Povezane vesti
Peta Sterijina za Dušana Kovačevića, ali za pozorišni klasik! Direktor festivala: "Nije presedan, ranije je nagrađen Ljubomir…
Kurir pre 21 dana
Sterijino pozorje se ove godine održalo po 71. put u Novom Sadu od 26.maja do 3. juna. U takmičarskoj selekciji je bilo osam predstava, a među njima i "Profesionalac", Dušana Kovačevića, u produkciji našeg pozorišta, kojoj su pripale tri nagrade… »
Direktor Sterijinog pozorja: Policija je u zgradi pozorišta bila u rutinskoj kontroli
Vreme pre 21 dana
Policija je ušla u Srpsko narodno pozorišta u okviru rutinske kontrole, tvrdi Miroslav Radonjić direktor Sterijinog pozorja, a ne da bi uticala na žiri. Sinoć, poslednje večeri Sterijinog pozorja (2. jun) u Novom Sadu, dok se čekala odluka žirija o… »
Policija ušla u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu u završnoj večeri 71. Sterijinog pozorja
Beta pre 21 dana
Pripadnici policije ušli su sinoć u hol Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, gde se čekala odluka Žirija o dodeli nagrada sa 71. Sterijinog pozorja, javio je portal Autonomija. Prema pisanju ovog portala, prisutni su bili uznemireni zbog prisustva… »
Policija ušla u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu u završnoj večeri 71. Sterijinog pozorja
Serbian News Media pre 21 dana
Prema pisanju ovog portala, prisutni su bili uznemireni zbog prisustva policije. Na snimku iz hola pozorišta, vide se pripadnici policije koji nisu želeli da odgovore na pitanja građana šta se dešava i zašto su došli. U Srpskom narodnom pozorištu je od… »
„Moje pozorište“ Ateljea 212 najbolja predstava 71. Sterijinog pozorja
Danas pre 21 dana
Za najbolju predstavu 71. Sterijinog pozorja proglašena je predstava „Moje pozorište“, Ateljea 212 iz Beograda, autorski projekat Borisa Liješevića, a odluka je doneta jednoglasno, piše portal 021. Dobitnik Sterijine nagrade za tekst savremene drame je… »
Poznati dobitnici nagrada 71. Sterijinog pozorja: „Moje pozorište" odnelo najviše priznanja, Kovačevićev „Profesionalac"…
Dnevnik pre 21 dana
Autorski projekat „Moje pozorište" reditelja Borisa Liješevića iz Ateljea 212 odneo je najviše nagrada na 71. Sterijinom pozorju, osvojivši Sterijinu nagradu za najbolju predstavu, režiju, dramaturgiju i scenski pokret, kao i nagradu Okruglog stola… »
Pravo u centar pre 21 dana
Prema pisanju ovog portala, prisutni su bili uznemireni zbog prisustva policije. Na snimku iz hola pozorišta, vide se pripadnici policije koji nisu želeli da odgovore na pitanja građana šta se dešava i zašto su došli. U Srpskom narodnom pozorištu je od… »
Policija ušla u Srpsko narodno pozorište dok se čekala odluka žirija o pobedniku Sterijinog pozorja: Proveravali su navodno…
Danas pre 21 dana
Policija je sinoć ušla u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu, dok se čekala odluka Žirija o dodeli nagrada sa 71. Sterijinog pozorja, što je okupljene ljude uznemirilo. Nije jasno zašto je policija došla i sve se završilo sa kraćom raspravom sa… »
Žiri 71. Sterijinog pozorja doneo odluku o dobitnicima Sterijinih nagrada
Insajder pre 21 dana
Žiri Sedamdeset prvog Sterijinog pozorja doneo je odluku o dobitnicima Sterijinih nagrada, nakon što je od 26. maja do 2. juna video osam predstava u takmičarskoj selekciji, saopštili su danas organizatori tog pozorišnog festivala. Pozorište, foto… »
Proglašeni dobitnici nagrada 71. Sterijinog pozorja: "Moje pozorište" najbolja predstava
Blic pre 21 dana
Žiri 71. Sterijinog pozorja odabrao je dobitnike nakon pregleda osam predstava u takmičarskoj selekciji. Predstava 'Moje pozorište' Borisa Liješevića iz Ateljea 212 proglašena je za najbolju predstavu. Žiri Sedamdeset prvog Sterijinog pozorja doneo je… »
Večeras finale 71. Sterijinog pozorja: Uručenje nagrada i gala koncert operskih arija u čast nagrađenih
