Povezane vesti
Tramp: Sporazum sa Iranom mogao bi biti postignut iduće sedmice
Insajder pre 22 dana
Sjedinjene Američke Države i Iran bi mogli da finalizuju memorandum o razumevanju sledeće sedmice, najavio je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp. Donald Tramp Foto: Tanjug/ AP Photo/ Jose Luis Magana "Mislim da govorimo o sledećoj… »
Liban saopštio da je Hezbolah prihvatio američki predlog o prekidu napada sa Izraelom
N1 Info pre 21 dana
Libanske vlasti saopštile su u ponedeljak da je Hezbolah prihvatio američki predlog o „uzajamnom prekidu napada“ sa Izraelom, nakon što je Donald Tramp izjavio da su mu obe strane obećale deeskalaciju u Libanu uoči izraelsko-libanskih pregovora u… »
Liban: Hezbolah prihvatio američki predlog o prekidu napada sa Izraelom
Nova pre 21 dana
Libanske vlasti saopštile su da je Hezbolah prihvatio američki predlog o međusobnom prekidu napada sa Izraelom, nakon što je predsednik SAD Donald Tramp izjavio da su mu obe strane obećale deeskalaciju sukoba u Libanu uoči izraelsko-libanskih pregovora u… »
"Hezbolah da obustavi udare", Netanjahu ponovo zapretio napadima na Bejrut
Večernje novosti pre 21 dana
Benjamin Netanjahu je izjavio da će Izrael gađati ciljeve u Bejrutu ukoliko Hezbolah ne prekine napade na izraelske gradove i civile, a oglasio se i Ben Gvir. Foto: Tanjug/Ronen Zvulun (POOL) U objavi na društvenoj mreži "Iks", Benjamin Netanjahu je… »
Netanjahu ponovo zapretio napadima na Bejrut! "Hezbolah da obustavi udare", desničarski ministar Ben-Gvir traži od "Bibija" da…
Kurir pre 21 dana
U objavi na društvenoj mreži "Iks", Benjamin Netanjahu je naveo da je tokom večeri razgovarao sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i da ga je tom prilikom upoznao sa stavom Izraela. - Ako Hezbolah ne prestane da napada izraelske gradove i građane… »
Tramp razgovarao sa Netanjahuom: "Izraelske snage se vraćaju, neće biti ulaska u Bejrut"
Newsmax Balkans pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Izrael neće slati trupe na Bejrut, navodeći da je o tome obavio telefonski razgovor sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. "Imao sam veoma produktivan razgovor sa premijerom Izraela Netanjahuom i… »
Netanjahu: Ako Hezbolah ne prestane da napada Izrael, napadamo Bejrut po ranijem planu
Politika pre 21 dana
Iako je na snazi primirje, Izrael je nastavio vojnu ofanzivu u Libanu. TEL AVIV- Izraelski premijer Benjamin Netanjahu saopštio je danas da će njegova zemlja sprovesti svoje ranije planove da napadne libanski glavni grad Bejrut, ako militantni pokret… »
Tramp najavio prekid vatre Izraela i Hezbolaha u Libanu
Beta pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp (Trump) je danas najavio sporazum Izraela i libanskog pokreta Hezbolaha o prekidu vatre i dodao da neće biti napada na Bejrut. On je na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da je "osigurao sporazum" o prekidu vatre u… »
Tramp: Dogovoren prekid vatre između Izraela i Hezbolaha, napad na Bejrut zaustavljen
Nova pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je danas najavio sporazum Izraela i libanskog pokreta Hezbolaha o prekidu vatre i dodao da neće biti napada na Bejrut. On je na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da je "osigurao sporazum" o prekidu vatre u "veoma… »
Tramp najavio sporazum o prekidu vatre u Libanu
Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp (Trump) je danas najavio sporazum Izraela i libanskog pokreta Hezbolaha o prekidu vatre i dodao da neće biti napada na Bejrut. On je na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da je „osigurao sporazum“ o prekidu vatre u… »
Tramp najavio sporazum o prekidu vatre u Libanu
Pravo u centar pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp (Trump) je danas najavio sporazum Izraela i libanskog pokreta Hezbolaha o prekidu vatre i dodao da neće biti napada na Bejrut. On je na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da je „osigurao sporazum“ o prekidu vatre u… »
TRAMPU više nije do rata?! "Pregovori sa Iranom nastavljaju se ubrzanim tempom"
Kurir pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp objavio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social da je nedavno imao "veoma produktivan razgovor" sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. Prema njegovim rečima, "nikakve trupe neće ići u Bejrut, a sve jedinice… »
Tramp najavio prekid vatre Izraela i Hezbolaha u Libanu
Radio sto plus pre 21 dana
On je na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da je “osigurao sporazum” o prekidu vatre u “veoma produktivnom” razgovoru s premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom, te da na osnovu toga “nikakve snage neće ići u Bejrut, a one koje su bile na… »
Tramp: Pregovori sa Iranom se ubrzano nastavljaju, Izrael i Hezbolah prekidaju sukob
Euronews pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da se razgovori sa Islamskom Republikom Iran nastavljaju ubrzanim tempom. On je ovo objavio na društvenoj mreži Truth Social odmah nakon što je potvrdio postizanje dogovora o prekidu vatre između Izraela… »
Opasna poruka Iranu; Tramp zagrmeo: Ne zanima me!
B92 pre 21 dana
Predsednik SAD-a Donald Tramp izjavio je danas da nije bio unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore visokog nivoa sa SAD u znak protesta zbog širenja izraelske vojne ofanzive u Libanu. "To je prikladno reći, jer su oni bolji pregovarači… »
Rat na Bliskom istoku staje?; Tramp objavio veliku vest
B92 pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da se razgovori sa Islamskom Republikom Iran nastavljaju ubrzanim tempom, kao i da su Hezbolah i Izrael postigli dogovor o prekidu vatre. On je ovo objavio na društvenoj mreži Truth Social odmah nakon… »
Tramp: Pregovori sa Iranom se ubrzano nastavljaju!
Telegraf pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da se razgovori sa Islamskom Republikom Iran nastavljaju ubrzanim tempom. On je ovo objavio na društvenoj mreži Truth Social odmah nakon što je potvrdio postizanje dogovora o prekidu vatre između Izraela… »
Cene nafte skočile za više od pet odsto nakon izveštaja o prekidu mirovnih pregovora između Irana i SAD
Insajder pre 21 dana
Cene nafte su danas naglo porasle za više od pet odsto, pa se međunarodno referentna nafta Brent kretala na oko 96 dolara po barelu, a američka sirova nafta WTI na nivou od 94 dolara po barelu. Do skoka je došlo nakon izveštaja da Iran obustavlja… »
Tramp tvrdi da nije obavešten o odluci Irana da obustavi pregovore
N1 Info pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je za američku televizijsku mrežu NBC da nije bio obavešten o odluci Irana da obustavi pregovore. "Ako ne žele da razgovaraju, to me ne brine. Mislim da je to u redu. Ni ja naročito ne želim da razgovaram. Već previše… »
"Imao sam produktivan razgovor sa Bibijem": Tramp "spušta loptu" nakon žestoke pretnje Irana
Mondo pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp objavio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social da je nedavno imao "veoma produktivan razgovor" sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. Naveo je da "neće biti slanja trupa u Bejrut, a sve trupe koje su bile na… »
Cene nafte naglo porasle zbog novih eskalacija sukoba na Bliskom istoku
Politika pre 21 dana
Analitičari upozoravaju da bi eventualno dalje pogoršanje odnosa između Vašingtona i Teherana moglo da izazove nove poremećaje na energetskom tržištu. Cene nafte su danas naglo porasle za više od pet odsto, pa se međunarodno referentna nafta Brent… »
Tramp: Ne zanima me ako su pregovori sa Iranom prekinuti
Politika pre 21 dana
Američka vojska i Iran razmenili su napade tokom vikenda i danas, što je najnovija eskalacija nasilja uprkos primirju, navodi američka televizija. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp umanjio je značaj moguće propasti mirovnih… »
Tramp ubrzava pregovore sa Iranom: Izrael i Hezbolah prekidaju sukob
AMERIČKI predsednik Donald Tramp saopštio je danas da se razgovori sa Islamskom Republikom Iran nastavljaju ubrzanim tempom. Foto: MediaPunch/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia Pictured: Donald Trump On je ovo objavio na društvenoj mreži Truth Social odmah… »
Tramp odustao od pregovora sa Iranom? "Baš me uopšte nije briga"
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp umanjio je značaj moguće propasti mirovnih pregovora sa Iranom, izjavivši da ga, iskreno, nije briga ako su pregovori završeni. Foto: Tanjug/Jacquelyn Martin (STF) - Zaista me nije briga. Baš me uopšte… »
Tramp: Ne zanima me ako su pregovori sa Iranom prekinuti
Insajder pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp umanjio je značaj moguće propasti mirovnih pregovora sa Iranom, izjavivši da ga, iskreno, nije briga ako su pregovori završeni. Donald Tramp Foto: Tanjug/ AP Photo/ Alex Brandon „Zaista me nije briga… »
Tramp: Nisam unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore sa SAD
RTV pre 21 dana
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije bio unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore visokog nivoa sa SAD u znak protesta zbog širenja izraelske vojne ofanzive u Libanu. "To je prikladno… »
Tramp upravo potvrdio da je kraj! Hitno je zvao Bibija i izdao naređenje: "Već se vraćaju!"
Blic pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da nije unapred obavešten o toj odluci Irana Tramp je istakao da će SAD nastaviti blokadu i uskoro odlučiti o produženju primirja Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije bio… »
Trump: Nije me briga jesu li pregovori s Iranom završeni
SEEbiz pre 21 dana
WASHINGTON - Predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je odbacio mogući kolaps mirovnih pregovora s Iranom, rekavši za CNBC: „Iskreno me nije briga jesu li završeni.“. „Stvarno me nije briga. Uopće me nije briga“, rekao je Trump Eamonu Javersu s CNBC-a u… »
Netanjahu razgovarao telefonom sa Trampom: Da li će američki predsednik urazumiti premijera Izraela?
IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, preneli su izraelski mediji, ne navodeći detalje razgovora. Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Schiefelbein Tramp je prethodno… »
Tramp: Izrael neće napasti Liban, nema izraelskih vojnika u Bejrutu!
Telegraf pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp i izraelski premijer Benjamin Netanjahu razgovarali su u ponedeljak o mogućnosti postizanja primirja između Izraela i Hezbolaha. Nakon razgovora, Tramp je objavio da je Izrael pristao da "neće biti slanja trupa u Bejrut i da… »
Pukla bruka: Iranci suspendovali pregovore, Trampa obavestili kad i ostatak sveta
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije bio unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore visokog nivoa sa SAD u znak protesta zbog širenja izraelske vojne ofanzive u Libanu. Fatemeh Bahrami/AFP/Li… »
Vesti dana »
Četiri sata ludila: Oluja, prekid, evakuacija i još jedna Mbapeova dominacija – Francuska pregazila Irak!
Hot sport pre 27 minutajoš 44 povezane
U Srbiji danas grad i pljuskovi - upaljena su 4 alarma upozorenja: Pogodiće ove delove zemlje
Nova pre 2 minutajoš 17 povezanih
Janisov trejd, ko je dobio, ko izgubio, Durantova sudbina opominje...
Sportske.net pre 11 minutajoš 14 povezanih
BATROVCI PROHODNI ZA PUTNIKE, KAMIONI U KOLONI DUGOJ DVA KILOMETRA: Na granici se čeka desetak minuta
Ozon pre 2 satajoš 6 povezanih