Povezane vesti

Novak protiv Sinera u polufinalu, Italijan "počistio" Šeltona, pa pričao o Đokoviću: "Tu nije bitan..."

Novak protiv Sinera u polufinalu, Italijan "počistio" Šeltona, pa pričao o Đokoviću: "Tu nije bitan..."

Telegraf pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner se plasirao u polufinale Australijan opena posle pobede nad Benom Šeltonom sa maksimalnih 3:0, te zakazao duel sa Novakom Đokovićem. Podsetimo, Srbin je prošao u polufinale nakon što mu je Lorenco Museti predao meč posle… »
Muzeti uprkos vođstvu predao meč, Đoković u polufinalu Australijan opena

Muzeti uprkos vođstvu predao meč, Đoković u polufinalu Australijan opena

Radio 021 pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto mu je meč pri rezultatu 0:2 u setovima predao Italijan Lorenco Muzeti. Muzeti je meč predao zbog zdravstvenih problema, nakon što je prva dva seta dobio rezultatom 4:6, 3:6, dok je u trećem… »
Novak bio pred ubedljivim porazom, a onda je Muzeti predao meč četvrtfinala AO

Novak bio pred ubedljivim porazom, a onda je Muzeti predao meč četvrtfinala AO

Sportske.net pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale nakon što mu je Lorenco Muzeti predao meč u trećem setu zbog povrede (6:4, 6:3, 1:3). Đoković je bio na ivici poraza, nije izgledao dobro protiv svog rivala, ali je tokom trećeg seta Muzeti… »
(Video) Novak gubio 0:2, ali Muzeti predao: Đoković u polufinalu Australijan opena

(Video) Novak gubio 0:2, ali Muzeti predao: Đoković u polufinalu Australijan opena

Dnevnik pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena pošto mu je Italijan Lorenco Muzeti predao meč zbog povrede. U trenutku kada je meč na Rod Lejver areni prekinut Italijan je vodio 2:0 u setovima i gubio 1:3 u trećem. The sport we all love can be… »
Đoković poludeo zbog poteza sudije: "Da li je to fer? Kao džentlmen i neko ko je u ovom sportu decenijama..."

Đoković poludeo zbog poteza sudije: "Da li je to fer? Kao džentlmen i neko ko je u ovom sportu decenijama..."

Telegraf pre 21 dana
Teniski GOAT Novak Đoković je još jednom pokazao da ne trpi nepravdu na terenu, a ovoga puta na tapetu se našao sudija koji je, prema mišljenju najboljeg tenisera sveta, pokazao potpuno odsustvo osećaja za igru i poštovanja prema veteranu sporta. Tokom… »
Novak pričao o medicinskom tajm-aut koji je pozvao u četvrtfinalu AO: "Uvek imaš neke bolove, to je bio..."

Novak pričao o medicinskom tajm-aut koji je pozvao u četvrtfinalu AO: "Uvek imaš neke bolove, to je bio..."

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković je prošao u polufinale Australijan Opena i može se reći da je njegova sreća spletom okolnosti bila nesreća Lorencu Musetiju koji je zbog povrede morao da preda iako je imao dva seta prednosti. Ipak, i najbolji svih vremena je imao fizičkih… »
"Tako sam odrastao i tako sam vaspitavan" Novak Đoković govorio o nesvakidašnjem potezu koji je zaprepastio sve u Melburnu…

"Tako sam odrastao i tako sam vaspitavan" Novak Đoković govorio o nesvakidašnjem potezu koji je zaprepastio sve u Melburnu…

Kurir pre 21 dana
Specijalni izveštač Kurira sa Australijan opena, Vuk Brajović U poslednjem gemu drugog seta sudija u stolici je dosudio poen za Novaka Đokovića posle izbačaja loptice u aut protivnika iz pasing-šota na mreži. Apsolutno niko na stadionu nije reagovao na… »
Novak: Tako sam vaspitavan, to je sve što mogu da kažem

Novak: Tako sam vaspitavan, to je sve što mogu da kažem

Sport klub pre 21 dana
U nekim uobičajenim situacijama, mnogo bi se više govorilo o onome što je Novak Đoković uradio u finišu drugog seta meča sa Lorencom Muzetijem. Pri zaostatku 4:6, 3:5 i vođstvu 30-15 u tom gemu, Đoković je priznao da je reketom okrznuo loptu koja je… »
Đoković: Imao sam sreće, mislim da bi Muzeti pobedio da se nije povredio

Đoković: Imao sam sreće, mislim da bi Muzeti pobedio da se nije povredio

RTS pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle meča sa Lorencom Muzetijem da je imao sreće što je prošao dalje, kao i da bi ga Italijan verovatno pobedio da se nije povredio. Đoković je rekao da se nada da će da pokazati svoju najbolju igru u polufinalu… »
Deset puta osvojio AO, a prvi put ovako vezuje polufinala

Deset puta osvojio AO, a prvi put ovako vezuje polufinala

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković je prošao u polufinale Australijen Opena, a zanimljivo je da je on poslednji set osvojio u šesnaestini finala. U osmini mu je predao Menšik dan pre meča, dok je u četvrtfinalu gubio 0-2 od Muzetija koji se povredio. Ima još nekoliko… »
Siner nakon pobede: Očekuje me veliki izazov protiv Novaka, igra neverovatno u ovim godinama

Siner nakon pobede: Očekuje me veliki izazov protiv Novaka, igra neverovatno u ovim godinama

RTV pre 21 dana
MELBURN - Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u četvrtfinalu pobedio Amerikanca Bena Šeltona 6:3, 6:4, 6:4. Meč je trajao dva sata i 23 minuta. Siner je drugi teniser sveta, dok se Šelton… »
Siner: Protiv Novaka sam napredovao i kao igrač i kao čovek

Siner: Protiv Novaka sam napredovao i kao igrač i kao čovek

Sport klub pre 21 dana
Italijan Janik Siner izborio je plasman u treće polufinale Australijan opena u karijeri, a drugi igrač planete pobedio je Amerikanca Bena Šeltona 6:3, 6:4, 6:4 posle dva časa i 25 minuta. Iako bi se reklo po rezultatu da je bilo lako, sedmi na ATP… »
Novak Đoković oborio još jedan rekord Rodžera Federera i ispisao istoriju Australijan opena

Novak Đoković oborio još jedan rekord Rodžera Federera i ispisao istoriju Australijan opena

Danas pre 21 dana
Novak Đoković je vlasnik većine značajnih rekorda u svetu tenisa. Srpski teniser se plasirao u polufinale Australijan opena, na neočekivan i ne baš lep način, budući da je peti teniser sveta Lorenco Muzeti morao da preda meč, i to u trenutku kada je imao… »
Janik Siner rival Novaku Đokoviću u polufinalu Australijan opena

Janik Siner rival Novaku Đokoviću u polufinalu Australijan opena

Danas pre 21 dana
Janik Siner će biti rival Novaku Đokoviću u polufinalu Australijan opena. Italijanski teniser je u tri seta savladao Amerikanca Bena Šeltona, 6:3, 6:4, 6:4 posle dva sata i 24 minuta. Drugom teniseru sveta je bio dovoljan po brejk u svakom setu kako bi… »
"To je jako zabrinjavajuće za Đokovića"

