Povezane vesti

Gde prelazi jedna od najvećih zvezda Mundijala? Real i Barselona čekaju u redu...

Gde prelazi jedna od najvećih zvezda Mundijala? Real i Barselona čekaju u redu...

Kurir pre 15 minuta
Fudbaler Atletika i reprezentativac Argentine Hulijan Alvarez izjavio je da želi da napusti madridski klub, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). "Znam da možda nije pravi trenutak za to, ali to ne mogu da krijem. Pokušavam da budem iskren. Razgovarao sam sa… »
Alvares javno poručio - ne želi više da igra za Atletiko VIDEO

Alvares javno poručio - ne želi više da igra za Atletiko VIDEO

B92 pre 20 minuta
Hulijan Alvares, napadač Atletiko Madrida i reprezentacije Argentine, javno je izneo zahtev za transfer nakon pobede "gaučosa" na Mundijalu (2:0) protiv Austrije. Alvares se dovodio u vezu sa Real Madridom i Barselonom, ali i Pari Sen Žermenom u… »
Zatresao celu Španiju! Iz Madrida u Barselonu!

Zatresao celu Španiju! Iz Madrida u Barselonu!

Večernje novosti pre 5 minuta
Fudbaler Atletika i reprezentativac Argentine Hulijan Alvarez izjavio je da želi da napusti madridski klub, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). FOTO: PSNEWZ / Sipa Press / Profimedia Napadač je trenutno na Svetskom prvenstvu, gde brani boje Argentine. "Znam da… »
Fudbaler Argentine rekao ono što bi se malo ko usudio na njegovom mestu! Iznenađujućim rečima izazvao gnev, navijači pale…

Fudbaler Argentine rekao ono što bi se malo ko usudio na njegovom mestu! Iznenađujućim rečima izazvao gnev, navijači pale…

Kurir pre 3 sata
"Najbolja stvar za sve je transfer. Ne mislim da je sada pravo vreme da pričam o tome, ali ne mogu to ni da krijem. Moram da budem iskren, razgovarao sam sa ljudima u klubu, sa onima sa kojima sam morao da razgovaram", rekao je Alvarez novinarima posle… »
Alvares želi da napusti Atletiko Madrid

Alvares želi da napusti Atletiko Madrid

Radio sto plus pre 4 sati
“Najbolja stvar za sve je transfer. Ne mislim da je sada pravo vreme da pričam o tome, ali ne mogu to ni da krijem. Moram da budem iskren, razgovarao sam sa ljudima u klubu, sa onima sa kojima sam morao da razgovaram”, rekao je Alvares novinarima posle… »
Argentinac izazvao haos usred noći u evropskom fudbalu: "Svi znaju da je Barselona klub varalica, sledi tužba"

Argentinac izazvao haos usred noći u evropskom fudbalu: "Svi znaju da je Barselona klub varalica, sledi tužba"

Mondo pre 7 sati
Reprezentativac Argentine Hulijan Alvarez izazvao je haos kada je posle pobede protiv Austrije izjavio u miks-zoni da hoće da ode iz Atletiko Madrida. "Najbolje je za sve da odem, da ostvarim svoj san", rekao je on, a njegov klub je u tome odmah… »

Vesti dana »