Povezane vesti
Milica se oglasila nakon skandala na krštenju ćerke: "Terza je krenuo da divlja! Parohija će da tuži zbog..."
Telegraf pre 2 dana
Bivša zadrugarka Milica Veličković otkrila je svoju stranu priče nakon skandala sa krštenja njene i Terzine ćerke Barbare. Devojčicin otac, Borislav Terzić Terza, izjavio da ga je Milica izbacila iz crkve, a ona je otkrila šta se zapravo desilo. - Nisam… »
Terza pokazao poklone za ćerkicu i njeno krštenje: Spremio skupocen poklon, pa setio da je i Milici rođendan
Telegraf pre 2 dana
Učesnik "Zadruge 9 Elite" Borislav Terzić Terza napustio je rijaliti kako bi prisustvovao krštenju ćerke koju je dobio sa Milicom Veličković. Iako je rijaliti učesnik mislio kako je njegova ćerka krštena do sada iznenadio se kada ga je produkcija izvela… »
Ovo je jedini muškarac s terzine strane koji se piojavio na slavlju: Milica prihvatila da on dođe... Iznenadićete se kad…
Kurir pre 1 dan
Milica Veličković danas je napravila slavlje povodom prvog rođendana svoje naslednice Barbare, koju je dobila sa Borislavom Terzićem Terzom. Nakon što je obavljen svečani čin krštenja, Milica Veličković je u jednom restoranu okupila prijatelje i rodbinu… »
Jedini čovek sa Terzine strane koji se pojavio na Barbarinom rođendanu: Milica prihvatila da on dođe zbog...
Telegraf pre 1 dan
Milica Veličković danas je napravila slavlje povodom prvog rođendana svoje naslednice Barbare, koju je dobila sa Borislavom Terzićem Terzom. Nakon što je obavljen svečani čin krštenja, Milica Veličković je u jednom restoranu okupila prijatelje i rodbinu… »
"Njene drugarice su me..." Terza slomljen od bola nakon skandala na krštenju, kroz suze priznao šta se dešavalo: Pop nas je...…
Kurir pre 1 dan
Borislav Terzić Terza čim je ponovo zakoračio u "Zadrugu 9 - Elitu" istakao je da je krštenje njegove ćerke bio "potpuni haos". Cimerima iz rijaliti vile u Šimanovcima kroz suze je prepričao kako ga je Milica Veličković terala iz crkve, kao i kako je… »
Terzina porodica besna na Milicu, Munjez otkrio šok detalje iz crkve: "Terza je poljubio popu ruku, a onda..."
Telegraf pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica, Milica Veličković, danas je upriličila krštenje ćerke Barbare, koju je dobila sa Borislavom Terzićem Terzom, aktuelnim učesnikom "Elite". Milica i Terza raskinuli su veridbu nakon što je on prevario i od tada nisu u dobrim… »
"Terzina porodica je besna na Milicu" Munjez nakon skandala na krštenju ćerke Milice Veličković i Terze otkrio šta se…
Blic pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković danas je upriličila krštenje ćerke Barbare, koju je dobila sa Borislavom Terzićem Terzom, aktuelnim rijaliti učesnikom "Zadruge 9 Elite". Milica i Terza inače nisu u dobrim odnosima, a danas je došlo do… »
Skandal na krštenju ćerke Milice i Terze: Izbacila ga iz crkve usred svečane ceremonije: "Sve ste videli" (video)
Blic pre 1 dan
