Povezane vesti
"Srbija se pridružila Albaniji i Crnoj Gori" Marta Kos udahnula evropski optimizam u region: "Nikad nisam rekla da su…
Blic pre 4 sati
Srbija se nedavno pridružila SEPA-e zajedno sa Albanijom, Crnom Gorom i Severnom Makedonijom, postižući tako opipljive rezultate. Kos je naglasila važnost otvaranja klastera za Ukrajinu i Moldaviju i poručila da Rusija mora platiti za krađu ukrajinske… »
Kos: Nikad nisam čula da su sredstva zamrznuta, EU konstatno proverava da li zemlje ispunjavaju kriterijume
NIN pre 4 sati
Komesarka Evropske unije (EU) za proširenje Marta Kos rekla je danas u Briselu da ima jasnu poruku da za sve zapadnobalkanske zemlje da postoji mesto za sve njih u proširenju EU, a u osvrtu na Srbiju da zvanično nisu prekinute isplate iz Plana rasta… »
Kos: „Za sve zapadnobalkanske zemlje ima mesto u EU“ Novo
REUC pre 6 sati
Komesarka Evropske unije (EU) za proširenje Marta Kos rekla je danas u Briselu da ima jasnu poruku da za sve zapadnobalkanske zemlje da postoji mesto za sve njih u proširenju EU, a u osvrtu na Srbiju da zvanično nisu prekinute isplate iz Plana rasta… »
Kos: Za sve zapadnobalkanske zemlje ima mesto u EU
Beta pre 6 sati
Kos: „Za sve zapadnobalkanske zemlje ima mesto u EU“
Serbian News Media pre 6 sati
„Imam jasnu poruku, ima mesto za sve zapadnobalkanske zemlje u Evropskoj uniji. Proširenje je prioritet za Evropsku uniju i ako naši kandidati imaju rezultate, onda i mi moramo da dajemo rezultate, rekla je Kos novinarima pred početak sastanka Saveta EU… »
Kos: Nema formalne blokade, ali Srbija nije dobila novac iz Plana rasta od usvajanja pravosudnih zakona
Slobodna Evropa pre 5 sati
Iako nema formalne odluke o zamrzavanju finansijskih sredstava Srbiji, evropska komesarka Marta Kos priznala je da zemlja nije primila evropski novac od usvajanja pravosudnih zakona. "Nikada nisam rekla da su sredstva zamrznuta. Zaista, ovo je veoma… »
Kos: Za sve zapadnobalkanske zemlje ima mesto u EU
Pravo u centar pre 6 sati
„Imam jasnu poruku, ima mesto za sve zapadnobalkanske zemlje u Evropskoj uniji. Proširenje je prioritet za Evropsku uniju i ako naši kandidati imaju rezultate, onda i mi moramo da dajemo rezultate, rekla je Kos novinarima pred početak sastanka Saveta EU… »
Kos: Srbija od usvajanja "Mrdićevih zakona" nije dobila ni evro od EU
Radio 021 pre 7 sati
"Imam jasnu poruku, u Evropskoj uniji ima mesta za sve zemlje sa Zapadnog Balkana", rekla je komesarka za proširenje Marta Kos dolazeći na sastanak Saveta EU za spoljne poslove u Briselu. Ona je ponovila da je proširenje prioritet za EU, ali da uspeh… »
Kos: EU nije donela formalnu odluku da se zamrznu sredstva za Srbiju iz Plana rasta
Insajder pre 7 sati
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da EU nije donela formalnu odluku da se zamrznu sredstva za Srbiju iz Plana rasta za Zapadni Balkan, dodajući da se konstanto provereva da li zemlje kandidati ispunjavaju kriterijume. Marta… »
Kos: Nije doneta odluka o obustavi sredstava iz Plana rasta za Srbiju
RTV pre 7 sati
BRISEL - Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da EU nije donela formalnu odluku da se zamrznu sredstva za Srbiju iz Plana rasta za Zapadni Balkan, dodajući da se konstanto proverava da li zemlje kandidati ispunjavaju kriterijume… »
Euronews pre 7 sati
Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da EU nije donela formalnu odluku da se zamrznu sredstva za Srbiju iz Plana rasta za Zapadni Balkan, dodajući da se konstanto provereva da li zemlje kandidati ispunjavaju kriterijume. "Sada… »
Marta Kos menja ploču: Nije doneta odluka o obustavi sredstava iz Plana rasta za Srbiju
Sputnik pre 7 sati
Marta Kos, evropski komesar za proširenje izjavila je da EU nije donela formalnu odluku da se zamrznu sredstva za Srbiju iz Plana rasta za Zapadni Balkan, dodajući da se konstantno proverava da li zemlje kandidati ispunjavaju kriterijume. „Sada stalno… »
Marta Kos se oglasila nakon Vučićevih uvreda: Srbija nije dobila ni evro...
Nova pre 7 sati
"Imam jasnu poruku, u Evropskoj uniji ima mesta za sve zemlje sa Zapadnog Balkana," rekla je komesarka za proširenje Marta Kos dolazeći na sastanak Saveta EU za spoljne poslove u Briselu. Ona je ponovila da je proširenje prioritet za Evropsku uniju, ali… »
Politika pre 7 sati
Ona je navela i da od usvajanja pravosudnih amandmana od pre nekoliko meseci nije bilo uplata. BRISEL - Evropska komesarka za proširenje Marta Kos izjavila je danas da EU nije donela formalnu odluku da se zamrznu sredstva za Srbiju iz Plana rasta za… »
Marta Kos kaže da od usvajanja Mrdićevih zakona Srbija nije dobila ni evro i da se nada da će ispuniti kriterijume kako bi…
N1 Info pre 8 sati
"Imam jasnu poruku, u Evropskoj uniji ima mesta za sve zemlje sa Zapadnog Balkana," rekla je komesarka za proširenje Marta Kos dolazeći na sastanak Saveta EU za spoljne poslove u Briselu. Ona je ponovila da je proširenje prioritet za Evropsku uniju, ali… »
Marta Kos: Srbija od usvajanja „Mrdićevih zakona“ nije dobila ni evro od EU
Nedeljnik pre 8 sati
„Imam jasnu poruku, u Evropskoj uniji ima mesta za sve zemlje sa Zapadnog Balkana,“ rekla je komesarka za proširenje Marta Kos dolazeći na sastanak Saveta EU za spoljne poslove u Briselu, piše N1. Ona je ponovila da je proširenje prioritet za Evropsku… »
Marta Kos kaže da od usvajanja „Mrdićevih zakona“ Srbija nije dobila ni evro i da se nada da će ispuniti kriterijume kako bi…
Danas pre 8 sati
„Imam jasnu poruku, u Evropskoj uniji ima mesta za sve zemlje sa Zapadnog Balkana,“ rekla je komesarka za proširenje Marta Kos dolazeći na sastanak Saveta EU za spoljne poslove u Briselu. Ona je ponovila da je proširenje prioritet za Evropsku uniju, ali… »
Vesti dana »
Skupština Srbije o izbornim uslovima: Poslanici sutra o preporukama ODIHR-a i obuci za biračke odbore
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Uhapšen muškarac u Valjevu zbog iznude: Tražio 56.000 evra, pretio porodici žrtve
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 30 povezanih
EU želi da ubrza pristup Moldavije, Pridnjestrovlje više nije prepreka: Šta to znači za Srbiju i pitanje KiM
Euronews pre 17 minutajoš 36 povezanih
(Video) Krenulo nevreme u Surčinu, tamni oblaci prekrili nebo, vetar nosi sve pred sobom, u centru Beograda tutnji grmljavina
Blic pre 12 minutajoš 45 povezanih
Počinje nova era odnosa SAD i Srbije: Podsekretarka Stejt Departmenta za javnu diplomatiju za Telegraf
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih