Повезане вести

Фудбалска еуфорија тресе Нови Пазар: Огроман ред за карте пред дуел са Црвеном звездом

Фудбалска еуфорија тресе Нови Пазар: Огроман ред за карте пред дуел са Црвеном звездом

ИндексОнлине 04.03.2026
НОВИ ПАЗАР – Градски стадион у Новом Пазару биће поприште великог фудбалског спектакла у оквиру четвртфинала Купа Србије, где ће домаћи тим угостити екипу Црвене звезде. Да влада незапамћено интересовање потврђују и призори… »
Лалатовић пред Црвену звезду: Судија да покаже да има ону ствар

Лалатовић пред Црвену звезду: Судија да покаже да има ону ствар

РТВ Нови Пазар 04.03.2026
Опет за Пазарце четвртфинале са Црвеном звездом у такмичењу уз које најчешће иде епитет што означава максималну масовност. Тако је било и лани, када су београдски црвено-бели на “Рајку Митићу” тријумфом од 2:1 закорачили ка… »
Куп грозница: Интересовање као за Јагјелонију, ако не и веће

Куп грозница: Интересовање као за Јагјелонију, ако не и веће

РТВ Нови Пазар 04.03.2026
Куп грозница тресе Нови Пазар. Улазнице за сигурно најинтересантнији дуел четвртфинала Моззрат Бет Купа Србије (четвртак, 14.45) пуштене су у продају у 11.00, а дистрибуција иде према очекивањима. Питање је колико ће и да ли ће… »
Лалатовић: "Ако је Боде могао да избаци Интер, може и Нови Пазар Звезду"

Лалатовић: "Ако је Боде могао да избаци Интер, може и Нови Пазар Звезду"

Спортске.нет 04.03.2026
Фудбалска еуфорија је захватила Нови Пазар доласком Ненада Лалатовић на клупу овог клуба. Откатко је Лалатовић сео на њихову клупу Пазарци бележе само победе, а у четвртак их од 14.45 на "Градском стадиону" очекује велики окршај… »
Лалатовић пред спектакл у Пазару о Станковићу: "Ех, да сам ја био тад у Звезди, да и они дођу у Чачак, Лучане"

Лалатовић пред спектакл у Пазару о Станковићу: "Ех, да сам ја био тад у Звезди, да и они дођу у Чачак, Лучане"

Телеграф 04.03.2026
Спектакл се спрема у Новом Пазару, где ће у четвртак од 14:45 тим предвођен тренером Ненадом Лалатовићем угостити Црвену звезду, коју са клупе предводи Дејан Станковић, у оквиру четвртине финала Купа Србије у фудбалу. Лалатовић… »
Дејан Станковић се захвалио Лалатовићу, један играч под великим знаком питања за тешко гостовање у Пазару

Дејан Станковић се захвалио Лалатовићу, један играч под великим знаком питања за тешко гостовање у Пазару

Телеграф 04.03.2026
Фудбалери Црвене звезде гостоваће у четвртак од 14:45 екипи Новог Пазара у четвртфиналу Купа Србије. Тим окршајем биће завршена фаза са најбољих осам тимова најмасовнијег такмичења Дејан Станковић је похвалио тим због мечева у… »
Брутална порука Ненада Лалатовића: "По****те се по нама, а неки немају деци за хлеб! То ми јако смета"

Брутална порука Ненада Лалатовића: "По****те се по нама, а неки немају деци за хлеб! То ми јако смета"

Телеграф 04.03.2026
Познат као неко ко увек каже оно што мисли, без обзира на последице, Ненад Лалатовић ће се поново наћи у центру пажње. Овог пута фокус није био на тактици или суђењу, већ на статусу српских тренера који је, према његовим… »
Ненад Лалатовић за Телеграф пред Звезду: “Ако Пазар победи, летеће авиони, падобранци са тераса, бабе од 80...”

Ненад Лалатовић за Телеграф пред Звезду: “Ако Пазар победи, летеће авиони, падобранци са тераса, бабе од 80...”

Телеграф 04.03.2026
Фудбалска јавност у Србији са нестрпљењем ишчекује четвртфинале Купа између Црвене звезде и Новог Пазара (четвртак 14.45). Тим поводом, шеф струке Пазараца Ненад Лалатовић говорио је за Телеграф у даху, дотакавши се свих тема –… »
Фикрет Међедовић, генерални секретар Новог Пазара, за Телеграф: „Црвеној звезди се не прети, али…“

Фикрет Међедовић, генерални секретар Новог Пазара, за Телеграф: „Црвеној звезди се не прети, али…“

Телеграф 04.03.2026
Нови Пазар дочекује Црвену звезду (четвртак, 14 часова и 45 минута) у оквиру четвртфинала Купа Србије. Телеграф је на лицу места, а дан раније је искористио прилику да из прве руке чује очекивања Пазараца пред меч да шампионом… »
Распродат "Градски стадион" – Нови Пазар оптимистично дочекује Звезду

Распродат "Градски стадион" – Нови Пазар оптимистично дочекује Звезду

РТС 04.03.2026
Фудбалски клуб Нови Пазар објавио је информацију да је "Градски стадион" распродат за четвртфинални меч против Црвене звезде у Купу Србије. Фудбалери Новог Пазара дочекаће у четвртак од 14.45 часова у четвртфиналу Купа Србије… »
Распродате карте за меч Нови Пазар – Црвена звезда

Санџак хабер 04.03.2026
Распродате карте за меч Нови Пазар – Црвена звезда претраганасловнаСпорт4. март 2026.Распродате карте за меч Нови Пазар – Црвена звездаСве улазнице за четвртфинални дуел Купа Србије између Новог Пазара и Црвене звезде су… »
Станковић пред четвртфинале: Уморни смо, али нема изговора против Новог Пазара

Санџак хабер 04.03.2026
СТАНКОВИЋ ПРЕД ЧЕТВРТФИНАЛЕ: Уморни смо, али нема изговора против Новог Пазара претраганасловнаСпорт4. март 2026.СТАНКОВИЋ ПРЕД ЧЕТВРТФИНАЛЕ: Уморни смо, али нема изговора против Новог ПазараФудбалери Црвене звезде у четвртак ће… »

ИндексОнлине 04.03.2026
Фудбалери Црвене звезде у четвртак ће гостовати Новом Пазару у четвртфиналу Купа Србије, где ће бранити трофеј освојен прошле сезоне. Тренер црвено-белих Дејан Станковић истакао је да његов тим улази у меч после изузетно… »

ИндексОнлине 04.03.2026
Све улазнице за четвртфинални дуел Купа Србије између Новог Пазара и Црвене звезде су распродате, потврђено је из клуба за индексонлине.рс. Утакмица ће бити одиграна на Градском стадиону у Новом Пазару, где се очекује пун стадион… »
Нови Пазар – Звезда: Распродато!

Нови Пазар – Звезда: Распродато!

Спорт клуб 04.03.2026
Улазнице за утакмицу четвртфинала Купа Србије Нови Пазар - Црвена звезда (четвртак, 14.45) су распродате. Суперлигаш из града са Јошанице саопштио је да ће стадион бити пун, остаће празно само неколико сектора из безбедносних… »
Станковић се захвалио Лалатовићу! Ради добар посао, где год је био донео је енергију, мотивацију и знање

Станковић се захвалио Лалатовићу! Ради добар посао, где год је био донео је енергију, мотивацију и знање

Дневник 04.03.2026
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да је његов тим спреман за предстојећи дуел четвртфинала Купа Србије против Новог Пазара. Фудбалери Црвене звезде гостоваће у четвртак од 14.45 часова екипи Новог Пазара… »
Станковић о Лалатовићу, Новом Пазару и Купу Србије: "Звезда не бира, иде на све трофеје - никад нећемо тражити изговоре"

Станковић о Лалатовићу, Новом Пазару и Купу Србије: "Звезда не бира, иде на све трофеје - никад нећемо тражити изговоре"

