Povezane vesti
Srbija želi da ulaže u regionalne berze, prva u Evropi sklopila sporazum sa američkim proizvođačem letećih taksija
RTV pre 28 minuta
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u poseti Beogradu i istakao da je tržište kapitala jedan od stubova daljeg razvoja domaće ekonomije… »
Berza, Centralni registar i Komisija za hartije od vrednosti pod istim krovom na Prokopu: Mali obišao institucije tržišta…
N1 Info pre 1 sat
Ministar finansija Siniša Mali obišao je danas novoizgrađenu zgradu u kojoj su počele da rade Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti i Centralni registar hartija od vrednosti, a koje su prvi put pod jednim krovom - na Prokopu, što će, kako se… »
Mali: "Srbija prvi put objedinila rad tri najvažnije institucije na domaćem tržištu kapitala, želimo da ulažemo u regionalne…
Blic pre 1 sat
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i "Juronekst grupacije" koji borave u poseti Beogradu i istakao da je tržište kapitala jedan od stubova daljeg razvoja domaće ekonomije navodeći da… »
Mali: Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS
RTS pre 1 sat
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da je Vlada poslala… »
RTK pre 2 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. „Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
Mali: MOL će službeno preuzeti NIS do sredine ožujka
SEEbiz pre 1 sat
BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade i ministar financija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da će mađarski MOL službeno preuzeti Naftnu industriju Srbije do sredine ožujka. "Važno je da smo u ponedjeljak postigli dogovor s mađarskom stranom i… »
Mali: Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom
Biznis.rs pre 1 sat
Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti i Centralni registar hartija od vrednosti. Ministar finansija Siniša Mali obišao je danas novoizgrađenu zgradu u kojoj su počele sa radom Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti i Centralni… »
Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom: Siniša Mali obišao novu zgradu na Prokopu
Kurir pre 2 sata
, a koje su prvi put pod jednim krovom, što će omogućiti njihovu bolju komunikaciju, kao i brži i efikasniji rad. Mali je ove institucije, smeštene na Prokopu, obišao sa predstavnicima Atinske berze i Euronext grupacije, sa kojima se prethodno sastao… »
NIN pre 2 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom… »
"Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS!" Mali: Srbija ulazi u stabilniji period
Blic pre 3 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
"Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS", Mali: Srbija ulazi u stabilniji period
Kurir pre 2 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. - Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
Sputnik pre 3 sata
Newsmax Balkans pre 2 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i Arapima… »
Euronews pre 3 sata
Mali o prodaji NIS-a: Rok - 24. mart
B92 pre 3 sata
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i Arapima oko naših prava i obaveza u… »
Mali: Očekujem da MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS
Politika pre 3 sata
Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju… »
Mali sa predstavnicima Atinske berze u Beogradu: Beogradska berza uvodi savremeni trgovački sistem OASIS
Blic pre 4 sati
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u poseti Beogradu i istakao da je država proteklih par godina unapredila tržište kapitala navodeći da je to… »
Mali sa predstavnicima Atinske berze: Srbija dobija najnapredniju platformu za trgovanje u jugoistočnoj Evropi
Kurir pre 3 sata
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u poseti Beogradu i istakao da je država proteklih par godina unapredila tržište kapitala navodeći da je to… »
Mali: U jednoj zgradi objedinjene Komisija za hartije od vrednosti, Centralni registar hartija od vrednosti i Beogradska berza
Danas pre 4 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su sada u jednoj zgradi objedinjene Komisija za hartije od vrednosti, Centralni registar hartija od vrednosti i Beogradska berza, što će omogućiti brži i efikasniji rad tih institucija i bržu… »
Mali sa predstavnicima Atinske berze: Želimo da dovedemo njihove investitore FOTO
B92 pre 4 sati
Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u Beogradu i istakao da je država proteklih par godina unapredila tržište kapitala navodeći da je to tržište jedan od stubova daljeg razvoja… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu, dekan pozvao policiju
Blic pre 28 minutajoš 56 povezanih
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 18 minutajoš 39 povezanih
Jensen najavljuje uspon zanata zbog AI-ja, kancelarijski radnici u problemu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 42 povezane
Srbija želi da sarađuje sa Euronextom i ulaže u berze u regionu
Bloomberg Adria pre 23 minutajoš 20 povezanih