona agenta ICE: Šta je prethodilo ubistvu žene u Mineapolisu (VIDEO)

Novi snimak sa telefona agenta ICE: Šta je prethodilo ubistvu žene u Mineapolisu (VIDEO)

N1 Info pre 1 dan
Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, navodno sa telefona agenta Džonatana Rosa, pokazuje interakciju koja je dovela do ubistva žene u Mineapolisu, piše Independent. Novoobjavljeni snimak, navodno snimljen telefonom agenta ICE Džonatana Rosa… »
Uznemirujuć snimak ubistva u Mineapolisu; Agent ICE-a upucao ženu VIDEO

Uznemirujuć snimak ubistva u Mineapolisu; Agent ICE-a upucao ženu VIDEO

B92 pre 1 dan
Američki mediji objavili su novi snimak koji prikazuje trenutke pre i tokom ubistva 37-godišnje Rene Gud, koju je u Mineapolisu ubio agent američke Imigracione i carinske službe (ICE) Džonatan Ros. Snimak je, kako je potvrdio zvaničnik Ministarstva za… »
Novi snimak ubistva u Mineapolisu pojačao tenzije oko slučaja: Obe strane tvrde da je ovo dokaz da su u pravu!

Novi snimak ubistva u Mineapolisu pojačao tenzije oko slučaja: Obe strane tvrde da je ovo dokaz da su u pravu!

Telegraf pre 1 dan
Svađa oko istrage i nadležnosti. U javnost je izašao dramatičan snimak smrtonosne pucnjave u Mineapolisu, zabeležen mobilnim telefonom agenta Imigracione i carinske službe (ICE) koji je usmrtio tridesetsedmogodišnju Rene Gud. Video, koji nudi sirovu… »
Gud provocirala pripadnike ICE, pa ubijena: Tramp Mlađi objavio novi snimak, potvrđuje Vensov stav (video)

Gud provocirala pripadnike ICE, pa ubijena: Tramp Mlađi objavio novi snimak, potvrđuje Vensov stav (video)

Euronews pre 1 dan
Američka Agencija za imigraciju i carinu (ICE) prilikom nedavne intervencije u Mineapolisu ubila je Rene Gud (37). Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vens izjavio je da je 37-godišnja stanovnica Mineapolisa izgubila život, posledica… »
Modus operandi američkih snaga - "Prvo pucaj, pitaj kasnije": Ubistvo žene u Mineapolisu otvorilo nove-stare rane u SAD u…

Modus operandi američkih snaga - "Prvo pucaj, pitaj kasnije": Ubistvo žene u Mineapolisu otvorilo nove-stare rane u SAD u…

Večernje novosti pre 1 dan
U JUTARNjIM časovima 7. januara u Mieapolisu ubijena je Rene Nikol Gud (37). Samohranu majku troje dece ubio je federalni policajac, pripadnik ICE (Immigration and Customs Enforcement), službe čiji zadat je da lovi ilegalne imigrante po SAD. Foto… »
Trampova ideologija: Ne treba mi međunarodno pravo

Trampova ideologija: Ne treba mi međunarodno pravo

Sputnik pre 1 dan
Stavovi koje je u intervjuu „Njujork tajmsu“ izneo Donald Tramp, o međunarodnom pravu, NATO-u i Grenlandu su sublimacija američkih stavova o sebi samima. Svi Amerikanci, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju o ovim stvarima misle isto, jedino što… »
Ovo je agent ICE koji je ubio ženu u Mineapolisu: ratni veteran i veliki pobornik Trampovog pokreta (foto)

Ovo je agent ICE koji je ubio ženu u Mineapolisu: ratni veteran i veliki pobornik Trampovog pokreta (foto)

Mondo pre 1 dan
Agent ICE (Služba za imigraciju i carinu) Džonatan Ros (43) je upucao i ubio ženu Rene Nikol Gud (37) u južnom Mineapolisu u Sjedinjenim Američkim Državama, piše " Asosijejted Pres". Nakon ubistva majke troje dece, izbili su masovni protesti koji su… »
Šta je ICE u SAD i kakva ovlašćenja imaju njeni agenti

