Povezane vesti

Žiri izbacio Crnu Goru iz finala Evrovizije: Od stručnog žirija iz Srbije i Hrvatske dobili 1 poen

Žiri izbacio Crnu Goru iz finala Evrovizije: Od stručnog žirija iz Srbije i Hrvatske dobili 1 poen

Blic pre 21 dana
Tamara Živković sa pesmom 'Nova Zora' osvojila je ukupno 71 poen, ali bi po glasovima publike sama prošla u finale. Najviše poena Crna Gora je dobila od Grčke – ukupno 12, a značajne poene su dali i Portugal i San Marino. Crna Gora je u prvom polufinalu… »
"Da su nas Srbi i Hrvati ocenili kao mi njih, bilo bi mesta i za nas u finalu" Danijel Alibabić razočaran zbog rezultata…

"Da su nas Srbi i Hrvati ocenili kao mi njih, bilo bi mesta i za nas u finalu" Danijel Alibabić razočaran zbog rezultata…

Blic pre 21 dana
Crna Gora je u polufinalu Evrovizije zauzela 13. mesto od 15 takmičara i nije se plasirala u finale. Novi sistem glasanja, koji ponovo uključuje stručne žirije, značajno je uticao na konačan plasman Tamare Živković i pesme 'Nova Zora'. Crnogorski pevač… »
"Da su Hrvati i Srbi ocenili nas kao mi njih, bilo bi mesta i za nas u finalu": Danijel Alibabić pobesneo zbog glasova

"Da su Hrvati i Srbi ocenili nas kao mi njih, bilo bi mesta i za nas u finalu": Danijel Alibabić pobesneo zbog glasova

Mondo pre 20 dana
Crnogorski pevač Danijel Alibabić oglasio se nakon objavljivanja rezultata glasanja na Pesmi Evrovizije, prema kojima su stručni žiriji iz Srbije i Hrvatske Crna Gora dodelili po jedan bod. Dodatno razočaranje izazvala je činjenica da crnogorska… »
Jelena Tomašević se oglasila nakon što je Srbija dala 0 poena Hrvatskoj: Pevačica otkrila kako je glasala

Jelena Tomašević se oglasila nakon što je Srbija dala 0 poena Hrvatskoj: Pevačica otkrila kako je glasala

Mondo pre 20 dana
Pevačica Jelena Tomašević bila je članica stručnog žirija iz Srbije koji je sinoć glasao u finalu Pesma Evrovizije. U javnosti širom regiona potom je nastala velika polemika, jer srpski žiri nije dodelio nijedan poen hrvatskoj grupi Lelek, dok je… »
Aleksandra Kovač otkrila kako je glasao srpski žiri: "Nismo se bavili politikom, glasali smo muzički"

Aleksandra Kovač otkrila kako je glasao srpski žiri: "Nismo se bavili politikom, glasali smo muzički"

B92 pre 20 dana
Nakon bure koju je izazvalo glasanje srpskog žirija na Evroviziji 2026, oglasila se kompozitorka i pevačica Aleksandra Kovač koja je ovogodišnja predsednica našeg žirija. "Čast mi je i zadovoljstvo što sam ove godine bila predsednica srpskog žirija na… »
"Žao mi je što se to nije videlo" Jelena Tomašević se obratila grupi Lelek nakon što su od srpskog žirija dobile nulu…

"Žao mi je što se to nije videlo" Jelena Tomašević se obratila grupi Lelek nakon što su od srpskog žirija dobile nulu…

Blic pre 20 dana
Nastao je haos kada je žiri iz Srbije dao nula poena hrvatskoj grupi Lelek, dok je Hrvatska dodelila 12 poena srpskoj grupi Lavina. Jelena se oglasila na Instagramu, naglasivši da je ona lično dala Lelek mnogo poena ali to nije bilo vidljivo u ukupnom… »
"Da su Hrvati i Srbi ocenili nas kao mi njih, bilo bi mesta i za nas u finalu": Danijel Alibabić bljuje vatru nakon…

"Da su Hrvati i Srbi ocenili nas kao mi njih, bilo bi mesta i za nas u finalu": Danijel Alibabić bljuje vatru nakon…

Kurir pre 20 dana
Ovogodišnja jubilarna 70. Evrovizija završena je pobedom predstavnice Bugarske, a Dara je Evropu pokorila hitom "Bangaranga". Međutim, strasti se ne smiruju oko raspodele bodova stručnih žirija. Sada se oglasio i Danijel Alibabić iz Crne Gore… »
"Baš ni 1 poen Hrvatskoj... Jako čudno!" Burne reakcije na objavu Aleksandre Kovač o glasanju na Evroviziji

"Baš ni 1 poen Hrvatskoj... Jako čudno!" Burne reakcije na objavu Aleksandre Kovač o glasanju na Evroviziji

Nova pre 20 dana
Pevačica i kompozitorka Aleksandra Kovač, koja je ove godine predsedavala stručnim žirijem Srbije na Evroviziji, oglasila se na Instagramu nakon brojnih kritika jer je žiri dao 0 bodova Hrvatskoj, dok im je publika dodelila 12. Aleksandra Kovač je na… »
Bili su glavni favoriti na Evroviziji, a nisu ni među prvih pet VIDEO

Bili su glavni favoriti na Evroviziji, a nisu ni među prvih pet VIDEO

B92 pre 20 dana
Finska je ove godine slovila za glavnog favorita za pobedu na Evroviziji, ali na kraju su završili tek na šestom mestu. Evrovizija se ipak seli u Bugarsku naredne godine pobedom Dare sa pesmom " Bangaranga" iako su predstavnici Finske Linda i Pete su do… »
"Da su nas Srbi i Hrvati ocenili kao mi njih..." Danijel Alibabić razočaran glasanjem: "Komšije svaka čast"

"Da su nas Srbi i Hrvati ocenili kao mi njih..." Danijel Alibabić razočaran glasanjem: "Komšije svaka čast"

Telegraf pre 20 dana
Crnogorski pevač Danijel Alibabić se oglasio nakon što su objavljeni rezultati glasanja sa Evrovizije u kojima se može videti da je stručni žiri iz Srbije i Hrvatske, Crnoj Gori dao po jedan poen. Njihova predstavnica, Tamara Živković, nije se plasirala… »
Žiri izbacio Crnu Goru iz finala Evrovizije: Od stručnog žirija Srbije i Hrvatske dobili samo 1 poen

Žiri izbacio Crnu Goru iz finala Evrovizije: Od stručnog žirija Srbije i Hrvatske dobili samo 1 poen

Mondo pre 20 dana
Crna Gora je u prvom polufinalu Evrovizije 2026 u Beču zauzela 13. mesto od ukupno 15 takmičara, čime je ostala bez plasmana u veliko finale. Tamara Živković i "Nova Zora" osvojili su ukupno 71 poen nakon sabiranja glasova žirija i publike, ali ono što… »
Objavljeni kompletni rezultati glasanja na Pesmi Evrovizije – od koga je sve „Lavina“ dobila poene

Objavljeni kompletni rezultati glasanja na Pesmi Evrovizije – od koga je sve „Lavina“ dobila poene

RTS pre 20 dana
Na sajtu Pesme Evrovizije objavljeni su kompletni rezultati glasanja na ovogodišnjem takmičenju. Srbija je u ukupnom plasmanu u finalu zauzela 17. mesto, dok je u prvom polufinalu „Lavina“ bila na petom mestu. Nakon nešto dužeg čekanja od uobičajenog… »
Evrovizija 2026: „Bangaranga“, Bugarska i bojkot

Evrovizija 2026: „Bangaranga“, Bugarska i bojkot

Vreme pre 20 dana
Pesma „Bangaranga“ bugarske pevačice Dare trijumfovala je na osnovu glasanja nacionalnih žirija i publike. Finale Pesme Evrovizije u Beču, u kojem je prvi put pobedila Bugarska, dok je Izrael osvojio drugo mesto, obeleženo je bojkotom pet zemalja zbog… »
Pesma Evrovizije 2026: Ej-Bi-Si uvrstio Srbiju među 10 najboljih nastupa u finalu

Pesma Evrovizije 2026: Ej-Bi-Si uvrstio Srbiju među 10 najboljih nastupa u finalu

RTS pre 20 dana
Finale Pesme Evrovizije 2026. u Beču donelo je okršaj 25 zemalja, a krunu je odnela Bugarska. Prestižni američki medij Ej-Bi-Si njuz izdvojio je deset nastupa koji su obeležili takmičenje, a među njima su i predstavnici Srbije, grupa „Lavina”. Finale… »
Ko najviše voli Lavinu: Iz kojih zemalja je Srbija dobila najviše glasova publike na Evroviziji?

Ko najviše voli Lavinu: Iz kojih zemalja je Srbija dobila najviše glasova publike na Evroviziji?

N1 Info pre 20 dana
Niški bend Lavina sa pesmom "Kraj mene" zauzeo je 17. mesto u finalu Evrovizije koje je u subotu uveče održano u Beču. Nacionalno žiriji nisu bili previše naklonjeni predstavnicima Srbije i dodelili su im ukupno 38 bodova, dok je publika bila nešto… »
Bugarska pobednica 70. Evrovizije, burna negodovanja zbog Izraela

Bugarska pobednica 70. Evrovizije, burna negodovanja zbog Izraela

BBC News pre 20 dana
Pevačica Dara sa pesmom 'Bangaranga' osvojila je Stakleni mikrofon. Srbija završila na 17, a Hrvatska na 15. mestu. Pred sam kraj Izrael je vodio zahvaljujući glasovima publike, što su u sali ispratili burnim negodovanjem. Bugarska predstavnica Dara sa… »
Komšijska pravila ponovo na Evroviziji: Srbija i Hrvatska razmenile po 12 poena publike, žiri potpuno drugačije glasao

Komšijska pravila ponovo na Evroviziji: Srbija i Hrvatska razmenile po 12 poena publike, žiri potpuno drugačije glasao

Danas pre 20 dana
U bečkoj areni „Štathale“, pobedom Bugarske završeno je veliko finale jubilarnog, 70. takmičenja za Pesmu Evrovizije. Bugarska je zahvaljujući pesmi „Bangaranga“ i predstavnici te zemlje Dari prvi put pobedila na takmičenju za Pesmu Evrovizije. Nakon dve… »
Ovako izgleda tabela Evrovizije u finalu nakon svih glasova: Bugarska na prvom mestu, veliki favoriti na šestom, a ova zemlja…

Ovako izgleda tabela Evrovizije u finalu nakon svih glasova: Bugarska na prvom mestu, veliki favoriti na šestom, a ova zemlja…

Blic pre 20 dana
Na drugom mestu je Izrael, a treća Rumunija, dok je Velika Britanija završila poslednja sa samo jednim poenom. Bugarska predstavnica Dara pobedila je na 70. Pesmi Evrovizije sa pesmom 'Bangaranga' i ukupno 516 bodova. "Pesma Evrovizije", sedamdeseta po… »
(Video) Jovana Jeremić srušila mreže! Svi komentarišu snimak na kojem igra uz Bangaranga! Uvija se kao nikad pre, a tek da…

(Video) Jovana Jeremić srušila mreže! Svi komentarišu snimak na kojem igra uz Bangaranga! Uvija se kao nikad pre, a tek da…

Blic pre 20 dana
Jovana Jeremić je na Instagramu energično podržala pobednicu Evrovizije, Bugarku Daru, igrajući uz pesmu Bangaranga. Snimak njenog plesa i stajlinga u beloj kombinaciji izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama. Voditeljka Jovana Jeremić jedna je… »
Uprkos prognozama mlada pevačica trijumfovala na najpopularnijem takmičenju Dara Bugarskoj donela prvu pobedu na Evroviziji…

Uprkos prognozama mlada pevačica trijumfovala na najpopularnijem takmičenju Dara Bugarskoj donela prvu pobedu na Evroviziji…

Dnevnik pre 20 dana
U napetom finalu u Beču, obeleženom političkim tenzijama i bojkotom čak pet zemalja zbog učešća Izraela, Dara je osvojila ukupno 516 poena i donela Bugarskoj istorijski trijumf. Iza nje su ostali izraelski predstavnik Noam Betan sa 343 poena i… »
Polugola u Jutarnjem, a trešti "Bangaranga": Jovana Jeremić kao Bugarka koja je pobedila na Evroviziji (video)

Polugola u Jutarnjem, a trešti "Bangaranga": Jovana Jeremić kao Bugarka koja je pobedila na Evroviziji (video)

Mondo pre 20 dana
Sinoć je održano finale Pesme Evrovizije na kojem je trijumfovala Bugarka Dara s pesmom "Bangaranga". Dara je u tesnoj završnici pobedila drugoplasirani Izrael, nakon čega je usledila psovka prošlogodišnjeg pobednika, a potom i ponovno izvođenje hit… »

Vesti dana »