Povezane vesti

VIDEO "Novak Denseković" poslao izazov Arini Sabalenki: Hit objava Rolan Garosa

VIDEO "Novak Denseković" poslao izazov Arini Sabalenki: Hit objava Rolan Garosa

Nova pre 2 minuta
Novak Đoković uspešno je započeo nastup na Rolan Garosu nakon što je posle velike borbe u prvom kolu savladao Đovanija Mpečija Perikara sa 3:1 u setovima. Srbin se mučio na startu, ali je do kraja meča odigrao sjajno i došao do pobede kojom se plasirao u… »
Đoković posle pobede na Rolan Garosu: Meč je bio izazovan mentalno

Đoković posle pobede na Rolan Garosu: Meč je bio izazovan mentalno

Euronews pre 1 sat
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je otvorio nastup na Rolan Garosu, savladavši domaćeg igrača Đovanija Mpešija Perikara rezultatom 3:1 u setovima (5:7, 7:5, 6:1, 6:4). Iako je meč započeo izgubljenim setom, Đoković je tokom nastavka podigao… »
Šok na Rolan Garosu! Izdaja kakvu tenis ne pamti, hitno se oglasio Novak Đoković

Šok na Rolan Garosu! Izdaja kakvu tenis ne pamti, hitno se oglasio Novak Đoković

Večernje novosti pre 57 minuta
Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na Rolan Garosu, pošto je sinoć savladao Francuza Đovanija Petši-Perikara rezultatom 5:7, 7:5, 6:1, 6:4. FOTO: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini) Ipak vest da je Viktor Troicki novi trener Novaka… »
Fantastične vesti za Novaka Đokovića na RG, jedan od najtežih rivala do polufinala ispao od 156. tenisera

Fantastične vesti za Novaka Đokovića na RG, jedan od najtežih rivala do polufinala ispao od 156. tenisera

Telegraf pre 57 minuta
Kakvo iznenađenje prvog dana Rolan Garosa nam je priredio Nišeš Basavaredi, američki teniser indijskog porekla. U prvom kolu drugog Grend slema u godini pobedio je zemljaka Tejlora Frica sa 3-1 (7:6, 7:6, 6:7, 6:1) i prošao prvu prepreku na šljaci… »
Novak Đoković o pitanju koje je uzburkalo srpski tenis: "Ne ulazim u to šta je između njega i Viktora..."

Novak Đoković o pitanju koje je uzburkalo srpski tenis: "Ne ulazim u to šta je između njega i Viktora..."

Telegraf pre 1 sat
Sati su praktično odbrojavani pre prvog meča Rolan Garosa kada je objavljena informacija da će novi trener Novaka Đokovića biti njegov dojučerašnji kolega i prijatelj, Viktor Troicki. No, oko takve odluke se odmah nadvilo pitanje kako je Miomir… »
Novak posle pobede hvalio protivnika i poručio: Bilo je komplikovano

Novak posle pobede hvalio protivnika i poručio: Bilo je komplikovano

Sputnik pre 1 sat
Posle plasmana u drugo kolo Rolan Garosa, Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, hvalio je protivnika Đovanija Mpešija Perikara i analizirao je kako je došao do pobede. Nije dobro počelo, ali završilo se odlično. Novak Đoković napravio je… »
Novak posle pobede na Rolan Garosu: Bilo je komplikovano, ali sam pobedio

Novak posle pobede na Rolan Garosu: Bilo je komplikovano, ali sam pobedio

Euronews pre 9 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na Rolan Garosu, pošto je večeras savladao Francuza Đovanija Petši-Perikara rezultatom 5:7, 7:5, 6:1, 6:4. Posle meča, srpski teniser se kako protokol nalaže, obratio preko mikrofona prisutnima… »
Novak Đoković posle pobede na Rolan garosu: "Prvi put sam igrao sa Đovanijem, prosto je neverovatno šta je sve pokazao"

Novak Đoković posle pobede na Rolan garosu: "Prvi put sam igrao sa Đovanijem, prosto je neverovatno šta je sve pokazao"

Dnevnik pre 9 sati
Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, ali namučio se više od očekivanog protiv Đovanija Mpečija-Perikara. Upravo zbog toga, najbolji teniser svih vremena uputio je mnoštvo komplimenata na račun mladog Francuza. Poznat je dvometraš iz Liona… »
Đoković srušio još jedan Federerov rekord, pa "bocnuo" i Monfisa: "Morao sam..."

Đoković srušio još jedan Federerov rekord, pa "bocnuo" i Monfisa: "Morao sam..."

B92 pre 9 sati
Srpski teniser Novak Đoković izneo je utiske posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa. Đoković je posle preokreta sa 3-1 u setovima savladao Đovanija Petši-Perikara. To mu je bio 82. nastup na grend slemovima u karijeri, čime je prestigao Rodžera Federera… »

Vesti dana »