Повезане вести

АБА лига донела одлуку након смрти Вујошевића! Последња почаст великом тренеру!

АБА лига донела одлуку након смрти Вујошевића! Последња почаст великом тренеру!

Курир пре 22 дана
АБА лига донела је одлуку да сви мечеви наредне рунде почну минутом ћутања за Душка Вујоешвића. Бивши тренер Партизана, Црвене звезде, ЦСКА, ОКК Београда, Бреше, Пистоје, Лиможа, некадашњи селектор Србије и Црне Горе, Босне и… »
Ђоковић се опростио од Душка Вујошевића: Хвала за све што си дао српском спорту

Ђоковић се опростио од Душка Вујошевића: Хвала за све што си дао српском спорту

Курир пре 22 дана
Најбољи српски тенисер свих времена Новак Ђоковић огласио се поводом смрти Душка Вујошевића. Новак је послао емотивну поруку путем Инстаграма, где је поделио објаву Партизана, али је и написао следеће речи: - Почивај у миру… »
Богдан Богдановић се опростио од Душка Вујошевића емотивним писмом: „Ти и ја сами у Пиониру, на главном терену…“

Богдан Богдановић се опростио од Душка Вујошевића емотивним писмом: „Ти и ја сами у Пиониру, на главном терену…“

Данас пре 22 дана
Након тужне вести о одласку најстрофејнијег тренера Партизана у његовој историји, Душка Вујошевића, не престају да стижу реакције клубова, савеза и његових бивших играча. Овога пута се од легендарног тренера опростио капитен… »
Новак се опростио од Душка Вујошевића, а ову његову изјаву ће посебно памтити

Новак се опростио од Душка Вујошевића, а ову његову изјаву ће посебно памтити

Спортске.нет пре 22 дана
Душко Вујошевић је данас преминуо после дуге и тешке борбе са болешћу, а какав траг је оставио у нашем спорту сведочи безброј реакција људи који су сарађивали са њим, који су га познавали или који су само поштовали оно што… »
И АБА лига донела одлуку због смрти вујошевића: Минут ћутања на свим мечевима наредне рунде

И АБА лига донела одлуку због смрти вујошевића: Минут ћутања на свим мечевима наредне рунде

Дневник пре 22 дана
Регионална АБА лига донела је одлуку да сви мечеви наредне рунде почну минутом ћутања за Душка Вујоешвића. Вујошевић је имао 67 година, а годинама је имао здравствених проблема узрокованих дијабетесом, па је 2025. имао и… »
Умро Душко Вујошевић! Легенда српске кошарке напустила нас је после дуге болести

Умро Душко Вујошевић! Легенда српске кошарке напустила нас је после дуге болести

Дневник пре 22 дана
Након дуге борбе са болешћу, преминуо је легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић. Вест о његовој смрти потврдио је новинар Петар Пеца Поповић за Спортал. Највећи траг Вујошевић је оставио у Партизану, с којим је доминирао у… »
Умро Душко Вујошевић!

Умро Душко Вујошевић!

Телеграф пре 22 дана
Освојио је као тренер укупно 26 трофеја. Преминуо је легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић! Прослављени кошаркашки тренер, који је био посебно везан за Партизан, преминуо је после бројних здравствених проблема 68. години… »
„Веровао сам ти до смрти“: Богдан се емотивним речима опростио од Дулета Вујошевића! (фото)

„Веровао сам ти до смрти“: Богдан се емотивним речима опростио од Дулета Вујошевића! (фото)

Хот спорт пре 21 дана
Сломљен је због смрти кошаркашког оца Вест о смрти Душка Вујошевића потресла је кошаркашки свет, а међу бројним порукама посебно је одјекнула она коју је упутио Богдан Богдановић, један од играча које је легендарни тренер… »
Весели се опростио од Дулета: „Никада нећу заборавити шта си учинио за мене!“

Весели се опростио од Дулета: „Никада нећу заборавити шта си учинио за мене!“

Хот спорт пре 21 дана
Бивши играч Партизана је сломљен Јан Весели се огласио након смрти Душка Вујошевића и послао емотивну поруку човеку који му је обележио почетак каријере у Партизану. Чешки репрезентативац и кошаркаш Барселоне био је један од… »
"Недостајаће добацивање у росама" Владо Георгиев се опростио од Душка Вујошевића: "Легендо, нека те анђели чувају"

"Недостајаће добацивање у росама" Владо Георгиев се опростио од Душка Вујошевића: "Легендо, нека те анђели чувају"

Блиц пре 21 дана
Легендарни тренер Партизана, Душко Вујошевић, преминуо је данас у 68. години, остављајући неизбрисив траг у српској и европској кошарци. Његов одлазак потресао је многе, а емотивном поруком од њега се опростио и певач Владо… »
Посебан опроштај Новака Ђоковића од Душка Вујошевића: Поделио његову култну изјаву, желео да сви опет чују

Посебан опроштај Новака Ђоковића од Душка Вујошевића: Поделио његову култну изјаву, желео да сви опет чују

Мондо пре 21 дана
"Почивај у миру, Душко. Хвала за све што си дао српском спорту", написао је Новак Ђоковић у опроштају од Душка Вујошевића. На дан када је преминуо најтрофејнији тренер у историји Партизана, у 68. години, највећи тенисер свих… »
Богдан: "Не знам да ли сам успео да будем оно што си ти мислио..."

Богдан: "Не знам да ли сам успео да будем оно што си ти мислио..."

Спортске.нет пре 21 дана
Један од оних који се везује за лик и дело Душка Вујошевића дефинитивно је и капитен репрезентације Србије, Богдан Богдановић. Кошаркаш Клиперса који је своју каријеру почео управо у Партизану под командом Душка Вујошевића је… »
Тањга прозвао Вељка Пауновића, пецнуо и Звезду: "Ово морам да кажем, нека се другачије решавају ствари"

Тањга прозвао Вељка Пауновића, пецнуо и Звезду: "Ово морам да кажем, нека се другачије решавају ствари"

Мондо пре 21 дана
Војводина је прошла кроз циљ испред Партизана и као другопласирана ушла у плеј-оф. Победом против Радничког на стадиону "Карађорђе" (3:2), екипа тренера Мирослава Тањге сачувала је предност у односу на црно-беле и заказала дуел… »
Ђоковић поделио чувене речи Вујошевића и опростио се од легенде на емотиван начин ФОТО

Ђоковић поделио чувене речи Вујошевића и опростио се од легенде на емотиван начин ФОТО

Нова пре 21 дана
Најбољи тенисер икада Новак Ђоковић одао је почаст преминулом Душку Вујошевићу, придруживши се бројним спортским великанима који тугују због одласка легендарног стручњака. Вест о смрти трофејног тренера затекла је спортску… »
"Веровао сам ти до смрти": Опроштајна порука Богдана Богдановића и велике речи о Вујошевићу

"Веровао сам ти до смрти": Опроштајна порука Богдана Богдановића и велике речи о Вујошевићу

Нова пре 21 дана
Богдан Богдановић, познати српски кошаркаш, огласио се веома емотивном објавом поводом смрти легендарног кошаркашког тренера Душка Вујошевића. Однос Вујошевића и Богдановића је био све само не обичан, и био је много више од… »
"Веровао сам ти до смрти" Богдан Богдановић се огласио дирљивим писмом упућеном Душку Вујошевићу

"Веровао сам ти до смрти" Богдан Богдановић се огласио дирљивим писмом упућеном Душку Вујошевићу

Курир пре 21 дана
Српска, европска и светска кошаркашка заједница у жалости поводом смрти легендарног тренера Душка Вујошевића, а сада се огласио и Богдан Богдановић. "Драги Дуле, тренеру, данас је најтеже наћи праве речи којима бих могао да… »
Тужна објава Олимпијакоса због смрти Душка Вујошевића: "Прави учитељ игре, инспирисао је генерације"

Тужна објава Олимпијакоса због смрти Душка Вујошевића: "Прави учитељ игре, инспирисао је генерације"

Нова пре 21 дана
Вест о одласку легендарног тренера Душка Вујошевића снажно је одјекнула широм Европе, а међу бројним великанима који су одали почаст легендарном тренеру нашао се и грчки Олимпијакос. Клуб из Пиреја се путем друштвених мрежа… »
Порука Новака Ђоковића: Душко, хвала за све…

Порука Новака Ђоковића: Душко, хвала за све…

Спорт клуб пре 21 дана
Вест дана нажалост је смрт трофејног кошаркашког тренера Душка Вујошевића. Подужа је листа спортиста који су послали поруке, а међу њима је и Новак Ђоковић. Трофејни српски тенисер оставио је на Инстаграму слику Вујошевића уз… »
Богданова порука тера сузе на очи: Ти и ја, сами у Пиониру…

Богданова порука тера сузе на очи: Ти и ја, сами у Пиониру…

Спорт клуб пре 21 дана
Велики број играча створио је Душко Вујошевић, један од оних који се истичу више од других је Богдан Богдановић. Капитен репрезентације, НБА ас, освајач медаља, шампион Евролиге. Али, пре свега тога, Дулетов пулен у Партизану… »
Богдан сломљен због смрти Душка Вујошевића: "Веровао сам ти до смрти, сада видим колико си ми се дао"

Богдан сломљен због смрти Душка Вујошевића: "Веровао сам ти до смрти, сада видим колико си ми се дао"

Мондо пре 21 дана
Богдан Богдановић, један од најбољих ученика Душка Вујошевића, огласио се о смрти свог бившег тренера и дирљивим речима показао да добро памти ко му је први дао шансу и веровао у њега када је мало ко то чинио. Обратио му се… »
Ђоковић се опростио од Вујошевића: "Хвала за све"

Ђоковић се опростио од Вујошевића: "Хвала за све"

Б92 пре 21 дана
Новак Ђоковић се опростио од Душка Вујошевића. Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је ове среде у Београду. Вујошевић је имао 67 година, а годинама је имао здравствених проблема узрокованих дијабетесом, па је… »
Новак Ђоковић се јавио због Душка Вујошевића: Послао је емотивну поруку и подсетио на Дулетов чувени интервју

Новак Ђоковић се јавио због Душка Вујошевића: Послао је емотивну поруку и подсетио на Дулетов чувени интервју

Телеграф пре 21 дана
Огромна туга је задесила читав српски, регионални, али и европски спорт, пошто је преминуо Душко Вујошевић, легендарни тренер Партизана. Ова смрт је погодила многе, а сада се јавио и најбољи тенисер свих времена, наш Новак… »
Тањга љут на Пауновића пред дуел са Звездом: "Ми шаљемо пет стартера, они три резервисте, шта је то?"

Тањга љут на Пауновића пред дуел са Звездом: "Ми шаљемо пет стартера, они три резервисте, шта је то?"

Телеграф пре 21 дана
Војводина је обезбедила друго место пред старт плејофа Суперлиге Србије победом над Радничким из Ниша резултатом 3:2, а Мирослав Тањга био је врло критичан према наредном окупљању репрезентације које је заказано након овог… »
Јовановић емотивно о Вујошевићу: "Био је мотивисан, захтеван, строг и сензитиван... Све битке смо добијали"

Јовановић емотивно о Вујошевићу: "Био је мотивисан, захтеван, строг и сензитиван... Све битке смо добијали"

Телеграф пре 21 дана
Огромна туга је погодила кошарку, али и спорт генерално у Србији и региону. Па, тај одјек је отишао и даље, чак до Европе, пошто је преминуо чувени кошаркашки тренер Душко Вујошевић, који је оставио траг како у нашој земљи… »
“Веровао сам ти до смрти!” Порука Богдана Богдановића о “другом оцу” Дулету расплакала гробаре

“Веровао сам ти до смрти!” Порука Богдана Богдановића о “другом оцу” Дулету расплакала гробаре

Телеграф пре 21 дана
Читав дан, овај 8. април је обојен у црно. Легендарни тренер Душко Вујошевићје преминуо после борбе против тешке болести, а због њега су се јавили многи бивши кошаркаши који су сарађивали с овим човеком, али и они који су играли… »
Пабло Ласо након победе над Партизаном: Душко Вујошевић је био инспирација!

Пабло Ласо након победе над Партизаном: Душко Вујошевић је био инспирација!

Хот спорт пре 21 дана
Победа његовог тима! У оквиру 36. кола Евролиге, Анадолу Ефес у Истанбулу дочекује Партизан. Славио је домаћи састав – 79:72. Након утакмице, тренер Анадолу Ефеса – Пабло Ласо је рекао: „Честитке мојим играчима. Желео бих да… »
Ђоан Пењароја након Ефеса: Били смо добри мање-више, али смо имали проблема да пронађемо ритам у нападу!

Ђоан Пењароја након Ефеса: Били смо добри мање-више, али смо имали проблема да пронађемо ритам у нападу!

Хот спорт пре 21 дана
Никад није лако након пораза! У оквиру 36. кола Евролиге, Анадолу Ефес у Истанбулу дочекује Партизан. Славио је домаћи састав – 79:72. Након пораза свог тима, тренер Партизана, Ђоан Пењароја је рекао: „Честитке Анадолу Ефесу… »
Познато време и место сахране Душка Вујошевиц́а

Познато време и место сахране Душка Вујошевиц́а

Спутник пре 21 дана
Душко Вујошевиц́, легендарни тренер Партизана, биц́е сахрањен у Алеји заслужних грађана у Београду у уторак, 14. априла. У среду, 8. априла, у 68. години, преминуо је легендарни кошаркашки тренер и најтрофејнији стручњак у… »
Пењароја о главном разлогу Партизановог пораза: "Превише грешака, напад је био проблем"

Пењароја о главном разлогу Партизановог пораза: "Превише грешака, напад је био проблем"

Мондо пре 21 дана
Партизанов тренер Ђоан Пењароја сматра да су нападачки проблеми били разлог пораза његовог тима на гостовању Ефесу. Црно-бели су изгубили 14 лопти на 16 асистенција и то је било превише против искусног тима Пабла Ласа… »
Звезда стрепи након победе монака - чека нас потпуна лудница: Овако изгледа табела Евролиге после комплетираног 36. кола!

Звезда стрепи након победе монака - чека нас потпуна лудница: Овако изгледа табела Евролиге после комплетираног 36. кола!

Курир пре 21 дана
Кошаркаши Партизана поражени су после продужетка од Ефеса као гости резултатом 79:72 у утакмици 36. кола Евролиге. Партизан је тако прекинуо серију од шест узастопних победа у Евролиги и уписао 21 пораз уз 15 победа. Ефес је сада… »
Пењароја анализирао пораз у Истанбулу: У продужетку смо опет затајили у нападу

Пењароја анализирао пораз у Истанбулу: У продужетку смо опет затајили у нападу

Курир пре 21 дана
Кошаркаши Партизана поражени су од Ефеса са 72:79 у мечу 36. кола Евролиге. Тренер црно-белог тима Ђоан Пењароја изнео је прве утиске: "Честитам Ефесу. Добро смо се надметали, али имали смо проблема са циркулацијом лопте… »
Лончар: ''Онај гест када Бонга вуче играча за дрес...''

Лончар: ''Онај гест када Бонга вуче играча за дрес...''

Спортске.нет пре 21 дана
Никола Лончар је и вечерас у улози стручног консултанта на Арени спорт, поводом утакмице између Ефеса и Партизана, коју је тим из Истанбула добио са 79:72, после продужетка (65:65 у регуларном току). Он сматра да вечерашњи пораз… »
"Био си најважнија степеница у мојој каријери" Владе Дивац се емотивним речима опростио од Душка Вујошевића

"Био си најважнија степеница у мојој каријери" Владе Дивац се емотивним речима опростио од Душка Вујошевића

Курир пре 21 дана
Српска, европска и светска кошаркашка заједница у жалости поводом смрти легендарног тренера Душка Вујошевића. Поводом његове смрти се огласио и Владе Дивац који се опростио дирљивим речима. "Напустио нас је један од најбољих и… »
Фотографија Душка Вујошевића из 1978. и емотиван текст његовог професора: Тада је био спреман да убије и погине за ту…

Фотографија Душка Вујошевића из 1978. и емотиван текст његовог професора: Тада је био спреман да убије и погине за ту…

Курир пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је после дуге и тешке болести, а српска, европска и светска јавност се опрашта од њега. Владимир Копривица је уз фотографију из индекса Душка Вујошевића, која досад није… »
Партизан није примио кош из игре у продужетку, али је изгубио!

Партизан није примио кош из игре у продужетку, али је изгубио!

Спорт клуб пре 21 дана
Кошаркаши Партизана у 36. колу Евролиге поражени су на гостовању Ефесу у Истанбулу 79:72 после продужетка. Партизан није успео да настави серију победа у Евролиги. Зауставили су се на шест, а поражени су од давно прежаљеног… »
Партизан после продужетка поражен од Ефеса у 36. колу Евролиге

Партизан после продужетка поражен од Ефеса у 36. колу Евролиге

Невсмакс Балканс пре 21 дана
Кошаркаши Партизана поражени су после продужетка у Истанбулу од екипе Ефеса резултатом 79:72 (15:13, 9:23, 19:14, 22:15, 14:7) у мечу 36. кола Евролиге. Најефикаснији у екипи Партизана био је Шејк Милтон са 12 поена. Карлик Џонс… »
Без питања за Пењароју на прес конференцији: ''Имали смо проблема...''

Без питања за Пењароју на прес конференцији: ''Имали смо проблема...''

Спортске.нет пре 21 дана
Партизан је вечерас прекинуо серију од шест узастопних победа у Евролиги, пошто је у Истанбулу после продужетка поражен од Ефеса са 79:72 (65:65 у регуларном току меча). После меча је тренер црно-белих Ђоан Пењароја одржао прес… »
ТВИТОВИ - Партизан непрепознатљив после дербија: ''Ово је морало 'пешке' да се добије''

ТВИТОВИ - Партизан непрепознатљив после дербија: ''Ово је морало 'пешке' да се добије''

Спортске.нет пре 21 дана
Вечерашња утакмица није имала велики резултатски значај ни за Ефес, ни за Партизан, а тако је Партизанова игра и деловала, поготово у другом полувремену и продужетку. Ефес је славио са 79:72, уз серију слободних бацања у… »
Партизанов напад заказао у Истанбулу, Ефес после продужетка прекинуо низ црно-белих

Партизанов напад заказао у Истанбулу, Ефес после продужетка прекинуо низ црно-белих

РТС пре 21 дана
Кошаркаши Партизана изгубили су на гостовању код Ефеса после продужетка резултатом 79:72 (15:13, 9:23, 19:14, 22:15, 14:7) у оквиру 36. кола Евролиге. Једна добра четвртина црно-белих била је недовољна за бољи исход. Уписао је… »
(ВИДЕО) Пењароја: Лош проток лопте; Ласо: Обрана је била кључ

(ВИДЕО) Пењароја: Лош проток лопте; Ласо: Обрана је била кључ

Спорт клуб пре 21 дана
Серија кошаркашка Партизана од шест победа у Евролиги прекинута је у Истанбулу. Ефес је после велике борбе и продужетка славио са 79:72 (65:65). Изабраници Ђоана Пењароје морали су да архивирају болан пораз од Будућности, због… »
Књига жалости за Дулета све већа: Играчи, тренери, клубови…

Књига жалости за Дулета све већа: Играчи, тренери, клубови…

Спорт клуб пре 21 дана
Вест о смрти Душка Вујошевића нешто више од месец дана после 67. рођендана навела је бројне европске клубове, играче, тренере и остале великане игре под обручима да се опросте од некога ко се златним словима уписао у историју… »
Партизан поражен после продужетка, Ефес са линије бацања прекинуо серију Партизана

Партизан поражен после продужетка, Ефес са линије бацања прекинуо серију Партизана

Нова пре 21 дана
Кошаркаши Партизана поражени су у 36. колу Евролиге са 79:72. Црнобели су тако прекинули низ од шест победа и после драме доживели пораз иако су у већем делу меча водили и имали и двоцифрену предност. Утакмица је почела у грчу са… »
"Парни ваљак" застављен у Истанбулу: Ефес прекинуо Партизанову серију

"Парни ваљак" застављен у Истанбулу: Ефес прекинуо Партизанову серију

Еуроневс пре 21 дана
Отишао је Партизан у Истанбул по седму победу у низу против "осакаћеног" Ефеса, који читаве сезоне кубури са повредама. Ситуација ни вечерас није била ништа боља, пошто су одсутни били Сејбен Ли, Јоргос Папајанис и Ајзеа… »
Ласо објаснио како је Ефес победио Партизан; Пењароја: "Имамо проблема"

Ласо објаснио како је Ефес победио Партизан; Пењароја: "Имамо проблема"

Б92 пре 21 дана
Након пораза Партизана од Анадолу Ефеса огласили су се актери те утакмице. Кошаркаши Партизана изгубили су од Ефеса 79:72 у 36. колу Евролиге. Екипа Ђоана Пењароје овим поразом прекинула је низ од шест победа у низу, док је Ефес… »
Емотивна порука Веселог о Дулету: "Можда је то за некога било превише строго, али за мене..."

Емотивна порука Веселог о Дулету: "Можда је то за некога било превише строго, али за мене..."

Б92 пре 21 дана
Јан Весели, чешки кошаркаш и некадашњи ас Партизана, емотивном поруком се опростио од Душка Вујошевића. Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је ове среде у Београду. Весели, који је прве велике кораке у… »
"Имамо проблем": Овако је Пењароја прокоментарисао пораз од Ефеса

"Имамо проблем": Овако је Пењароја прокоментарисао пораз од Ефеса

Вечерње новости пре 21 дана
Кошаркаши Партизана гостовали су Ефесу у 36. колу Евролиге, изабраници Ђоана Пењароје поражени су након шест победа у низу, резултат је био 79:72, а Шпанац је изнео утиске. Пхото: Р.Р./АТАИмагес Тренер Партизана био је кратак… »
Партизан пао у Истанбулу - шта ви кажете? АНКЕТА

Партизан пао у Истанбулу - шта ви кажете? АНКЕТА

Б92 пре 21 дана
Оцените игру кошаркаша Партизана у 36. колу Евролиге. Партизан после тријумфа у "вечитом" дербију и шест везаних победа одлази у Истанбул на меч са Анадолу Ефесом. Ово је 21. пораз играча Партизана који је био бољи у првом… »
"Овај дан ће бити упамћен другим догађајем - саучећше породици Вујошевић"

"Овај дан ће бити упамћен другим догађајем - саучећше породици Вујошевић"

Б92 пре 21 дана
Кошаркаш Партизана Алекса Раданов рекао је да много тога није функционисало у тиму црно-белих и да је то разлог пораза од Ефеса. Партизан је после продужетка изгубио од Ефеса 79:72 у Истанбулу, чиме су прекинули низ од шест… »
Душко Вујошевић биће сахрањен 14. априла у Алеји заслужних грађана

Душко Вујошевић биће сахрањен 14. априла у Алеји заслужних грађана

Политика пре 21 дана
Легендарни тренер преминуо је данас у 68. години. Легендарни тренер кошаркашког клуба Партизан Душко Вујошевић биће сахрањен у уторак 14. априла у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, рекао је данас председник… »
Пораз кошаркаша Партизана од Ефеса, прекинут низ од шест победа

Пораз кошаркаша Партизана од Ефеса, прекинут низ од шест победа

Политика пре 21 дана
Турци у продужецима изборили тријумф над „црно-белима”. Кошаркаши Партизана поражени су вечерас после продужетка у Истанбулу од екипе Ефеса резултатом 79:72 (15:13, 9:23, 19:14, 22:15, 14:7) у мечу 36. кола Евролиге… »
Пењароја после пораза од Ефеса врло кратак, без речи о Вујошевићу: "После друге четвртине нисмо играли добро"

Пењароја после пораза од Ефеса врло кратак, без речи о Вујошевићу: "После друге четвртине нисмо играли добро"

Телеграф пре 21 дана
Кошаркаши Партизана заустављени су у Истанбулу и прекинули низ од шест победа, Ефес је славио резултатом 79:72 након продужетка. Није ово био дефинитивно леп дан за црно-беле, посебно после вести раније данас о смрти Душка… »
"Недостајаће добацивање у Росама": Георгиев се потресним речима опростио од Душка Вујошевића

"Недостајаће добацивање у Росама": Георгиев се потресним речима опростио од Душка Вујошевића

Телеграф пре 21 дана
Владо Георгиев опростио се потресним речима од легендарног тренера Партизана, Душка Вујошевића, који је преминуо данас, 8. априла у 68. години. Георгиев је на мрежи "КС" упутио последњи поздрав пријатељу, с којим је проводио… »
Остоја Мијаиловић: Душко Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана у Београду

Остоја Мијаиловић: Душко Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана у Београду

Инсајдер пре 21 дана
Легендарни тренер кошаркашког клуба Партизан Душко Вујошевић биће сахрањен у уторак 14. априла у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, рекао је данас председник клуба Остоја Мијаиловић. "У договору са породицом… »
Тако је говорио Душко Вујошевић: Опасна је слава - најтеже је препознати своје полтроне (ВИДЕО)

Тако је говорио Душко Вујошевић: Опасна је слава - најтеже је препознати своје полтроне (ВИДЕО)

Инсајдер пре 21 дана
Јавност у Србији, иако поприлично навикнута на узнемирујуће информације, дубоко је потресла вест о смрти трофејног кошаркашког тренера Душка Вујошевића. Више од титула и других тимских успеха, памтиће се Вујошевићева ерудиција и… »
Тријумфални повратак Шејна Ларкина, Партизан заустављен у продужетку и прекинуо серију победа у Евролиги

Тријумфални повратак Шејна Ларкина, Партизан заустављен у продужетку и прекинуо серију победа у Евролиги

Спортске.нет пре 21 дана
У дану када нас је напустио легендрани тренер Душко Вујошевић, коме је вечерас одата пошта минутом ћутања, Ефес и Партизан су одмерили снаге у Истанбулу. Меч је одигран у оквиру 36. кола Евролиге, решен је у продужетку, а… »
Ефес славио након продужетка: Партизану понестало креације у самом финишу!

Ефес славио након продужетка: Партизану понестало креације у самом финишу!

Хот спорт пре 21 дана
Победу је однео тим који је мање грешио! У оквиру 36. кола Евролиге, Анадолу Ефес у Истанбулу дочекује Партизан. Славио је домаћи састав – 79:72. Овај меч није имао никакав такмичарски значај, јер су се оба тима одавно опростила… »
Сахрана Душка Вујошевића у уторак, 14. априла, у Алеји заслужних грађана

Сахрана Душка Вујошевића у уторак, 14. априла, у Алеји заслужних грађана

Радио 021 пре 21 дана
Душко Вујошевић биће сахрањен у уторак, 14. априла, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. У договору са породицом Вујошевић, супругом Аном и сином Луком, комеморација ће бити одржана истог дана у 10 часова у… »
Кошаркаши Партизана испустили плус 13, поражени од Анадолу Ефеса

Кошаркаши Партизана испустили плус 13, поражени од Анадолу Ефеса

Дневник пре 21 дана
Кошаркаши Партизана изгубили су од Анадолу Ефеса 79:72 у гостима у 36. колу Евролиге. Непосредно пред окршај одржан је и минут ћутања поводом смрти легендарног Душана Вујошевића, најтрофејнијег тренера црно-белих свих времена. И… »
Дивац се дирљивом поруком опростио од Вујошевића: "Неизмерну захвалност у мом кошаркашком развоју, без тебе сам сигуран да не…

Дивац се дирљивом поруком опростио од Вујошевића: "Неизмерну захвалност у мом кошаркашком развоју, без тебе сам сигуран да не…

Дневник пре 21 дана
Славни српски кошаркаш огласио се поводом смрти свог бившег тренера и учитеља, Душка Вујошевића. Великан српске и светске кошарке Владе Дивац (58) опростио се од Душка Вујошевића, реагујући на вест о смрти најтрофејнијег тренера… »
Дирљив опроштај Дивца од Вујошевића: "Први си правио играче за НБА, без тебе не бих ушао у Кућу славних"

Дирљив опроштај Дивца од Вујошевића: "Први си правио играче за НБА, без тебе не бих ушао у Кућу славних"

Мондо пре 21 дана
Великан српске и светске кошарке Владе Дивац (58) опростио се од Душка Вујошевића, реагујући на вест о смрти најтрофејнијег тренера Партизана у Београду овог уторка. "Напустио нас је један од најбољих и најстраственијих… »
ФМП се опростио од Душка Вујошевића: "Оставио је неизбрисив траг..."

ФМП се опростио од Душка Вујошевића: "Оставио је неизбрисив траг..."

Телеграф пре 21 дана
Читава Србија је остала затечена због вести да је преминуо Душко Вујошевић. Легендарни тренер Партизана и многих других екипа је преминуо у 68. години након што је неко време провео у болници због погоршаног стања. Кошаркашка… »
ПОЛУВРЕМЕ - Дулету одата пошта у Истанбулу, Партизан има двоцифрену предност, Шејк Милтон без промашаја

ПОЛУВРЕМЕ - Дулету одата пошта у Истанбулу, Партизан има двоцифрену предност, Шејк Милтон без промашаја

Спортске.нет пре 21 дана
У сенци данашње вести о смрти легендарног тренера Душка Вујошевића, кошаркаши Партизана вечерас у Истанбулу играју меч 36. кола Евролиге против домаћег Ефеса, а после првог полувремена резултат је 24:36 у корист црно-белих. Пре… »
Потврђено - Душко Вујошевић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана

Потврђено - Душко Вујошевић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана

Спортске.нет пре 21 дана
Легендарни тренер кошаркашког клуба Партизан Душко Вујошевић биће сахрањен у уторак 14. априла у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, рекао је данас председник клуба Остоја Мијаиловић. У договору са породицом… »
Последње збогом: Познато време и место сахране легендарног Душка Вујошевића!

Последње збогом: Познато време и место сахране легендарног Душка Вујошевића!

Хот спорт пре 21 дана
Биће испраћен како доликује Душко Вујошевић биће испраћен на вечни починак у Београду, а последњи испраћај заказан је за уторак, 14. април, уз низ догађаја током дана којима ће му бити одата почаст. Комеморација ће бити одржана… »
(Полувреме) Пријатељска утакмица у Истанбулу: Ефес очајан, Партизан проиграо на крилима Милтона!

(Полувреме) Пријатељска утакмица у Истанбулу: Ефес очајан, Партизан проиграо на крилима Милтона!

Хот спорт пре 21 дана
Не претерано квалитетно прво полувреме! У оквиру 36. кола Евролиге, Анадолу Ефес у Истанбулу дочекује Партизан. На полувремену води Партизан, 36:24. Овај меч није имао никакав такмичарски значај, јер су се оба тима одавно… »
Душко Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду

Душко Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду

Невсмакс Балканс пре 21 дана
Бивши тренер КК Партизан, Душко Вујошевић, биће сахрањен у уторак, 14. априла, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, потврдио је за Еуроневс Србија председник клуба Остоја Мијаиловић. "Светска кошарка је данас… »
Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана

Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана

Спорт клуб пре 21 дана
Душко Вујошевић ће бити сахрањен у уторак, 14. априла, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Информацију је потрврдио председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић. „Светска кошарка је данас много… »
Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана у уторак 14. априла

Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана у уторак 14. априла

Радио сто плус пре 21 дана
У договору са породицом Вујошевић, супругом Аном и сином Луком, потврђено је да ће комеморација бити одржана у уторак 14. априла у 10.00 у Скупштини града Београда, пренео је Јуроњуз. Опело ће се служити истог дана у 13.00 у… »
Душко Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана: Комеморација и сахрана у уторак

Душко Вујошевић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана: Комеморација и сахрана у уторак

Дневник пре 21 дана
Легендарни тренер Душко Вујошевић биће сахрањен у алеји заслужних грађана у Београду. У среду, 8. априла, у 67. години, преминуо је легендарни кошаркашки тренер и најтрофејнији стручњак у историји Партизана, Душко Вујошевић. У… »
Познато када и где ће бити сахрањен Душко Вујошевић

Познато када и где ће бити сахрањен Душко Вујошевић

Нова пре 21 дана
Душко Вујошевић, легендарни кошаркашки тренер, биће сахрањен у Алеји заслужних грађана 14. априла (уторак). Комеморације ће бити одржана истог дана у 10:00 у Скупштини града Београда. Опело ће се служити такође у уторак у 13:00… »
Душко Вујошевић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана: Објављен и термин комеморације легендарног тренера

Душко Вујошевић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана: Објављен и термин комеморације легендарног тренера

Мондо пре 21 дана
Најтрофејнији тренер у историји КК Партизан, Душко Вујошевић, биће сахрањен у уторак, 14. априла, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, потврдио је за Еуроневс Србија председник клуба Остоја Мијаиловић. У… »
АБА лига одаје почаст Душку Вујошевићу минутом ћутања пре мечева

АБА лига одаје почаст Душку Вујошевићу минутом ћутања пре мечева

Политика пре 21 дана
Минут ћутања пред почетак свих утакмица седмог кола Топ 8 фазе. Пред почетак утакмица седмог кола Топ 8 фазе и осмог кола плеј-аута АБА лиге одржаће се минут ћутања у част легендарног кошаркашког тренера Душка Вујошевића… »
Најтужнији почетак Партизановог меча у Евролиги због смрти Душка Вујошевића

Најтужнији почетак Партизановог меча у Евролиги због смрти Душка Вујошевића

Телеграф пре 21 дана
Меч Ефес - Партизан у 36. колу Евролиге почео је минутом ћутања у знак успомене на Душка Вујошевића. Легендарни тренер преминуо је у 68. години живота после борбе са озбиљним здравственим проблемима последњих неколико недеља… »
Дивац се емотивним речима опростио од Вујошевића: "Без тебе не бих ушао у Кућу славних, био си..."

Дивац се емотивним речима опростио од Вујошевића: "Без тебе не бих ушао у Кућу славних, био си..."

Телеграф пре 21 дана
Одлазак легендарног тренера Партизана, Душка Вујошевића, тешко је пао свима којима је црно-бела боја у срцу, а посебно онима којима је он био кошаркашки отац. Један од њих је и Владе Дивац, који се од Дулета опростио речима које… »
Познато време и место сахране Душка Вујошевића: Ево где ће почивати Партизанов "Генерал"

Познато време и место сахране Душка Вујошевића: Ево где ће почивати Партизанов "Генерал"

Телеграф пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић, преминуо је у 68. години живота после борбе са озбиљним здравственим проблемима последњих неколико дана. Вујошевић ће бити сахрањен у уторак, 14. априла на Новом гробљу у Београду… »
Одлазак Душка Вујошевића: Кошарка изгубила велико тренерско име

Одлазак Душка Вујошевића: Кошарка изгубила велико тренерско име

Н1 Инфо пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је у 68. години, после дуге борбе са тешком болешћу. Вест је потврдио кошаркашки клуб Партизан у којем је Вујошевић оставио највећи траг. Због смрти легендарног тренера… »
Владика Григорије о Вујошевићу: Одлази још један човек који није волео да лаже, а таквих је све мање

Владика Григорије о Вујошевићу: Одлази још један човек који није волео да лаже, а таквих је све мање

Н1 Инфо пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је у 68. години, после дуге борбе са тешком болешћу. Владика Григорије поручио је да Вујошевића изузетно ценио, јер је био храбар, искрен и доследан. Познавао сам Душка… »
"Вујошевић је Партизану донео и трофеје и идентитет": Легендарни кошаркашки тренер остаће заувек у срцу навијача

"Вујошевић је Партизану донео и трофеје и идентитет": Легендарни кошаркашки тренер остаће заувек у срцу навијача

Еуроневс пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић, преминуо је у Београду у 67. години, а након што је у марту примљен у болницу због проблема са срцем и плућима. Највећи траг у кошарци Душко Вујошевић је оставио као тренер… »
Саша Обрадовић: ''Душко Вујошевић ме је увео у свет уметности''

Саша Обрадовић: ''Душко Вујошевић ме је увео у свет уметности''

Спортске.нет пре 21 дана
Актуелни тренер Црвене звезде Саша Обрадовић је као играч почетком деведесетих година прошлог века имао прилику да баш у Звезди сарађује са Душком Вујошевићем, али њихова сарадња је временом превазишла ниво спорта. О томе је… »
Душко Вујошевић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду

Душко Вујошевић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду

Еуроневс пре 21 дана
Бивши тренер КК Партизан, Душко Вујошевић, биће сахрањен у уторак, 14. априла, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, потврдио је за Еуроневс Србија председник клуба Остоја Мијаиловић. „Светска кошарка је данас… »
Саша Обрадовић емотиван: „Дуле ме је обликовао као човека и играча!“

Саша Обрадовић емотиван: „Дуле ме је обликовао као човека и играча!“

Хот спорт пре 21 дана
Били су блиски! Српска кошарка остала је без једног од својих највећих стручњака – преминуо је Душко Вујошевић, легендарни тренер који је обележио бројне генерације играча и клубова. Тренер Црвене звезде – Саша Обрадовић открио… »
Огласио се Небојша Човић: „Душко је живео кошарку, Душко је био велики заљубљеник у кошарку, кошарка му је била живот…

Огласио се Небојша Човић: „Душко је живео кошарку, Душко је био велики заљубљеник у кошарку, кошарка му је била живот…

Хот спорт пре 21 дана
Искрено га је погодила Дулетова смрт! Српска кошарка остала је без једног од својих највећих стручњака – преминуо је Душко Вујошевић, легендарни тренер који је обележио бројне генерације играча и клубова. Иако су дуго били… »
"Стварно мислиш да је Земља равна плоча?" Вујошевић није веровао шта чује од глумца у емисији

"Стварно мислиш да је Земља равна плоча?" Вујошевић није веровао шта чује од глумца у емисији

Мондо пре 21 дана
Прослављени кошаркашки тренер, Душко Вујошевић, преминуо је после дуже болести у 68. години, а тужна вест шокирала је Србију. Вујошевића су многи из света познатих обожавали, а Душко се једном приликом нашао у емисији са… »
Познато време и место сахране Душка Вујошевића: Легендарни тренер биће сахрањен међу великанима

Познато време и место сахране Душка Вујошевића: Легендарни тренер биће сахрањен међу великанима

Курир пре 21 дана
Српска, европска и светска кошаркашка заједница у жалости поводом смрти легендарног тренера Душка Вујошевића. Поводом његове смрти се огласио и председник кошаркашког клуба Партизан, Остоја Мијаиловић који је рекао да ће он бити… »
Црна Гора тугује: Вујошевић је оставио дубок и трајан траг

Црна Гора тугује: Вујошевић је оставио дубок и трајан траг

Спорт клуб пре 21 дана
Од легендарног Душка Вујошевића, са великим жалом опростила су се екипе Будућности и СЦ Дербија. Подсећања ради, Душко Вујошевић је био први селектор у историји Црне Горе, као тренер радио је у екипи Будућности, а каријеру је… »
Обрадовић затечен одласком легенде: Тренер Црвене звезде емотивно сломљен након смрти Душка Вујошевића!

Обрадовић затечен одласком легенде: Тренер Црвене звезде емотивно сломљен након смрти Душка Вујошевића!

Курир пре 21 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић осврнуо се на тужну вест која нас је све затекла. Легенда српске и југословенске кошарке Душко Вујошевић, преминуо је у 67. години. Обрадовић се присетио величине коју је Дуле са… »
"Баш ме погодила његова смрт" Небојша Човић се опростио од Вујошевића: Душко је живео кошарку

"Баш ме погодила његова смрт" Небојша Човић се опростио од Вујошевића: Душко је живео кошарку

Курир пре 21 дана
Душко Вујошевић је преминуо у 68. години у Београду после дуге и тешке болести. "Прво, саучешће, моје велико саучешће породици Душковој. А што се тиче кошарке, оставио је велики траг, како у југословенској кошарци, тако и у… »
"Баш ме је погодила Душкова смрт": Небојша Човић се сетио и последњег разговора

"Баш ме је погодила Душкова смрт": Небојша Човић се сетио и последњег разговора

Мондо пре 21 дана
Вест о смрти Душка Вујошевића погодила је Небојшу Човића, председника Кошаркашког савеза Србије. "Прво, саучешће, моје велико саучешће породици Душковој. А што се тиче кошарке, оставио је велики траг, како у југословенској… »
"Ово је био наш последњи сусрет": Мишко Ражнатовић се емотивно опростио од Душка Вујошевића

"Ово је био наш последњи сусрет": Мишко Ражнатовић се емотивно опростио од Душка Вујошевића

Мондо пре 21 дана
Европска кошарка изгубила је много одласком Душка Вујошевића, једног од највећих тренерских имена на нашим просторима. Након дуге и тешке болести преминуо је тренер који је годинама био синоним за успехе кошаркашког клуба… »
Најтужнији почетак утакмице у Истанбулу: Кошаркаши Партизана и Ефеса одржали минут ћутања у част Душка Вујошевића

Најтужнији почетак утакмице у Истанбулу: Кошаркаши Партизана и Ефеса одржали минут ћутања у част Душка Вујошевића

Курир пре 21 дана
Кошаркаши Ефеса и Партизана играју меч 36. кола Евролиге, а пред овај сусрет одржан је минут ћутања у част преминулог тренера Душка Вујошевића. Подсетимо, Евролига је донела одлуку да све утакмице тог такмичења почну минутом… »
Човић: "Дуле је отишао прерано и баш ме погодила његова смрт"

Човић: "Дуле је отишао прерано и баш ме погодила његова смрт"

Б92 пре 21 дана
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић огласио се након смрти Душка Вујошевића. Вујошевић је преминуо ове среде у 67. години, а историја српске кошарке добро памти вербалне окшаје које је својевемено као тренер… »
Дуле Вујошевић ће бити сахрањен у алеји заслужних грађана

Дуле Вујошевић ће бити сахрањен у алеји заслужних грађана

Б92 пре 21 дана
Легендарни тренер Душко Вујошевић биће сахрањен у алеји заслужних грађана у Београду. У среду, 8. априла, у 67. години, преминуо је легендарни кошаркашки тренер и најтрофејнији стручњак у историји Партизана, Душко Вујошевић. У… »
Обрадовић: "Вујошевић ме обликовао као човека и играча"

Обрадовић: "Вујошевић ме обликовао као човека и играча"

Б92 пре 21 дана
Опраштају се у свету кошарка од Дулета Вујошевића, а то је учинио и Саша Обрадовић, тренер Црвене звезде. Њих двојица су сарађивали у црвено-белом табору, када је Вујошевић био тренер, а Обрадовић играч. "Од великих тренера сам… »
Зоран Гајић: Одлазак Вујошевића ненадокнадив губитак за српску кошарку и спорт

Зоран Гајић: Одлазак Вујошевића ненадокнадив губитак за српску кошарку и спорт

Политика пре 21 дана
Генерације кошаркаша које је стварао, као и сви који су имали прилику да уче од њега, сведоче о величини његовог дела. Министар спорта у Влади Србије Зоран Гајић упутио је најдубље саучешће породици, пријатељима и целокупној… »
Деца Саше Даниловића се јавила због Душка Вујошевића: Емотивне поруке Вука, Олге и Соње, "кумићи" су неутешни

Деца Саше Даниловића се јавила због Душка Вујошевића: Емотивне поруке Вука, Олге и Соње, "кумићи" су неутешни

Телеграф пре 21 дана
Огромна туга је задесила спортски Балкан, па и читаву Европу. Овај свет је напустио чувени тренер Душко Вујошевић, који је био синоним успеха за клуб Партизан у 21. веку. Вујошевић је постао и најтрофејнији тренер икада у овој… »
Док многи ћуте, бивши капитен Звезде се моћно опростио од Душка Вујошевића: Бранко Лазић показао величину!

Док многи ћуте, бивши капитен Звезде се моћно опростио од Душка Вујошевића: Бранко Лазић показао величину!

Телеграф пре 21 дана
Одлазак Дулета Вујошевића шокирао је и растужио Србију и кошаркашку Европу, а а растужио је и табор вечитих ривала. Многи навијачи Звезде такође тугују, иако су својевремено са Вујошевићем водили велике битке, иако је многима… »
Небојша Човић потрешен због смрти Дулета Вујошевића, открио како су се помирили: "Страшно ме погодило..."

Небојша Човић потрешен због смрти Дулета Вујошевића, открио како су се помирили: "Страшно ме погодило..."

Телеграф пре 21 дана
Тужна вест о смрти Дулета Вујошевића шокирала је Србију и љубитеље кошарке широм Европе, а одлазак "Партизановог генерала" растужио је и табор вечитих ривала, а поводом прераног одласка Вујошевића, огласио се и први човек… »
Огласио се Остоја Мијаиловић због смрти Душка Вујошевића: "Губитак за светску кошарку, биће сахрањен у Алеји"

Огласио се Остоја Мијаиловић због смрти Душка Вујошевића: "Губитак за светску кошарку, биће сахрањен у Алеји"

Телеграф пре 21 дана
Огромна туга је задесила читав српски, регионални, па и европски спорт. Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић је преминуо након што је провео одређени период у болници због проблема са бубрезима и изгубио је ову животну… »
Предстојеће утакмице у АБА лиги и АБА 2 лиги почеће минутом ћутања због смрти Вујошевића

Предстојеће утакмице у АБА лиги и АБА 2 лиги почеће минутом ћутања због смрти Вујошевића

Инсајдер пре 21 дана
Предстојеће утакмице у регионалним лигама АБА и АБА 2 почеће минутом ћутања због смрти легендарног тренера Душка Вујошевића, саопштено је данас на сајту такмичења. "Обавештавамо вас да ће минут ћутања бити одржан уочи почетка… »
“Ко ће нове генерације младих учити поезију живљења, другарства и љубави”: Од Вујошевића се опростили и Тањевић, КСС, Пао…

“Ко ће нове генерације младих учити поезију живљења, другарства и љубави”: Од Вујошевића се опростили и Тањевић, КСС, Пао…

Недељник пре 21 дана
Кошаркашки савез Србије (КСС) саопштио је данас, поводом смрти Душка Вујошевића, да он није био само тренер, већ и велики педагог и ментор својим играчима, од којих је стварао врхунске кошаркаше. „Са великом тугом, Кошаркашки… »
Кошаркашки свет се опрашта од Душка Вујошевића

Кошаркашки свет се опрашта од Душка Вујошевића

РТС пре 21 дана
Велики број играча, тренера, клубова и љубитеља кошарке опростио се од Душка Вујошевића, који је оставио велики траг у светској кошарци. Порука КК Партизан Вујошевић је преминуо у 67. години након дугогодишњих здравствених… »
АБА лига донела одлуку због смрти Душка Вујошевића

АБА лига донела одлуку због смрти Душка Вујошевића

Нова пре 21 дана
Регионална АБА лига донела је званичну одлуку да ода почаст преминулом Душку Вујошевићу (67), легендарном кошаркашком тренеру, па ће сви предстојећи сусрети на Јадрану почети минутом ћутања. Легендарни стручњак преминуо је… »
Евролига и АБА лига одају почаст Вујошевићу на свим утакмицама

Евролига и АБА лига одају почаст Вујошевићу на свим утакмицама

Спорт клуб пре 21 дана
Све преостале утакмице Евролиге у оквиру 36. кола, као и све у 37. рунди, почеће минутом ћутања за Душка Вујошевића. Легендарни српски стручњак преминуо је у среду у 68. години после дуге и тешке болести. У оквиру елитног… »
И Мекејлеб се опростио од Дулета...

И Мекејлеб се опростио од Дулета...

Спортске.нет пре 21 дана
Бројне генерације Партизанових кошаркаша стасавале су под вођством Душка Вујошевића, а она из 2010. године је била веома близу и европском трону, с обзиром да се пласирала на Фајнал-фор у Паризу, где је завршила на четвртом… »
Отишао је прерано, у тешким мукама! Мока Славнић потресен због смрти Душка Вујошевића: Био сам у контакту са доктором...

Отишао је прерано, у тешким мукама! Мока Славнић потресен због смрти Душка Вујошевића: Био сам у контакту са доктором...

Курир пре 21 дана
Трагичне вести погодиле су свет спорта - преминуо је Душко Вујошевић. Вујошевић је преминуо у 68. години живота. Душко Вујошевић је примљен у болницу пре пар недеља, услед проблема са срцем, а имао је и упалу плућа, као и… »
Евролига потврдила – минут ц́утања у част Вујошевиц́а

Евролига потврдила – минут ц́утања у част Вујошевиц́а

Спутник пре 21 дана
Утакмице 36. кола Евролиге које су заказане за 8. април почец́е минутом ц́утања у част преминулом Душку Вујошевиц́у, који нас је напустио у 68. години. „Минут ц́утања биц́е одржан пред вечерашње утакмице и мечеве 37. рунде… »
Бертанс се на српском опростио од Вујошевића: "Најважније године биле су са њим"

Бертанс се на српском опростио од Вујошевића: "Најважније године биле су са њим"

Нова пре 21 дана
Летонски кошаркаш Давис Бертанс дубоко је потрешен вешћу о смрти свог некадашњег тренера Душка Вујошевића. Актуелни члан Дубаија никада није крио да је период проведен у Хумској био пресудан за његов играчки развој, па је… »
"Дуле ме тренирао у Звезди, учио ме о српским сликарима": Саша Обрадовић га звао пре важних животних одлука

"Дуле ме тренирао у Звезди, учио ме о српским сликарима": Саша Обрадовић га звао пре важних животних одлука

Мондо пре 21 дана
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић захвалан је Душку Вујошевићу на томе што га је обликовао као човека и играча у важним фазама каријере и живота. Такође, никад му неће заборавити и то што га је упознао са пре свега српском… »
Дуле гледа ка преминулим великанима српске кошарке: Легендарни капитен Звезде се дирљивом сликом опростио од Вујошевића

Дуле гледа ка преминулим великанима српске кошарке: Легендарни капитен Звезде се дирљивом сликом опростио од Вујошевића

Курир пре 21 дана
Преминуо је Душко Вујошевић, један од најзначајнијих и најтрофејнијих тренера у историји српске и регионалне кошарке. Легенадрни капитен КК Црвена звезда Бранко Лазић се дирљивом сликом опростио од Вујошевића. Душко Вујошевић је… »
И АБА лига донела одлуку због смрти Душка Вујошевића

И АБА лига донела одлуку због смрти Душка Вујошевића

Б92 пре 21 дана
Регионална АБА лига донела је одлуку да сви мечеви наредне рунде почну минутом ћутања за Душка Вујоешвића. Вујошевић је имао 67 година, а годинама је имао здравствених проблема узрокованих дијабетесом, па је 2025. имао и… »
Мишко Ражнатовић: "Дуле, сигурно је да никада нећеш бити заборављен" ФОТО

Мишко Ражнатовић: "Дуле, сигурно је да никада нећеш бити заборављен" ФОТО

Б92 пре 21 дана
Кошаркаши менаџер Миодраг Мишко Ражнатовић огласио се након смрти Душка Вујошевића. Легендарни тренер Партизана преминуо је ове среде у 67. години, а Ражнатовић се на Инстаграму опростио од њега. "Ово је био бас последњи… »
Чувени говор Дулета Вујошевића поново виралан ВИДЕО

Чувени говор Дулета Вујошевића поново виралан ВИДЕО

Б92 пре 21 дана
Ове среде кошаркаше и цео спортски свет потресла је вест о смрти Душка Вујошевића. Вујошевић је имао 67 година, а већ годинама уназад имао је здравствених проблема чији је узрок био дијабетес, па је 2025. имао и трансплантацију… »
Човић о Дулету: "Живео је за кошарку, страшно ме је погодила његова смрт"

Човић о Дулету: "Живео је за кошарку, страшно ме је погодила његова смрт"

Спортске.нет пре 21 дана
Тугује европска кошарка због прераног одласка Душка Вујошевића, са свих страна стижу поруке саучешћа и подршке, ређају се сећања. У једном делу Дулетове каријере противник на другој страни је био Небојша Човић, тачније од 2011… »
Како се Црвена звезда опростила од Душка Вујошевића?

Како се Црвена звезда опростила од Душка Вујошевића?

Спортске.нет пре 21 дана
Реакције на вест о смрти Душка Вујошевића стижу са свих страна, траг који је оставио је неизбрисив, а то потврђују и поруке које данас упућују његови бивши играчи, колеге тренери, бројни клубови и кошаркашки радници широм… »
Од Душка Вујошевића се опраштају бројни клубови, спортисти и савези

Од Душка Вујошевића се опраштају бројни клубови, спортисти и савези

Данас пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је у 68. години у Београду. Иако је тренирао бројне клубове, најдубљи траг је оставио у Партизану са којим је освојио 23 титуле у различитим такмичењима: 12 титула првака… »
Очекиван потез АБА лиге: Минут ћутања у Дулетову част!

Очекиван потез АБА лиге: Минут ћутања у Дулетову част!

Хот спорт пре 21 дана
Реакција је стигла моментално – АБА лига донела је одлуку да све утакмице наредног кола започну минутом ћутања у знак поштовања према легендарном тренеру Душку Вујошевићу. Гест је јасан показатељ колики траг је оставио човек… »
Дирљив опроштај Мишка Ражнатовића од Душка Вујошевића: Ово је био наш последњи сусрет...

Дирљив опроштај Мишка Ражнатовића од Душка Вујошевића: Ово је био наш последњи сусрет...

Курир пре 21 дана
Трагичне вести погодиле су свет спорта - преминуо је Душко Вујошевић. Вујошевић је преминуо у 68. години живота. Душко Вујошевић је примљен у болницу пре пар недеља, услед проблема са срцем, а имао је и упалу плућа, као и… »
Огласила се Звезда поводом смрти Дулета Вујошевића

Огласила се Звезда поводом смрти Дулета Вујошевића

Нова пре 21 дана
Душко Вујошевић, најтрофејнији тренер Партизана, преминуо је у 68. години после дуге болести. Кошаркашки клуб Црвена звезда упутила је саучешће породици Душка Вујошевића, а саопштење се налази на сајту. Преносимо га у целости и… »
Црвена звезда се огласила: "Саучешће породици Душка Вујошевића"

Црвена звезда се огласила: "Саучешће породици Душка Вујошевића"

Мондо пре 21 дана
КК Црвена звезда огласила се саопштењем поводом смрти легендарног тренера Душка Вујошевића. Иако је рођени Подгоричанин икона Партизана, једну сезону је седео и на клупи црвено-белих, било је то у сезони 1991/92. "КК Црвена… »
Кошаркаши савез се опростио од првог селектора Црне Горе

Кошаркаши савез се опростио од првог селектора Црне Горе

Спорт клуб пре 21 дана
Легендарни тренер и први селектор кошаркашке репрезентације Црне Горе, Душко Вујошевић преминуо је у Београду у 67. години. Вујошевић је већ дуго имао здравствених проблема, а током марта је примљен у болницу, јер му се здравље… »
(ВИДЕО) Митровић: Душко је оставио неизбрисив траг у мом животу

(ВИДЕО) Митровић: Душко је оставио неизбрисив траг у мом животу

Спорт клуб пре 21 дана
Изјаве саучешћа и подршке породици Душка Вујошевића, кошаркашке иконе, стижу са свих страна, а огласио се и селектор Црне Горе, тренутно тренер Цедевита Олимпије, Звездан Митровић. „Ова вест нас је све шокирала. Душко је болестан… »
"Не волим ниједну заставу, кад чујем Хеј Словени устанем и видим њих": Душко Вујошевић дрхтавим гласом жалио

"Не волим ниједну заставу, кад чујем Хеј Словени устанем и видим њих": Душко Вујошевић дрхтавим гласом жалио

Мондо пре 21 дана
Душко Вујошевић оставио је за собом дубок траг, велике трофеје и рекорде Партизана које ће тешко било ко стићи. Рођен је у Подгорици, а преминуо је у Београду, граду у којем је са црно-белима освајао трофеје у три деценије и… »
Обрадовић о Дулету: Консултовао сам га код важних животних одлука

Обрадовић о Дулету: Консултовао сам га код важних животних одлука

Спорт клуб пре 21 дана
“Знате ли када ће бити сахрана”, пита нас тренер Црвене звезде Саша Обрадовић након разговора о Душку Вујошевићу, човеку који је Обрадовићу био и тренер и пријатељ и колега. “Како да почнем…”, запитао се Сале пошто се одазвао… »
(ВИДЕО) Бертанс: Дуле је помагао младим играчима да остваре снове

(ВИДЕО) Бертанс: Дуле је помагао младим играчима да остваре снове

Спорт клуб пре 21 дана
Вест о смрти Душка Вујошевића потресла је све љубитеље кошарке, играче и тренер широм планете. Изјаве саучешћа и подршке породици стижу са свих страна, а огласио се и репрезентативац Летоније, сада узданица Дубаија, а… »
Црвена звезда се опростила од Душка Вујошевића

Црвена звезда се опростила од Душка Вујошевића

Данас пре 21 дана
Кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је у среду у Београду у 68. години живота. Поред тога што ће бити упамћен као легенда Партизана, Душко Вујошевић је тренирао поред других клубова и Црвену звезду у сезони 1991/1992… »
Истински учитељ игре и тренер који је оставио неизбрисив траг: Олимпијакос се емотивном поруком опростио од Душка…

Истински учитељ игре и тренер који је оставио неизбрисив траг: Олимпијакос се емотивном поруком опростио од Душка…

Курир пре 21 дана
Бивши кошаркаши Партизана се опростили од Душка Вујошевића

Бивши кошаркаши Партизана се опростили од Душка Вујошевића

КОШАРКАШКИ свет је погодила информација да је у 68. години преминуо Душко Вујошевић. Многи играчи које је тренирао су се опростили од њега. ФОТО: Ата имагес/Антонио Ахел Његов ученик у Партизану био је и Давис Бертанс. Летонца… »
Министарство спорта се опростило од Вујошевића! Гајић: "Његов одлазак представља ненадокнадив губитак..."

Министарство спорта се опростило од Вујошевића! Гајић: "Његов одлазак представља ненадокнадив губитак..."

Некадашњи тренер Партизана преминуо данас у 68. години. Пхото: А.К./АТАИмагес Министар спорта у Влади Србије Зоран Гајић упутио је најдубље саучешће породици, пријатељима и целокупној спортској јавности поводом смрти… »
"Душко Вујошевић ме је тренирао у Звезди" Саша Обрадовић о одласку познатог тренера!

"Душко Вујошевић ме је тренирао у Звезди" Саша Обрадовић о одласку познатог тренера!

Шеф стручног штаба црвено-белих присетио се тих момената. Пхото: Дусан Миленковиц/АТАИмагес Тренер Црвене звезде, Саша Обрадовић, није могао да верује када је чуо вест о смрти Душка Вујошевића, некадашњег стратега Партизана… »
Историјски успех Душка Вујошевића

Историјски успех Душка Вујошевића

Б92 пре 21 дана
Присетићемо се легендарне сезоне 2008/09 и невероватног успеха Душка Вујошевића и КК Партизан. Као што сви знате, 8. априла 2026. године је преминуо легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић који је у европској кошарци оставио… »
Лучић о Вујошевићу: „Данас знам колико си ме заправо изградио!“

Лучић о Вујошевићу: „Данас знам колико си ме заправо изградио!“

Хот спорт пре 21 дана
Дошао је као дете, а отишао као озбиљан играч! Српска кошарка остала је без једног од својих највећих стручњака – преминуо је Душко Вујошевић, легендарни тренер који је обележио бројне генерације играча и клубова. Поводом смрти… »
КК Црвена звезда се опростила од бившег тренера Душка Вујошевића

КК Црвена звезда се опростила од бившег тренера Душка Вујошевића

Политика пре 21 дана
Саучешће клуба породици Душка Вујошевића. Кошаркашки клуб Црвена звезда изразио је данас саучешће породици поводом смрти легендарног кошаркашког тренера Душка Вујошевића. Вујошевић је преминуо данас у 68. години после дуге борбе… »
Мока Славнић о Душку Вујошевићу: "Отишао је прерано и у тешким мукама, био сам у контакту са доктором"

Мока Славнић о Душку Вујошевићу: "Отишао је прерано и у тешким мукама, био сам у контакту са доктором"

Телеграф пре 21 дана
Велика трагедија ја задесила кошарку на овим просторима, прерано је овај свет напустио легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић. Чувени стратег Партизана, најтрофејнији у историји овог клуба, отишао је након борбе против… »
"Ово је био наш последњи сусрет": Мишко Ражнатовић се дирљиво опростио од Душка Вујошевића

"Ово је био наш последњи сусрет": Мишко Ражнатовић се дирљиво опростио од Душка Вујошевића

Телеграф пре 21 дана
Вест о смрти Душка Вујошевића оставила је у неверици кошаркашки свет, а његове пријатеље и сараднике са којима је био близак, а међу њима је и Мишко Ражнатовић који му је био агент. Мишко Ражнатовић је ових дана у Америци, где… »
Овако је Дуле Вујошевић заувек "купио" Делије: Потез за сва времена кад је први пут изгубио титулу од Звезде

Овако је Дуле Вујошевић заувек "купио" Делије: Потез за сва времена кад је први пут изгубио титулу од Звезде

Телеграф пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић, Партизанов "Генерал" и миљеник Гробара, напустио нас је овог 8. априла у 68. години живота. Иза себе је Дуле оставио неизбрисив траг, био је творац Партизанове доминације у кошарци… »
Ново оглашавање АБА лиге због Душка Вујошевића: Повукли су један потез због смрти великана

Ново оглашавање АБА лиге због Душка Вујошевића: Повукли су један потез због смрти великана

Телеграф пре 21 дана
Огромна туга је задесила кошарку на овим просторима. Напустио нас је легендарни Душко Вујошевић, који је најтрофејнији тренер у историји Партизана. Он је напустио свет, после дуго времена проведеног у болници. Због Душка… »
Саша Обрадовић се огласио због смрти Вујошевића: "Пре свих важних животних одлука причао сам са Дулетом"

Саша Обрадовић се огласио због смрти Вујошевића: "Пре свих важних животних одлука причао сам са Дулетом"

Телеграф пре 21 дана
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић огласио се поводом смрти легенде Партизана, Душка Вујошевића, који је преминуо у среду у 67. години живота! У изјави за "Спорт Клуб" Обрадовић је рекао: - Од великих тренера сам учио шта су… »
"Тешко је одужити се некоме ко је направио толико сјајних ствари у кошарци": Тањевић о одласку Душка Вујошевића (ВИДЕО)

"Тешко је одужити се некоме ко је направио толико сјајних ствари у кошарци": Тањевић о одласку Душка Вујошевића (ВИДЕО)

Инсајдер пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је данас у Београду. Његов пријатељ, а уједно још један легендарни кошаркашки тренер Богдан Тањевић истакао је да је са одласком Дулета свет остао сиромашније место, као и… »
Душко Вујошевић, тренер који је стварао људе и шампионе

Душко Вујошевић, тренер који је стварао људе и шампионе

РТС пре 21 дана
Душко Вујошевић оставио је неизбрисив траг као један од најутицајнијих стваралаца у историји европске кошарке, педагог и учитељ који је генерације играча обликовао најпре у људе, а потом у врхунске спортисте. Четири деценије… »
''Дуле, заволео сам Србију захваљујући теби'' - Партизанови странци најдирљивији

''Дуле, заволео сам Србију захваљујући теби'' - Партизанови странци најдирљивији

Спортске.нет пре 21 дана
Смрт Душка Вујошевића потресла је читав кошаркашки свет, а нарочиту због за одласком "витеза кошарке" осетили су бивши првотимци Партизанам који су се дирљивим речима опростили од човека који их је у сваком смислу речи задужио у… »
"Мени је живот прошао служећи Партизану" - Овако је Дуле причао и због овога се Гробари куну у њега

"Мени је живот прошао служећи Партизану" - Овако је Дуле причао и због овога се Гробари куну у њега

Спортске.нет пре 21 дана
Иако је најтрофејнији тренер Партизана, иако је створио "безброј" играча, промовисао их још више, навијачи Ваљка су обожавали и обожавају Дулета Вујошевића због његовог става и борбе за клуб. У тешком периоду за црно-беле, када… »
Он му је био као други отац: Француски плеј се емотивном поруком опростио од Дулета!

Он му је био као други отац: Француски плеј се емотивном поруком опростио од Дулета!

Хот спорт пре 21 дана
Нико није остао равнодушан! Српска кошарка остала је без једног од својих највећих стручњака – преминуо је Душко Вујошевић, легендарни тренер који је обележио бројне генерације играча и клубова. Поводом смрти свог бившег тренера… »
У овоме се огледа његова величина: Кошаркашки свет се опрашта од Вујошевића!

У овоме се огледа његова величина: Кошаркашки свет се опрашта од Вујошевића!

Хот спорт пре 21 дана
Био је вољен и поштован тренер! Кошаркашки свет опрашта се од некадашњег тренера Партизана, Душка Вујошевића, који је преминуо данас, у 67 години живота. Прослављени тренер се годинама борио са озбиљним здравственим… »
Јуниори Чачка 94 савладали Партизан у Хали крај Мораве

Јуниори Чачка 94 савладали Партизан у Хали крај Мораве

Морава инфо пре 21 дана
ЧАЧАК – Јуниори Чачка 94 савладали су данас на домаћем терену београдски Партизан резултатом 77:66. Меч је одигран у оквиру заостале утакмице 20. кола У18 АРДУ лиге Србије. Утакмица је почела минутом ћутања због смрти… »
КК ЦСКА, Лучић, Дало и Вестерман се лепим речима опростили од Вујошевића

КК ЦСКА, Лучић, Дало и Вестерман се лепим речима опростили од Вујошевића

Радио сто плус пре 21 дана
“Данас је у Београду, трофејни тренер Душко Вујошевић умро у 68. години. КК ЦСКА изразава најдубље саучешће породици и пријатељима Душка Вујошевића и читавој кошаркашкој заједници, која је високо ценила тренерова достигнућа”… »
Давис Бертанс се на српском опростио од дулета: Дирљиве речи за легендарног тренера

Давис Бертанс се на српском опростио од дулета: Дирљиве речи за легендарног тренера

Курир пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је у 68. години после дуге борбе са тешком болешћу. Вујошевић је био познат као тренер стваралац, који је од бројних младих играча створио велике кошаркашке звезде, али још… »
Огласила се Црвена звезда! Ево шта су објавили поводом смрти Душка Вујошевића! (фото)

Огласила се Црвена звезда! Ево шта су објавили поводом смрти Душка Вујошевића! (фото)

Курир пре 21 дана
Легенда српске и југословенске кошарке Душко Вујошевић напустио нас је у 67. години живота. Иако је био и остао легенда Партизана, ривалски клуб Црвена звезда, огласила се поводом смрти Вујошевића. Леп гест Звезде - капа доле! -… »
Црвена звезда изразила саучешће Вујошевићевој породици

Црвена звезда изразила саучешће Вујошевићевој породици

Спорт клуб пре 21 дана
Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се поводом смрти легендарног тренера Партизана Душка Вујошевића, који је у једној сезони седео и на клупи 'црвено-белих'. Вујошевић је преминуо у среду у 68. години после дуге и тешке… »
Емотиван опроштај Партизанових Француза од Дулета вујошевића, њихове речи терају сузе на очи

Емотиван опроштај Партизанових Француза од Дулета вујошевића, њихове речи терају сузе на очи

Нова пре 21 дана
Преминуо је Дуле Вујошевић и отишао у вечност. Легендарни тренер Партизана изгубио је битку са болешћу и преминуо 8. априла у 68. гоидини живота. Од њега су се опростили бројни асови из света кошарке, а огласила су се и тројица… »
Владимир Лучић се емотивним речима опростио од Душка Вујошевића: Можда нисам увек разумео твоје методе, али...

Владимир Лучић се емотивним речима опростио од Душка Вујошевића: Можда нисам увек разумео твоје методе, али...

Курир пре 21 дана
Бертанс се на српском опростио од Вујошевића ВИДЕО

Бертанс се на српском опростио од Вујошевића ВИДЕО

Б92 пре 21 дана
Давис Бертанс послао је поруку после смрти легендарног тренера Партизана Душка Вујошевића. Сјајни Летонац је на почетку своје каријере сарађивао у Хумској са чувеним стратегом, који му је у одређеној мери обликовао каријери. Није… »
И Звезда се опростила од Вујошевића

И Звезда се опростила од Вујошевића

Б92 пре 21 дана
Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се поводом смрти Душка Вујошевића. Вујошевић се јесте прославио у Партизану и постао најтрофејнији тренер тог клуба, али је кратко радио и у Црвеној звезди. Клуб са Малог Калемегдана је… »
Због ових речи стаје кнедла у грлу: Легендарни Владимир Лучич се опростио од Дулета

Због ових речи стаје кнедла у грлу: Легендарни Владимир Лучич се опростио од Дулета

Нова пре 21 дана
Легендарни тренер Дуле Вујошевић преминуо је после борбе са тешком болешћу у 68. години живота. Култни тренер иза себе је оставио богату каријеру и велики број кошаркаша које је створио или у великој мери утицао на оно што су… »
"Нисам увек био спреман, а сада сам схватио": Јавио се и капитен, ово је његов опроштај од Дулета

"Нисам увек био спреман, а сада сам схватио": Јавио се и капитен, ово је његов опроштај од Дулета

Мондо пре 21 дана
Српски кошаркаш Владимир Лучић опростио се од некадашњег тренера у Партизану, легендарног Душка Вујошевића. Под његовим вођством завредио је и капитенску траку, а заједно су освојили мноштво трофеја у периоду од 2008. до 2013… »
Владимир Лучић се дирљиво опростио од Дулета Вујошевића: "Можда нисам разумео твоје методе, али..."

Владимир Лучић се дирљиво опростио од Дулета Вујошевића: "Можда нисам разумео твоје методе, али..."

Телеграф пре 21 дана
Вест о смрти Душка Вујошевића оставила је у неверици читав кошаркашки свет, а посебно кошаркаше које је тренирао. Међу њима је и Владимир Лучић, бивши капитен репрезентације Србије и Партизана, којег је као клинца управо… »
"Ово је стварно ср***е": Јавио се бивши плејмејкер који је играо код Дулета Вујошевића, гробари су га волели

"Ово је стварно ср***е": Јавио се бивши плејмејкер који је играо код Дулета Вујошевића, гробари су га волели

Телеграф пре 21 дана
Огромна трагедија је задесила српску, али и регионална кошарку. Чувени тренер Душко Вујошевић је преминуо овог 8. априла, чиме је завио у црно спорт под обручима, с обзиром на то да је он у нашој земљи успоставио и неке темеље… »
Вест о смрти Душка Вујошевића обишла цео свет: Огласили се чувени Л'Екип, Ас, Мундо Депортиво, Газета...

Вест о смрти Душка Вујошевића обишла цео свет: Огласили се чувени Л'Екип, Ас, Мундо Депортиво, Газета...

Телеграф пре 21 дана
Смрт великог тренера и легендарног стручњака Партизана, Душка Вујошевића једна је од главних вести у свим светским спортским медијима. Дуле нас је напустио данас у 68. години живота, а иза себе је оставио немерљив траг у… »
"Поздрав, друже, легендо... Велики Душко": Чувени тренер се огласио због смрти Вујошевића

"Поздрав, друже, легендо... Велики Душко": Чувени тренер се огласио због смрти Вујошевића

Телеграф пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Партизана, Душко Вујошевић, преминуо је данас у 67. години живота, оставивши неутешним све љубитеље игре под обручима на просторима бивше Југославије. Вест о одласку човека који је за многе играче… »
Преминуо Душко Вујошевић: Одлазак Партизановог 'генерала'

Преминуо Душко Вујошевић: Одлазак Партизановог 'генерала'

BBC News пре 21 дана
Са разним генерацијама Партизана је чинио чуда, а остаће упамћен као човек и тренер који је увек изазивао бурне реакције, што присталица, што противника. Душко Вујошевић, најтрофејнији тренер у историји београдског Кошаркашког… »
Огласио се Бертанс на српском: "Дуле, почивај у миру, најважније године каријере сам провео са њим"

Огласио се Бертанс на српском: "Дуле, почивај у миру, најважније године каријере сам провео са њим"

Спортске.нет пре 21 дана
У плејади играча које је промовисао Душко Вујошевић налази се и "балтички торпедо", Давис Бертанс. Садашњи играч Дубаија дао је кратку изјаву за Спортске на српском, а онда и на енглеском. "Дуле, почивај у миру. Јако ми је жао… »
Преминуо Душко Вујошевић, легенда кошарке и најтрофејнији тренер у историји КК Партизан

Преминуо Душко Вујошевић, легенда кошарке и најтрофејнији тренер у историји КК Партизан

Вести онлине пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је данас, 8. априла 2026. године, у Београду у 67. години живота. Рођен 3. марта 1959. у Титограду (данашња Подгорица), Вујошевић је деценијама био синоним за успех… »
"Запамтила сам заувек његове речи" Познати се опраштају од Душка Вујошевића, Чеда Јовановић неутешан: "Неће се баш све једном…

"Запамтила сам заувек његове речи" Познати се опраштају од Душка Вујошевића, Чеда Јовановић неутешан: "Неће се баш све једном…

Блиц пре 21 дана
Многи јавне личности, укључујући Весну Дедић и Чеду Јовановића, емотивно су се опростили од њега на друштвеним мрежама. И водитељка Марија Килибарда и музичар Игор Лазић одали су му почаст. Најтрофејнији тренер Партизана… »
„Захваљујући теби заволео сам Србију“: Емотивна порука миљеника Гробара поводом смрти Душка Вујошевића!

„Захваљујући теби заволео сам Србију“: Емотивна порука миљеника Гробара поводом смрти Душка Вујошевића!

Хот спорт пре 21 дана
Иако странац, Душко га је научио да гине за клуб, а навијачи су то знали да цене! Одлазак легенде Партизана, Душка Вујошевића, дубоко је потресао кошаркашки свет, а посебно емотивним речима од њега се опростио некадашњи играч… »
Ступа на снагу већ од вечерас: Евролига донела хитну одлуку након вести о смрти Вујошевића!

Ступа на снагу већ од вечерас: Евролига донела хитну одлуку након вести о смрти Вујошевића!

Хот спорт пре 21 дана
Огласили се опширним саопштењем! Евролига је донела хитну одлуку да се пре почетка свих вечерашњих утакмица, као и током мечева 37. кола до краја седмице, одржи минут ћутања у част преминулог легендарног тренера Душка… »
Ивица Дачић упутио саучешће поводом смрти Душка Вујошевића

Ивица Дачић упутио саучешће поводом смрти Душка Вујошевића

Сербиан Невс Медиа пре 21 дана
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа породици и пријатељима поводом смрти прослављеног кошаркашког тренера Душка Вујошевића. Министар је у поруци истакао да Вујошевићев… »
У част Дулету: Утакмице Евролиге почињу минутом ћутања

У част Дулету: Утакмице Евролиге почињу минутом ћутања

Еуроневс пре 21 дана
У част преминулог тренерског мага Душка Вујошевића, утакмице 37. кола Евролиге, и преостале из 36. рунде, почеће минутом ћутања, саопштило је елитно такмичење путем свог званичног сајта. "Пре данашњих, и утакмица 37. кола… »
Евролига одлучила - Минут ћутања због смрти Душка Вујошевића

Евролига одлучила - Минут ћутања због смрти Душка Вујошевића

Спортске.нет пре 21 дана
Смрт познатог кошаркашког тренера Душка Вујошевића брзином светлости обишла је све спортске меридијане, а тужна вест затекла је и Евролигу која је одлучила да ода почаст некадашњем стратегу Партизана тако што ће вечерашњи дуели… »
Дацић о смрти Вујошевића: „Велики губитак за спорт и друштво“

Дацић о смрти Вујошевића: „Велики губитак за спорт и друштво“

Ин медија пре 21 дана
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дацић упутио је телеграм саучешћа породици и пријатељима преминулог Душка Вујошевића, најтрофејнијег тренера Кошаркашког клуба Партизан. – Са дубоком тугом примио сам вест… »
Клубови и играчи се опраштају од Вујошевића: Дуле, хвала на свему

Клубови и играчи се опраштају од Вујошевића: Дуле, хвала на свему

Дневник пре 21 дана
Фудбалски клуб Партизан са великим болом и тугом примио је вест о прераном одласку легендарног кошаркашког тренера Душка Вујошевића. – Знали смо да му је здравствено стање нарушено и надали се да ће успети да победи у… »
"Веровао си у мене више него што сам ја веровао у себе..." Бивши играч Партизана потпуно сломљен због смрти Душка Вујошевића…

"Веровао си у мене више него што сам ја веровао у себе..." Бивши играч Партизана потпуно сломљен због смрти Душка Вујошевића…

Курир пре 21 дана
Трагичне вести потресле су свет српске кошарке. Легендарни тренер Партизана, Душко Вујошевић, преминуо је у 68. години живота. Многе велике играче створио је Вујошевић, а кошаркаш ког су Гробари обожавали дефинитивно је Борис… »
Вестерман добро памти све: "Хвала за све, генерале"!

Вестерман добро памти све: "Хвала за све, генерале"!

Курир пре 21 дана
Бивши кошаркаш Партизана Лео Вестерман емотивно се опростио од Душка Вујошевића. Кошаркашки стручњак преминуо је ове среде, а Вестерман је био део чувене генерације Партизана коју је управо водио Душко Вујошевић. - Хвала за све… »
КСС: Вујошевић није био само тренер

КСС: Вујошевић није био само тренер

Спорт клуб пре 21 дана
Кошаркашки савез Србије огласио се поводом смрти легендарног Душка Вујошевића. Вујошевић је преминуо у среду у 68. години после дуге и тешке болести. Током богате каријере, Вујошевић је, између осталог, кратко био селектор Србије… »
"Био си интелектуалац, пре свега човек": Од Душка Вујошевића опростио се и Драженов брат

"Био си интелектуалац, пре свега човек": Од Душка Вујошевића опростио се и Драженов брат

Мондо пре 21 дана
Чувени кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је данас у 68. години, а од средине марта био је на болничком лечењу због погоршања стања изазваног упалом плућа. Вујошевић је оставио дубок траг у европској кошарци и због… »
Минут ћутања за Дулета Вујошевића

Минут ћутања за Дулета Вујошевића

Б92 пре 21 дана
Евролига је донела одлуку да све утакмице тог такмичења почну минутом ћутања. У питању су преостале утакмице Евролиге које се играју ове среде, као и целог 37. кола које је на програму у четвртак и петак. Легендарни српски… »
Звезда се огласила поводом Вујошевићеве смрти! Стигло саопштење с Малог Калемегдана!

Звезда се огласила поводом Вујошевићеве смрти! Стигло саопштење с Малог Калемегдана!

Црвено-бели се опростили од свог некадашњег тренера. Пхото: Антонио Ахел/АТА Имагес КК Црвена звезда огласила се саопштењем поводом смрти славног тренера Душка Вујошевића. Иако је рођени Подгоричанин икона Партизана… »
"Хвала за све, генерале"

"Хвала за све, генерале"

Б92 пре 21 дана
Бивши кошаркаш Партизана Лео Вестерман емотивно се опростио од Душка Вујошевића. Кошаркашки стручњак преминуо је ове среде, а Вестерман је био део чувене генерације Партизана коју је управо водио Душко Вујошевић. "Хвала за све… »
Ово су сви чекали да виде: Овако се Звезда опростила од Душка Вујошевића

Ово су сви чекали да виде: Овако се Звезда опростила од Душка Вујошевића

Телеграф пре 21 дана
Српска кошарка је претрпела огроман губитак, напустио нас је Душко Вујошевић, који је преминуо у 68. години живота услед здравствених компликација у последњих неколико недеља. Вујошевић је оставио иза себе неизбрисив траг у… »
Клубови АБА лиге жале због смрти Душка Вујошевића: Огласили се Мега, Дубаи, Борац, Беч, Босна, Цедевита...

Клубови АБА лиге жале због смрти Душка Вујошевића: Огласили се Мега, Дубаи, Борац, Беч, Босна, Цедевита...

Телеграф пре 21 дана
Читав кошаркашки регион остао је данас затечен због смрти дугогодишњег тренера Партизана и велике легенде, Душка Вујошевића у 68. години живота. Од њега су се опростили многи клубови, али и играчи и тренери са којима је… »
Давис Бертанс се опростио од Дулета Вујошевића речима на српском

Давис Бертанс се опростио од Дулета Вујошевића речима на српском

Телеграф пре 21 дана
Легендарни тренер Душко Вујошевић преминуо је у 68. години живота после здравствених компликација последњих неколико недеља, а вест о томе шокирала је свет кошарке. Посебно су утучени навијачи Партизана, а можда и највише… »
Лео Вестерман се опростио од Дулета Вујошевића уз његов чувени цитат: Написао га је на чистом српском језику

Лео Вестерман се опростио од Дулета Вујошевића уз његов чувени цитат: Написао га је на чистом српском језику

Телеграф пре 21 дана
Кошаркашка легенда, легендарни тренер и дугогодишњи шеф струке Партизана, Душко Вујошевић преминуо је данас у 68. години живота, а вест је врло брзо нажалост потврђена домаћим медијима. Многи клубови, бивши играчи, тренери су се… »
"Душко Вујошевић није био само тренер": Дирљив опроштај Кошаркашког савеза Србије

"Душко Вујошевић није био само тренер": Дирљив опроштај Кошаркашког савеза Србије

Мондо пре 21 дана
Бивши и уједно најтрофејнији тренер Партизана Душко Вујошевић преминуо је у 38. години, после дуге болести. Од легенде и једног од најомиљенијих у Парном ваљку редом се опраштају колеге, бивши играчи, а емотивном поруком… »
Пешић: "Вујошевиц́ је био један од најбољих европских тренера свих времена"

Пешић: "Вујошевиц́ је био један од најбољих европских тренера свих времена"

Спортске.нет пре 21 дана
Преминуо је Душко Вујошевић, реакције људи из света кошарке се нижу, а последња стиже из Минхена. Преко "КС" налога Бајерна се огласио тренер овог клуба Светислав Пешић, још један легендарни српски стручњак, и послао снажну… »
Евролига донела одлуку због Душка Вујошевића: Тиче се мечева и Партизана и Црвене звезде

Евролига донела одлуку због Душка Вујошевића: Тиче се мечева и Партизана и Црвене звезде

Мондо пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић преминуо је данас у 68. години. Од њега се опраштају бивши играчи, клубови, пре свих његов КК Партизан, док је и Евролига објавила саопштење у ком последњи пут испраћа чувеног… »
"Југословен, партизановац и Београђанин, неће баш све бити лани": Чеда Јовановић се опростио Душка Вујошевића

"Југословен, партизановац и Београђанин, неће баш све бити лани": Чеда Јовановић се опростио Душка Вујошевића

Мондо пре 21 дана
Вест о смрти прослављеног кошаркашког тренера Душка Вујошевића, који је преминуо у 67. години након дуже болести, изазвала је дубоко жаљење у целокупној спортској и широј јавности. Од једног од најуспешнијих стручњака у… »
Огласио се КСС: "Тренер, педагог, стваралац..."

Огласио се КСС: "Тренер, педагог, стваралац..."