"To je jako zabrinjavajuće za Đokovića"

B92 pre 21 dana
Novak Đoković je dobio na poklon plasman u polufinale Australijan opena, pošto mu je Lorenco Muzeti predao meč u kom ga je set delio od prolaska. I sam Đoković je posle meča priznao da nije zaslužio da prođe dalje i da je Muzetija zadesio neverovatan… »
Sreća pogledala Đokovića: Muzeti mu predao, sa Sinerom za finale Australijan opena

Sreća pogledala Đokovića: Muzeti mu predao, sa Sinerom za finale Australijan opena

BBC News pre 21 dana
Italijan Lorenco Muzeti vodio je 2:0 u setovima protiv Đokovića, desetostrukog šampiona Australijan opena, ali je početkom trećeg seta predao četvrtfinalni meč zbog povrede. U polufinalu Đoković - Siner. Novak Đoković će igrati novo polufinale… »

Danas pre 21 dana
Novak Đoković će igrati novo polufinale Australijan opena, ali ga je pogledala sreća. Po mnogima najbolji teniser sveta svih vremena bio je u ‘konopcima’, bokserskim rečnikom. Italijan Lorenco Muzeti, koji je odigrao sjajan turnir, vodio je 2:0 (6-3… »
Siner rutinski pronašao put do polufinala sa Novakom!

Siner rutinski pronašao put do polufinala sa Novakom!

Sportske.net pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković saznao je danas ime svog rivala u polufinalu Australijan opena. Najbolji teniser svih vremena će se za finale prvog Grend slema u sezoni boriti sa Italijanom Janikom Sinerom koji je bio bolji od Bena Šeltona rezultatom 3:0 u… »
Siner sa Đokovićem za finale Australijan opena: Pregazio je i Amerikanca kao od šale

Siner sa Đokovićem za finale Australijan opena: Pregazio je i Amerikanca kao od šale

Mondo pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u polufinale Australijan opena pošto je danas rutinski pobedio Bena Šeltona 3:0 (6:3, 6:4, 6:4(. To znači da će Siner opet sa Đokovićem igrati za finale Australijan opena, a kao što znamo 2024. godine Italijan… »
Siner zakazao susret sa Novakom u polufinalu Australijan opena

Siner zakazao susret sa Novakom u polufinalu Australijan opena

Sputnik pre 21 dana
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, u polufinalu Australijan opena igraće protiv Janika Sinera, prvog tenisera sveta, nakon što je Italijan savladao Bena Šeltona rezultatom 6:3, 6:4, 6:4. Posle dva i po sata Janik Siner slomio je ne tako… »
Sprema se novi klasik - Siner na Đokovića u polufinalu Australijan opena

Sprema se novi klasik - Siner na Đokovića u polufinalu Australijan opena

RTS pre 21 dana
Drugi teniser sveta Janik Siner suočiće se sa Novakom Đokovićem u polufinalu Australijan opena posle pobede nad Benom Šeltonom sa 3:0 u setovima - 6:3, 6:4, 6:4. Meč je trajao dva sata i 23 minuta. Šelton je prvi "napao" servis rivala brejk prilikom već… »
"Đoković se izvukao kao Siner": Džim Kurijer obmanuo ceo svet, slagao da nije trepnuo

"Đoković se izvukao kao Siner": Džim Kurijer obmanuo ceo svet, slagao da nije trepnuo

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković je izborio plasman u polufinale Australijan opena, jer mu je italijanski teniser Lorenco Muzeti predao meč četvrtfinala, iako je u tom trenutku imao dva seta prednosti. Bolovi koje je Italijan trpeo bili su jači, a činilo se da će Đoković… »
Povreda zaustavila Muzetija, Đoković u polufinalu Australijan opena

Povreda zaustavila Muzetija, Đoković u polufinalu Australijan opena

RTS pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena nakon što mu je Italijan Lorenco Muzeti predao meč zbog povrede. Italijan je vodio sa 2:0 u setovima, ali je prilikom vođstva Đokovića od 3:1 u trećem setu bio primoran da se povuče… »

Južne vesti pre 21 dana
REUTERS/Edgar Su Đoković i Muzeti razgovaraju na mreži nakon što ga je Italijan obavestio da predaje meč zbog povrede Novak Đoković će igrati novo polufinale Australijan opena, ali ga je pogledala sreća. Po mnogima najbolji teniser sveta svih vremena bio… »
Novaka čeka pakao u polufinalu Australijan opena! Siner pregazio Amerikanca i zakazao spektakl sa Srbinom!

Novaka čeka pakao u polufinalu Australijan opena! Siner pregazio Amerikanca i zakazao spektakl sa Srbinom!

Kurir pre 21 dana
Od najnovijeg Hronološki Italijan završio posao i zakazao duel sa Đokovićem. Ugasio se u ovom gemu Ben Šelton. Siner posle duple greške rivala stiže do brejka i sada ga samo jedan gem deli od polufinala i okršaja sa Novakom Đokovićem. Novo izjednačenje… »
Siner protivnik Đokovića u polufinalu Australijan opena

Siner protivnik Đokovića u polufinalu Australijan opena

Radio sto plus pre 21 dana
Italijan je do plasmana u narednu fazu došao za dva sata i 23 minuta. U sva tri seta Siner je po jednom oduzimao servis protivniku. U prvom setu to je učinio u četvrtom gemu, u drugom u trećem gemu, dok je ključni brejk za plasman među četiri najbolja… »
Siner počistio Amerikanca, pa pričao o Đokoviću: To su momenti zbog kojih treniraš i ustaješ ujutru! Srećni smo što imamo…

Siner počistio Amerikanca, pa pričao o Đokoviću: To su momenti zbog kojih treniraš i ustaješ ujutru! Srećni smo što imamo…

Kurir pre 21 dana
Najbolji italijanski teniser Janik Siner izborio je plasman u polufinale Australijan opena, pošto je danas u četvrtfinalu ubedljivo savladao Amerikanca Bena Šeltona sa 3:0 u setovima. Odmah nakon meča dvostruki šampion Australijan opena izneo je svoje… »
Siner ide na Đokovića u polufinalu AO

Siner ide na Đokovića u polufinalu AO

Sport klub pre 21 dana
Janik Siner, drugi igrač planete, pobedio je Amerikanca Bena Šeltona u četvrtfinalu Australijan opena, a 23-godišnji Italijan naredni je rival Novaka Đokovića u Melburnu. Dobro se držao sedmi igrač na ATP lestvici, pogotovo kad mu je „išao“ servis, ali… »
Siner o duelima sa Đokovićem: "Napredovao sam kao ličnost i teniser"

Siner o duelima sa Đokovićem: "Napredovao sam kao ličnost i teniser"

B92 pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner je inzeo utiske posle plasmana u polufinale Australijan opena. Siner je uspeo da savlada Bena Šeltona, 8. tenisera sveta sa 3:0 u setovima. "Veoma teško je igrati protiv Bena, ima snažan servis, jako je napredovao, takođe… »
Trese se Melburn! Janik Siner razbio Amerikanca i zakazao polufinale Australijan opena sa Novakom Đokovićem

