Povezane vesti

Zanati osmacima možda nisu primamljivi, ali upis u stručne škole ima mnogo prednosti

Zanati osmacima možda nisu primamljivi, ali upis u stručne škole ima mnogo prednosti

RTS pre 3 sata
Polaganje male mature je završeno, a više od 64.000 osmaka čeka rezultate koji će u velikoj meri uticati na upis u željenu srednju školu. Koliko je završni ispit zaista važan za budućnost deteta? Koliko pametan izbor srednje stručne škole može da… »
Dva ključna datuma pred malim maturantima: Nema kraja neizvesnosti! A od onog što sledi u utorak i sredu zavisi tok daljeg…

Dva ključna datuma pred malim maturantima: Nema kraja neizvesnosti! A od onog što sledi u utorak i sredu zavisi tok daljeg…

Blic pre 3 sata
Osmaci su završili polaganje male mature, ali predstoji još nekoliko ključnih datuma do upisa u srednje škole Popunjavanje i predavanje liste želja za upis počinje 23. juna i traje do 24. juna, a taj korak je veoma važan za buduće raspoređivanje po… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita

RTS pre 5 sati
Ministarstvo prosvete je u 15 časova, na portalu "Moja srednja škola", objavilo preliminarne rezultate završnog ispita. Objavljivanje konačnih rezultata biće u ponedeljak 22. juna 2026. godine. Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su ranije… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita za osmake

Serbian News Media pre 6 sati
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita za osmake objavljeni danas, u 15 časova, na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju… »
Objavljeni preliminarni rezultati male mature, prigovori 19. i 20. juna

Objavljeni preliminarni rezultati male mature, prigovori 19. i 20. juna

Newsmax Balkans pre 6 sati
Ministarstvo prosvete je na portalu "Moja srednja škola", objavilo preliminarne rezultate završnog ispita, a kako piše u saopštenju resora, objavljivanje konačnih rezultata biće u ponedeljak 22. juna. Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su… »
Ministarstvo: Objavljeni preliminarni rezultati male mature

Ministarstvo: Objavljeni preliminarni rezultati male mature

Insajder pre 7 sati
Ministarstvo prosvete obaveštava učenike i roditelje da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 15 časova, na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita… »

N1 Info pre 7 sati
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita za osmake objavljeni danas, u 15 časova, na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju… »

Radio 021 pre 7 sati
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita za osmake objavljeni, u 15 časova, na portalu Moja srednja škola. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Objavljivanje preliminarnih rezultata, kako su naveli, omogućava… »

Nedeljnik pre 6 sati
Objavljeni preliminarni rezultati male mature

Nova pre 7 sati
Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su danas u 15 časova na portalu Moja srednja škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete, navodeći da je to ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju… »

Danas pre 7 sati
Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su danas u 15 časova na portalu Moja srednja škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete, navodeći da je to ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju… »

Glas Zaječara pre 6 sati
Objavljeni preliminarni rezultati male mature 2026: Osmaci mogu da provere bodove sa sva tri testa

Objavljeni preliminarni rezultati male mature 2026: Osmaci mogu da provere bodove sa sva tri testa

NIN pre 7 sati
Preliminarni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda osnovnih škola objavljeni su na portalu Moja srednja škola dan ranije nego što je bilo predviđeno zvaničnim kalendarom za upis u srednje škole. Mali maturanti od danas mogu da provere koliko… »
Osmaci već mogu da provere bodove! Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita. Stigli ranije, evo šta sledi

Osmaci već mogu da provere bodove! Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita. Stigli ranije, evo šta sledi

Dnevnik pre 7 sati
Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su na portalu Moja srednja škola, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom za upis u srednje škole. Učenici osmog razreda, tako, već sada mogu da pogledaju koliko su bodova osvojili na završnom testu… »

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete obaveštava učenike i roditelje da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 15 časova, na portalu Moja srednja škola, što je ranije nego što je to predviđeno Kalendarom aktivnosti za sprovođenje… »
Upravo su objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Osmaci mogu da saznaju koliko su bodova osvojili na sva tri testa

Upravo su objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Osmaci mogu da saznaju koliko su bodova osvojili na sva tri testa

Blic pre 8 sati
Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su dan ranije na portalu Moja srednja škola Učenici osmog razreda mogu odmah da vide broj osvojenih bodova iz svih testiranih predmeta Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su na portalu Moja… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Osmaci mogu da provere broj osvojenih bodova

Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Osmaci mogu da provere broj osvojenih bodova

Mondo pre 7 sati
Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su na portalu "Moja srednja škola" dan pre roka predviđenog kalendarom upisa u srednje škole. Osmaci već mogu da provere broj osvojenih bodova iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i izabranog… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita!

Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita!

Telegraf pre 8 sati
Preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni su na portalu Moja srednja škola, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom za upis u srednje škole. Učenici osmog razreda, tako, već sada mogu da pogledaju koliko su bodova osvojili na završnom testu… »
Detaljan vodič za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu: Ovde se najčešće prave greške

Detaljan vodič za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu: Ovde se najčešće prave greške

Mondo pre 15 sati
Sa učenjem (bar za ovu školsku godinu) za učenike osmog razreda je gotovo, konačno! Završena je mala matura i tom stresu je sada kraj. Ostaje da osmaci i njihovi roditelji još dočekaju preliminarne, a potom i konačne rezultate sa završnih ispita, vide… »
Jedna pogrešna odluka može vam uništiti sve šanse za upis u željenu srednju školu: Pravilno popunjavanje liste želja je…

Jedna pogrešna odluka može vam uništiti sve šanse za upis u željenu srednju školu: Pravilno popunjavanje liste želja je…

Blic pre 18 sati
Završena je mala matura za osmake, a sada sledi popunjavanje liste želja za upis u srednju školu Lista želja određuje red prioriteta srednjih škola i obrazovnih profila koje učenik želi, ali mora biti realno popunjena na osnovu osvojenih bodova Sa… »

Vesti dana »