Povezane vesti
Gde prelazi jedna od najvećih zvezda Mundijala? Real i Barselona čekaju u redu...
Kurir pre 15 minuta
Fudbaler Atletika i reprezentativac Argentine Hulijan Alvarez izjavio je da želi da napusti madridski klub, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). "Znam da možda nije pravi trenutak za to, ali to ne mogu da krijem. Pokušavam da budem iskren. Razgovarao sam sa… »
Alvares javno poručio - ne želi više da igra za Atletiko VIDEO
B92 pre 20 minuta
Hulijan Alvares, napadač Atletiko Madrida i reprezentacije Argentine, javno je izneo zahtev za transfer nakon pobede "gaučosa" na Mundijalu (2:0) protiv Austrije. Alvares se dovodio u vezu sa Real Madridom i Barselonom, ali i Pari Sen Žermenom u… »
Zatresao celu Španiju! Iz Madrida u Barselonu!
Večernje novosti pre 5 minuta
Fudbaler Atletika i reprezentativac Argentine Hulijan Alvarez izjavio je da želi da napusti madridski klub, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). FOTO: PSNEWZ / Sipa Press / Profimedia Napadač je trenutno na Svetskom prvenstvu, gde brani boje Argentine. "Znam da… »
Fudbaler Argentine rekao ono što bi se malo ko usudio na njegovom mestu! Iznenađujućim rečima izazvao gnev, navijači pale…
Kurir pre 3 sata
"Najbolja stvar za sve je transfer. Ne mislim da je sada pravo vreme da pričam o tome, ali ne mogu to ni da krijem. Moram da budem iskren, razgovarao sam sa ljudima u klubu, sa onima sa kojima sam morao da razgovaram", rekao je Alvarez novinarima posle… »
Alvares želi da napusti Atletiko Madrid
Radio sto plus pre 4 sati
“Najbolja stvar za sve je transfer. Ne mislim da je sada pravo vreme da pričam o tome, ali ne mogu to ni da krijem. Moram da budem iskren, razgovarao sam sa ljudima u klubu, sa onima sa kojima sam morao da razgovaram”, rekao je Alvares novinarima posle… »
Argentinac izazvao haos usred noći u evropskom fudbalu: "Svi znaju da je Barselona klub varalica, sledi tužba"
Mondo pre 7 sati
Reprezentativac Argentine Hulijan Alvarez izazvao je haos kada je posle pobede protiv Austrije izjavio u miks-zoni da hoće da ode iz Atletiko Madrida. "Najbolje je za sve da odem, da ostvarim svoj san", rekao je on, a njegov klub je u tome odmah… »
Vesti dana »
Mbape briljirao, Haland nastavio golgeterski niz: Francuska i Norveška među 16 najboljih
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 62 povezane
RHMZ upozorava na nestabilno vreme: Pljuskovi, grmljavina i grad do četvrtka
N1 Info pre 45 minutajoš 20 povezanih
Skupština Srbije nastavlja raspravu o pravosuđu: Na dnevnom redu 32 tačke
Insajder pre 45 minutajoš 12 povezanih
Ormuški moreuz ponovo otvoren, Tramp poručuje da se sve odvija normalno
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 10 povezanih