Terza je doneo poklone za ćerku Odlučio je da se ipak vrati Borislav Terzić Terza izveden je iz "Elite 9" kako bi prisustvovao krštenju ćerke Barbare, ali ga je bivša verenica Milica Veličković izbacila sa svečane ceremonije. Naime, Terza je stigao u… »
"Parohija me tuži zbog Terze": Milica Veličković se oglasila nakon skandala u crkvi, bivši došao ozvučen i sve snimao
Mondo pre 1 dan
Milica Veličković otkrila je svoju stranu priče sa skandala sa krštenja ćerke Barbare, nakon što je Borislav Terzić Terza izjavio da ga je izbacila iz crkve, nakon čega je Milica otkrila da će je crkvena parohija tužiti zbog snimanja. " Ja nisam izbacila… »
"Zamislite da su njegovi drugovi došli, šta bi bilo!" Munjez nakon skandala na krštenju ćerke Milice i Terze otkrio šta se…
Kurir pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković danas je upriličila krštenje ćerke, koju je dobila sa Borislavom Terzićem Terzom, aktuelnim rijaliti učesnikom "Zadruge 9 Elite". Milica i Terza inače nisu u dobrim odnosima, a danas je došlo do neprijatne… »
"Parohija me tuži zbog Terze" Milica Veličković šokirala nakon skandala u crkvi na krštenju ćerke: Krenuo je da divlja, bilo…
Kurir pre 1 dan
Milica Veličković otkrila je svoju stranu priče sa skandala sa krštenja ćerke, nakon što je Borislav Terzić Terza izjavio da ga je izbacila iz crkve. Milica je sada ispričala šta se događalo tokom svečane ceremonije, te je otkrila da će je crkvena… »
"Parohija me tuži zbog Terze" Milica Veličković nakon skandala u crkvi na krštenju ćerke: "Beba je plakala, on je divljao"…
Blic pre 1 dan
Milica tvrdi da Terzu nije izbacivala iz crkve Ona je navela da je sramota zbog svega Milica Veličković otkrila je svoju stranu priče sa skandala sa krštenja ćerke Barbare, nakon što je Borislav Terzić Terza izjavio da ga je izbacila iz crkve. Milica je… »
(Video) Milica Veličković stigla besna ispred restorana: Gosti dolaze, sve je spremno za slavlje nakon skandala sa Terzom na…
Blic pre 1 dan
Tokom ceremonije izbila je rasprava između Milice i Borislava Terzića. Borislav tvrdi da mu je onemogućeno da prisustvuje krštenju zbog sukoba sa Milicom. Milica Veličković došla je nervozna ispred restorana gde će biti upriličeno slavlje povodom… »
"Tu scenu ću pamtiti dok sam živ" Terza se slomio na hiljadu komada nakon krštenja ćerke, kroz jecaje se obratio porodici…
Blic pre 1 dan
Terza je otkrio kako mu je Milica tokom krštenja prebacivala mnoge stvari Milica nije želela da uzme za ćerku poklone od oca Zadrugar Borislav Terzić Terza slomio se na hiljadu komada zbog skandala na krštenju ćerke Barbara, gde ga je bivša partnerka… »
Milica Veličković isterala terzu iz crkve: Iz rijalitija stigao na važan događaj, u suzama napustio ceremoniju: Pop je smirivao…
Kurir pre 1 dan
Borislav Terzić Terza danas je napustio Elitu, kako bi prisustvao važnom događaju u spoljnom svetu, gde se našla i Milica Veličković. Događaj se održavao u crkvi, a kada je Terza stigao njegova bivša ga je isterala. On je odmah progovorio o ovoj… »
Evo šta je Milica Veličković uradila nakon što je Terzu izbacila iz crkve, on van sebe: "Do kraja života ću.."
Telegraf pre 1 dan
Učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, slomljen je zbog skandala koji se desio na krštenju njegove ćerke Barbare, gde ga je bivša verenica Milica Veličković izbacila iz crkve. Terza se rasplakao kada je stigao blizu Bele kuće, ali je istakao da će se sa… »
(Video) Terzu Milica izbacila iz crkve, on se vratio na krštenje, pa ponovo izbačen - besan krenuo za Šimanovce
Blic pre 1 dan
Milica je privremeno zamolila Terzu da napusti crkvu zbog razlike u mišljenjima. Iako je napustio crkvu, Terza se ubrzo vratio kako bi prisustvovao događaju. Milica Veličković isterala je iz crkve Borislava Terzića Terzu koji je došao na krštenje svoje… »
(Video) Krštenje ćerke Milice i Terze. Njega izveli iz Elite 9, ona u crkvu stigla doterana sa malom Barbarom
Blic pre 1 dan
Ceremonija krštenja održana je u crkvi na Bežanijskoj kosi, prisustvovali su najbliži članovi porodice. Milica se prisetila rođenja ćerke i izrazila zahvalnost za njen prvi rođendan putem Instagram objave. Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković danas… »
"Govorili su mi marš iz crkve, pop je smirivao" Terza otkrio šok detalje sa krštenja ćerke: "Nije htela da se nastavi…
Blic pre 1 dan
Milica je spomenula i Sofiju u crkvi Borislav Terzić Terza izašao je iz rijalitija kako bi bio na krštenju Borislav Terzić Terza otkrio je šok detalje sa krštenja njegove ćerke, sa kojeg ga je bivša partnerka Milica Veličković izbacila. Terza je napustio… »
Rijaliti učesnici napravili skandal u crkvi: Bivši došao na krštenje ćerke, ona ga izbacila pred popom i kumovima (foto)
Mondo pre 1 dan
Borislav Terzić Terza izveden je iz "Elite 9" kako bi prisustvovao krštenju ćerke Barbare, koju je dobio sa Milicom Veličković koju je ostavio dok je još bila u drugom stanju. Terza je danas bio vidno uzbuđen zbog izlaska iz Elite i plakao misleći da je… »
Drama: Milica izbacila Terzu iz crkve!
Svet & Skandal pre 1 dan
Milica Veličković krstila je ćerkicu Barbaru u prisustvu Terze, ali nije moglo da prođe bez drame. Naime, Terza je došao na krštenje svoje ćerke, ali Milica je pobesnela kada je videla kamere. Ivan Vučićević – Otkazaću krštenje – rekla je Milica, a potom… »
Skandal na krštenju Terzine i Milicine ćerke: Ona ga izbacila iz crkve usred ceremonije "Sve ste videli"
Telegraf pre 1 dan
Borislav Terzić Terza izveden je iz "Elite 9" kako bi prisustvovao krštenju ćerke Barbare. Produkcija ga je izvela a on je bio vidno uzbuđen. Ipak, došavši na ceremoniju zatekao ga je vrlo neprijatan prizor, kada ga je bivša verenica Milica Veličković… »
"Svi njeni su urlali na mene da izađem..." Terza otkrio šok detalje sa krštenja "Vređala je Sofiju..."
Telegraf pre 1 dan
Borislav Terzić Terza je napustio "Elitu" kako bi prisustvovao svečanoj ceremoniji, međutim, Milica ga je izbacila iz crkve. - Prvo mi nije dala da uđem, moljakao sam da mi je da, jedva je dala da se slikam sa njom. Dok je pop krstio dete, ona mi je… »
"Sama sam izašla iz porodilišta, sama sve radim," Milica odbrusila Terzi pred svima, prebacila mu i za Sofiju
Telegraf pre 1 dan
Borislav Terzić Terza danas je izveden iz Elite kako bi otišao svojoj ćerkici Barbari na krštenje. Terza je bio vidno uzbuđen a u jednom trenutku bio je izbačen iz crkve. Ipak on se opet vratio ali dočekala ga kritika njegove bivše verenice koja mu je… »
(Foto) Terza pokazao poklone koje je spremio za ćerku. Na zlatnoj narukvici ugravirana posebna poruka
Blic pre 1 dan
Datum krštenja poklapa se sa rođendanom majke njegovog deteta, Milice Veličković. Njegov ključni cilj tog dana bio je da stvori uspomene sa svojom ćerkom Barbarom. Učesnik "Zadruge 9 Elite" Borislav Terzić Terza napustio je rijaliti kako bi prisustvovao… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana