Povezane vesti
(Foto) Sabalenka po drugi put šampionka Majamija
Newsmax Balkans pre 35 minuta
Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka odbranila je titulu na WTA turniru u Majamiju, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Koko Gof 2:1 (6:2, 4:6, 6:3). Meč je trajao dva sata i devet minuta. Ovo je bio 13. međusobni duel beloruske i… »
Sabalenka uzela Majami - evo koliko je zaradila ona, a koliko Gof
B92 pre 10 minuta
Arina Sabalenka potvrdila je dominaciju i u Majamiju, gde je posle velike borbe savladala Koko Gof i kompletirala Sunshine Double. Beloruskinja je slavila sa 6:2, 4:6, 6:3 i tako stigla do druge uzastopne titule iz serije 1000, nakon Indijan Velsa. Osim… »
Sabalenka prozvala navijačicu usred govora: "To ne sme da se radi"
B92 pre 1 sat
Arina Sabalenka osvojila je Majami, ali je posle finala imala šta da poruči jednoj gledateljki koja ju je izbacila iz takta tokom meča. Beloruskinja je u finalu savladala Koko Gof sa 6:2, 4:6, 6:3 i tako odbranila titulu, ali i kompletirala Sunshine… »
Beloruskinja očitala lekciju Amerikanki: Usred Indijan Velsa Sabalenka ispisala istoriju protiv Gof
Večernje novosti pre 1 sat
ARINA Sabalenka je osvojila VTA 1000 turnir u AMajamiju i tako ispisala istoriju osvojivši "Sunshine Double-a". FOTO: Tanjug/AP Beloruskinja je u dve nedelje osvojila Indijan Vels i Majami, a na oba turnira ukupno je izgubila samo dva seta. Ovim uspehom… »
Sabalenka: Moj cilj je bio da uđem u istoriju i to sam uradila
Sport klub pre 2 sata
Arina Sabalenka se polako ali sigurno probija u red najboljih teniserki u istoriji. To je i sinoć dokazala u Majamiju. Novim trijumfom postala je peta šampionka ovog i sličnog takmičenja u Indijan Velsu u istoj sezoni od osnivanja ovog turnirskog nivoa… »
"Gde je ona gospođa, da joj ja kažem": Arina Sabalenka izgubila živce zbog Amerikanke
Mondo pre 3 sata
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka osvojila je turnir u Majamiju pošto je u finalu pobedila domaću takmičarku Koko Gof (6:2, 4:6, 6:3), kojoj je ovo inače bio prvi poraz u finalima na betonu. Gledali smo sjajan tenis, više od dva sata su se njih… »
Sabalenka odbranila titulu na turniru u Majamiju
Danas pre 10 sati
Prva teniserka sveta, Beloruskinja Arina Sabalenka osvojila je večeras titulu na turniru u Majamiju, pošto je pobedila Amerikanku Koko Gof sa 6:2, 4:6, 6:3. Sabalenka je titulu osvojenu prošle godine odbranila posle dva sata i 11 minuta igre, a… »
Vesti dana »
(BLOG) Tuča u Boru, tvrdnje o napadu na studenta, izbušene gume posmatračima u Bajinoj Bašti
N1 Info pre 15 minutajoš 80 povezanih
Udes sve promenio! Kimi posle pobede na Suzuki priznao: Imao sam sreće nakon lošeg starta! Vozilo bezbednosti olakšalo posao!
Kurir pre 0 minutajoš 20 povezanih
Ministar Stanković: U nekim neohlađenim glavama tinja ideja da se može ponovo krenuti u blokade
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih