Povezane vesti

VIDEO Prvi veliki šok na Australijan openu: Ovo niko nije očekivao od anonimusa

VIDEO Prvi veliki šok na Australijan openu: Ovo niko nije očekivao od anonimusa

Nova pre 7 minuta
Prvi veliki šok na Australijan openu je poraz 22. nosioca na turniru koji nije morao ni da raspakuje kofer u Melburnu. Flavio Koboli, 22. nosilac na turniru, ispraćen je ekspresno od Artura Ferija iz Velike Britanije sa 7:6(1), 6:4, 6:1. Feri koji nikada… »
Kecmanović izgubio u prvom kolu Australijan opena

Radio sto plus pre 12 minuta
Kecmanović, 59. teniser sveta, izgubio je posle tri sata i 54 minuta, na startu prvog grend slem turnira u sezoni, koji je noćas počeo u Melburn Parku. Argentinski teniser je u prvom setu napravio dva brejka i poveo u meču. Kesmanović je uzvratio u… »
Zverev preživeo minu i napravio preokret, čeka se spektakl Olge i Venus

Zverev preživeo minu i napravio preokret, čeka se spektakl Olge i Venus

Nova pre 20 minuta
Krenuo je Australijan open i već prvog dana doneo dosta uzbuđenja. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. „Srećni slem“ je u nedelju doneo bogat program, a videli smo i neka iznenađenja. Srbija je nažalost odmah na startu ostala… »
Kecmanović poražen na startu Australijan opena

Kecmanović poražen na startu Australijan opena

Radio 021 pre 32 minuta
Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je izgubio od 61. igrača sveta Argentinca Tomasa Martina Ečeverija posle pet setova, 2:6, 6:3, 6:4, 3:6, 4:6. Kecmanović, 59. teniser sveta, izgubio je posle tri… »
Zverev, Džumhur i Serundolo u drugom kolu Australijan opena

Zverev, Džumhur i Serundolo u drugom kolu Australijan opena

Radio sto plus pre 12 minuta
Treći teniser sveta pobedio je posle dva sata i 43 minuta. Teniseri su u prvom setu napravili po jedan brejk i odigran je taj-brejk, koji je Dijalo dobio 7:1. Zverev je posle toga zaigrao bolje, pet puta je oduzeo servis protivniku, koji u nastavku nije… »
Kemanović pao posle pet setova na startu AO

Kemanović pao posle pet setova na startu AO

Euronews pre 17 minuta
Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je nastup na Australijan openu već u prvom kolu, pošto je posle velike borbe i tri sata i 57 minuta igre poražen od Argentinca Tomasa Martina Etčeverija sa 3:2 u setovima – 2:6, 6:3, 6:4, 3:6, 4:6. Meč nije počeo… »

Politika pre 32 minuta
Kecmanović je 59. teniser sveta. Srpski teniser Miomir Kecmanović nije danas uspeo da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je izgubio od 61. igrača sveta Argentinca Tomasa Martina Ečeverija posle pet setova, 2:6, 6:3… »
Komšije ne pamte ovakav rezultat na AO, teniser iz BiH obrisao patos sa rivalom i prošao u drugo kolo

Komšije ne pamte ovakav rezultat na AO, teniser iz BiH obrisao patos sa rivalom i prošao u drugo kolo

Telegraf pre 32 minuta
U sitne sate Srbija je ostala bez jednog predstavnika na Australijan openu, dok se naš sused radovao pobedi svoje najveće uzdanice! Ne pamti se da je u Australiji Damir Džumhur tako lako prošao u drugo kolo, kao što je to sada učinio. Teniser iz Bosne i… »
Kecmanović posle pet setova eliminisan sa Australijan opena

Kecmanović posle pet setova eliminisan sa Australijan opena

RTS pre 1 sat
Argentinac Tomas Martin Ečeveri eliminisao je srpskog tenisera Miomira Kecmanovića u prvom kolu Australijan opena posle pet odigranih setova - 3:2 (6:2, 3:6, 4:6, 6:3, 6:4). Prvi put od 2023. godine Miomir Kecmanović je poražen već na samom početku prvog… »
Zverev loše krenuo pa odlično završio, poraz šampiona DK

Zverev loše krenuo pa odlično završio, poraz šampiona DK

Sport klub pre 1 sat
Aleksander Zverev, prošlogodišnji finalista Australijskog opena, loše je otvorio program muške konkurencije na „Rod Lejver areni“, ali se odlično popravio. Gabrijel Dijalo, 2,03 metara visoki Kanađanin, 41. na svetu, odlično je počeo, ali se posle prve… »
Kecmanović u suzama: Tenis mi sad nije u prvom planu

Kecmanović u suzama: Tenis mi sad nije u prvom planu

Sport klub pre 1 sat
„Tako je – kako je. Trenutno mi nije toliko tenis bitan trenutno. Igram koliko mogu“, rekao je Miomir Kecmanović kroz suze srpskim novinarima posle poraza od Tomasa Ečeverija u prvom kolu Australijan openu. Videli smo da je Miomiru teško i upitali ga da… »
Žreb se otvorio, ali Kecmanović je pao u maratonu!