Trese se Melburn! Janik Siner razbio Amerikanca i zakazao polufinale Australijan opena sa Novakom Đokovićem

Večernje novosti pre 21 dana
Drugi teniser sveta Janik Siner plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u Melburnu pobedio sedmog igrača sveta Amerikanca Bena Šeltona sa 6:3, 6:4, 6:4. FOTO: Tanjug/AP Italijan je do plasmana u narednu fazu došao za dva… »
Novak Đoković: Siner i Alkaraz su trenutno ubedljivo najbolji, ali ne ističem belu zastavu

Novak Đoković: Siner i Alkaraz su trenutno ubedljivo najbolji, ali ne ističem belu zastavu

Danas pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, nakon što mu je Lorenco Muzeti predao meč. Italijan je u trenutku predaje vodio 2:0 u setovima (6:4, 6:3, 1:3). Nakon nesvakidašnjeg prolaska u završnicu grend slema, Đoković se… »
Kamere, „treći čovek“, Janik: Šta je sve Novak rekao novinarima

Kamere, „treći čovek“, Janik: Šta je sve Novak rekao novinarima

Sport klub pre 21 dana
Posle srećnog prolaza u polufinale Australijan opena, Novak Đoković je s novinarima razgovarao o raznim temama: od predaje Muzetija do "velikog brata" na Australijan openu i o tome kako je opet u ulozi onog koji juri. Prvi je pred novinare došao Lorenco… »
„Nisam mogao da zamislim da ću voditi protiv Novaka i biti prinuđen da se predam…“: Oglasili se Đoković i Muzeti nakon što je…

„Nisam mogao da zamislim da ću voditi protiv Novaka i biti prinuđen da se predam…“: Oglasili se Đoković i Muzeti nakon što je…

Nedeljnik pre 21 dana
Četvrtfinalni duel Novaka Đokovića i Lorenca Muzetija na Australijan openu završio se Muzetijevom predajom meča, čime se Đoković plasirao u polufinale. Italijan je vodio 2:0 u setovima (6:4, 6:3, 1:3). Nakon predaje ispričao je da je na početku drugog… »
Muzeti razočaran posle predaje na AO: Bol je bio baš veliki, nisam mogao da pomerim nogu

Muzeti razočaran posle predaje na AO: Bol je bio baš veliki, nisam mogao da pomerim nogu

Euronews pre 21 dana
Italijanski teniser Lorenco Muzeti izjavio je danas u Melburnu da misli da je pokidao mišić i dodao da mu je predaja četvrfinala Australijan opena protiv Srbina Novaka Đokovića najteži trenutak u karijeri, prenose italijanski mediji. Muzeti je predao meč… »
Muzeti: Definitivno najteži trenutak u mojoj karijeri

Muzeti: Definitivno najteži trenutak u mojoj karijeri

RTS pre 21 dana
Italijanski teniser Lorenco Muzeti izjavio da misli da je pokidao mišić i dodao da mu je predaja četvrfinala Australijan opena protiv Novaka Đokovića najteži trenutak u karijeri, prenose italijanski mediji. Muzeti je predao meč četvrtfinala u Melburnu… »
Museti utučen: Nemam reči da opišem kako se osećam

Museti utučen: Nemam reči da opišem kako se osećam

Sputnik pre 21 dana
Lorenco Museti, drugi reket Italije, doživeo je povredu zbog koje je morao da preda meč Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena, i to pri vođstvu 6:4, 6:3, 1:3. Posle predaje Museti je objasnio o kakvoj povredi je reč i stavio je do znanja… »
Đoković prestigao Federera - po ko zna koji put

Đoković prestigao Federera - po ko zna koji put

B92 pre 21 dana
Novak Đoković ponovo je pomerio granice teniske istorije na Australijan openu i prestigao Rodžera Federera po broju pobeda u muškom singlu u Open eri. Srpski teniser našao se u izuzetno teškoj situaciji u četvrtfinalu protiv Lorenca Muzetija. Gubio je sa… »
Đoković se svađao sa sudijom - Legenda stala na Novakovu stranu VIDEO

Đoković se svađao sa sudijom - Legenda stala na Novakovu stranu VIDEO

B92 pre 21 dana
Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena posle dramatičnog četvrtfinala protiv Lorenca Muzetija, gde je Italijan predao zbog povrede, a meč je obeležila i rasprava srpskog tenisera sa sudijom. Pojavio se video snimak rasprave između… »
Muzeti: "Najteži trenutak u mojoj karijeri"

Muzeti: "Najteži trenutak u mojoj karijeri"

B92 pre 21 dana
Italijanski teniser Lorenco Muzeti misli da je pokidao mišić i istakao da mu je predaja četvrfinala Australijan opena protiv Srbina Novaka Đokovića najteži trenutak u karijeri. Muzeti je predao meč četvrtfinala u Melburnu zbog zdravstvenih problema… »
Muzeti: „Predaja meča mi je najteži trenutak u karijeri“

Muzeti: „Predaja meča mi je najteži trenutak u karijeri“

Politika pre 21 dana
„Osetio sam povredu na početku drugog seta“. Italijanski teniser Lorenco Muzeti izjavio je danas u Melburnu da misli da je pokidao mišić i dodao da mu je predaja četvrfinala Australijan opena protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića najteži trenutak u… »
Vilander upozorio: "Zabrinjavajuće je za Novaka, najgori meč na turniru"

Vilander upozorio: "Zabrinjavajuće je za Novaka, najgori meč na turniru"

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, ali ne zato što je igrao dobro, već zato što se Lorenco Museti povredio. Srpski teniser će u borbi za finale igrati najverovatnije protiv Janika Sinera, a da bi njega savladao moraće mnogo da… »
Muzeti posle predaje Đokoviću: Ne mogu da opišem kako se osećam, prilično sam siguran da sam pokidao mišić

Muzeti posle predaje Đokoviću: Ne mogu da opišem kako se osećam, prilično sam siguran da sam pokidao mišić

Danas pre 21 dana
Dugo će žaliti italijanski teniser Lorenco Muzeti zbog činjenice da je bio prunuđen da pri vođstvu od 2:0 u setovima preda četvrtfinalni meč Australijan opena Novaku Đokoviću. Muzeti je opravdano razočaran bio na konferenciji za medije nakon meča, a… »
Novak Đoković nakon prolaska u polufinale: „Iznenadio sam se!“

Novak Đoković nakon prolaska u polufinale: „Iznenadio sam se!“

Hot sport pre 21 dana
Prvi utisci! Novak Đoković se na nesvakidašnji način plasirao u polufinale Australijan opena 2026, pošto je Lorenco Museti predao četvrtfinalni meč u Melburnu zbog povrede, i to u trenutku kada je bio nadomak senzacije. Nakon prolaska u narednu fazu… »
"U tom momentu sam shvatio da nešto nije u redu": Muzeti otkrio zašto je morao da preda meč Đokoviću

"U tom momentu sam shvatio da nešto nije u redu": Muzeti otkrio zašto je morao da preda meč Đokoviću

Mondo pre 21 dana
Lorenco Muzeti nije mogao da nastavi meč protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena. Vodio je sa 2:0 u setovima, pretpreo je brejk u trećem setu i posle medicinskog tajm-auta je probao da se vrati. Nije mogao i samo je prišao mreži i… »
Novak je nesvesno naterao Muzetija na predaju: Kako su žulj i 3 minuta sve promenili u Australiji

