Povezane vesti

(BLOG) Napadi na novinare i ometanje dok izveštavaju o izborima

(BLOG) Napadi na novinare i ometanje dok izveštavaju o izborima

Cenzolovka pre 2 sata
Novinari su, pored građana i aktivista, meta napada huligana na dan izbora. Policija odbija da reaguje. Novinar Zoomera je udaren i isprskan biber sprejem, prebijeni su aktivisti i novinari portala Revolt, novinari napadnuti sekirom, reporteri Mašine su… »
Potegao pištolj - sve snimljeno: Tuča i sukobi u Bajinoj bašti - policija će morati da zavrne rukave! (video)

Potegao pištolj - sve snimljeno: Tuča i sukobi u Bajinoj bašti - policija će morati da zavrne rukave! (video)

Pravda pre 5 sati
Incident u Bajinoj Bašti. Došlo do izvlačenja i pretnji pištoljem. Tokom napada muškaraca u crnom na građane i novinara Zumera Darka Gligorijevića, viđen je muškarac koji izlazi iz crnog automobila sa pištoljem u ruci i ide ka grupi koja je u sukobu, što… »
Advokat napadnutog novinara: Došli smo do nekoliko snimaka, Darka je napalo više lica

Advokat napadnutog novinara: Došli smo do nekoliko snimaka, Darka je napalo više lica

N1 Info pre 6 sati
Rade Đurić, advokat novinara Darka Gligorijevića sa portala Zumer, koji je jutros napadnut u Bajinoj Bašti, u razgovoru za N1 potvrdio je da je Darko bio u policiji i Hitnoj pomoći i da je sada dobro. Kako je Đurić naveo, u međuvremenu su došli do… »
Bajina Bašta: Izlaznost do 16 časova 64%

Bajina Bašta: Izlaznost do 16 časova 64%

Zoom UE pre 5 sati
BAJINA BAŠTA – U Bajinoj Bašti, gde su u toku lokalni izbori, izlaznost do 16 časova je 64%, a na ulicama se dogodilo više incidenata. Predsednica Izborne komisije, Velimirka Jokić, rekla je za ZooMUE da do 16 časova „nije bilo prijavljenih… »
(VIDEO) Muškarac sa pištoljem u ruci prišao grupi koja je napala građane i novinara u Bajinoj Bašti

(VIDEO) Muškarac sa pištoljem u ruci prišao grupi koja je napala građane i novinara u Bajinoj Bašti

N1 Info pre 7 sati
Tokom napada muškaraca u crnom na građane i novinara Zumera Darka Gligorijevića, viđen je muškarac koji izlazi iz crnog automobila sa pištoljem u ruci i ide ka grupi koja je u sukobu, što se vidi na snimku objavljenom na Iksu. Grupa muškaraca u crnom u… »
Sevojno: Do 14 časova na birališta izašlo 53,49% glasača

Sevojno: Do 14 časova na birališta izašlo 53,49% glasača

Zoom UE pre 8 sati
SEVOJNO – Prema podacima Opštinske izborne komisije u Sevojnu, na dva ogledna biračka mesta do 14 časova glasalo je 53,49% birača. Predsednica Izborne komisije, Tatjana Divac, rekla je za ZooMUE da do tog trenutka „nije bilo prijavljenih nepravilnosti“… »
Bajina Bašta: Do 14 časova glasalo 52% birača, više incidenata na ulicama

Bajina Bašta: Do 14 časova glasalo 52% birača, više incidenata na ulicama

Zoom UE pre 8 sati
U Bajinoj Bašti, gde su u toku lokalni izbori, izlaznost do 14 časova je 52%, a na ulicama se dogodilo više incidenata. Predsednica Izborne komisije, Velimirka Jokić, rekla je za ZooMUE da do 14 časova „nije bilo prijavljenih nepravilnosti“, a građani na… »
Muškarac sa pištoljem snimljen kako izlazi iz automobila i prilazi batinašima koji su napali građane u Bajinoj Bašti VIDEO

Muškarac sa pištoljem snimljen kako izlazi iz automobila i prilazi batinašima koji su napali građane u Bajinoj Bašti VIDEO

Nova pre 9 sati
Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada muškaraca u crnom na građane i novinara Zumera Darka Gligorijevića u Bajinoj Bašti, a u jednom trenutku vidi se kako nepoznati muškarac izlazi iz automobila sa, kako se čini, pištoljem u ruci. Podsetimo… »
(BLOG) Napadi na novinare i ometanje u radu tokom izbora

(BLOG) Napadi na novinare i ometanje u radu tokom izbora

Cenzolovka pre 9 sati
Novinari su, pored građana i aktivista, meta napada huligana na dan izbora. Policija odbija da reaguje. Novinar Zoomera je udaren i isprskan biber sprejem, novinari Mašine su onemoguvani da izveštavaju sa biračkih mesta u Aranđelovcu i Smederevskoj… »
Bajina Bašta: Izlaznost do 12 časova 32%, incidenti na ulicama

Bajina Bašta: Izlaznost do 12 časova 32%, incidenti na ulicama

Zoom UE pre 10 sati
BAJINA BAŠTA – U Bajinoj Bašti, gde su u toku lokalni izbori, izlaznost do 12 časova je 32%, a na ulicama se dogodilo više incidenata. Prijavljen je incident na parkingu u blizini jednog od biračkih mesta, gde aktivista i akreditovana posmatračica iz… »
Napad na novinara u Bajinoj Bašti: "Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem"

Napad na novinara u Bajinoj Bašti: "Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem"

N1 Info pre 11 sati
U Bajinoj bašti dogodio se još jedan incident. Na istom mestu gde su bili maskirani posmatrači, dogodio se i napad na novinare. Darko Gligorijević, novinar portala Zoomer, napadnut je od strane jednog od muškaraca u crnom koji su se nalazili na parkingu… »
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama

Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama

Insajder pre 10 sati
Novinar Zoomera Darko Gligorijević je napadnut u Bajinoj Bašti. Za Insajder je opisao za kako je napad izgledao. Naveo je da je dobio udarce u predelu glave. Gligorijević je rekao da se jedan dečko popeo da snimi momke koji su se okupili na jednom… »
Napad na novinara u Bajinoj Bašti: „Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem“

Napad na novinara u Bajinoj Bašti: „Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem“

Danas pre 10 sati
U Bajinoj bašti dogodio se još jedan incident. Na istom mestu gde su bili maskirani posmatrači, dogodio se i napad na novinare. Darko Gligorijević, novinar portala Zoomer, napadnut je od strane jednog od muškaraca u crnom koji su se nalazili na parkingu… »
Novinar portala Zoomer napadnut u Bajinoj Bašti: „Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem“

Novinar portala Zoomer napadnut u Bajinoj Bašti: „Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem“

Nedeljnik pre 10 sati
Darko Gligorijević, novinar portala Zoomer, napadnut je u Baijnoj Bašti od strane jednog od muškaraca u crnom koji su se nalazili na parkingu, piše N1. Nakon više od dva sata, na lice mesta je pristigla i policija koja ih nije privela već samo… »
Novinar o napadu "ljudi u crnom" u Bajinoj Bašti: "Udarao me je pesnicama u glavu i poprskao biber sprejom"

Novinar o napadu "ljudi u crnom" u Bajinoj Bašti: "Udarao me je pesnicama u glavu i poprskao biber sprejom"

Nova pre 11 sati
U Bajinoj Baši posle više incidenata, na istom mestu gde su jutros napadnuti mobilni posmatrači, napadnut je i novinar portala Zoomer Darko Gligorijević. "Dobili smo informaciju da se ovde nalaze momci u crnom i došli smo da vidimo šta se dešava. Prišao… »

Vesti dana »