Povezane vesti
"Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS!" Mali: Srbija ulazi u stabilniji period (video)
Blic pre 24 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
Srbija želi da ulaže u regionalne berze, prva u Evropi sklopila sporazum sa američkim proizvođačem letećih taksija
RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u poseti Beogradu i istakao da je tržište kapitala jedan od stubova daljeg razvoja domaće ekonomije… »
Berza, Centralni registar i Komisija za hartije od vrednosti pod istim krovom na Prokopu: Mali obišao institucije tržišta…
N1 Info pre 23 dana
Ministar finansija Siniša Mali obišao je danas novoizgrađenu zgradu u kojoj su počele da rade Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti i Centralni registar hartija od vrednosti, a koje su prvi put pod jednim krovom - na Prokopu, što će, kako se… »
Mali: "Srbija prvi put objedinila rad tri najvažnije institucije na domaćem tržištu kapitala, želimo da ulažemo u regionalne…
Blic pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i "Juronekst grupacije" koji borave u poseti Beogradu i istakao da je tržište kapitala jedan od stubova daljeg razvoja domaće ekonomije navodeći da… »
Mali: Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS
RTS pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da je Vlada poslala… »
RTK pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. „Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
Mali: MOL će službeno preuzeti NIS do sredine ožujka
SEEbiz pre 23 dana
BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade i ministar financija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da će mađarski MOL službeno preuzeti Naftnu industriju Srbije do sredine ožujka. "Važno je da smo u ponedjeljak postigli dogovor s mađarskom stranom i… »
Mali: Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom
Biznis.rs pre 23 dana
Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti i Centralni registar hartija od vrednosti. Ministar finansija Siniša Mali obišao je danas novoizgrađenu zgradu u kojoj su počele sa radom Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti i Centralni… »
Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom: Siniša Mali obišao novu zgradu na Prokopu
Kurir pre 23 dana
, a koje su prvi put pod jednim krovom, što će omogućiti njihovu bolju komunikaciju, kao i brži i efikasniji rad. Mali je ove institucije, smeštene na Prokopu, obišao sa predstavnicima Atinske berze i Euronext grupacije, sa kojima se prethodno sastao… »
NIN pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom… »
"Očekujem da mađarski MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS", Mali: Srbija ulazi u stabilniji period
Kurir pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. - Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i… »
Sputnik pre 23 dana
Newsmax Balkans pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i Arapima… »
Euronews pre 23 dana
Mali o prodaji NIS-a: Rok - 24. mart
B92 pre 23 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. "Ono što je važno jeste da smo mi u ponedeljak napravili dogovor sa mađarskom stranom i Arapima oko naših prava i obaveza u… »
Mali: Očekujem da MOL do polovine marta zvanično preuzme NIS
Politika pre 23 dana
Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju Srbije do polovine marta. Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da mađarski MOL zvanično preuzme Naftnu industriju… »
Mali sa predstavnicima Atinske berze u Beogradu: Beogradska berza uvodi savremeni trgovački sistem OASIS
Blic pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u poseti Beogradu i istakao da je država proteklih par godina unapredila tržište kapitala navodeći da je to… »
Mali sa predstavnicima Atinske berze: Srbija dobija najnapredniju platformu za trgovanje u jugoistočnoj Evropi
Kurir pre 23 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u poseti Beogradu i istakao da je država proteklih par godina unapredila tržište kapitala navodeći da je to… »
Mali: U jednoj zgradi objedinjene Komisija za hartije od vrednosti, Centralni registar hartija od vrednosti i Beogradska berza
Danas pre 23 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su sada u jednoj zgradi objedinjene Komisija za hartije od vrednosti, Centralni registar hartija od vrednosti i Beogradska berza, što će omogućiti brži i efikasniji rad tih institucija i bržu… »
Mali sa predstavnicima Atinske berze: Želimo da dovedemo njihove investitore FOTO
B92 pre 23 dana
Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa predstavnicima Atinske berze i Juronekst grupacije koji borave u Beogradu i istakao da je država proteklih par godina unapredila tržište kapitala navodeći da je to tržište jedan od stubova daljeg razvoja… »
Vesti dana »
"Kad mi je trener poginuo, prestala sam da igram tenis" Jeziv detalj iz života Tatjane Ječmenice: Karijeru okončala posle tragedije, pa doživela horor sudbinu!
Kurir pre 29 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa postepenim naoblačenjem i kišom posle podne
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 19 povezanih
Vučić u Minhenu sa Johanom Vadefulom: Nemačka jedan od najvažnijih partnera
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Poljoprivrednici iz Vitanovca blokadu izmestili na magistralni put u Mrčajevcima
RTS pre 54 minutajoš 14 povezanih
AMSS: Kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata, očekuje se pojačan saobraćaj zbog praznika
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih