Povezane vesti

Vučić odgovorio na pitanje da li će opet biti premijer: "To će biti moja odluka"

Vučić odgovorio na pitanje da li će opet biti premijer: "To će biti moja odluka"

Mondo pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike sa episkopom bihaćko-petrovačkim Sergijem, koji mu je tom prilikom uručio crkveno odlikovanje za pomoć srpskom narodu i obnovu svetinja u krajevima… »
Vučić o kandidaturi za premijera: Zvaničnici SNS da ne nagađaju, to mora prvo da bude moja odluka

Vučić o kandidaturi za premijera: Zvaničnici SNS da ne nagađaju, to mora prvo da bude moja odluka

Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas funkcionere Srpske napredne stranke (SNS) da „ne nagađaju“ da li će biti kandidat za premijera na budućim parlamentarnim izborima jer, kako je dodao, to najpre mora da bude njegova odluka. Vučić je rekao… »
Vučiću Orden novomučenika bihaćko-petrovačkih za dobročinstvo i ljubav prema toj eparhiji SPC

Vučiću Orden novomučenika bihaćko-petrovačkih za dobročinstvo i ljubav prema toj eparhiji SPC

Serbian News Media pre 1 dan
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas je u Beogradu uručen Orden novomučenika bihaćko-petrovačkih za „pokazano dobročinstvo i veliku ljubav“ prema toj eparhiji Srpske pravoslavne crkve (SPC) i manastiru Rumanj u Martin-Brodu. Orden mu je u… »
Vučić: Molim vas, ne govorite da sam budući premijer

Vučić: Molim vas, ne govorite da sam budući premijer

Vreme pre 1 dan
„Možete svašta da mi zamerite, milion grešaka, možete da me mrzite ili volite, ali ne možete da lažete da nisam bio vredan, marljiv i da nisam radio”, kaže Vučić za sebe. Najave da bi aktuelni predsednik države Aleksandar Vučić mogao ponovo da zasedne u… »
Vučić dobio orden, pa progovorio na engleskom: "Warriors, come out to play!"

Vučić dobio orden, pa progovorio na engleskom: "Warriors, come out to play!"

Pravda pre 1 dan
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas je u Beogradu episkop bihaćko-petrovački Sergije uručio Orden Novomučenika bihaćko-petrovačkih. Predsedniku Vučiću Orden je dodeljen za pokazano dobročinstvo i veliku ljubav prema Eparhiji bihaćko-petrovačkoj, a… »
Vučić: Odluka o kandidaturi za premijera treba da bude moja i odluka naroda

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da odluka da li će biti kandidat za premijera treba da bude njegova, kao i odluka naroda koji, kako je istakao, želi promene koje mu garantuju stabilnost i sigurnost, a ne haos i promene kakve nameću… »
Vučić zamolio prijatelje i kolege: Ne izjašnjavajte se o tome da bi trebalo da budem premijer

Vučić zamolio prijatelje i kolege: Ne izjašnjavajte se o tome da bi trebalo da budem premijer

Insajder pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je danas sve prijatelje i kolege da ne govore da bi on trebalo da bude premijer, iako ne odbacuje tu mogućnost. "Molim sve ljude, moje prijatelje i kolege da se ne izjašnjavaju o tome da bi trebalo da budem… »

Jugmedia pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je funkcionere Srpske napredne stranke (SNS) da „ne nagađaju“ da li će biti kandidat za premijera na budućim parlamentarnim izborima jer, kako je dodao, to najpre mora da bude njegova odluka. Vučić je rekao da u… »

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da odluku da li će biti kandidat za premijera treba da bude njegova, kao i odluka naroda koji, kako je istakao, želi promene koje mu garantuju stabilnost i sigurnost, a ne haos i promene kakve nameću… »
Vučić o odluci da se kandiduje za premijera: Ovo je poručio!

Vučić o odluci da se kandiduje za premijera: Ovo je poručio!

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da odluku da li će biti kandidat za premijera treba da bude njegova, kao i odluka naroda koji, kako je istakao, želi promene koje mu garantuju stabilnost i sigurnost, a ne haos i promene kakve nameću… »

Beta pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je funkcionere Srpske napredne stranke (SNS) da "ne nagađaju" da li će biti kandidat za premijera na budućim parlamentarnim izborima jer, kako je dodao, to najpre mora da bude njegova odluka. Vučić je rekao da u… »
"Narod želi promene, ali ne onakve kakve im nameću": Vučić o nagađanjima da će biti kandidat za premijera: "Molim Miloša i Anu…

"Narod želi promene, ali ne onakve kakve im nameću": Vučić o nagađanjima da će biti kandidat za premijera: "Molim Miloša i Anu…

Blic pre 1 dan
Aleksandar Vučić kaže da je protivnicima vlasti jedini program "zabranićemo sendvičare, restorane, kafane" Kako je rekao, ima hiljadu zamerki na svoj račun, ali postigli su određene rezultate koji se u našoj zemlji "uzimaju zdravo za gotovo" Predsednik… »

Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas funkcionere Srpske napredne stranke (SNS) da „ne nagađaju“ da li će biti kandidat za premijera na budućim parlamentarnim izborima jer, kako je dodao, to najpre mora da bude njegova odluka. Vučić je rekao… »

Glas Zaječara pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je funkcionere Srpske napredne stranke (SNS) da "ne nagađaju" da li će biti kandidat za premijera na budućim parlamentarnim izborima jer, kako je dodao, to najpre mora da bude njegova odluka. Vučić je rekao da u… »

NIN pre 1 dan

Radio sto plus pre 1 dan
Vučić je rekao da u ovom trenutku ne želi da kaže ne potencijalnoj kandidaturi, ali i da ne želi da obavlja neki posao “a da nema energije i entuzijazma”. “Sada niti je vreme, niti je mesto za to. Molim Miloša (Vučevića), Anu (Brnabić), Sinišu (Malog) da… »
Šta je Vučić zamolio prijatelje i kolege?

Šta je Vučić zamolio prijatelje i kolege?

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je danas sve prijatelje i kolege da ne govore da bi on trebalo da bude premijer, iako ne odbacuje tu mogućnost. „Molim sve ljude, moje prijatelje i kolege da se ne izjašnjavaju o tome da bih trebalo da bude… »
(Uživo) "Imamo najveće plate i penzije u istoriji" Predsednik Vučić o aktuelnim temama: Što se tiče Novog Sada...

(Uživo) "Imamo najveće plate i penzije u istoriji" Predsednik Vučić o aktuelnim temama: Što se tiče Novog Sada...

Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon dobijanja ordena. -Izuzetno sam počastvovan priznanjem Eparhije bihaćko-petrovačke. Nastavićemo da pomažemo. Ljudi koji veruju oni vole, a ne mrze- rekao je Vučić. On je naglasio da je opterećen… »

Vesti dana »