Povezane vesti

Lalatović digao uzbunu pred Vojvodinu: Spremaju mi provokacije i haos u prvih 20 minuta!

Lalatović digao uzbunu pred Vojvodinu: Spremaju mi provokacije i haos u prvih 20 minuta!

IndeksOnline pre 1 dan
NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara u subotu gostuju ekipi Vojvodine u okviru 24. kola Super lige Srbije, a šef stručnog štaba gostiju Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja pred duel sa klubom u kojem je ostavio najdublji trag. Iako je pohvalio… »
Tanjga: Ako budemo na svom nivou, bez problema protiv Novog Pazara

Tanjga: Ako budemo na svom nivou, bez problema protiv Novog Pazara

Radio sto plus pre 1 dan
On je na konferenciji za novinare, prenosi zvanični sajt Novosađana, kazao da je atmosfera u timu dobra nakon tri uzastopne pobede. “Znamo da nam u goste dolazi stabilna ekipa koja se prošle godine plasirala u kvalifikacije za Ligu konferencija ispred… »
Nenad Lalatović pred Vojvodinu pričao o scenarijima, sudijama, obratio se kapitenu, spomenuo i Zvezdu

Nenad Lalatović pred Vojvodinu pričao o scenarijima, sudijama, obratio se kapitenu, spomenuo i Zvezdu

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Novog Pazara gostuju ekipi Vojvodine u subotu od 16 časova, u okviru 24. kola Superlige Srbije, a trener gostiju Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja pred duel sa bivšim timom. - Prvo bih pozdravio sve prisutne. Može se reći da nas sutra… »
Brnović poručio pred derbi: „Partizan ima šansu, neka mladi pokažu koliko vrede!“

Brnović poručio pred derbi: „Partizan ima šansu, neka mladi pokažu koliko vrede!“

Hot sport pre 15 sati
Bivši as crno-belih je najavio susret Uoči 178. večitog derbija, koji se u nedelju od 17 časova igra na stadionu „Rajko Mitić“, bivši fudbaler Partizana Branko Brnović govorio je o očekivanjima od crno-belih i pružio podršku stručnom štabu i igračima… »
Lalatović: Četiri plana Vojvodine da nas saplete u Novom Sadu

Sandžak haber pre 15 sati
Lalatović: Četiri plana Vojvodine da nas saplete u Novom Sadu Nenad Lalatović još jednom u elementu. Trener Novog Pazara je na konferenciji za novinare uoči gostovanja Vojvodini u Novom Sadu, u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige, pohvalno govorio o… »
Dragojević poručio navijačima pred derbi: "Neka oderu glasne žice, mi ćemo izginuti za grb"

Dragojević poručio navijačima pred derbi: "Neka oderu glasne žice, mi ćemo izginuti za grb"

B92 pre 15 sati
Fudbaler Partizan Vanja Dragojević izjavio je da će "crno-beli" dati sve od sebe da obraduju navijače na predstojećem meču sa Crvenom zvezdom. Fudbaleri Partizana gostovaće u nedelju od 17 časova ekipi Crvene zvezde u 24. kolu Superlige Srbije. Ovo će… »
Tanjga: Ne gledamo tabelu i ne opuštamo se

Tanjga: Ne gledamo tabelu i ne opuštamo se

Radio 021 pre 17 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga optimista je pred duel sa Novim Pazarom. Fudbaleri "stare dame" u subotu od 16 časova dočekuju ekipu Novog Pazara, što će biti prilika da vežu četvrtu pobedu u drugom delu sezone. "Dobili smo tri utakmice… »
Dragojević zapalio grobare: „Grb Partizana se brani krvlju i srcem, ostavićemo srce na terenu!“

Dragojević zapalio grobare: „Grb Partizana se brani krvlju i srcem, ostavićemo srce na terenu!“

Hot sport pre 16 sati
Veoma važna utakmica za oba tima Kapiten Partizana Vanja Dragojević poručio je pred 178. večiti derbi u nedelju od 17 časova na Marakani da će ekipa dati sve za pobedu i pozvao navijače na punu podršku. Crno-beli u duel sa Crvenom zvezdom ulaze posle… »
Katai pomera granice: Zvezdin as juri rekord bivšeg igrača Partizana

Katai pomera granice: Zvezdin as juri rekord bivšeg igrača Partizana

Hot sport pre 17 sati
Magiko može do novog dostignuća Aleksandar Katai će u nedelju od 17 časova u 178. večitom derbiju protiv Partizana imati priliku da šestim golom izjednači učinak Ivana Toplaka u prvenstvenim duelima. Crvena zvezda će u okviru 24. kola Superlige Srbije na… »
Koković pohvalno o OFK Beogradu: "Zvezdini igrači dodatan kvalitet, nadam se regularnim uslovima..."

Koković pohvalno o OFK Beogradu: "Zvezdini igrači dodatan kvalitet, nadam se regularnim uslovima..."

Sportske.net pre 17 sati
Trener Železničara Radomir Koković izneo je očekivanja od utakmice sa OFK Beogradom koja se igra u subotu od 14 sati u Zaječaru u okviru 24 kolu Superlige Srbije. "Igramo protiv ekipe koja je u borbi za plej-of kao i mi. Ekipa koja ima izvanrednu… »
Vanja Dragojević otkrio kako se priprema za derbi: "Svaki dan pričam sa njima dvojicom, ugledam se na njih"

Vanja Dragojević otkrio kako se priprema za derbi: "Svaki dan pričam sa njima dvojicom, ugledam se na njih"

Mondo pre 17 sati
Partizan je na drugom mestu na tabeli Superlige pred 178. "večiti derbi", a zamenik kapitena Vanja Dragojević pričao je pred ovaj meč. U prethodnom derbiju je dao gol, a sada je najavio da će i ovaj duel Partizana i Crvene zvezde biti neizvestan. "Derbi… »
Dragojević: Daćemo sve od sebe da obradujemo navijače na derbiju

Dragojević: Daćemo sve od sebe da obradujemo navijače na derbiju

RTS pre 17 sati
Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Vanja Dragojević izjavio je da će crno-beli dati sve od sebe da obraduju navijače na predstojećem derbiju sa Crvenom zvezdom. Fudbaleri Partizana gostovaće u nedelju od 17 časova ekipi Crvene zvezde u 24. kolu… »
Vanja Dragojević: Izginućemo za grb, pa kako Bog odredi

Vanja Dragojević: Izginućemo za grb, pa kako Bog odredi

Sport klub pre 17 sati
Zamenik kapitena Partizana Vanja Dragojević izjavio je da će "crno-beli" dati sve od sebe da obraduju navijače na predstojećem meču sa Crvenom zvezdom. Fudbaleri Partizana gostovaće u nedelju od 17 časova ekipi Crvene zvezde u 24. kolu Superlige Srbije… »
Brnović veruje u Partizan: Stojaković zna šta radi, neka Vukotić reši derbi!

Brnović veruje u Partizan: Stojaković zna šta radi, neka Vukotić reši derbi!

Kurir pre 17 sati
U nedelju u 17 časova na stadionu "Rajko Mitić " igra se 178. večiti derbi. Zvezda koja je osmostruki uzastopni šampion Srbije ulazi kao favorit u ovaj meč. Crveno-beli trenutno imaju bod više od Partizana i blizu su plasmana u osminu finala Lige Evrope… »
"Grobari... oderite ih!" Vanja Dragojević pred večiti derbi: Mi ćemo izginuti za grb, pa kako Bog odredi!

"Grobari... oderite ih!" Vanja Dragojević pred večiti derbi: Mi ćemo izginuti za grb, pa kako Bog odredi!

Večernje novosti pre 16 sati
Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Vanja Dragojević izjavio je daans da će "crno-beli" dati sve od sebe da obraduju navijače na predstojećem meču sa Crvenom zvezdom. FOTO: FK Partizan "Derbi je sjajna utakmica u kojoj nema favorita, to se videlo… »
Dragojević pred derbi: Neka navijači „oderu” glasne žice, mi ćemo izginuti za grb Partizana

Dragojević pred derbi: Neka navijači „oderu” glasne žice, mi ćemo izginuti za grb Partizana

Politika pre 17 sati
„Vi budite vetar u leđa, mi ćemo na terenu“. Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Vanja Dragojević izjavio je danas da će „crno-beli" dati sve od sebe da obraduju navijače na predstojećem meču sa Crvenom zvezdom. Fudbaleri Partizana gostovaće u… »
Kakva poruka kapitena Partizana navijačima pred 178. večiti derbi, oduševiće Grobare: "Mi ćemo da izginemo..."

Kakva poruka kapitena Partizana navijačima pred 178. večiti derbi, oduševiće Grobare: "Mi ćemo da izginemo..."

Telegraf pre 17 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će dočekati ekipu Partizana u 178. prvenstvenom večitom derbiju, a utakmica se igra na stadionu "Rajko Mitić", u nedelju od 17 časova. Tim povodom je kapiten crno-belih Vanja Dragojević u "Partizanovom intervjuu" pričao o… »
"Nemam društvene mreže, novine ne čitam": Tanjga progovorio o pritisku u Vojvodini pred meč sa Novim Pazarom

"Nemam društvene mreže, novine ne čitam": Tanjga progovorio o pritisku u Vojvodini pred meč sa Novim Pazarom

Mondo pre 18 sati
Jedan od derbija kola Superlige igraju Vojvodina i Novi Pazar. U Novom Sadu će u subotu od 16 časova taj meč da se odigra na "Karađorđu", a svoja očekivanja od meča izneo je šef struke domaćeg tima Miroslav Tanjga. "Atmosfera je na jednom nivou, dobili… »
"Ja sam legenda Vojvodine, a zviždaće mi i ponižavaće me": Lalatović digao buru pred meč u Novom Sadu

"Ja sam legenda Vojvodine, a zviždaće mi i ponižavaće me": Lalatović digao buru pred meč u Novom Sadu

Mondo pre 18 sati
U subotu od 16 časova biće vatre. Nenad Lalatović će posle debija na klupi Novog Pazara dovesti svoj novi tim na stadion gde je beležio najveće uspehe. Na konferenciji za medije pred ovaj duel istakao je da će ovo biti težak meč, ali se osvrnuo i na neke… »
Spartak dočekuje Kragujevčane, Kruščić optimista: "Da nam se vrati za trud i zalaganje!"

Spartak dočekuje Kragujevčane, Kruščić optimista: "Da nam se vrati za trud i zalaganje!"

Sportske.net pre 18 sati
Fudbaleri Spartaka dočekaće u Subotici ekipu Radničkog iz Kragujevca u meču 24. kola Superlige Srbije. Susret na severu Srbije na programu je u nedelju od 16 časova, a svoja očekivanja pred ovaj meč izneo je na konferenciji za medije trener Spartaka… »
Kapiten Partizana nema straha pred derbi: Daćemo sve od sebe da obradujemo navijače

Kapiten Partizana nema straha pred derbi: Daćemo sve od sebe da obradujemo navijače

Dnevnik pre 17 sati
BEOGRAD: Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Vanja Dragojević izjavio je danas da će "crno-beli" dati sve od sebe da obraduju navijače na predstojećem meču sa Crvenom zvezdom. Fudbaleri Partizana gostovaće u nedelju od 17 časova ekipi Crvene… »
Ovaj derbi bi mogao da bude poseban za Kataija

Ovaj derbi bi mogao da bude poseban za Kataija

B92 pre 18 sati
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai približava se velikom rekordu u večitim derbijima. Trenutno je na pet golova u prvenstvenim duelima sa Partizanom, dok je Ivan Toplak do sada bio precizan šest puta, saopštio je šampion Srbije. Crveno-beli će u… »
Dragojevićev poziv navijačima: "Izginućemo za grb, a vi oderite glasne žice"

Dragojevićev poziv navijačima: "Izginućemo za grb, a vi oderite glasne žice"

Sportske.net pre 18 sati
Kapiten Partizana Vanja Dragojević u velikom stilu je najavio predstojeći 178. večiti derbi, koji će se na stadionu Crvene zvezde odigrati u nedelju od 17 sati. Gostujući u " Partizanovom intervju", talentovani fudbaler se najpre ukratko osvrnuo na… »
Tanjga iskren pred Novi Pazar: „Niti imam društvene mreže niti čitam novine!“