Šta je ICE u SAD i kakva ovlašćenja imaju njeni agenti

Nova pre 1 dan
Američka Služba za imigraciju i carinu (ICE) našla se u centru pažnje posle ubistva 37-godišnje Rene Nikol Gud u Mineapolisu, što je izazvalo talas protesta i žestoke kritike zbog načina na koji ova agencija sprovodi imigracione zakone. ICE je od… »
Policajac koji je ubio ženu u Mineapolisu - veteran iz Iraka, prošle godine ga auto vukao 90 m po ulici

Policajac koji je ubio ženu u Mineapolisu - veteran iz Iraka, prošle godine ga auto vukao 90 m po ulici

N1 Info pre 1 dan
Agent Službe za imigraciju i carine (ICE) koji je upucao ženu u automobilu usred dana u Mineapolisu teško je bio povređen prošle godine u sličnom incidentu, kada ga je muškarac u bekstvu vukao automobilom više od 90 metara, objavio je CNN. CNN prenosi… »
Ovo je agent ICE koji je ubio majku troje dece u Mineapolisu: Veteran rata u Iraku, oženjen Filipinkom, pobornik MAGA pokreta…

Ovo je agent ICE koji je ubio majku troje dece u Mineapolisu: Veteran rata u Iraku, oženjen Filipinkom, pobornik MAGA pokreta…

Kurir pre 1 dan
Samo dan nakon što je agent američke Službe za imigraciju i carinu (ICE) Džonatan Ros upucao i ubi o Rene Nikol Gud (37) , majku troje dece, u južnom delu Mineapolisa, grad je ponovo zahvatio talas besa i protesta. Incident koji se dogodio 7. januara… »
Ko je ICE agent koji je ubio ženu u Mineapolis: Veteran kojeg su vukli kolima

Ko je ICE agent koji je ubio ženu u Mineapolis: Veteran kojeg su vukli kolima

Radio 021 pre 1 dan
Agent Službe za imigraciju i carine (ICE) koji je upucao ženu u automobilu usred dana u Mineapolisu teško je bio povređen prošle godine u sličnom incidentu. Agent koji je identifikovan kao Džonatan Ros je ratni veteran, a prošle godine ga je vozač u… »
FBI isključio lokalne vlasti iz istrage ubistva žene u Mineapolisu: Trampova administracija i dalje tvrdi da je agent pucao u…

FBI isključio lokalne vlasti iz istrage ubistva žene u Mineapolisu: Trampova administracija i dalje tvrdi da je agent pucao u…

Nova pre 1 dan
Zvaničnici savezne države Minesote optužili su FBI da im je onemogućio pristup istrazi o smrtonosnoj pucnjavi u kojoj je agent američke Imigracione i carinske službe (ICE) ubio 37-godišnju Rene Nikol Gud u Mineapolisu. Smrt Rene Gud izazvala je talas… »
Identifikovan agent američke službe ICE koji je usmrtio ženu: Ubistvo u Mineapolisu pokrenulo masovne proteste (foto)

Identifikovan agent američke službe ICE koji je usmrtio ženu: Ubistvo u Mineapolisu pokrenulo masovne proteste (foto)

Mondo pre 1 dan
Agent američke imigracione službe ICE koji je u sredu smrtonosno pucao na Rini Gud (37) u Mineapolisu identifikovan je kao Džonatan Ros, potvrdili su savezni zvaničnici. Prema tvrdnjama Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD, Džonatan Ros je isti… »
Ovo je agent ICE-a koji je ubio majku troje dece: Vatreni pristalica maga pokreta, oženjen Filipinkom

Ovo je agent ICE-a koji je ubio majku troje dece: Vatreni pristalica maga pokreta, oženjen Filipinkom

Telegraf pre 1 dan
Samo dan nakon što je agent američke Službe za imigraciju i carinu (ICE) Džonatan Ros upucao i ubio 37-godišnju Rene Nikol Gud, majku troje dece, u južnom delu Mineapolisa, grad je ponovo zahvatio talas besa i protesta. Incident koji se dogodio u sredu… »
Šta je ICE u Americi i kakva ovlašćenja imaju agenti da upotrebe silu

