Povezane vesti

Vučić u Šangaju: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda

Vučić u Šangaju: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda

RTS pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poslednjeg dana boravka u Kini, posetio je Muzej posvećen Prvom kongresu Komunističke partije Kine u Šangaju, sastao se sa visokim zvaničnicima Komunističke partije. Predsednik je razgovarao sa predstavnicima nekih od… »
Vučić: „Veoma sam zadovoljan razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije“

Vučić: „Veoma sam zadovoljan razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije“

Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „veoma zadovoljan“ razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije ali nije precizirao da li je bilo konkretnih dogovora o nabavci naoružanja i vojne opreme. „Veoma sam zadovoljan. Dugo sam… »
(Foto) Peti dan posete Vučića Kini: Predsednik sa gigantima namenske industrije, niz aktivnosti od jutros: "Srbija je ponosna…

(Foto) Peti dan posete Vučića Kini: Predsednik sa gigantima namenske industrije, niz aktivnosti od jutros: "Srbija je ponosna…

Blic pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je važnost čeličnog prijateljstva i strateškog partnerstva sa Kinom, tokom posete toj zemlji Vučić je posetio Muzej posvećen Prvom kongresu Komunističke partije Kine u Šangaju i sastao se sa visokim zvaničnicima… »
Vučić: Srbija ode u nebesa kada se naprave roboti

Vučić: Srbija ode u nebesa kada se naprave roboti

Danas pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „veoma zadovoljan“ razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije, ali nije precizirao da li je bilo konkretnih dogovora o nabavci naoružanja i vojne opreme. „Veoma sam zadovoljan. Dugo sam… »
Vučić: Veoma sam zadovoljan razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije, poseta uspešna i u ekonomskom smislu

Vučić: Veoma sam zadovoljan razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije, poseta uspešna i u ekonomskom smislu

Insajder pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "veoma zadovoljan" razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije ali nije precizirao da li je bilo konkretnih dogovora o nabavci naoružanja i vojne opreme. Foto: FOTO TANJUG/ JULIJA BAKIĆ/… »
Vučić u Šangaju razgovarao sa visokim zvaničnikom Kine

Vučić u Šangaju razgovarao sa visokim zvaničnikom Kine

Beta pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas,  poslednjeg dana posete Kini, obišao je u Šangaju muzej i razgovarao sa visokim funkcionerom Komunističke partije Kine Čen Điningom kome je zahvalio na veličanstvenom dočeku i preneo mu da je počastvovan što ima… »
Vučić iz Šangaja: Poseta Kini u ekonomskom smislu za Srbiju izuzetno uspešna

Vučić je u zvaničnoj poseti Kini od 24. maja do danas, a novinarima je rekao da se sastao i razgovarao sa predstavnicima 29 kineskih kompanija. „Interes je bio takav da smo mogli da se sastanemo sa još njih 50“, rekao je Vučić i istakao da su privrednici… »

Radio sto plus pre 21 dana
Vučić je u zvaničnoj poseti Kini od 24. maja do danas, a novinarima je rekao da se sastao i razgovarao sa predstavnicima 29 kineskih kompanija. “Interes je bio takav da smo mogli da se sastanemo sa još njih 50”, rekao je Vučić i istakao da su privrednici… »
Vučić: Ponosan na sve što smo postigli u Kini, za pet dana sastanci sa 29 kompanija

Vučić: Ponosan na sve što smo postigli u Kini, za pet dana sastanci sa 29 kompanija

Euronews pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Šangaju, završavajući višednevnu zvaničnu posetu Kini, da je ponosan na sve što je Srbija postigla u prethodnih pet dana i naveo da je imao razgovore sa predstavnicima 29 kineskih kompanija tokom… »
Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda

Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda

NIN pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Šangaju sastanke sa više kineskih kompanija, među kojima i sa predstavnicima kompanije TBEA, specijalizovane za proizvodnju opreme za prenos i transformaciju električne energije. Vučić je izjavio da je… »
Vučić u Šangaju o dronovima i PVO sistemima sa kineskim vojnim kompanijama

Vučić u Šangaju o dronovima i PVO sistemima sa kineskim vojnim kompanijama

Bloomberg Adria pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predstavnici vlade sastali su se u Šangaju sa rukovodiocima više kineskih kompanija, uključujući i odbrambene firme AVIC i ALIT, tokom petog dana zvanične posete srpske delegacije toj azijskoj zemlji. Susreti su… »
Vučić u Šangaju: Veoma sam zadovoljan razgovorima sa predstavnicima kineske vojne industrije

Vučić u Šangaju: Veoma sam zadovoljan razgovorima sa predstavnicima kineske vojne industrije

Nedeljnik pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „veoma zadovoljan“ razgovorima s predstavnicima kineske vojne industrije ali nije precizirao da li je bilo konkretnih dogovora o nabavci naoružanja i vojne opreme. „Veoma sam zadovoljan. Dugo sam… »
Vučić: Velike stvari smo uradili za Srbiju

Vučić: Velike stvari smo uradili za Srbiju

RTK pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Kini, posetio je Muzej posvećen Prvom kongresu Komunističke partije Kine u Šangaju, sastao se sa visokim zvaničnicima Komunističke partije. Predsednik je razgovarao sa predstavnicima nekih od… »
Vučić u Šangaju razgovarao sa visokim zvaničnikom Komunističke partije Kine

„Razmotrili smo mogućnosti snažnijeg povezivanja Srbije sa Šangajem, gradom u kome je davne 1921. godine i osnovana Komunistička partija Kine, a koji je danas jedan od vodećih svetskih centara finansija, trgovine i visokih tehnologija, simbol napretka… »

Pravo u centar pre 21 dana
„Razmotrili smo mogućnosti snažnijeg povezivanja Srbije sa Šangajem, gradom u kome je davne 1921. godine i osnovana Komunistička partija Kine, a koji je danas jedan od vodećih svetskih centara finansija, trgovine i visokih tehnologija, simbol napretka… »

Radio sto plus pre 21 dana
“Razmotrili smo mogućnosti snažnijeg povezivanja Srbije sa Šangajem, gradom u kome je davne 1921. godine i osnovana Komunistička partija Kine, a koji je danas jedan od vodećih svetskih centara finansija, trgovine i visokih tehnologija, simbol napretka… »
Vučić razgovarao sa predstavnicima kineskih kompanija

Vučić razgovarao sa predstavnicima kineskih kompanija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Šangaju, tokom zvanične posete Kini, sa predstavnicima više kompanija. Vučić je na svom nalogu da društvenoj mreži Instagram objavio da se sastao sa predstavnicima vojne kompanije Norinko… »

Insajder pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas, poslednjeg dana posete Kini, obišao je u Šangaju muzej i razgovarao sa visokim funkcionerom Komunističke partije Kine Čen Điningom kome je zahvalio na veličanstvenom dočeku i preneo mu da je počastvovan što ima… »

Nova pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas, poslednjeg dana posete Kini, obišao je u Šangaju muzej i razgovarao sa visokim funkcionerom Komunističke partije Kine Čen Điningom kome je zahvalio na veličanstvenom dočeku i preneo mu da je počastvovan što ima… »
(Foto) Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda

(Foto) Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda

Newsmax Balkans pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Šangaju da je veoma zadovoljan rezultatima dosadašnje posete Kini i naveo da je postignuto mnogo važnih sporazuma i dogovora za dobrobit i srpskog i kineskog naroda. "Veoma sam zadovoljan i srećan, pre… »
Vučić i dalje u Kini…

Vučić i dalje u Kini…

Danas pre 22 dana
Srbija i Kina učvršćuju partnerstvo: Vučić sa liderima Šangaja i kineskih giganata

Srbija i Kina učvršćuju partnerstvo: Vučić sa liderima Šangaja i kineskih giganata

Dnevnik pre 22 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji od 24. maja boravi u zvaničnoj poseti Kini na poziv predsednika Si Đipinga, nastavlja diplomatske aktivnosti u Šangaju. Vučić je današnji dan započeo sastancima sa predstavnicima kineskih kompanija, kako… »
Vučić obišao muzej u Šangaju: Srbija je ponosna na čelično prijateljstvo koje gradimo sa kineskim narodom

Vučić obišao muzej u Šangaju: Srbija je ponosna na čelično prijateljstvo koje gradimo sa kineskim narodom

Euronews pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Šangaju sa članom 20. Političkog biroa Komunističke partije Kine i sekretarom Komiteta KPK grada Šangaja Čen Điningom i tom prilikom istakao koliko je Kina napredovala u modernizaciji i da je Srbiji… »
Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti su važni dogovori za dobrobit oba naroda

Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti su važni dogovori za dobrobit oba naroda

Euronews pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič izjavio je danas u Šangaju da je veoma zadovoljan rezultatima dosadašnje posete Kini i naveo da je postignuto mnogo važnih sporazuma i dogovora za dobrobit i srpskog i kineskog naroda. ''Veoma sam zadovoljan i srećan… »

Vesti dana »