Povezane vesti
Kokanoviću određen pritvor do 30 dana, tereti se za 2 krivična dela
Nedeljnik pre 1 dan
Aktivisti Udruženja “Ne damo Jadar” Zlatku Kokanoviću određen je pritvor do 30 dana, piše N1. Sudija za prethodni postupak je odbacio kao razlog za produžetak pritvora mogućnost ponavljanja krivičnog dela. Kako javlja reporter Nove S, pritvor je određen… »
BLOG Zlatku Kokanoviću sud odredio pritvor od 30 dana, razlog "uznemirenje javnosti": Poljoprivrednici blokiraju puteve, 17…
Nova pre 6 sati
Poljoprivrednici su nastavili blokade puteva i danas u mestima širom Srbije. Udruženja poljoprivrednika protestuju već 20 dana i blokiraju magistralne, regionalne i lokalne puteve u Srbiji, zbog lošeg stanja u poljoprivredi i nereagovanja Vlade Srbije na… »
N1 direktno: "Poljoprivrednici sa lisicama na rukama"
N1 Info pre 7 sati
Zlatku Kokanoviću, koji je danas ponovo priveden , određen je pritvor do 30 dana. Kokanović je juče sa poljoprivrednicima pokušao da blokira Granični prelaz prema Bosni i Hercegovini. Za pet poljoprivrednika koji su juče privedeni, još uvek se čeka na… »
Policija ponovo privela Zlatka Kokanovića, određen mu pritvor do 30 dana
Danas pre 11 sati
Zlatko Kokanović je ponovo priveden od strane policije, koja ga je izvela kod sudije za prethodni postupak. Njemu je sudija odredio pritvor do 30 dana. Njemu je pritvor određen nakon žalbe tužilaštva. Sudija za prethodni postupak je odbacio kao razlog za… »
Određen pritvor Zlatku Kokanoviću, osumnjičenom za napad na policajce
RTV pre 12 sati
BEOGRAD - Osnovni sud u Loznici odredio je do 30 dana pritvor Zlatku Kokanoviću iz Udruženja "Ne damo Jadar", osumnjičenom za napad na policiju tokom blokade graničnog prelaza "Trbušnica". Kokanoviću je pritvor određen jer su pri izvršenju krivičnog dela… »
Zlatku Kokanoviću određen pritvor do 30 dana
N1 Info pre 13 sati
Zlatku Kokanoviću određen je pritvor do 30 dana. Sudija za prethodni postupak je odbacio kao razlog za produžetak pritvora mogućnost ponavljanja krivičnog dela ali je pritvor određen zbog uznemirenja javnosti, javlja reporter Nova S. Podsetimo, Kokanović… »
Zlatku Kokanoviću određen pritvor
Radio 021 pre 13 sati
Aktivisti udruženja "Ne damo Jadar" Zlatku Kokanoviću određen je pritvor do 30 dana. Sudija za prethodni postupak je kao razlog za produžetak pritvora odbacio mogućnost ponavljanja krivičnog dela, ali je pritvor određen zbog uznemirenja javnosti, piše… »
Aktivista Zlatko Kokanović ponovo priveden
Euronews pre 14 sati
Zlatko Kokanović iz Udruženja "Ne damo Jadar" ponovo je danas priveden, po naređenju sudije za prethodni postupak, prenosi RTS. Kokanović je juče bio priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati jer je osumnjičen da je učinio krivično delo napad na… »
Ponovo uhapšen Zlatko Kokanović
Radio 021 pre 16 sati
Aktivista i poljoprivrednik Zlatko Kokanović ponovo je priveden. Kokanović je za Danas izjavio da misli da ga privode zbog istog događaja zbog kog je juče uhapšen. "Vode me opet pred sudiju. Tužilaštvo je zahtevalo da mi se odredi pritvor do 30 dana, ali… »
Odbijene žalbe advokata na rešenje o policijskom zadržavanju za petoro uhapšenih kod Bogatića
N1 Info pre 16 sati
Pet osoba sinoć je uhapšeno kod Bogatića i određeno im je zadržavanje od 48 sati, a kako nezvanično saznaje reporter Nove, odbijene su žalbe njihovih advokata na rešenje o policijskom zadržavanju, te će ostati u pritvoru do sutra, 3. marta, kada se… »
Policija ponovo privela Kokanovića, vode ga pred sudiju
N1 Info pre 16 sati
Policija je ponovo privela Zlatka Kokanovića i vodi ga kod sudije za prethodni postupak. Kokanović je za Danas izjavio da misli da ga privode zbog istog događaja zbog kojeg je juče uhapšen. „Vode me opet pred sudiju. Tužilaštvo je zahtevalo da mi se… »
Pajić (Udruženje Naše mleko) o jučerašnjim dešavanjima u Mačvi: To nije hapšenje, to je iživljavanje
Danas pre 17 sati
Milan Pajić iz Udruženja „Naše mleko“ rekao je da je način na koji su poljoprivrednici hapšeni – „iživljavanje“. „Lično sam svedok, bio sam tu i gledao – kad čovek leži dole, jedan mu je na leđima, jedan udara laktovima po licu, drugi udara pesnicama… »
Poljoprivrednik iz Čumića: Da l u zemlji postoji sektor koji je zadovoljan, osim ljudi koji vladaju
N1 Info pre 18 sati
Dvadeseti je dan otkako su poljoprivrednici izašli na proteste širom Srbije. Nakon radikalizacije, neke blokade traju i 24 časa, a juče je bilo hapšenja i privođenja. Kako je javila reporterka N1 sa blokade u Cerovcu, poljoprivrednici su nezadovoljni… »
Milan Pajić: Način na koji su poljoprivrednici hapšeni je „iživljavanje“
Šabačke novosti pre 20 sati
Milan Pajić iz Udruženja „Naše mleko“ kazao je za N1 da je način na koji su poljoprivrednici hapšeni – „iživljavanje“. „Lično sam svedok, bio sam tu i gledao – kad čovek leži dole, jedan mu je na leđima, jedan udara laktovima po licu, drugi udara… »
Poljoprivrednik o hapšenjima: Iživljavanje - dok čovek leži, jedan ga udara pesnicama, drugi gazi čizmama
N1 Info pre 20 sati
Milan Pajić iz Udruženja "Naše mleko" kazao je za N1 da je način na koji su poljoprivrednici hapšeni - "iživljavanje". "Lično sam svedok, bio sam tu i gledao - kad čovek leži dole, jedan mu je na leđima, jedan udara laktovima po licu, drugi udara… »
Poljoprivrednik o hapšenjima: Iživljavanje - dok čovek leži, jedan ga udara pesnicama, drugi gazi čizmama
Nova pre 20 sati
Milan Pajić iz Udruženja "Naše mleko" kazao je za N1 da je način na koji su poljoprivrednici hapšeni - "iživljavanje". "Lično sam svedok, bio sam tu i gledao - kad čovek leži dole, jedan mu je na leđima, jedan udara laktovima po licu, drugi udara… »
Advokat: Pet osoba uhapšeno na blokadi poljoprivrednika kod Badovinaca, postoji sumnja da je jednom polomljena ruka, a da su…
Danas pre 1 dan
Advokat Vladimir Terzić objavio je večeras da je pet osoba uhapšeno na protestu poljoprivrednika koji blokiraju granični prelaz Badovinci. Terzić je na društvenoj mreži Iks (X) naveo da su oni prebačeni u Policijsku stanicu u Bogatiću, kao i da postoji… »
Vesti dana »
Odložen prvi let iz Dubaija za Beograd nakon početka sukoba na Bliskom istoku
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Prognoza vremena za utorak, 3. mart 2026: Promenljivo oblačno, do 19 stepeni
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
Biberović nerešiva enigma za Srbiju: Turska slavila i u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Održan sastanak poljoprivrednika koji protestuju i šefa kabineta ministra poljoprivrede
Beta pre 4 satijoš 1 povezana