Povezane vesti
"Imao sam produktivan razgovor sa Bibijem": Tramp "spušta loptu" nakon žestoke pretnje Irana
Mondo pre 2 minuta
Američki predsednik Donald Tramp objavio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social da je nedavno imao "veoma produktivan razgovor" sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. Naveo je da "neće biti slanja trupa u Bejrut, a sve trupe koje su bile na… »
Tramp smiruje situaciju: Razgovarao sa Netanjahuom i Hezbolahom! "Izrael neće napasti, a ni oni Izrael, nije me briga ako su…
Kurir pre 12 minuta
Američki predsednik Donald Tramp objavio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social da je nedavno imao "veoma produktivan razgovor" sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom. Prema njegovim rečima, "nikakve trupe neće ići u Bejrut, a sve jedinice… »
Tramp neobavešten: "Iranci ništa nisu javili - baš me briga"
B92 pre 8 minuta
Predsednik SAD-a Donald Tramp izjavio je danas da nije bio unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore visokog nivoa sa SAD u znak protesta zbog širenja izraelske vojne ofanzive u Libanu. "To je prikladno reći, jer su oni bolji pregovarači… »
Tramp: Ne zanima me ako su pregovori sa Iranom prekinuti
Politika pre 23 minuta
Američka vojska i Iran razmenili su napade tokom vikenda i danas, što je najnovija eskalacija nasilja uprkos primirju, navodi američka televizija. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp umanjio je značaj moguće propasti mirovnih… »
Tramp odustao od pregovora sa Iranom? "Baš me uopšte nije briga"
Večernje novosti pre 22 minuta
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp umanjio je značaj moguće propasti mirovnih pregovora sa Iranom, izjavivši da ga, iskreno, nije briga ako su pregovori završeni. Foto: Tanjug/Jacquelyn Martin (STF) - Zaista me nije briga. Baš me uopšte… »
Tramp: Ne zanima me ako su pregovori sa Iranom prekinuti
Insajder pre 37 minuta
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp umanjio je značaj moguće propasti mirovnih pregovora sa Iranom, izjavivši da ga, iskreno, nije briga ako su pregovori završeni. Donald Tramp Foto: Tanjug/ AP Photo/ Alex Brandon „Zaista me nije briga… »
Tramp: Nisam unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore sa SAD
RTV pre 1 sat
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije bio unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore visokog nivoa sa SAD u znak protesta zbog širenja izraelske vojne ofanzive u Libanu. "To je prikladno… »
Tramp upravo potvrdio da je kraj! Hitno je zvao Bibija i izdao naređenje: "Već se vraćaju!"
Blic pre 28 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da nije unapred obavešten o toj odluci Irana Tramp je istakao da će SAD nastaviti blokadu i uskoro odlučiti o produženju primirja Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije bio… »
Trump: Nije me briga jesu li pregovori s Iranom završeni
SEEbiz pre 46 minuta
WASHINGTON - Predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je odbacio mogući kolaps mirovnih pregovora s Iranom, rekavši za CNBC: „Iskreno me nije briga jesu li završeni.“. „Stvarno me nije briga. Uopće me nije briga“, rekao je Trump Eamonu Javersu s CNBC-a u… »
Netanjahu razgovarao telefonom sa Trampom: Da li će američki predsednik urazumiti premijera Izraela?
Večernje novosti pre 1 sat
IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, preneli su izraelski mediji, ne navodeći detalje razgovora. Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Schiefelbein Tramp je prethodno… »
Tramp: Izrael neće napasti Liban, nema izraelskih vojnika u Bejrutu!
Telegraf pre 27 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp i izraelski premijer Benjamin Netanjahu razgovarali su u ponedeljak o mogućnosti postizanja primirja između Izraela i Hezbolaha. Nakon razgovora, Tramp je objavio da je Izrael pristao da "neće biti slanja trupa u Bejrut i da… »
Pukla bruka: Iranci suspendovali pregovore, Trampa obavestili kad i ostatak sveta
Večernje novosti pre 1 sat
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije bio unapred obavešten o odluci Irana da suspenduje pregovore visokog nivoa sa SAD u znak protesta zbog širenja izraelske vojne ofanzive u Libanu. Fatemeh Bahrami/AFP/Li… »
Vesti dana »
"Bili smo gladni i žedni i pokucali smo na ta vrata": Muškarac otkrio kako mu je Sejda pomogla pre 40 godina
Mondo pre 52 minutajoš 28 povezanih
Gotova je Skupština; Ljajić najavio promene - Mijatović napustio Partizan
B92 pre 1 satjoš 44 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 1 satjoš 91 povezana