Novak je nesvesno naterao Muzetija na predaju: Kako su žulj i 3 minuta sve promenili u Australiji

Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena zbog toga što mu je Lorenco Muzeti ipak predao zbog povrede. Vodio je Muzeti čak 2:0 u setovima (6:3, 6:4) i delovalo je da kontroliše dešavanja na terenu, međutim morao je Italijan… »
"Osećam izostanak poštovanja" Novak žestoko reagovao posle jednog pitanja! Đoković se osetio uvređenim, pa spremio brutalan…

"Osećam izostanak poštovanja" Novak žestoko reagovao posle jednog pitanja! Đoković se osetio uvređenim, pa spremio brutalan…

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković imao je dosta sreće i u polufinale Australijan opena plasirao se pošto mu je Lorenco Museti predao meč iako je vodio sa 2:0 u setovima. Italijan se povredio i nije mogao da nastavi, a Đoković je na konferenciji za medije po završetku meča… »
Šok u Melburnu! Legenda zaprepastila teniski svet: Novak Đoković se povlači sa Australijan opena?

Šok u Melburnu! Legenda zaprepastila teniski svet: Novak Đoković se povlači sa Australijan opena?

Novak Đoković stigao je do polufinala Australijan opena na nesvakidašnji način. Foto: Profimedia Bio je u velikim problemima Novak, Lorenco Museti je vodio sa 2:0 u setovima, a Đokovića su mučili žuljevi na stopalu, ali se onda Italijan povredio i u… »
Evo koliko je novca zaradio Novak Đoković plasmanom u polufinale AO

Evo koliko je novca zaradio Novak Đoković plasmanom u polufinale AO

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković je uspeo da se plasira u polufinale Australijan opena posle dosta sreće. Srpski teniser gubio je 0:2 u setovima od Lorenca Musetija, ali je Italijan morao da preda meč zbog povrede. Najbolji svih vremena nije bio tako dobar u ovom susretu… »
Tada je sve puklo! Musetio otkrio zbog čega je predao meč Đokoviću

Tada je sve puklo! Musetio otkrio zbog čega je predao meč Đokoviću

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto mu je meč pri rezultatu 0:2 u setovima predao Italijan Lorenco Museti. Foto: AP Museti je meč predao zbog zdravstvenih problema, nakon što je… »
Novak Đoković u polufinalu Australijan opena, Muzeti predao meč zbog povrede

Novak Đoković u polufinalu Australijan opena, Muzeti predao meč zbog povrede

Insajder pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena nakon što mu je italijan Lorenco Muzeti predao meč četvrtfinala. Muzeti je meč predao zbog zdravstvenih problema, nakon što je prva dva seta dobio rezultatom 4:6, 3:6, dok je u… »
Muzeti predao meč, Đoković u polufinalu Australijan opena

Muzeti predao meč, Đoković u polufinalu Australijan opena

Danas pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, nakon što mu je Lorenco Muzeti predao meč. Italijan je u trenutku predaje vodio 2:0 u setovima (6:4, 6:3, 1:3). Osvajač 24 grend slem trofeja je dobro započeo meč, oduzeo je servis… »
Đoković: Bio sam na putu kući, Muzeti je zaslužio da bude na mom mestu

Đoković: Bio sam na putu kući, Muzeti je zaslužio da bude na mom mestu

Danas pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena. Njemu je četvrtfinalni duel predao Lorenco Muzeti u trenutku kada je Italijan vodio sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3, 1:3). Bio je prinuđen da pruži ruku rivalu peti teniser sveta u… »
Đoković nastavalja da pomera granice: Pao je još jedan rekord Rodžera Federera!

Đoković nastavalja da pomera granice: Pao je još jedan rekord Rodžera Federera!

Kurir pre 21 dana
Uz dosta sreće najbolji srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u polufinale Australijan opena i tako ispisao nove stranice istorije. Italijan Lorenco Museti predao je meč srpskom teniseru pri prednosti od 2:0 u setovima, što se naravno računa… »
Šmekerski gest Novaka Đokovića: Priznao sudiji da je dodirnuo lopticu, pa izgubio gem i set (VIDEO)

Šmekerski gest Novaka Đokovića: Priznao sudiji da je dodirnuo lopticu, pa izgubio gem i set (VIDEO)

Danas pre 21 dana
Četvrti teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, ali zasigurno nije zadovoljan načinom na koji je to ostvario, budući da mu je Lorenco Muzeti predao meč u trenutku kada je na semaforu bilo 2:0 u setovima za Italijana… »
"Video sam da se muči, nisam znao šta je..." Novak Đoković otvorio dušu posle bizarne pobede - njegove reči odjekuju…

"Video sam da se muči, nisam znao šta je..." Novak Đoković otvorio dušu posle bizarne pobede - njegove reči odjekuju…

Kurir pre 21 dana
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, na bizaran način stigao je do polufinala Australijan opena. Đoković je bio na ivici ambisa i eliminacije, gubio je sa 2:0 u setovima od Lorenca Musetija, ali se Italijan povredio početkom trećeg seta i predao je… »
Muzeti predao Đokoviću! Novak ovo sigurno nije hteo…

Muzeti predao Đokoviću! Novak ovo sigurno nije hteo…

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković prošao je u polufinale Australijan opena posle okršaja protiv Lorenca Muzetija. Ipak, ishod meča na "Rod Lejver areni" posle nešto više od dva časa igre nije bio onakav kako bi iko želeo, pa ni 38-godišnji Srbin. Italijan je sjajno počeo… »
Đoković žali zbog načina na koji je Muzeti ispao u četvrtfinalu AO

Đoković žali zbog načina na koji je Muzeti ispao u četvrtfinalu AO

“Stvarno mi je žao zbog njega. Bio je mnogo bolji igrač, ja sam večeras već bio na putu kući. Ovakve stvari se događaju u sportu. Meni su se desile nekoliko puta”, rekao je Đoković i naglasio da je Muzeti zaslužio pobedu. Muzeti je zbog problema sa nogom… »
Nesvakidašnji potez Đokovića - ovo niko drugi ne bi uradio! Srbin osvojio poen, pa ga dodelio protivniku - svi su ostali u…

Nesvakidašnji potez Đokovića - ovo niko drugi ne bi uradio! Srbin osvojio poen, pa ga dodelio protivniku - svi su ostali u…

Kurir pre 21 dana
Neverovatna scena viđena je u završnici drugog seta na meču između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija. Pri rezultatu 1:0 u setovima i 5:3 u korist Italijana u drugom setu, Novak je napravio jedan gest za divljenje. Odigrao je sjajno na mreži, Museti je… »
Novak nikad nije imao ovakvu šansu za 25. grend slem: Sve mu se poklopilo i čeka odmoran

Novak nikad nije imao ovakvu šansu za 25. grend slem: Sve mu se poklopilo i čeka odmoran

Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena pošto mu je Lorenco Muzeti predao današnji meč i to u trenutku kada je vodio 2:0 u setovima. Već početkom trećeg seta Italijan je osetio da ima problem sa preponama i izdržao je… »
Tužni Lorenco: Nemam reči da vam opišem kako se osećam…

Tužni Lorenco: Nemam reči da vam opišem kako se osećam…

Sport klub pre 21 dana
Blago šepajući i snužden, pojavio se Lorenco Muzeti pred novinarima posle predaje Novaku Đokoviću. Italijan je vodio 6:4, 6:3, a na 1:3 u trećem setu prišao je mreži i predao meč. „Osetio sam to na početku drugog seta. Osetio sam nešto čudno u mojoj… »
Museti potpuno slomljen posle bolne predaje protiv Đokovića! Italijan stao pred novinare i pokušao da objasni šta se desilo…

Museti potpuno slomljen posle bolne predaje protiv Đokovića! Italijan stao pred novinare i pokušao da objasni šta se desilo…

Kurir pre 21 dana
Specijalni izveštač Kurira sa Australijan opena, Vuk Brajović Očekivano “pokisao” i potpuno slomljen je na razgovor sa medijima izašao Lorenco Museti posle predaje u meču protiv Novaka Đokovića, objasnivši šta se zapravo dešavalo da je dovelo do ovog… »
Đoković je u polufinalu Australijan opena: Muzeti vodio 2:0 i predao mu meč

Đoković je u polufinalu Australijan opena: Muzeti vodio 2:0 i predao mu meč

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković je u polufinalu Austrailjan opena. Lorenco Muzeti mu je predao meč u trećem setu i to u momentu u kom je imao dva seta prednosti - 6:4, 6:3, 1:3. Nije mogao da se kreće Italijan. Sada čeka pobednika meča u duelu Janika Sinera i Bena… »
Novak posle predaje Italijana: „Trebalo je da pobedi“

Novak posle predaje Italijana: „Trebalo je da pobedi“

Sputnik pre 21 dana
Novak Đoković bio je na samo set od poraza u četvrtfinalu Australijan opena, ali je njegov protivnik Lorenco Museti doživeo povredu zbog koje je morao da preda meč u trećem setu posle čega je srpski as iskreno poručio da je Italijan trebalo da pobedi… »
"Poklon"

"Poklon"

B92 pre 21 dana
Novak Đoković je na putu do polufinala Australijan opena dobio dva velika "poklona". Najpre mu je Jakub Menšik predao meč osmine finala bez borbe, a zatim je Lorenco Muzeti morao da se povuče – što je Srbinu donelo 13. plasman u polufinale u Melburnu… »
Đoković još jednom pokazao zašto je najveći ikada: Novak se oglasio na Instagramu i poslao poruku Musetiju

Đoković još jednom pokazao zašto je najveći ikada: Novak se oglasio na Instagramu i poslao poruku Musetiju

Telegraf pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković je još jednom dokazao da je, pre svega, veliki čovek! Najbolji igrač svih vremena plasirao se u narednu rundu Australijan opena nakon neverovatne borbe sa Lorencom Muzetijem, ali ono što je uradio odmah nakon meča oduševilo… »
Đokovićev vozač otkrio najveću misteriju Novakovog boravka u Melburnu: "Voli tamo da ide, ponekad moram da..."

Đokovićev vozač otkrio najveću misteriju Novakovog boravka u Melburnu: "Voli tamo da ide, ponekad moram da..."

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, svake godine u Melburnu ima poseban tretman, a čovek koji je zadužen da ga bezbedno preveze od terena do smeštaja, Sem Pasalidis, odlučio je da otvori dušu. U emotivnom razgovoru, on je opisao Novaka… »
Tragedija za tragedijom! Lorenco Museti kao da je uklet na Australijan openu ove godine

Tragedija za tragedijom! Lorenco Museti kao da je uklet na Australijan openu ove godine

KAKVA tragedija za Lorenca Musetija u Melburnu! Foto AP Šta je sve prošao Lorenco Museti na ovom Australijan openu... Šlag na tortu bila je predaja meča Novaku Đokoviću i to dok je vodio sa 2:0 u setovima. Stradala je butina i dalje nije mogao. Ipak, to… »
Museti jedva seo na stolicu pred novinarima, pa poručio: "Mislim da sam pocepao mišić, veoma je bolno"

Museti jedva seo na stolicu pred novinarima, pa poručio: "Mislim da sam pocepao mišić, veoma je bolno"

Telegraf pre 21 dana
Lorenco Museti morao je da preda meč četvrtfinala Novaku Đokoviću zbog povrede, uprkos tome što je vodio 2:0 u setovima. Italijanski teniser jedva je ušao u salu za medije, potom je i teško seo na stolicu. Vidno je bilo da ga povreda ozbiljno muči i da… »
Pojavio se snimak Đokovićeve svađe sa sudijom: Čak je i legenda tenisa besna zbog onoga što se desilo Novaku

Pojavio se snimak Đokovićeve svađe sa sudijom: Čak je i legenda tenisa besna zbog onoga što se desilo Novaku

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena nakon dramatičnog četvrtfinala protiv Lorenca Musetija i predaje Italijana zbog povrede, ali meč je ostao u senci skandalozne odluke sudije Džejmsa Kitavonga koja je izbacila srpskog asa iz takta… »
Đoković bio nadomak poraza, u polufinale ga poslala povreda Muzetija

Đoković bio nadomak poraza, u polufinale ga poslala povreda Muzetija

Vreme pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena iako je bio na korak od eliminacije. Lorenco Muzeti vodio je sa 2:0 u setovima i imao potpunu kontrolu meča, pre nego što je zbog povrede morao da preda duel. Srpski teniser Novak Đoković plasirao… »
Muzeti vodio 2:0 u setovima, pa predao meč Đokoviću

Muzeti vodio 2:0 u setovima, pa predao meč Đokoviću

Nedeljnik pre 21 dana
Novak Đoković pobedio je Lorenca Muzetija u četvrtfinalu Australijan opena. Ipak, ishod meča na „Rod Lejver areni“ posle nešto više od dva časa igre nije bio onakav kako bi iko želeo, pa ni 38-godišnji Srbin, piše Sport klub. Italijan je sjajno počeo… »
Novak Đoković prošao u naredno kolo: Museti vodio 2:0, pa onda morao da preda!

Novak Đoković prošao u naredno kolo: Museti vodio 2:0, pa onda morao da preda!

Hot sport pre 21 dana
Nadamo se da će se brzo oporaviti! Novak Đoković se na nesvakidašnji način plasirao u polufinale Australijan opena 2026, pošto je Lorenco Museti predao četvrtfinalni meč u Melburnu zbog povrede, i to u trenutku kada je bio nadomak senzacije. Italijan je… »
Novak u polufinalu Australijan opena, Muzeti predao meč

Novak u polufinalu Australijan opena, Muzeti predao meč

Euronews pre 21 dana
Novak Đoković je u polufinalu Australijan opena posle predaje Italijana. Lorenco Muzeti je imao sve u svojim rukama u četvrtfinalu prvog slema sezone. Italijan je vodio sa 2:0 u setovima, igrao sjajno i činilo se da je korak od plasmana u polufinale, ali… »
Novak Đoković prošao u polufinale: Museti vodio 2:0, pa onda morao da preda!

Novak Đoković prošao u polufinale: Museti vodio 2:0, pa onda morao da preda!

Hot sport pre 21 dana
Nadamo se da će se brzo oporaviti! Novak Đoković se na nesvakidašnji način plasirao u polufinale Australijan opena 2026, pošto je Lorenco Museti predao četvrtfinalni meč u Melburnu zbog povrede, i to u trenutku kada je bio nadomak senzacije. Italijan je… »
Đoković stigao do polufinala posle predaje Musetija

Đoković stigao do polufinala posle predaje Musetija

Vesti online pre 21 dana
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u polufinale Australijan opena posle predaje Italijana Lorenca Musetija pri rezultatu 4:6, 3:6, 3:1. U polufinalu igraće protiv pobednika duela Janik Siner – Ben Šelton. Neverovatna situacija… »
Đoković nakon predaje Muzetija pri rezultatu 0:2 u setovima prošao u polufinale AO

Đoković nakon predaje Muzetija pri rezultatu 0:2 u setovima prošao u polufinale AO

Muzeti je meč predao zbog zdravstvenih problema, nakon što je prva dva seta dobio rezultatom 4:6, 3:6, dok je u trećem setu Đoković vodio sa 3:1. Meč između Đokovića i Muzetija, četvrtog i petog igrača sveta, trajao je dva sata i osam minuta. Prvi brejk… »
(VIDEO) Đokovićev fer-plej potez posle kog je izgubio drugi set

(VIDEO) Đokovićev fer-plej potez posle kog je izgubio drugi set

Sport klub pre 21 dana
Iako je Lorenco Muzeti već imao brejk prednosti u drugom setu, na 5:3 i servis Novaka Đokovića, Srbin je mogao duže da ostane u igri u ovom segmentu igre. Osvojio je 38-godišnjak poen za 40:15, ali je prišao sudiji Džejmsu Kjotavongu i priznao šta se tu… »
Đoković krenuo da pakuje kofere, pa ipak prošao dalje... Australijan open ne pamti ovako nešto - pogledajte najzanimljivije…

Đoković krenuo da pakuje kofere, pa ipak prošao dalje... Australijan open ne pamti ovako nešto - pogledajte najzanimljivije…

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena iako je bio na korak od eliminacije. U četvrtfinalnom duelu protiv Lorenca Musetija, srpski teniser je gubio sa 0:2 u setovima (4:6, 3:6), dok je u trećem setu vodio sa 3:1 kada mu je italijanski… »
Kako je Novak uopšte igrao?! Kada vidite Đokovićevo stopalo - zavrteće vam se u glavi! Jezive fotke bolne povrede! (foto)

Kako je Novak uopšte igrao?! Kada vidite Đokovićevo stopalo - zavrteće vam se u glavi! Jezive fotke bolne povrede! (foto)

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković stigao je do polufinala Australijan opena na nesvakidašnji način. Bio je u velikim problemima Novak, Lorenco Museti je vodio sa 2:0 u setovima, a Đokovića su mučili žuljevi na stopalu, ali se onda Italijan povredio i u trećem setu predao je… »
Ovakvog Đokovića nikad niste videli: Pobedio, a oborio glavu kao da je sve izgubio

Ovakvog Đokovića nikad niste videli: Pobedio, a oborio glavu kao da je sve izgubio

Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena uz baš dosta sreće. Gubio je Đoković 2:0 u setovima (6:3, 6:4) i delovalo je da je na korak od eliminacije, međutim Muzeti je povredio prepone početkom trećeg seta i već u petom gemu… »
"Zavisi kako gledaš na to": Novak priznao Barbari šta ga je iznenadilo, zna šta ne sme da se ponovi

"Zavisi kako gledaš na to": Novak priznao Barbari šta ga je iznenadilo, zna šta ne sme da se ponovi

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković prošao je u polufinale Australijan opena uz mnogo sreća. Gubio je sa 2:0 u setovima od Lorenca Muzetija i bio je blizu ispadanja. Međutim, Italijan se povredio, nije mogao da se kreće i predao je meč sredinom trećeg seta. I Srbin je svestan… »
Đoković iskren posle predaje Muzetija: Mislio sam da se vraćam kući

Đoković iskren posle predaje Muzetija: Mislio sam da se vraćam kući

Euronews pre 21 dana
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, izborio je plasman u polufinale Australijan Opena nakon nepredvidivog obrta i nesrećnih okolnosti po njegovog protivnika. Lorenco Muzeti, koji je vodio sa 2:0 u setovima, bio je primoran da preda meč, što je… »
"Trebalo je da izgubim, imao sam sreće": Novak planira da se još više moli Bogu posle ovoga

"Trebalo je da izgubim, imao sam sreće": Novak planira da se još više moli Bogu posle ovoga

Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena iako je gubio 2:0 u setovima od Lorenca Muzetija. Međutim, Italijan je doživeo povredu početkom trećeg seta, posle čega je Đoković poveo 3:1 i činilo se da će "zakomplikovati" meč… »
Novak brutalno iskren posle šokantne predaje: "Stvarno ne znam šta da kažem - jako mi ga je žao!"

Novak brutalno iskren posle šokantne predaje: "Stvarno ne znam šta da kažem - jako mi ga je žao!"

Kurir pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je Italijan Lorenco Museti pri prednosti od 2:0 predao meč zbog problema sa povredom. U potpunom šoku bio je Novak nakon odluke Italijana. "Ne znam šta da kažem, jako… »
Sreća pogledala Đokovića: Muzeti predao zbog povrede, vodio 2:0 u setovima

Danas pre 21 dana
Novak Đoković će igrati novo polufinale Australijan opena, ali ga je pogledala sreća. Po mnogima najbolji teniser sveta svih vremena bio je u ‘konopcima’, bokserskim rečnikom. Italijan Lorenco Muzeti, koji je odigrao sjajan turnir, vodio je 2:0 (6-3… »

Radio 021 pre 21 dana
Italijan Lorenco Muzeti imao je prednost od dva seta protiv Đokovića, desetostrukog šampiona Australijan opena, ali je početkom trećeg seta predao meč zbog povrede. REUTERS/Edgar Su Đoković i Muzeti razgovaraju na mreži nakon što ga je Italijan obavestio… »
Susret koji će se pamtiti! Srbin bio pred eliminacijom, a onda... Pogledajte foto galeriju sa spektakularnog meča Novak…

Susret koji će se pamtiti! Srbin bio pred eliminacijom, a onda... Pogledajte foto galeriju sa spektakularnog meča Novak…

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković je bio na ivici eliminacije, ali je ipak izborio prolazak u polufinale Australijan opena i nastavio put ka novoj Gren slem tituli. U četvrtfinalnom duelu protiv Lorenca Musetija, srpski teniser je gubio sa 0:2 u setovima (4:6, 3:6), dok je… »
Verovali ili ne, Novak je imao luđi grend slem u karijeri

Verovali ili ne, Novak je imao luđi grend slem u karijeri

Sport klub pre 21 dana
Jakub Menšik nije ni izašao na teren, a Lorenco Muzeti je vodio sa 2-0 u setovima pre nego što se povredio u trećem setu i morao da preda meč Novaku Đokoviću. /od reportera Sport kluba iz Melburna/ Tako Nole sa samo devet osvojenih setova ide u… »
Novak iskren: Bio sam na putu kući…

Novak iskren: Bio sam na putu kući…

Sport klub pre 21 dana
"Ne znam stvarno šta da kažem... Baš mi je žao", rekao je Novak Đoković bez trunke zadovoljstva na licu i u glasu nakon što je plasman u polufinale izborio predajom Lorenca Muzetija. Italijan je vodio 2:0 u setovima u trenutku kada je doživeo povredu… »
Ovo nije prvi put da Muzeti predaje Đokoviću posle 2:0

Ovo nije prvi put da Muzeti predaje Đokoviću posle 2:0

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković i Lorenco Muzeti odigrali su meč četvrtfinala Australijan opena u dnevnom terminu gren slema u Melburnu, a duel na "Rod Lejver areni" nije okončan onako kako bi voleo bilo koji ljubitelj tenisa i sporta. Italijan, koji je 15 godina mlađi od… »
Šok: Novak u polufinalu posle predaje Musetija – Italijan bio na pragu pobede

Šok: Novak u polufinalu posle predaje Musetija – Italijan bio na pragu pobede

Sputnik pre 21 dana
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u polufinale Australijan opena posle predaje Italijana Lorenca Musetija pri rezultatu 4:6, 3:6, 3:1. U polufinalu igraće protiv pobednika duela Janik Siner – Ben Šelton. Neverovatna situacija… »
Novak u potpunom šoku - nije ni slutio da će se ovo dogoditi: Pogledajte momenat kada je Italijan odlučio da odustane! (video)…

Novak u potpunom šoku - nije ni slutio da će se ovo dogoditi: Pogledajte momenat kada je Italijan odlučio da odustane! (video)…

Kurir pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, nakon što mu je Italijan Lorenco Museti predao meč zbog povrede. Italijan je vodio sa 2:0 u setovima, a prilikom vođstva Đokovića od 3:1 u trećem setu bio je… »
Muzeti je trebalo da pobedi! Novakove prve reči nakon predaje meča: Bio je mnogo bolji igrač, imao sam sreće

Muzeti je trebalo da pobedi! Novakove prve reči nakon predaje meča: Bio je mnogo bolji igrač, imao sam sreće

Dnevnik pre 21 dana
Novak Đoković je stigao do polufinala Australijan opena ne odigravši ceo meč do kraja jer mu je Italijan Lorenco Muzeti predao zbog povrede. A bio je Italijan na dobrom putu da pobedi jer je vodio 2:0 u setovima, a u trećem je bio u zaostatku 1:3… »

NIN pre 21 dana
Novak Đoković će igrati novo polufinale Australijan opena, ali ga je pogledala sreća. Po mnogima najbolji teniser sveta svih vremena bio je u 'konopcima', bokserskim rečnikom. Italijan Lorenco Muzeti, koji je odigrao sjajan turnir, vodio je 2:0 (6-3… »

Južne vesti pre 21 dana
REUTERS/Edgar Su Đoković i Muzeti razgovaraju na mreži nakon što ga je Italijan obavestio da predaje meč zbog povrede Novak Đoković će igrati novo polufinale Australijan opena, ali ga je pogledala sreća. Po mnogima najbolji teniser sveta svih vremena bio… »
Đoković je neverovatan - priznao i izgubio poen VIDEO

Đoković je neverovatan - priznao i izgubio poen VIDEO

B92 pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković napravio je nesvakidašnji potez i zbog toga pokupio simpatije. Novak Đoković bio je pred ispadanjem sa Australijan opena, gubio je 2-0 u setovima, ali je onda Lorenco Muzeti predao meč. Đoković je do prolaza dalje došao pri… »
"Bio sam na putu kući"! Kakva izjava Novaka Đokovića nakon šokantnog plasmana u polufinale Australijan opena

"Bio sam na putu kući"! Kakva izjava Novaka Đokovića nakon šokantnog plasmana u polufinale Australijan opena

Srpski teniser Novak Đoković, izborio je plasman među četiri najbolja na Australian openu. Njemu je u četvrtfinalu predao Italijan Lorenco Museti zbog povrede. Foto AP Italijan je vodio 2:0 u setovima u trenutku kada je doživeo povredu mišića desne noge… »
Đoković: "Imao sam sreće"

Đoković: "Imao sam sreće"

B92 pre 21 dana
Novak Đoković se oglasio nakon plasmana u polufinale Australijan opena. Novak Đoković bio je pred ispadanjem sa Australijan opena, gubio je 2-0 u setovima, ali je onda Lorenco Muzeti predao meč. Đoković je do prolaza dalje došao pri rezultatu 0-2 (4:6… »
Muzeti predao meč zbog povrede – Đoković u polufinalu

Muzeti predao meč zbog povrede – Đoković u polufinalu

Politika pre 21 dana
„Iznenadio sam se. Imao je neki problem i to sam video”. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena nakon što mu je Italijan Lorenco Muzeti predao meč zbog povrede. Italijan je vodio sa 2:0 u setovima, ali je prilikom vođstva… »
Đoković prošao u polufinale posle mnogo sreće, pa na kameri ostavio "smešak"

Đoković prošao u polufinale posle mnogo sreće, pa na kameri ostavio "smešak"

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, međutim, ne na način na koji je želeo. Srpski teniser prošao je zahvaljujući povredi koju je doživeo Lorenco Museti. Italijanski teniser imao je prednost od 2:0 u setovima, međutim, na početku… »
Pogledajte trenutak kada je Museti šokirao sve i predao Đokoviću

Pogledajte trenutak kada je Museti šokirao sve i predao Đokoviću

Telegraf pre 21 dana
Kao što je već poznato, italijanski teniser Lorenco Museti predao je meč Novaku Đokoviću u četvrtfinalu Australijan opena zbog povrede! Museti je vodio sa 2:0 u setovima, na startu trećeg je pretrpeo brejk, da bi posle toga tražio medicinski tajm-aut i… »
Novak Đoković na dva koraka od 25. Grend slem titule: Sreća ga poslužila, ko je još ostao da ga spreči?

Novak Đoković na dva koraka od 25. Grend slem titule: Sreća ga poslužila, ko je još ostao da ga spreči?

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković je uz dosta sreće stigao do novog polufinala Australijan Opena, ali situacija je takva kakva jeste - još dva koraka su potrebna da se osvoji 25. Grend slem titula. Dva daleko najteža od početka turnira u Melburnu. Jedna je stvar to što je… »
Musetijev "deža vi" sa Novakom: Nije prvi put da Italijan predaje Đokoviću posle vođstva od 2:0 u setovima

Musetijev "deža vi" sa Novakom: Nije prvi put da Italijan predaje Đokoviću posle vođstva od 2:0 u setovima

Telegraf pre 21 dana
Lorenco Museti morao je da preda meč Novaku Đokoviću u četvrtfinalu Australijan opena uprkos tome što je vodio 2:0 u setovima, međutim, da stvar bude gora po Italijana, ovo nije prvi put da mu se ovo dogodilo protiv srpskog tenisera. Italijan je imao sve… »
Đoković iskren posle šokantnog prolaska: "Već sam bio na putu kući, uduplaću molitve za dalje"

Đoković iskren posle šokantnog prolaska: "Već sam bio na putu kući, uduplaću molitve za dalje"

Telegraf pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, nakon neverovatnog obrta i nesrećnog spleta okolnosti po njegovog protivnika. Lorenco Museti bio je prinuđen da preda meč pri vođstvu od 2:0 u setovima, a Novak je odmah… »
Museti vodio, pa predao, Đoković ga ispratio gospodski uz aplauz i tužan izraz lica

Museti vodio, pa predao, Đoković ga ispratio gospodski uz aplauz i tužan izraz lica

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković imao je više sreće nego pameti. U trenutku kada je gubio 0:2 u setovima, Lorenco Museti se povredio i morao da mu preda meč. Srpski teniser plasirao se u polufinale Australijan opena, ali ne zbog sjajne igre, već zbog povrede njegovog… »
Đoković srušio još jedan rekord Federera: Novak ušao u polufinale i zapečatio svoje ime na Australijan Openu!

