Povezane vesti

(Foto) Sabalenka po drugi put šampionka Majamija

(Foto) Sabalenka po drugi put šampionka Majamija

Newsmax Balkans pre 35 minuta
Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka odbranila je titulu na WTA turniru u Majamiju, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Koko Gof 2:1 (6:2, 4:6, 6:3). Meč je trajao dva sata i devet minuta. Ovo je bio 13. međusobni duel beloruske i… »
Sabalenka uzela Majami - evo koliko je zaradila ona, a koliko Gof

Sabalenka uzela Majami - evo koliko je zaradila ona, a koliko Gof

B92 pre 10 minuta
Arina Sabalenka potvrdila je dominaciju i u Majamiju, gde je posle velike borbe savladala Koko Gof i kompletirala Sunshine Double. Beloruskinja je slavila sa 6:2, 4:6, 6:3 i tako stigla do druge uzastopne titule iz serije 1000, nakon Indijan Velsa. Osim… »
Sabalenka prozvala navijačicu usred govora: "To ne sme da se radi"

Sabalenka prozvala navijačicu usred govora: "To ne sme da se radi"

B92 pre 1 sat
Arina Sabalenka osvojila je Majami, ali je posle finala imala šta da poruči jednoj gledateljki koja ju je izbacila iz takta tokom meča. Beloruskinja je u finalu savladala Koko Gof sa 6:2, 4:6, 6:3 i tako odbranila titulu, ali i kompletirala Sunshine… »
Beloruskinja očitala lekciju Amerikanki: Usred Indijan Velsa Sabalenka ispisala istoriju protiv Gof

Beloruskinja očitala lekciju Amerikanki: Usred Indijan Velsa Sabalenka ispisala istoriju protiv Gof

Večernje novosti pre 1 sat
ARINA Sabalenka je osvojila VTA 1000 turnir u AMajamiju i tako ispisala istoriju osvojivši "Sunshine Double-a". FOTO: Tanjug/AP Beloruskinja je u dve nedelje osvojila Indijan Vels i Majami, a na oba turnira ukupno je izgubila samo dva seta. Ovim uspehom… »
Sabalenka: Moj cilj je bio da uđem u istoriju i to sam uradila

Sabalenka: Moj cilj je bio da uđem u istoriju i to sam uradila

Sport klub pre 2 sata
Arina Sabalenka se polako ali sigurno probija u red najboljih teniserki u istoriji. To je i sinoć dokazala u Majamiju. Novim trijumfom postala je peta šampionka ovog i sličnog takmičenja u Indijan Velsu u istoj sezoni od osnivanja ovog turnirskog nivoa… »
"Gde je ona gospođa, da joj ja kažem": Arina Sabalenka izgubila živce zbog Amerikanke

"Gde je ona gospođa, da joj ja kažem": Arina Sabalenka izgubila živce zbog Amerikanke

Mondo pre 3 sata
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka osvojila je turnir u Majamiju pošto je u finalu pobedila domaću takmičarku Koko Gof (6:2, 4:6, 6:3), kojoj je ovo inače bio prvi poraz u finalima na betonu. Gledali smo sjajan tenis, više od dva sata su se njih… »
Sabalenka odbranila titulu na turniru u Majamiju

Sabalenka odbranila titulu na turniru u Majamiju

Danas pre 10 sati
Prva teniserka sveta, Beloruskinja Arina Sabalenka osvojila je večeras titulu na turniru u Majamiju, pošto je pobedila Amerikanku Koko Gof sa 6:2, 4:6, 6:3. Sabalenka je titulu osvojenu prošle godine odbranila posle dva sata i 11 minuta igre, a… »

Vesti dana »