Повезане вести
Трамп: Споразум са Ираном могао би бити постигнут идуће седмице
Инсајдер 01.06.2026
Сједињене Америчке Државе и Иран би могли да финализују меморандум о разумевању следеће седмице, најавио је председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп. Доналд Трамп Фото: Тањуг/ АП Пхото/ Јосе Луис Магана "Мислим да… »
Либан саопштио да је Хезболах прихватио амерички предлог о прекиду напада са Израелом
Н1 Инфо 01.06.2026
Либанске власти саопштиле су у понедељак да је Хезболах прихватио амерички предлог о „узајамном прекиду напада“ са Израелом, након што је Доналд Трамп изјавио да су му обе стране обећале деескалацију у Либану уочи… »
Либан: Хезболах прихватио амерички предлог о прекиду напада са Израелом
Нова 01.06.2026
Либанске власти саопштиле су да је Хезболах прихватио амерички предлог о међусобном прекиду напада са Израелом, након што је председник САД Доналд Трамп изјавио да су му обе стране обећале деескалацију сукоба у Либану уочи… »
Нетањаху поново запретио нападима на Бејрут! "Хезболах да обустави ударе", десничарски министар Бен-Гвир тражи од "Бибија" да…
Курир 01.06.2026
У објави на друштвеној мрежи "Икс", Бењамин Нетањаху је навео да је током вечери разговарао са америчким председником Доналдом Трампом и да га је том приликом упознао са ставом Израела. - Ако Хезболах не престане да напада… »
Трамп разговарао са Нетањахуом: "Израелске снаге се враћају, неће бити уласка у Бејрут"
Невсмакс Балканс 01.06.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да Израел неће слати трупе на Бејрут, наводећи да је о томе обавио телефонски разговор са израелским премијером Бењамином Нетањахуом. "Имао сам веома продуктиван разговор са… »
Нетањаху: Ако Хезболах не престане да напада Израел, нападамо Бејрут по ранијем плану
Политика 01.06.2026
Иако је на снази примирје, Израел је наставио војну офанзиву у Либану. ТЕЛ АВИВ- Израелски премијер Бењамин Нетањаху саопштио је данас да ће његова земља спровести своје раније планове да нападне либански главни град Бејрут… »
Трамп најавио прекид ватре Израела и Хезболаха у Либану
Бета 01.06.2026
Председник САД Доналд Трамп (Трумп) је данас најавио споразум Израела и либанског покрета Хезболаха о прекиду ватре и додао да неће бити напада на Бејрут. Он је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал објавио да је "осигурао… »
Трамп: Договорен прекид ватре између Израела и Хезболаха, напад на Бејрут заустављен
Нова 01.06.2026
Председник САД Доналд Трамп је данас најавио споразум Израела и либанског покрета Хезболаха о прекиду ватре и додао да неће бити напада на Бејрут. Он је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал објавио да је "осигурао споразум" о… »
Трамп најавио споразум о прекиду ватре у Либану
Сербиан Невс Медиа 01.06.2026
Председник САД Доналд Трамп (Трумп) је данас најавио споразум Израела и либанског покрета Хезболаха о прекиду ватре и додао да неће бити напада на Бејрут. Он је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал објавио да је „осигурао… »
Трамп: Преговори са Ираном се убрзано настављају, Израел и Хезболах прекидају сукоб
Еуроневс 01.06.2026
Амерички председник Доналд Трамп саопштио је данас да се разговори са Исламском Републиком Иран настављају убрзаним темпом. Он је ово објавио на друштвеној мрежи Трутх Социал одмах након што је потврдио постизање договора о… »
Трамп најавио прекид ватре Израела и Хезболаха у Либану
Радио сто плус 01.06.2026
Он је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал објавио да је “осигурао споразум” о прекиду ватре у “веома продуктивном” разговору с премијером Израела Бењамином Нетањахуом, те да на основу тога “никакве снаге нец́е иц́и у… »
ТРАМПУ више није до рата?! "Преговори са Ираном настављају се убрзаним темпом"
Курир 01.06.2026
Амерички председник Доналд Трамп објавио је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал да је недавно имао "веома продуктиван разговор" са израелским премијером Бењамином Нетањахуом. Према његовим речима, "никакве трупе неће ићи у… »
Трамп најавио споразум о прекиду ватре у Либану
Право у центар 01.06.2026
Председник САД Доналд Трамп (Трумп) је данас најавио споразум Израела и либанског покрета Хезболаха о прекиду ватре и додао да неће бити напада на Бејрут. Он је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал објавио да је „осигурао… »
Опасна порука Ирану; Трамп загрмео: Не занима ме!
Б92 01.06.2026
Председник САД-а Доналд Трамп изјавио је данас да није био унапред обавештен о одлуци Ирана да суспендује преговоре високог нивоа са САД у знак протеста због ширења израелске војне офанзиве у Либану. "То је прикладно рећи, јер… »
Рат на Блиском истоку стаје?; Трамп објавио велику вест
Б92 01.06.2026
Амерички председник Доналд Трамп саопштио је данас да се разговори са Исламском Републиком Иран настављају убрзаним темпом, као и да су Хезболах и Израел постигли договор о прекиду ватре. Он је ово објавио на друштвеној мрежи… »
Трамп: Преговори са Ираном се убрзано настављају!
Телеграф 01.06.2026
Амерички председник Доналд Трамп саопштио је данас да се разговори са Исламском Републиком Иран настављају убрзаним темпом. Он је ово објавио на друштвеној мрежи Трутх Социал одмах након што је потврдио постизање договора о… »
Цене нафте скочиле за више од пет одсто након извештаја о прекиду мировних преговора између Ирана и САД
Инсајдер 01.06.2026
Цене нафте су данас нагло порасле за више од пет одсто, па се међународно референтна нафта Брент кретала на око 96 долара по барелу, а америчка сирова нафта ВТИ на нивоу од 94 долара по барелу. До скока је дошло након извештаја… »
Трамп тврди да није обавештен о одлуци Ирана да обустави преговоре
Н1 Инфо 01.06.2026
Председник САД Доналд Трамп изјавио је за америчку телевизијску мрежу НБЦ да није био обавештен о одлуци Ирана да обустави преговоре. "Ако не желе да разговарају, то ме не брине. Мислим да је то у реду. Ни ја нарочито не желим да… »
"Имао сам продуктиван разговор са Бибијем": Трамп "спушта лопту" након жестоке претње Ирана
Мондо 01.06.2026
Амерички председник Доналд Трамп објавио је на својој друштвеној мрежи Трутх Социал да је недавно имао "веома продуктиван разговор" са израелским премијером Бењамином Нетањахуом. Навео је да "неће бити слања трупа у Бејрут, а… »
Трамп: Не занима ме ако су преговори са Ираном прекинути
Политика 01.06.2026
Америчка војска и Иран разменили су нападе током викенда и данас, што је најновија ескалација насиља упркос примирју, наводи америчка телевизија. ВАШИНГТОН – Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп умањио је значај… »
Цене нафте нагло порасле због нових ескалација сукоба на Блиском истоку
Политика 01.06.2026
Аналитичари упозоравају да би евентуално даље погоршање односа између Вашингтона и Техерана могло да изазове нове поремећаје на енергетском тржишту. Цене нафте су данас нагло порасле за више од пет одсто, па се међународно… »
Трамп: Не занима ме ако су преговори са Ираном прекинути
Инсајдер 01.06.2026
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп умањио је значај могуће пропасти мировних преговора са Ираном, изјавивши да га, искрено, није брига ако су преговори завршени. Доналд Трамп Фото: Тањуг/ АП Пхото/ Алекс… »
Трамп: Нисам унапред обавештен о одлуци Ирана да суспендује преговоре са САД
РТВ 01.06.2026
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да није био унапред обавештен о одлуци Ирана да суспендује преговоре високог нивоа са САД у знак протеста због ширења израелске војне офанзиве у… »
Трамп управо потврдио да је крај! Хитно је звао Бибија и издао наређење: "Већ се враћају!"
Блиц 01.06.2026
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да није унапред обавештен о тој одлуци Ирана Трамп је истакао да ће САД наставити блокаду и ускоро одлучити о продужењу примирја Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио… »
Трумп: Није ме брига јесу ли преговори с Ираном завршени
СЕЕбиз 01.06.2026
ВАСХИНГТОН - Предсједник Доналд Трумп у понедјељак је одбацио могући колапс мировних преговора с Ираном, рекавши за ЦНБЦ: „Искрено ме није брига јесу ли завршени.“. „Стварно ме није брига. Уопће ме није брига“, рекао је Трумп… »
Трамп: Израел неће напасти Либан, нема израелских војника у Бејруту!
Телеграф 01.06.2026
Председник САД Доналд Трамп и израелски премијер Бењамин Нетањаху разговарали су у понедељак о могућности постизања примирја између Израела и Хезболаха. Након разговора, Трамп је објавио да је Израел пристао да "неће бити… »
Вести дана »
Студентска листа одржала предизборни скуп у Нишу: "Избори 25. октобра представљају раскршће"
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 22 повезане
Звезда стотком испратила Будућност, али и платила високу цену: Кључни играч црвено-белих повређен, већ је одсуствовао дуже време због ове повреде!
Хот спорт пре 51 минутајош 21 повезана
РИК утврдио да Србија има око 6,5 милиона бирача: Поједини чланови истичу да земља има скоро идентичан број становника
Нова пре 37 минутајош 9 повезаних