Đoković srušio još jedan rekord Federera: Novak ušao u polufinale i zapečatio svoje ime na Australijan Openu!

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković je, uz pomoć bogova sreće i tenisa, uspeo da se plasira u polufinale Australijan Opena i tako, zvanično predajom Lorenca Musetija upiše i svoju novu pobedu - pa je od danas rekorder po broju trijumfa u Melburnu! I pored toga što je Museti… »
Đoković tražio pomoć lekara: Ovo nikako ne valja, bolna grimasa Novaka i zavoj na nozi

Đoković tražio pomoć lekara: Ovo nikako ne valja, bolna grimasa Novaka i zavoj na nozi

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković je u ogromnom zaostatku na Australijan openu. Izgubio je drugi set od Lorenca Muzetija i ima dva seta minusa - 4:6, 3:6 i to nije sve. Problemi su sve veći. Posle izgubljenog drugog seta srpski teniser je odmah tražio lekarsku pomoć. Došao… »
Naljutio Novaka: Zbog ovoga se Đoković raspravljao sa sudijom

Naljutio Novaka: Zbog ovoga se Đoković raspravljao sa sudijom

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković izgubio je prvi set od Lorenca Muzetija u četvrtfinalu Australijan opena, što je prvi put da se to dogodilo 38-godišnjem Srbinu na ovom izdanju prvog gren slema u godini. U jednom trenutku je sudija Džejms Kjotavong upozorio desetostrukog… »
"Misliš li da je to fer?!" Potez sudije razbesneo Novaka - odmah mu je očitao lekciju!

"Misliš li da je to fer?!" Potez sudije razbesneo Novaka - odmah mu je očitao lekciju!

Kurir pre 21 dana
Tokom okršaja sa Lorencom Musetijem u četvrtfinalu Australijan opena najbolji srpski teniser Novak Đoković ušao je u žestoku verbalnu raspravu sa sudijom. Novaku je izrečena opomena jer je prekoračio vreme između poena. Srpski as je u tom trenutku menjao… »
"Daj mu moj poen, kriv sam": Novak Đoković prišao sudiji i pokazao kakav je gospodin

"Daj mu moj poen, kriv sam": Novak Đoković prišao sudiji i pokazao kakav je gospodin

Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković nikada u karijeri nije dobio nagradu za fer-plej i to je najveća sramota "belog sporta". Da je Novak džentlmen, videli smo i danas protiv Lorenca Muzetija kada je predao poen protivniku, iako niko na čitavom stadionu sem… »
Ovo se ne viđa nikada: Đoković osvojio poen, a onda napravio gospodski potez i dodelio ga Musetiju

Ovo se ne viđa nikada: Đoković osvojio poen, a onda napravio gospodski potez i dodelio ga Musetiju

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković je u velikim problemima u četvrtfinalu Australijan opena, ali to ga ne sprečava da i u takvim situacijama bude pravi sportista. Najbolji teniser svih vremena gubi 0:2 u setovima od Lorenca Musetija i biće vrlo teško da preokrene stvari u… »
Ceo svet gleda i ne veruje! Evo kako je Novak Đoković poklonio drugi set Lorencu Musetiju (video)

Ceo svet gleda i ne veruje! Evo kako je Novak Đoković poklonio drugi set Lorencu Musetiju (video)

NOVAK Đoković je u strašnom problemu. Foto AP Srbin gubi 0:2 u setovima od Lorenca Musetija u četvrtfinalu Australijan opena. Ali vrlo interesantan detalj dogodio se krajem drugog seta kada je Đoković, odnosno zbog čega prakitčno i izgubio drugi deo… »
Zašto, zašto bre? Novak Đoković zagrmeo na sudije tokom četvrtfinala Australijan opena

Zašto, zašto bre? Novak Đoković zagrmeo na sudije tokom četvrtfinala Australijan opena

NOVAK Đoković trenutno igra četvrtfinale Australijan opena i ne stoji baš najbolje. Ima zaostatak u meču sa Lorencom Musetijem. Foto AP Od samog početka Srbin se nalazi u problemu, a sve je kulminiralo kada je ušao nakon izgubljenog prvog seta u raspravu… »
"Nisi mogao da me upozoriš, za mene to ne važi?": Đoković vikao na sudiju usred meča, ostao je u šoku

"Nisi mogao da me upozoriš, za mene to ne važi?": Đoković vikao na sudiju usred meča, ostao je u šoku

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković igra protiv Lorenca Muzetija meč četvrtfinala Australijan opena i dosta je nervozan. Jedan detalj ga je izbacio iz takta, a to je momenat kada mu je sudija u stolici Džejms Keotavong dao opomenu zbog prekoračenja vremena. Dogodilo se to… »
Kako se život Đokovićevog narednog rivala promenio neposredno pred Australijan open

Kako se život Đokovićevog narednog rivala promenio neposredno pred Australijan open

Telegraf pre 21 dana
Italijanska teniska zvezda u usponu, Lorenco Museti, plasirao se u četvrtfinale Australijan opena 2026. godine nakon što je u tri seta "počišćen" Tejlor Fric (6:2, 7:5, 6:4). Ipak, da bi stigao do svog prvog polufinala, pred njim stoji najteža moguća… »
Sve o meču Đoković - Museti: Novak u četvrtfinalu AO traži poznatu luku, Italijan gleda ka osveti iz Atine

Sve o meču Đoković - Museti: Novak u četvrtfinalu AO traži poznatu luku, Italijan gleda ka osveti iz Atine

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković će pokušati da uđe u svoje novo polufinale Australijan Opena preko Lorenca Musetija, Italijana sa kojim je već 10 puta imao šanse da odmeri snage. Odmoran je i spreman, ali sa druge strane ima čoveka koji u naletu energije želi da dođe do… »
Đoković igra protiv “stare mušterije“ za polufinale Australijan opena: Kako Muzeti može da zapreti?

Đoković igra protiv “stare mušterije“ za polufinale Australijan opena: Kako Muzeti može da zapreti?

Danas pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković nastavlja pohod na 11. titulu Australijan opena, a sledeća prepreka je Lorenco Muzeti iz Italije. Biće to četvrtfinalni duel u kojem će se sastati četvrti i peti teniser sveta, a ukupno 11. međusobni duel Đokovića i Muzetija… »

Vesti dana »