Žreb se otvorio, ali Kecmanović je pao u maratonu!

Sport klub pre 1 sat
Peti set, 4:4, više od tri i po sata igre. Spasao je Miomir Kecmanović pet brejk lopti, ali šestu nije i ubrzo je doživeo poraz na startu Australijan opena. Na kraju, posle tri sata i 54 minuta igre, bolji od Kecmanovića bio je Argentinac Tomas Ečeveri… »
Kecmanović se rasplakao, doživeo porodičnu tragediju na Božić: Otkrio zbog čega mu tenis sada nije prioritet

Kecmanović se rasplakao, doživeo porodičnu tragediju na Božić: Otkrio zbog čega mu tenis sada nije prioritet

Nova pre 1 sat
Miomir Kecmanović je zastao, a onda u suzama objavio porodičnu tragediju koja ga je izuzetno pogodila i koja je učinila da tenis nije u prvom planu. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Tomas Martin Ečeveri je uspeo posle… »
Kecmanović u suzama, otkrio tužne vesti

Kecmanović u suzama, otkrio tužne vesti

B92 pre 1 sat
Miomir Kecmanović otkrio je tužne vesti posle ispadanja sa Australijan opena. Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Argentinca Tomasa Martina Ečeverija u prvom kolu Australijan opena. "Dao sam koliko sam mogao, sve od sebe. Žao mi je što nisam… »
Kecmanović posle poraza u suzama objasnio zašto mu tenis trenutno nije toliko bitan: "Za Božić sam..."

Kecmanović posle poraza u suzama objasnio zašto mu tenis trenutno nije toliko bitan: "Za Božić sam..."

Telegraf pre 1 sat
Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da prođe prvo kolo Australijan Opena pošto je u pet setova izgubio od Tomasa Martina Ečeverija, a nakon susreta je podelio svoje viđenje meča. - Dao sam koliko sam mogao, sve od sebe. Žao mi je što nisam uspeo… »
Kecmanović eliminisan posle drame od pet setova: Bolan poraz i pad na ATP listi

Kecmanović eliminisan posle drame od pet setova: Bolan poraz i pad na ATP listi

Nova pre 2 sata
Miomir Kecmanović na grend slemu je garancija da će meč biti završen u pet setova. To je postalo pravilo, gotovo teniski zakon kao što voda ključa na 100 stepeni. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Nije moglo bez drame u… »
Maraton i drama na startu AO - Srbija već ostala bez jednog predstavnika

Maraton i drama na startu AO - Srbija već ostala bez jednog predstavnika

B92 pre 2 sata
Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Argentinca Tomasa Martina Ečeverija u prvom kolu Australijan opena. Ečeveri je pobedio Kecmanovića sa 3-2 u setovima, posle tri sata i 54 minuta igre – 6:2, 3:6, 4:6, 6:3, 6:4. To je bila treća pobeda u nizu… »
Prvo veće iznenađenje na Australijan openu

Prvo veće iznenađenje na Australijan openu

B92 pre 2 sata
Flavio Koboli, trenutno 22. igrač sveta, priredio je jedno od prvih velikih razočaranja na ovogodišnjem Australijan openu. Italijan je već u prvom kolu eliminisan od Artura Ferija, tenisera koji zauzima tek 185. mesto na ATP listi i koji je do glavnog… »
Kecmanović odmah eliminisan na Australijan Openu: Argentinac slomio u pet setova i sprečio dalje maštanje

Kecmanović odmah eliminisan na Australijan Openu: Argentinac slomio u pet setova i sprečio dalje maštanje

Telegraf pre 2 sata
Srpski teniser Miomir Kecmanović je ove godine u prvom kolu završio misiju na Australijan Openu pošto mu je posle pet setova na put stao Tomas Martin Ečeveri 6:2, 3:6, 4:6, 6:3, 6:4 i tako ga osudio na pozamašni bodovni minus. Kecmanović će skoro sigurno… »
Prvo veliko iznenađenje na Australijan openu: Počišćen sa terena 22. na svetu, izbacio ga anonimni Britanac!

Prvo veliko iznenađenje na Australijan openu: Počišćen sa terena 22. na svetu, izbacio ga anonimni Britanac!

Telegraf pre 2 sata
Glavni žreb Australijan Opena praktično je tek ušao u treći sat i već je viđeno jedno veliko iznenađenje - Flavio Koboli, 22. teniser sveta, poražen je sa 3:0 u setovima od Artura Ferija (7:6(1), 6:4, 6:1), Britanca koji je do ovog turnira u Melburnu… »

Vesti dana »