Спортске.нет пре 21 дана
Кошаркашки савез Србије (КСС) огласио се поводом смрти Душка Вујошевића. "Вујошевић је преминуо у 68. години, ове среде у Београду, након што му се средином марта закомпликовала здравствена ситуација "Са великом тугом, Кошаркашки… »
Потресно писмо Партизана: "Надали смо се да ће победити и ову борбу"

Потресно писмо Партизана: "Надали смо се да ће победити и ову борбу"

Мондо пре 21 дана
Прослављени тренер Душко Вујошевић преминуо је после исцрпне болести. У 68. години легенда Партизана се упокојила, а опроштају од Душка Вујошевића стижу са разних страна. Тако се огласио и Фудбалски клуб Партизан који је у… »
Расим Љајић сломљен због смрти Душка Вујошевића: "Чули смо се пре двадесетак дана... Неко може да га воли или мрзи, али сви…

Расим Љајић сломљен због смрти Душка Вујошевића: "Чули смо се пре двадесетак дана... Неко може да га воли или мрзи, али сви…

Курир пре 21 дана
Трагичне вести потресле су свет српске кошарке. Легендарни тренер Партизана, Душко Вујошевић, преминуо је у 68. години живота. Ова вест погодила је многе, а од Вујошевића се опростио и видно сломљени први човек ФК Партизан… »
"Потценио сам ту болест, подмукло ме је растакала": Овако је изгледала дугогодишња борба Дулета Вујошевића

"Потценио сам ту болест, подмукло ме је растакала": Овако је изгледала дугогодишња борба Дулета Вујошевића

Мондо пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер Душко Вујошевић годинама се борио са подмуклом болешћу шећером, од чега су му страдали бубрези, морао је на дијализу и на крају на трансплантацију. Нажалост, иако су испрва прогнозе биле позитивне… »
Немању Недовића погодила вест о смрти Душка Вујошевића! Бивши ас Црвене звезде се опростио од Дулета - поделио је тужну…

Немању Недовића погодила вест о смрти Душка Вујошевића! Бивши ас Црвене звезде се опростио од Дулета - поделио је тужну…

Курир пре 21 дана
Легендарни тренер Партизана и један од највећих стручњака за развој младих играча, Душко Вујошевић, нажалост, преминуо је у 67. години након дуге борбе са болешћу бубрега и дијабетесом. Многи се опраштају од прослављеног… »
"Један од најбољих свих времена": Пешић се опростио од Вујошевића дирљивим речима

"Један од најбољих свих времена": Пешић се опростио од Вујошевића дирљивим речима

Мондо пре 21 дана
Кошаркашки свет уздрмала је вест о смрти Душка Вујошевића. Пролслављени тренер Партизана преминуо је у 68. години, а бројне колеге и играчи редом се опраштају од легенде. Исто је учинио и Светислав Пешић који је на најлепши… »
Слоба Радановић утучен због изненадне смрти Душка Вујошевића: Огласио се у дубоком болу

Слоба Радановић утучен због изненадне смрти Душка Вујошевића: Огласио се у дубоком болу

Мондо пре 21 дана
Певач Слоба Радановић опростио се од прослављеног кошаркашког тренера Душка Вујошевића, чија је смрт потресла регион, емотивном поруком на друштвеним мрежама. Видно погођен тужном вешћу, Радановић је у инстаграм причи поделио… »
Огласио се КСС: Душко Вујошевић није био само тренер, стварао је врхунске кошаркаше

Огласио се КСС: Душко Вујошевић није био само тренер, стварао је врхунске кошаркаше

Дневник пре 21 дана
Са великом тугом, Кошаркашки савез Србије примио је вест да нас је напустио један од најтрофејнијих кошаркашких тренера у историји српске кошарке Душко Вујошевић. Душко Вујошевић је рођен 3. марта 1959. године у Подгорици… »
Евролига издала саопштење! Тиче се изненадне смрти Вујошевића, донета важна одлука!

Евролига издала саопштење! Тиче се изненадне смрти Вујошевића, донета важна одлука!

Бивши стратег Партизана својевремено добио награду за тренера године најелитнијег ранга. Пхото: Антонио Ахел/АТА Имагес Душко Вујошевић је преминуо данас у 68. години, после дуге и тешке болести. Евролига се у међувремену… »
Министар Ивица Дачић упутио телеграм саучешћа породици Душка Вујошевића.

Министар Ивица Дачић упутио телеграм саучешћа породици Душка Вујошевића.

Трофејни тренер преминуо у 68. години. Фото: Себнем Цоскун / АФП / Профимедиа Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа породици и пријатељима поводом смрти кошаркашког тренера… »
Чеда Јовановић се опростио од Душка Вујошевића, поделио потресну поруку: "Неће се баш све једном лани звати"

Чеда Јовановић се опростио од Душка Вујошевића, поделио потресну поруку: "Неће се баш све једном лани звати"

Телеграф пре 21 дана
Прослављени кошаркашки тренер, Душко Вујошевић, преминуо је после дуже болести у 67. години. Ова вест затекла је и растужила многе, а од бившег и једног од најуспешнијих тренера КК Партизана, опростио се и бивши политичар Чеда… »
Огласио се још један бивши клуб Душка Вујошевића након његове смрти: "Поштовање за све што је урадио"

Огласио се још један бивши клуб Душка Вујошевића након његове смрти: "Поштовање за све што је урадио"

Телеграф пре 21 дана
Још један бивши клуб Душка Вујошевића, румунски Клуж огласио се након његове смрти данас у 67. години путем друштвене мреже Инстаграм, како би изразио саучешће поводом одласка велике легенде. Он је највећи траг оставио као… »
Саша Павловић се огласио због смрти Душка Вујошевића, објавио је само ово

Саша Павловић се огласио због смрти Душка Вујошевића, објавио је само ово

Телеграф пре 21 дана
Легендарни кошаркашки тренер, Душко Вујошевић, преминуо је у 67. години после дуге борбе са тешком болешћу. Кошаркашки свет остао је погођен након трагичних вести, а опроштајне поруке стижу са свих страна. Међу њима, нашла се и… »
"Највећи међу највећима": Овако се капитен Партизана опростио од Душка Вујошевића

"Највећи међу највећима": Овако се капитен Партизана опростио од Душка Вујошевића

Телеграф пре 21 дана
Велики број бивших и садашњих кошаркаша Партизана се опрашта од Душка Вујошевића, легендарног тренера црно-белих, а међу њима је и актуелни капитен клуба Вања Маринковић! Вујошевић је био тренер Маринковићу у првом мандату… »
Легенда хрватске кошарке се на дирљив начин опростила од Дулета Вујошевића: "Надасве човек..."

Легенда хрватске кошарке се на дирљив начин опростила од Дулета Вујошевића: "Надасве човек..."

Телеграф пре 21 дана
Легендарни хрватски тренер и селектор Бразила, Александар Ацо Петровић емотивним речима путем друштвене мреже "КС" опростио се данас од Душка Вујошевића који је преминуо у 68. години. Душко Вујошевић оставио је велики траг у… »
"Запамтила сам заувек..." Весна Дедић цитирала моћне речи Душка Вујошевића, два пута га угостила у емисији

"Запамтила сам заувек..." Весна Дедић цитирала моћне речи Душка Вујошевића, два пута га угостила у емисији

Телеграф пре 21 дана
Кошаркашки тренер, Душко Вујошевић, преминуо је у 67. години после дуже болести. Ова вест затекла је и растужила многе, а од бившег и једног од најуспешнијих тренера КК Партизана, опростила се и водитељка Весна Дедић. Дедићева… »
Немања Недовић се опростио од Душка Вујошевића, ево шта је објавио бивши кошаркаш Звезде

Немања Недовић се опростио од Душка Вујошевића, ево шта је објавио бивши кошаркаш Звезде

Телеграф пре 21 дана
Кошаркашки свет завијен је у црно после вести да нас је у 67. години напустио легендарни тренер, Душко Вујошевић. Вујошевић се дуго времена борио са тешком болешћу, а опроштајне поруке стижу са свих страна, не само из света… »
Задар се од Душка Вујошевића опростио анегдотом: "Дуле, како то да овде увек имаш температуру?"

Задар се од Душка Вујошевића опростио анегдотом: "Дуле, како то да овде увек имаш температуру?"

Телеграф пре 21 дана
Кошаркашки клуб Задар опростио се од легендарног тренера и стручњака, Душка Вујошевића путем друштвене мреже "Инстаграм" симпатичном анегдотом. Дугогодишњи тренер Партизана преминуо је данас у 68. години живота. Задрани су на… »
Пешића затекла вест о смрти Вујошевића: „Његово највеће достигнуће су играчи које је откривао и стварао“!

Пешића затекла вест о смрти Вујошевића: „Његово највеће достигнуће су играчи које је откривао и стварао“!

Хот спорт пре 21 дана
Поштовање за некадашњег тренерског ривала! Вест о смрти Душка Вујошевића затекла је селектора Србије Светислава Пешића током пута између Болоње и Милана, где са екипом Бајерна има обавезе у Евролиги. Искусни стручњак је… »
Велике речи Светислава Пешића: "Дуле је био јединствен"! Смрт Вујошевића је потресла читаву кошаркашку Европу!

Велике речи Светислава Пешића: "Дуле је био јединствен"! Смрт Вујошевића је потресла читаву кошаркашку Европу!

Курир пре 21 дана
Вест о смрти легендарног Душка Вујошевића потресла је читаву кошаркашку Европу. КК Бајерн из Минхена пренео је изјаву тренера Светислава Пешића који се дирљивим речима опростио од Вујошевића: - Душко Вујошевић је био један од… »
Пешић за СК: Дуле Вујошевић – један од најбољих у историји!

Пешић за СК: Дуле Вујошевић – један од најбољих у историји!

Спорт клуб пре 21 дана
“Сад сам чуо, у аутобусу”. Светислава Пешића вест о смрти Душка Вујошевића затекла је на путу из Болоње ка Милану, где са својим Бајерном игра утакмицу Евролиге. “Некако ипак изненада… Знам да је Дуле имао проблеме, али у… »
Светислав Пешић чуо за смрт Вујошевића у аутобусу Ево шта је рекао о тренерској величини: Знам да је Дуле...

Светислав Пешић чуо за смрт Вујошевића у аутобусу Ево шта је рекао о тренерској величини: Знам да је Дуле...

Дневник пре 21 дана
Вест о смрти прослављеног тренера Душко Вујошевић затекла је бившег селектора Србије Светислав Пешић током путовања између Болоње и Милана, где са екипом Бајерна има обавезе у Евролиги. “Сад сам чуо, у аутобусу”, рекао је… »
Светислав Пешић шокиран због смрти Душка Вујошевића: "Сад сам чуо, у аутобусу... Знам да је Дуле..."

Светислав Пешић шокиран због смрти Душка Вујошевића: "Сад сам чуо, у аутобусу... Знам да је Дуле..."

Телеграф пре 21 дана
Вест о смрти прослављеног тренера Душко Вујошевић затекла је бившег селектора Србије Светислав Пешић током путовања између Болоње и Милана, где са екипом Бајерна има обавезе у Евролиги. “Сад сам чуо, у аутобусу”,рекао је… »
Преминуо бивши тренер КК Партизан Душко Вујошевић

Преминуо бивши тренер КК Партизан Душко Вујошевић

Еуроневс пре 21 дана
Бивши тренер КК Партизан Душко Вујошевић преминуо је данас. Од њега се у објави на друштвеној мрежи Фејсбук опростио његов пријатељ Пеца Поповић, који је информацију потврдио за спортске медије. Он је поред фотографије… »
Душко Вујошевић - Ендемска врста Партизана и витез кошарке са књигом у руци

Душко Вујошевић - Ендемска врста Партизана и витез кошарке са књигом у руци

Спортске.нет пре 21 дана
Читав кошаркашки свет је ове среде завијен у црно због смрти легендарног тренера Партизана Душка Вујошевића чија кошаркашка заоставштина надолази успехе који се мере по препознатљвим аршинима у свету спорта - трофејима и… »
"Стварно мислиш да је Земља равна плоча?" Вујошевић недавно био у емисији са глумцем, у чуду слушао одговор

"Стварно мислиш да је Земља равна плоча?" Вујошевић недавно био у емисији са глумцем, у чуду слушао одговор

Телеграф пре 21 дана
Прослављени кошаркашки тренер, Душко Вујошевић, преминуо је после дуже болести у 67. години! Вујошевића су многи из света познатих обожавали, а Душко се једном приликом нашао у емисији са познатим глумцем Слободаном Бодом… »
Човић о "шамарању" Анђуса! Ево шта се десило након афере о којој је брујала Србија

Човић о "шамарању" Анђуса! Ево шта се десило након афере о којој је брујала Србија

ПРВИ човек српске кошарке Небојша Човић је урадио велику ствар за Црвену звезду, након што је пре тога оставио озбиљан траг у регионалној игри под обручима као власник ФМП-а. ФОТО: М. Вукадиновић Међутим, сво то време Човић је… »
Пењаројин џокер - Шејк Милтон

Пењаројин џокер - Шејк Милтон

Спортске.нет пре 21 дана
Две утакмице чекају Партизан ове недеље у Евролиги у оквиру дуплог кола, а прва је у среду против Ефеса који није у добром ритму у Евролиги, али и генерално ове сезоне. Екипа Ђоана Пењароје је прекинула низ од четири узастопне… »

Вести дана »