Tanjga iskren pred Novi Pazar: „Niti imam društvene mreže niti čitam novine!“

Hot sport pre 18 sati
Šef stručnog štaba Miroslav Tanjga optimista je pred duel sa Novim Pazarom. Fudbaleri „stare dame“ u subotu od 16 časova dočekuju ekipu Novog Pazara, što će biti prilika da vežu četvrtu pobedu u drugom delu sezone. – Atmosfera je na jednom nivou, dobili… »
Tanjga ni reč o Lalatoviću: Zaslužili smo neke bonuse…

Tanjga ni reč o Lalatoviću: Zaslužili smo neke bonuse…

Sport klub pre 19 sati
Trener Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu od 16 časova ekipu Novog Pazara na stadionu „Karađorđe“ u Novom… »
Poseban večiti derbi za Kataija, juri rekord nekadašnjeg fudbalera Partizana

Poseban večiti derbi za Kataija, juri rekord nekadašnjeg fudbalera Partizana

Telegraf pre 18 sati
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai nalazi se na korak od izjednačenja po broju postignutih golova u prvenstvenim večitim derbijima sa Ivanom Toplakom, saopštio je večeras šampion Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u nedelju od 17 časova na… »
Lalatović pred Vojvodinu: Imaju četiri plana protiv mene i Novog Pazara

Lalatović pred Vojvodinu: Imaju četiri plana protiv mene i Novog Pazara

Radio sto plus pre 20 sati
“Oni su imali plan A, plan B, plan C i plan D, a zaboravili su da sam ja živeo u Novom Sadu. Dobio sam neke informacije. U restoranima su moji prijatelji i kada neki članovi uprave pričaju u radno vreme, uz rakijicu, to lako dođe do mene. Ako sve to nije… »
Tanjga miran pred Novi Pazar: "Nemam društvene mreže, niti pritisak..."

Tanjga miran pred Novi Pazar: "Nemam društvene mreže, niti pritisak..."

Sportske.net pre 20 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova ekipu Novog Pazara na stadionu… »
Lalatović „osujetio“ četiri plana Vojvodine protiv njega i Pazara

Lalatović „osujetio“ četiri plana Vojvodine protiv njega i Pazara

Sport klub pre 19 sati
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović rekao je, uoči gostovanja Vojvodini u 24. kolu Super lige Srbije, da Novosađani imaju četiri plana kako da otežaju njegovoj ekipi. „Oni su imali plan A, plan B, plan C i plan D, a zaboravili su da sam ja živeo u Novom… »
U susret 178. večitom derbiju! Aleksandar Katai juri legendarnog Ivana Toplaka!

U susret 178. večitom derbiju! Aleksandar Katai juri legendarnog Ivana Toplaka!

Kurir pre 20 sati
Pred fudbalerima Crvene zvezde je 178. večiti derbi, koji će biti odigran u nedelju od 17 časova, a Aleksandar Katai je u prvenstvenim večitim derbijima do sada postigao pet golova i nalazi se na korak od izjednačenja sa Ivanom Toplakom, koji je šest… »
Lalatović: Ja sam legenda Vojvodine, spremili su plan A, B, C i D

Lalatović: Ja sam legenda Vojvodine, spremili su plan A, B, C i D

Radio 021 pre 20 sati
Nenad Lalatović, koji je nedavno preuzeo Novi Pazar, biće u subotu gost Vojvodini koju je vodio u tri navrata. Šef stručnog štaba Novopazaraca je danas izjavio da je čuo šta su igrači i uprava Novosađana spremili za njega pred meč na stadionu… »
Tanjga: Nema opuštanja i ne gledamo tabelu, hoćemo da pobedimo Novi Pazar

IndeksOnline pre 21 sat
NOVI SAD – Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova ekipu Novog Pazara na… »
„Niti imam društvene mreže, niti čitam novine“ Tanjga pred meč s novim pazarom: Neko će uvek naći nešto što nije dobro jedini…

„Niti imam društvene mreže, niti čitam novine“ Tanjga pred meč s novim pazarom: Neko će uvek naći nešto što nije dobro jedini…

Dnevnik pre 21 sat
NOVI SAD: Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova ekipu Novog Pazara na stadionu… »

Sandžak haber pre 21 sat
Tanjga: Nema opuštanja i ne gledamo tabelu, hoćemo da pobedimo Novi Pazar pretraganaslovnaSocial20. februar 2026.Tanjga: Nema opuštanja i ne gledamo tabelu, hoćemo da pobedimo Novi PazarNOVI SAD – Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je… »
U istom ritmu kao Zvezda! Vojvodina čeka "večiti derbi" i hoće na vrh tabele, evo šta o tome pred veliki izazov kaže Miroslav…

U istom ritmu kao Zvezda! Vojvodina čeka "večiti derbi" i hoće na vrh tabele, evo šta o tome pred veliki izazov kaže Miroslav…

Večernje novosti pre 21 sat
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. N.Mihajlović Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu od 16 časova ekipu Novog Pazara na… »
Tanjga pred Novi Pazar: "Niti imam društvene mreže, niti čitam novine"

Tanjga pred Novi Pazar: "Niti imam društvene mreže, niti čitam novine"

B92 pre 20 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova ekipu Novog Pazara na stadionu… »
Tanjga pred Novi Pazar: Imamo karakter i kvalitet, vreme je za četvrtu pobedu u nizu

Tanjga pred Novi Pazar: Imamo karakter i kvalitet, vreme je za četvrtu pobedu u nizu

Politika pre 21 sat
Sa novim snagama iz Plimuta na petoplasirani tim lige. Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće… »

RTV pre 21 sat
NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova ekipu Novog Pazara na… »

RTV Novi Pazar pre 22 sata
Nenad Lalatović još jednom u elementu. Trener Novog Pazara je na konferenciji za novinare uoči gostovanja Vojvodini u Novom Sadu, u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige, pohvalno govorio o sadašnjoj generaciji Stare dame, njihovom rukovodećem… »
Lalatov šou pred Vošu: "Imaju četiri plana za mene, nećemo skinuti gaće!"

Lalatov šou pred Vošu: "Imaju četiri plana za mene, nećemo skinuti gaće!"

Sportske.net pre 21 sat
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović održao je konferenciju za medije uoči gostovanja Vojvodini u 24. kolu Superlige Srbije koje je na programu u subotu od 16 časova, na kojoj je, pored pohvala na račun rivala, izneo i niz optužbi i sumnji pred duel na… »

RTS pre 21 sat
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je pred utakmicu 24. kola Superlige Srbije da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč i pobedi Novi Pazar. Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra od 16 časova ekipu Novog Pazara na stadionu "Karađorđe" u… »
Lalatović brutalno odgovorio Njegošu Petroviću: „Što me nisi pobedio dok sam bio trener Lučana!? – To je očigledno bio plan…

Lalatović brutalno odgovorio Njegošu Petroviću: „Što me nisi pobedio dok sam bio trener Lučana!? – To je očigledno bio plan…

Hot sport pre 22 sata
Mnogo se prašine podiglo nakon te Njegoševe izjave. Njegoš Petrović je tokom gostovanja u podkastu ‘2×45’ rekao je da će igrači Vojvodine imati dodatni motiv protiv Novog Pazara. Razlog je Nenad Lalatović, sa kojim se nisu preterano prijateljski rastali… »

Sandžak haber pre 22 sata
LALATOVIĆ DIGAO UZBUNU PRED VOJVODINU: Spremaju mi provokacije i haos u prvih 20 minuta! pretraganaslovnaSport20. februar 2026.LALATOVIĆ DIGAO UZBUNU PRED VOJVODINU: Spremaju mi provokacije i haos u prvih 20 minuta!NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara u… »
Nišlije u dobrom raspoloženju dočekuju IMT, Lemonis oprezan: "Dosta sam ih skautirao..."

Nišlije u dobrom raspoloženju dočekuju IMT, Lemonis oprezan: "Dosta sam ih skautirao..."

Sportske.net pre 21 sat
Radnički iz Niša dočekaće u 24. kolu Superlige Srbije ekipu IMT-a. Pred niškim timom je još jedan veoma bitan meč protiv ekipe koja je trenutno za poziciju bolje plasirana, a Radnički je od početka drugog dela sezone zaigrao veoma dobro što može da… »
Lalatović burno pred Vojvodinu: "Tanjgi neću da pružim ruku"; "Obratite pažnju na suđenje"

Lalatović burno pred Vojvodinu: "Tanjgi neću da pružim ruku"; "Obratite pažnju na suđenje"

