Povezane vesti

Filip Barna MVP! FMP poražen od Spartaka u finalu!

Filip Barna MVP! FMP poražen od Spartaka u finalu!

Kurir pre 1 sat
Košarkaši subotičkog Spartaka pobedili su FMP rezultatom 76:73 u finalu F4 turnira i postali šampioni Srbije. Po prvi put posle 53 godine Srbija ima šampiona koji se ne zove Partizan ili Crvena zvezda. Ova utakmica je bila izuzetno napeta i puna… »
Jovanović: Srećan sam zbog osvajanja šampionske titule, imali smo zahtevnu sezonu

Jovanović: Srećan sam zbog osvajanja šampionske titule, imali smo zahtevnu sezonu

Politika pre 4 sati
Danas smo veći deo utakmice vodili, ali igrali smo protiv izuzetnog protivnika. NIŠ – Trener košarkaša Spartaka Vladimir Jovanović izjavio je večeras u Nišu da je srećan zbog osvajanja titule prvaka Srbije i naveo da je ekipa iz Subotice imala zahtevnu… »
Nikitović: Čestitam Spartaku, odlučile su greške u produžetku

Nikitović: Čestitam Spartaku, odlučile su greške u produžetku

RTS pre 4 sati
Trener košarkaša FMP-a Saša Nikitović čestitao je Spartaku iz Subotice na osvajanju titule prvaka Srbije i dodao da je njegov tim u finalnom meču imao greške koje uopšte nije pravio ove sezone. Košarkaši Spartaka iz Subotice osvojili su prvu titulu… »

RTS pre 5 sati
Trener košarkaša Spartaka Vladimir Jovanović izjavio je da je srećan zbog osvajanja titule prvaka Srbije i naveo da je ekipa iz Subotice imala zahtevnu sezonu. Košarkaši Spartaka osvojili su prvu titulu prvaka Srbije, pošto su u finalu Završnog turnira… »
Hokejaši Finske osvojili titulu svetskog šampiona

Hokejaši Finske osvojili titulu svetskog šampiona

Politika pre 5 sati
Finska je do titule svetskog šampiona stigla u produžetku „zlatnim golom” Konste Heleniusa. CIRIH – Reprezentacija Finske u hokeju na ledu osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Cirihu, pošto je večeras u finalu posle produžetka pobedila… »
Spartak „prokockao“ veliku prednost, ali je posle produžetka ipak postao šampion Srbije

Spartak „prokockao“ veliku prednost, ali je posle produžetka ipak postao šampion Srbije

Danas pre 6 sati
Košarkaši Spartaka su u Nišu posle produžetka pobedili FMP sa 76:73 i tako su po prvi put postali šampioni Srbije. FMP je imao dva puta prednost na samom startu duela, a onda su Subotičani preuzeli vođstvo i nisu ga puštali do kraja duela. Posle prve… »
Čestitam Spartaku, imali smo greške koje nismo pravili ove sezone

Čestitam Spartaku, imali smo greške koje nismo pravili ove sezone

Politika pre 6 sati
„Mi smo zasnovani na srpskim igračima i kod nas 80 do 90 posto poena postižu domaći igrači” – rekao je Nikitović. NIŠ – Trener košarkaša FMP-a Saša Nikitović čestitao je Spartaku iz Subotice na osvajanju titule prvaka Srbije i dodao da je njegov tim na… »
Košarkaši Spartaka osvojili titulu šampiona Srbije

Košarkaši Spartaka osvojili titulu šampiona Srbije

Politika pre 6 sati
Posle produžetka večeras u Nišu, u finalu, pobedili FMP. NIŠ – Košarkaši Spartaka iz Subotice osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su večeras u Nišu u finalu Završnog turnira KLS posle produžetka pobedili FMP rezultatom 76:73 (24:19, 17:15, 22:16… »
Nikitović posle produžetka u Nišu: „Uopšte ne volim da pričam o suđenju, ali kad mi kažu ljudi…“

Nikitović posle produžetka u Nišu: „Uopšte ne volim da pričam o suđenju, ali kad mi kažu ljudi…“

Danas pre 6 sati
Košarkaši Spartaka su u Nišu posle produžetka pobedili FMP sa 76:73 i tako su po prvi put postali šampioni Srbije. – Čestitam Spartaku na tituli, zasluženo ili ne – ko pobedi, zaslužio je. Bili smo nešto stegnutiji, pravili greške koje nikada nismo ove… »

Vesti dana »