Нова 04.03.2026
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, најавио је утакмицу са Новим Пазаром у четвртфиналу Купа Србије. Актуелни шампион Србије и освајач трофеја у Купу прошле сезоне ће у четвртак од 14 сати и 45 минута гостовати у Новом Пазару… »
Лалатовић пред дуел четвртфинала Купа Србије: Ако Боде може да прође Интер у Европи, могли бисмо и ми Звезду

Лалатовић пред дуел четвртфинала Купа Србије: Ако Боде може да прође Интер у Европи, могли бисмо и ми Звезду

Данас 04.03.2026
Фудбалери Новог Пазара дочекују екипу Црвене звезде у четвртфиналном мечу Купа Србије. Тренер фудбалера Новог Пазара, Ненад Лалатовић апострофирао је уочи поменутог дуела, да је врло значајно да његова екипа не прими рано гол. –… »
Станковић: Бићемо спремни за мотивисани Нови Пазар

Станковић: Бићемо спремни за мотивисани Нови Пазар

Радио сто плус 04.03.2026
“По мом мишљењу су сви играчи јунаци јер излазимо из ритма који је паклен већ неких месец и неколико дана, где смо играли на свака три или четири дана. Мислим да су за мене сви играчи утакмице, сви који су изашли на терен, који… »
После ћутања у Крагујевцу, Станковић се распричао пред Пазар: ''Велики поздрав за Лалатовића, хвала му на лепим речима''

После ћутања у Крагујевцу, Станковић се распричао пред Пазар: ''Велики поздрав за Лалатовића, хвала му на лепим речима''

Спортске.нет 04.03.2026
Наставља се Звездин жестоки ритам утакмица у другом делу сезоне, а најновији изазов црвено-бели ће имати у четвртак од 14.45 у Новом Пазару, у четвртфиналној утакмици Купа Србије. Данас је ову утакимицу најавио шеф стручног… »
Станковић: Очекујем мотивисаног противника, ми ћемо бити спремни

Станковић: Очекујем мотивисаног противника, ми ћемо бити спремни

РТС 04.03.2026
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да је његов тим спреман за предстојећи дуел четвртфинала Купа Србије против Новог Пазара. Фудбалери Црвене звезде гостоваће у четвртак од 14.45 часова код екипе Новог… »
Станковић пред дуел у Пазару: „Не сумњам у наше навијаче, никада и нећу сумњати!“

Станковић пред дуел у Пазару: „Не сумњам у наше навијаче, никада и нећу сумњати!“

Хот спорт 04.03.2026
Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 14 часова и 45 минута гостовати екипи Новог Пазара у оквиру четвртфинала Купа Србије. Пред дуел у Новом Пазару на питања медија је одговарао шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић… »
Станковић пред меч у Новом Пазару емотивно причао о Лалатовићу: "Хвала му на лепим речима, поготово о мојој деци! Ми смо…

Станковић пред меч у Новом Пазару емотивно причао о Лалатовићу: "Хвала му на лепим речима, поготово о мојој деци! Ми смо…

Курир 04.03.2026
Пред дуел у Новом Пазару на питања медија је одговарао шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић. Истакао је Станковић да је иза црвено-белих изузетно напоран период. - По мом мишљењу су сви играчи јунаци, јер излазимо… »
"Црвена звезда не бира, иде на све трофеје": Станковић јасан пред гостовање Новом Пазару

"Црвена звезда не бира, иде на све трофеје": Станковић јасан пред гостовање Новом Пазару

Мондо 04.03.2026
Црвена звезда гостује Новом Пазару у четвртфиналу Купа Србије у мечу који је на програму у четвртак у 14.45 сати. Јасно је да сусрет неће бити лак, с обзиром на до да домаћин има новог тренера, а Ненад Лалатовић је у последња… »
Лалатовић се разбеснео пред долазак Звезде! Ово га је наљутило као никад пре!

Лалатовић се разбеснео пред долазак Звезде! Ово га је наљутило као никад пре!

Вечерње новости 04.03.2026
Тренер Пазараца није хтео да прећути неправду. ФОТО: Ата имагес Пред фудбалерима Новог Пазара је велики изазов у Купу Србије. Најпријатније освежење Суперлиге у претходних неколико кола дочекује браниоца трофеја Црвену звезду… »
Станковић пред Нови Пазар: Звезда не бира, иде на све трофеје, куп је престижно такмичење

Станковић пред Нови Пазар: Звезда не бира, иде на све трофеје, куп је престижно такмичење

ЦРВЕНА звезда такмичење у Купу Србије наставља утакмицом против Новог Пазара. Очекивања пред дуел четвртфинала изнео је тренер црвено-белих Дејан Станковић. ФОТО: Н. Скендерија Свестан је да је иза екипе веома напоран период… »
Ненад Лалатовић открио колико пара је зарађивао у Звезди

Ненад Лалатовић открио колико пара је зарађивао у Звезди

Телеграф 04.03.2026
Фудбалери Новог Пазара у четвртак од 14:45 дочекују екипу Црвене звезде у оквиру четвртфинала Купа Србије у фудбалу. Све карте за утакмицу су плануле, пуне трибине ће дочекати екипе, а Ненад Лалатовић верује у свој тим. Тренер… »
Лалатовић: Звезди се не прети, али људи у Пазару верују у победу

Лалатовић: Звезди се не прети, али људи у Пазару верују у победу

РТС 04.03.2026
Тренер фудбалера Новог Пазара Ненад Лалатовић изјавио је да његов тим са великим поштовањем дочекује највећи изазов у домаћем фудбалу и додао да са правом верује у чудо против Црвене звезде. Фудбалери Новог Пазара дочекаће у… »
Ненад Лалатовић: "Звезди се никада не прети, са другим тимом би била шампион - ако је Боде могао да избаци Интер..."

Ненад Лалатовић: "Звезди се никада не прети, са другим тимом би била шампион - ако је Боде могао да избаци Интер..."

Нова 04.03.2026
Фудбалери Новог Пазара у четвртак од 14 сати и 45 минута дочекују Црвену звезду на Градском стадиону, у оквиру четвртфинала Купа Србије. Уочи спектакла, Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба Новог Пазара, обратио се медијима и… »
Станковић: Ако желиш трофеј, мораш све да победиш!

Станковић: Ако желиш трофеј, мораш све да победиш!

Спорт клуб 04.03.2026
После утакмица са српсколигашима, велики изазов за Црвену звезду у Купу Србије. Противник у четвртфиналу је Нови Пазар, а меч се игра у граду крај Јошанице (четвртак, 14.45). Имала је Звезда лакши распоред у Купу Србије, али и… »
Лалатовић: Само да не примимо рано гол против Звезде у Купу

Лалатовић: Само да не примимо рано гол против Звезде у Купу

Радио сто плус 04.03.2026
“Макар с нулом да одемо на полувреме.Онда бисмо могли у другом делу да искористимо неку шансу. Пенали? Маштао сам и томе, као када сам освојио први трофеј са Војводином. Вежбаћемо их”, рекао је Лалатовић на конференцији за… »
Ако је могао Боде против Интера... Лалатовић пред долазак Звезде: Имамо право да сањамо

Ако је могао Боде против Интера... Лалатовић пред долазак Звезде: Имамо право да сањамо

Дневник 04.03.2026
Тренер фудбалера Новог Пазара Ненад Лалатовић изјавио је да његов тим са великим поштовањем дочекује највећи изазов у домаћем фудбалу и додао да са правом верује у чудо против Црвене звезде. Фудбалери Новог Пазара дочекаће у… »
Станковић: "Лалатовић и ја смо одрасли на Маракани"

Станковић: "Лалатовић и ја смо одрасли на Маракани"

Б92 04.03.2026
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић говорио је пред меч са Новим Пазаром у Купу Србије. Црвено-бели гостују у четвртфиналу, у четвртак од 14.45. "По мом мишљењу су сви играчи јунаци, јер излазимо из једног ритма који је… »
Еуфорија у Новом Пазару, све у знаку утакмице са Звездом: “Порука је јасна…”

Еуфорија у Новом Пазару, све у знаку утакмице са Звездом: “Порука је јасна…”