Šta je ICE u Americi i kakva ovlašćenja imaju agenti da upotrebe silu

BBC News pre 1 dan
Američka Služba za imigraciju i carinu (ICE) ponovo se suočava sa kritikama pošto je njen pripadnik ubio ženu u Mineapolisu. Ubistvo 37-godišnje Rene Nikol Gud u Mineapolisu izazvalo je proteste i dovelo do kritika na račun američke Službe za imigraciju… »
Svet u eri Donalda Trampa: Menjaju li se globalna pravila igre ili se vraćaju staroj logici – gde je tu Srbija?

Svet u eri Donalda Trampa: Menjaju li se globalna pravila igre ili se vraćaju staroj logici – gde je tu Srbija?

Euronews pre 1 dan
Donald Tramp, nedavno je u intervjuu za "New York Times" komentarisao svoje ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD-a. Prema njegovim rečima, ta ovlašćenja zavise od ličnog morala, dok je pitanje preuzimanja Grenlanda i uloge NATO-a… »
Tramp odbacio međunarodno pravo: "Moje ograničenje su moj moral i moj um"

Tramp odbacio međunarodno pravo: "Moje ograničenje su moj moral i moj um"

Večernje novosti pre 1 dan
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom". Foto: Profimedia, Vikipedija/Javno vlasništvo On je odbacio međunarodno pravo, dodajući da… »
Tramp gazi po međunarodnom pravu dok SAD potresaju protesti zbog ubistva samohrane majke

Tramp gazi po međunarodnom pravu dok SAD potresaju protesti zbog ubistva samohrane majke

Vreme pre 1 dan
Predsednik SAD-a Donald Tramp izjavio je da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim „ličnim moralom“, odbacivši međunarodno pravo. Sa druge strane Tramp se u Minesoti, ali i drugim delovima SAD-a… »
Tramp: Ne treba mi međunarodno pravo, dovoljan mi je moj razum

Tramp: Ne treba mi međunarodno pravo, dovoljan mi je moj razum

Vesti online pre 1 dan
Jedini ograničavajući faktor kada su u pitanju moja ovlašćenja kao vrhovnog komandanta su moji lični moralno-etički principi, rekao je predsednik SAD Donald Tramp. „Da, postoji nešto. Moj sopstveni moral. Moj razum. To je jedino što može da me… »
Tramp: Moju moć ograničava moj moral, međunarodno pravo nije potrebno

Tramp: Moju moć ograničava moj moral, međunarodno pravo nije potrebno

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom". On je odbacio međunarodno pravo, dodajući da preuzimanje Grenlanda ili očuvanje NATO-a "možda… »
TRAMPU JE SAMO NEBO GRANICA: "Ne zanima me međunarodno pravo, moral je jedino ograničenje moje moći"!

TRAMPU JE SAMO NEBO GRANICA: "Ne zanima me međunarodno pravo, moral je jedino ograničenje moje moći"!

Kurir pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je jedino ograničenje njegove moći kao vrhovnog komandanta njegov „sopstveni moral“, odbacujući međunarodno pravo i druge provere njegove sposobnosti da koristi vojnu silu. U opširnom intervjuu za Njujork… »
Tramp za Njujork tajms: Moj lični moral jedino ograničenje u spoljnoj politici, NATO u suštini beskoristan bez SAD

Tramp za Njujork tajms: Moj lični moral jedino ograničenje u spoljnoj politici, NATO u suštini beskoristan bez SAD

Danas pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je jedino ograničenje njegove moći kao vrhovnog komandanta njegov „lični moral“, čime je odbacio međunarodno pravo i druge mehanizme kontrole nad njegovom sposobnošću upotrebe vojne sile. U opširnom… »
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je…

"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je…

Blic pre 2 dana
Donald Tramp je izjavio da njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta zavise isključivo od njegovog ličnog morala Odbacio je međunarodno pravo kao ograničenje s američke strane i istakao da je odlučujuća nacionalna snaga Predsednik SAD Donald Tramp… »

Vesti dana »