Povezane vesti
Nobelovac: Živimo u teškim vremenima neoliberalizma i geopolitike
B92 pre 3 sata
Dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju Žan Tirol sa Tuluške ekonomske škole izjavio je danas u Beogradu, na 21. Svetskom kongresu ekonomista, da živimo u teškim vremenima obeleženim neliberalizmom i transakcionom geopolitikom. Upozorio je da ćemo ukoliko… »
Tirol: Živimo u teškim vremenima neoliberalizma i geopolitike "daj mi - da ti dam"
RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju Žan Tirol sa Tuluške ekonomske škole izjavio je danas u Beogradu, na 21. Svetskom kongresu ekonomista, da živimo u teškim vremenima obeleženim neliberalizmom i transakcionom geopolitikom (dajte mi to - da… »
Žan Tirol u Beogradu: Svetu je hitno potrebno više poverenja, solidarnosti i zajedništva
Nedeljnik pre 6 sati
Savremeni svet suočava se sa dubokim ekonomskim, političkim i društvenim promenama, a u takvim okolnostima obnova poverenja, solidarnosti i osećaja zajedništva postaje jedno od ključnih pitanja budućnosti, poručio je dobitnik Nobelove nagrade za… »
Nobelovac Tirol: Živimo u teškim vremenima neoliberalizma i geopolitike „daj mi – da ti dam”
Politika pre 6 sati
Istakao je da hitno treba obnoviti društvene veze i osećaj zajedništva u svetu. Dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju Žan Tirol sa Tuluške ekonomske škole izjavio je danas u Beogradu, na 21. Svetskom kongresu ekonomista, da živimo u teškim vremenima… »
Živimo u teškim vremenima neoliberalizma i geopolitike "daj mi - da ti dam": Nobelovac u Beogradu
Telegraf pre 7 sati
Dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju Žan Tirol sa Tuluške ekonomske škole izjavio je danas u Beogradu, na 21. Svetskom kongresu ekonomista, da živimo u teškim vremenima obeleženim neliberalizmom i transakcionom geopolitikom (dajte mi to - da vam dam… »
Vesti dana »
VJT: Pretres stanova Radića zbog zvučnog topa, postupanje prema uredniku Bete nema veze s tim
Beta pre 45 minutajoš 39 povezanih
ANEM: Nedopustivo zastrašivanje novinara i analitičara u istrazi ‘zvučnog topa’
Radio sto plus pre 39 minutajoš 57 povezanih
Lionel Mesi postao najbolji strelac u istoriji Mundijala: 'Strast i ljubav'
BBC News pre 25 minutajoš 44 povezane
EXPO prave firme povezane sa kriminalcima, ali i jedan čačanski privrednik
Ozon press pre 8 satijoš 11 povezanih