B92 pre 21 sat
Burno je bilo na konferenciji za medije trenera Nenada Lalatovića uoči gostovanja Novog Pazara u Novom Sadu, gde će se njegov tim sastati sa Vojvodinom u 24. kolu Superlige. Duel na "Karađorđu" (subota, 16.00) već danima podiže temperaturu, a Lalatović… »
Nastavlja se velika borba za titulu! Crvena zvezda dočekuje Partizan u 178. večitom derbiju, Vojvodina vreba iz senke, a…

Nastavlja se velika borba za titulu! Crvena zvezda dočekuje Partizan u 178. večitom derbiju, Vojvodina vreba iz senke, a…

Večernje novosti pre 22 sata
Utakmicama 24. kola u subotu se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, a branilac titule i lider prvenstva Crvena zvezda dočekaće u nedelju Partizan u 178. večitom derbiju. FOTO: A. Ilić Prve utakmice 24. kola igraće se u subotu od 14… »
Nenad Lalatović šokirao Srbiju! Srpski fudbal ovo još nije video: U Novom Sadu spremili više scenarija - sudija, isključenje…

Nenad Lalatović šokirao Srbiju! Srpski fudbal ovo još nije video: U Novom Sadu spremili više scenarija - sudija, isključenje…

Kurir pre 22 sata
Nenad Lalatović, koji je nedavno preuzeo Novi Pazar, sa ovim klubom će biti gost ekipi koju je vodio u tri navrata. Utakmica 24. kola Super lige Srbije ima burnu najavu, pošto je Lalatović odlučio da javno govori o stvarima za koje je, kako kaže, čuo da… »
Raspored mečeva Super lige Srbije: Lalatović ponovo u Novom Sadu

Raspored mečeva Super lige Srbije: Lalatović ponovo u Novom Sadu

Kurir pre 23 sata
Utakmicama 24. kola sutra se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a branilac titule i lider prvenstva Crvena zvezda dočekaće u nedelju Partizan u 178. večitom derbiju. Prve utakmice 24. kola igraće se sutra od 14 časova, kada će OFK… »
"Niko me neće praviti budalom!" Lalatović podigao prašinu pred meč protiv Vojvodine: Čuo sam da se nešto sprema, reći ću sve...…

"Niko me neće praviti budalom!" Lalatović podigao prašinu pred meč protiv Vojvodine: Čuo sam da se nešto sprema, reći ću sve...…

Kurir pre 23 sata
Novi Pazar će u subotu u okviru 24. kola Super lige Srbije biti gost Vojvodini, ekipi koju je Lalatović vodio u tri navrata. Trener Novopazaraca koji je protiv OFK Beograda prvi put bio na klupi novog tima je bio gost u "Pazarskom podkastu" koji je… »
Koković najavio meč OFK Beograd - Železničar Pančevo u Zaječaru: "Dosta smo se potrošili protiv Zvezde"

Koković najavio meč OFK Beograd - Železničar Pančevo u Zaječaru: "Dosta smo se potrošili protiv Zvezde"

Telegraf pre 23 sata
Fudbaleri OFK Beograda i Železničara iz Pančeva u Zaječaru u subotu (14:00) igraju meč 24. kola Superlige Srbije, a tim povodom trener kluba sa juga Banata Radomir Koković je održao konferenciju za medije. Najavio je ozbiljan izazov. - Igramo protiv… »
Lalatović uzburkao javnost pred derbi sa Vojvodinom: "Niko me neće praviti budalom"

Lalatović uzburkao javnost pred derbi sa Vojvodinom: "Niko me neće praviti budalom"

Telegraf pre 24 sata
Došao je Nenad Lalatović na klupu Novog Pazara, započeo mandat pobedom protiv OFK Beograda i u novom superligaškom klubu uspešno krenuo da ispisuje nove stranice svoje trenerske karijere. Nakon OFK Beograda (2:1) kod kuće, na redu je gostovanje u Novom… »
Radnički gostuje u Subotici u okviru 24. kola Superlige

Radnički gostuje u Subotici u okviru 24. kola Superlige

RTK pre 1 dan
Utakmicama 24. kola sutra se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije. Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca gostuju u nedelju u Subotici. Utakmica počinje u 16 sati, a snimak meča biće emitovan na programu Televizije Kragujevac u ponedeljak od 14… »

Vesti dana »