Dnevnik pre 21 dana
Na sceni „Jovan Đorđević” večeras će svečano biti zatvoreno 71. izdanje Sterijinog pozorja uručenjem nagrada. Podsetimo, pored tradicionalnih priznanja festivala, o kojima odlučuje žiri koji su činili reditelj Andraš Urban, glumica Mirjana Gardinovački… »
Policija ušla u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu tokom dodele nagrada sa 71. Sterijinog pozorja: Građani ih pitali zašto…
Nova pre 21 dana
Sinoć je policija ušla u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu, dok se čekala odluka Žirija o dodeli nagrada sa 71. Sterijinog pozorja, javlja Autonomija. Prema pisanju ovog medija, prisutni su bili uznemireni zbog prisustva policije. "Iz nepoznatog… »
Glavna nagrada Sterijinog pozorja za "Moje pozorište" Borisa Liješevića
Euronews pre 21 dana
"Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića Ateljea 212 osvojila je nagradu za najbolju predstavu na 71. Sterijinom pozorju. Žiri, u čijem su sastavu bili Andraš Urban, reditelj i predsednik žirija, Ksenija Radulović, teatrološkinja, Mirjana… »
Završeno 71. Sterijino pozorje: Ko su ovogodišnji bardovi teatra i dobitnici Sterijinih nagrada
B92 pre 21 dana
Žiri 71. Sterijinog pozorja doneo je odluku o dobitnicima Sterijinih nagrada, nakon što je od 26. maja do 2. juna pogledao osam predstava u takmičarskoj selekciji, saopštili su organizatori pozorišnog festivala. Žiri, u čijem su sastavu bili Andraš… »
Žiri 71. Sterijinog pozorja doneo odluku o nagrada: Nenad Jezdić i Vojin Ćetković među dobitnicima
Telegraf pre 21 dana
Žiri 71. Sterijinog pozorja doneo je odluku o dobitnicima Sterijinih nagrada, nakon što je od 26. maja do 2. juna video osam predstava u takmičarskoj selekciji, saopštili su danas organizatori tog pozorišnog festivala. Žiri, u čijem su sastavu bili… »
Poznati dobitnici Sterijinih nagrada
Sputnik pre 21 dana
Žiri 71. Sterijinog pozorja doneo je odluku o dobitnicima Sterijinih nagrada, nakon što je od 26. maja do 2. juna pogledao osam predstava u takmičarskoj selekciji, saopštili su organizatori festivala. Žiri u sastavu Andraš Urban (reditelj i predsednik… »
"Moje pozorište" Ateljea 212 najbolja predstava 71. Sterijinog pozorja
Radio 021 pre 21 dana
Za najbolju predstavu 71. Sterijinog pozorja proglašena je predstava "Moje pozorište", Ateljea 212 iz Beograda, autorski projekat Borisa Liješevića, a odluka je doneta jednoglasno. Dobitnik Sterijine nagrade za tekst savremene drame je Dušan Kovačević za… »
Ko su dobitnici Sterijinih nagrada ovogodišnjeg Pozorja?
RTV pre 21 dana
NOVI SAD - Žiri Sedamdeset prvog Sterijinog pozorja doneo je odluku o dobitnicima Sterijinih nagrada, nakon što je od 26. maja do 2. juna video osam predstava u takmičarskoj selekciji, saopštili su danas organizatori tog pozorišnog festivala. Žiri, u… »
Trijumf Ateljea 212 na 71. Sterijinom pozorju: "Moje pozorište" odnelo najvažnije nagrade festivala, a Jezdiću otišlo glumačko…
Kurir pre 21 dana
Završava se večeras dodelom nagrada 71. Sterijino pozorje u Novom Sadu koje je počelo 26. maja. Stručni žiri je tokom takmičarske selekcije pogledao osam predstava, a odluke donete na završnoj sednici 2. juna godine potvrdile su apsolutnu dominaciju… »
Vesti dana »
Slučaj "zvučni top": Advokatska komora Beograda i Više javno tužilaštvo u Beogradu u klinču
RTV pre 5 satijoš 42 povezane
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih
Najveća konkurencija na psihologiji i logopediji: Skoro 1.000 više kandidata nego prošle godine za upis na Univerzitet u Beogradu
Danas pre 3 satajoš 37 povezanih
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
Glas Zaječara pre 7 satijoš 11 povezanih
Upaljen crveni meteo alarm, pale prve žrtve toplotnog talasa: Četiri osobe stradale u Italiji, opasno i za zdrave
Dnevnik pre 49 minutajoš 23 povezane