Телеграф 04.03.2026
Фудбалери Новог Пазара и Црвене звезде састаће се у четвртак од 14 часова и 45 минута у оквиру четвртфинала Купа Србије. “Плави” из Новог Пазара вребају сензацију и победу против шампиона Србије, док изабраници Дејана Станковића… »
Пазар сања сензацију, Лалатовић без дилеме пред Звезду: Судија да покаже да има "ону ствар"

Пазар сања сензацију, Лалатовић без дилеме пред Звезду: Судија да покаже да има "ону ствар"

Мондо 04.03.2026
Нови Пазар ће у четвртфиналу Купа Србије, у четвртак, дочекати Црвену звезду у мечу који почиње 14.45 сати. Пре само месец дана Црвена звезда у потпуности је надиграла Нови Пазар, али сад су промене очигледне - у плаво-бели тим… »
Стадион Новог Пазара распродат у рекордном року, ево колико "Делија" долази

Стадион Новог Пазара распродат у рекордном року, ево колико "Делија" долази

Телеграф 04.03.2026
Фудбалери Новог Пазара у четвртак од 14:45 дочекују Црвену звезду у последњем мечу четвртфинала Купа Србије у фудбалу. Једини окршај суперлигаша у овој рунди већ је сам по себи историјски, јер је у ову фазу осим њих прошла само… »
Спектакл у најави: Навијачи Новог Пазара ‘разграбили’ карте за меч са Звездом!

Спектакл у најави: Навијачи Новог Пазара ‘разграбили’ карте за меч са Звездом!

Хот спорт 04.03.2026
Градски стадион уз Јошаницу биће крцат! Дуел четвртфинала Купа Србије између Новог Пазара и Црвене звезде изазвао је праву фудбалску грозницу, а све улазнице распродате су за само неколико сати. Меч је заказан за четвртак у… »
Лалатовић сматра да се Звезда огрешила о њега: Могли су да ме врате на три месеца!

Лалатовић сматра да се Звезда огрешила о њега: Могли су да ме врате на три месеца!

Хот спорт 04.03.2026
Сматра да је то заслужио! Ненад Лалатовић је у више наврата истицао да он више никада неће бити тренер Црвене звезде, докле год је Звездан Терзић на челу клуба. У разговору за Моззарт спорт, изнео је један врло занимљив став… »
Лалатовић верује у чудо: Ако је Бодо избацио Интер, можемо и ми Звезду

Санџак хабер 04.03.2026
Лалатовић верује у чудо: Ако је Бодо избацио Интер, можемо и ми Звезду претраганасловнаСпорт4. март 2026.Лалатовић верује у чудо: Ако је Бодо избацио Интер, можемо и ми ЗвездуНОВИ ПАЗАР – Градски стадион у Новом Пазару биће сутра… »
Ненад Лалатовић узалуд чекао позив Звезде: "Могла је да ме врати сад на три месеца"

Ненад Лалатовић узалуд чекао позив Звезде: "Могла је да ме врати сад на три месеца"

Мондо 04.03.2026
Ненад Лалатовић водиће Нови Пазар у четвртак од 14.45 против "своје" Црвене звезде у четвртфиналу Купа Србије, а како сам признаје - очекивао је ове зиме позив са стадиона "Рајко Митић". Прецизније, Лалатовић је сматрао да ће га… »
"Звезди не треба помоћ судија!" Лалатовић у свом стилу најавио утакмицу сезоне, поменуо Терзића и Станковића: Његове речи су…

"Звезди не треба помоћ судија!" Лалатовић у свом стилу најавио утакмицу сезоне, поменуо Терзића и Станковића: Његове речи су…

Курир 04.03.2026
Нови Пазар који од недавно, а за сада на сјајан начин, води Ненад Лалатовић, биће домаћин црвено-белима у утакмици четвртфинала Купа Србије у четвртак од 14.45 часова. Када је дошао у клуб признао је да му је велика жеља да… »
Лалатовић очекивао позив са "Маракане": "Могли су да ме врате до лета"

Лалатовић очекивао позив са "Маракане": "Могли су да ме врате до лета"

Б92 04.03.2026
Тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић је октрио да је очекивао позив Црвене звезде после одласка Владана Милојевића. У разговору за "Моззарт спорт" је говорио о разним темама, а једна од њих је била о Црвеној звезди, коју је водио… »
Лалатовић пред Куп против "своје" Звезде! Признао да ли Пазар може до чуда и зашто је Терзић најбољи у Србији!

Лалатовић пред Куп против "своје" Звезде! Признао да ли Пазар може до чуда и зашто је Терзић најбољи у Србији!

Тренер клуба са Јошанице изнео очекивања пред одложени меч четвртфинала најмасовнијег националног такмичења. ФОТО: Ата имагес Фудбалери Новог Пазара дочекаће у четвртак Црвену звезду (14.45), у одложеном мечу четвртфинала Купа… »
"Извините, остали..."! Лалатовић категоричан због Станковићевих речи: "Не бих волео да такав утисак имам"!

"Извините, остали..."! Лалатовић категоричан због Станковићевих речи: "Не бих волео да такав утисак имам"!

Нови Пазар дочекује Црвену звезду у последњем мечу четвртфинала Купа Србије. ФОТО: Атаимагес Утакмица на стадиону поред Јошанице игра се у четвртак од 14.45 часова, после које ће бити познат последњи учесник полуфинала… »
Лалатовић пред Звезду: Судија да покаже да има "ону ствар", њихов буџет је 70 милиона - а наш два

Лалатовић пред Звезду: Судија да покаже да има "ону ствар", њихов буџет је 70 милиона - а наш два

Телеграф 04.03.2026
Као што сте имали прилике да читате, у Новом Пазару се тражи карта више. Сутрашњи дуел четвртфинала Купа Србије против Црвене звезде изазвао је праву еуфорију, а Ненад Лалатовић, стратег плаво-белих, изашао је пред новинаре… »

ИндексОнлине 04.03.2026
НОВИ ПАЗАР – Градски стадион у Новом Пазару биће сутра од 14:45 часова поприште великог фудбалског спектакла. У оквиру четвртфинала Купа Србије, домаћи Нови Пазар угостиће екипу Црвене звезде, а шеф стручног штаба домаћих, Ненад… »
Лалатовић пред дуел са Звездом: „Са овим тимом и буџетом би освојила титулу и са другом поставом!“

Лалатовић пред дуел са Звездом: „Са овим тимом и буџетом би освојила титулу и са другом поставом!“

Хот спорт 04.03.2026
Дуел који привлачи пуно пажње! У оквиру наредне рунде Купа Србије, вољом жреба у Новом Пазару се састају домаћи клуб и Црвена звезда. Уочи тог меча, прилично отворено и директно о свом бившем клубу говорио је Ненад Лалатовић… »
Лалатовић: Звезди помоћ није потребна, да судија буде неприметан

Лалатовић: Звезди помоћ није потребна, да судија буде неприметан

Спорт клуб 04.03.2026
Шеф стручног штаба Новог Пазара помињао и суђење на предстојећој Куп утакмици, навијаче, буџет Црвене звезде... Ненад Лалатовић је био прилично надахнут на конференцији за новинаре пред дуел четвртфинала Купа Србије против… »
Лалатовић: Терзић је највећи функционер у српском фудбалу

Лалатовић: Терзић је највећи функционер у српском фудбалу

Спорт клуб 04.03.2026
Тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић бираним речима је говорио о Црвеној звезди, али и о првом човеку клуба Звездану Терзићу. Дерби меч у четвртфиналу Купа Србије биће игран у Новом Пазару, где ће истоимена екипа угостити Црвену… »

Санџак хабер 04.03.2026
Фудбалска еуфорија тресе Нови Пазар: Огроман ред за карте пред дуел са Црвеном звездом претраганасловнаСпорт4. март 2026.Фудбалска еуфорија тресе Нови Пазар: Огроман ред за карте пред дуел са Црвеном звездомНОВИ ПАЗАР – Градски… »
Фудбалска грозница тресе Нови Пазар пред Звезду ФОТО

Фудбалска грозница тресе Нови Пазар пред Звезду ФОТО

Б92 04.03.2026
Фудбалери Црвене звезде у четвртак ће гостовати екипи Новог Пазара у четвртфиналу Купа Србије. Шампион Србије гостоваће у Новом Пазару, а дуел је заказан за 14.45. По свему судећи трибине на стадиону крај Јошанице биће крцате… »
"Пакао" чека Звезду: Нови Пазар распродао скоро све улазнице за Куп дуел са црвено-белима (фото)

"Пакао" чека Звезду: Нови Пазар распродао скоро све улазнице за Куп дуел са црвено-белима (фото)

Фудбалери Црвене звезде у четвртак ће гостовати екипи Новог Пазара у четвртфиналу Купа Србије, а стадион ће бити крцат. фото: ФК Нови Пазар Еуфорија настала серијом сјајних резултата од доласка Ненада Лалатовића утицала на церну… »
Лалатовић: "Можете да мрзите Звездана Терзића, као и мене, али..."

Лалатовић: "Можете да мрзите Звездана Терзића, као и мене, али..."

Телеграф 04.03.2026
Фудбалери Новог Пазара и Црвене звезде у четвртак играју дерби меч четвртфинала Купа Србије, а у граду под Јошаницом влада врела атмосфера. Редови за карте су огромни, а све због три славља заредом по доласку Ненада Лалатовића у… »
Нови Пазар захватила невероватна фудбалска грозница: Сачекала нас "змија" испред стадиона пред меч са Звездом!

Нови Пазар захватила невероватна фудбалска грозница: Сачекала нас "змија" испред стадиона пред меч са Звездом!

Телеграф 04.03.2026
Пред нама је нови велики фудбалски спектакл у Новом Пазару, где ће, нема сумње, стадион бити крцат за четвртфинале Купа Србије у којем ће Пазару гостовати Црвена звезда. Екипа Телеграфа обишла је Градски стадион у Новом Пазару… »
(ВИДЕО) Ред за улазнице у Пазару, сви би на меч са Звездом

(ВИДЕО) Ред за улазнице у Пазару, сви би на меч са Звездом

Спорт клуб 04.03.2026
Фудбалска еуфорија у Новом Пазару не престаје, а и зашто би кад спортски љубимци града после три узастопне утакмице у првенству и држања четвртог места на табели дочекују у четвртак (14.45) Црвену звезду у четвтртфиналу Купа… »
Лалатовића обожавају у Новом Пазару: Био на футсал утакмици, тамо му скандирали! (видео)

Лалатовића обожавају у Новом Пазару: Био на футсал утакмици, тамо му скандирали! (видео)

Курир 04.03.2026
Ненад Лалатовић за кратко време постао је миљеник не само навијача ФК Нови Пазар, већ и житеља овог града у Рашкој. Тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић говорио је за Курир пред утакмицу четвртфинала Купа Србије, у четвртак од… »
Ненад Лалатовић се појавио на трибинама хале у Новом Пазару пред меч са Звездом: Настала је општа лудница

Ненад Лалатовић се појавио на трибинама хале у Новом Пазару пред меч са Звездом: Настала је општа лудница

Телеграф 04.03.2026
Ретко ко је у Новом Пазару дочекан са оваквим одушевљењем као Ненад Лалатовић, који је постао прави херој града и дочекан је где год се појави као у својој кући. Љубав између Пазараца и Лалатовића је одмах "кликнула", а он је… »
Ово је човек који је препородио Ненада Лалатовића? Познати тренер са њим игра фудбал: Он је назаслужнији...

Ово је човек који је препородио Ненада Лалатовића? Познати тренер са њим игра фудбал: Он је назаслужнији...

Курир 04.03.2026
Ненад Лалатовић верује да фудбалери Новог Пазара могу да изненаде Црвену звезду у четвртак и изборе пласман у полуфинале Купа Србије. Откада је стигао у Нови Пазар, Ненад Лалатовић постао је омиљена личност у граду. Уз то… »

Вести дана »