Povezane vesti
"Dobila sam opekotine trećeg stepena" Pevačica na snimanju spota zadobila povrede: "Bol sam osetila tek kada sam krenula kući"…
Kurir pre 6 sati
Pevači često spotove snimaju u teškim uslovima, a Lena Čolak je otkrila da je jednom prilikom zadobila opekotine trećeg stepena. Ona je objasnila kako je došlo do povrede. Lena Čolak je tokom snimanja spota za pesmu "Majko" zadobila opekotine trećeg… »
"Dobila sam opekotine trećeg stepena": Brenina bivša snajka na na snimanju spota zadobila povrede: "Bol sam osetila tek kada…
Blic pre 7 sati
Lena Čolak se nedavno udala u tajnosti i sada je ponovo trudna, čeka drugo dete. Ranije je bila u vezi sa Viktorom Živojinovićem, Breninim sinom, koga je upoznala radeći na slavljima kod porodice Živojinović. Pevači često spotove snimaju u teškim… »
"Dobila sam opekotine trećeg stepena", naša pevačica otkrila kroz kakav je pakao prošla: "Nisam osetila..."
Telegraf pre 6 sati
Lena Čolak otkrila je da je tokom snimanja spota za pesmu "Majko" zadobila ozbiljne povrede - opekotine trećeg stepena, nakon scene koja se pretvorila u opasno iskustvo. Kako je objasnila, do povrede je došlo tokom snimanja na niskim temperaturama, kada… »
"Dobila sam opekotine trećeg stepena": Naša pevačica je doživela ozbiljan peh na snimanju spota
Nova pre 8 sati
Pevačica Lena Čolak prisetila se neprijatnog iskustva koje je doživela tokom snimanja spota za pesmu „Majko“. Kako je ispričala, zbog zahtevne scene nije odmah primetila da je zadobila ozbiljne povrede. Govoreći o događaju, Lena je otkrila da je tokom… »
Pevačica na snimanju spota zadobila opekotine trećeg stepena: Otkrila detalje jezivog incidenta
Mondo pre 15 sati
Pevačica Lena Čolak je izgleda spremna na mnoge stvari za dobru pesmu i spot, pa čak i na opekotine. Ona je pred kamerama "Exkluziva" otkrila kako joj se dogodila nezgoda na snimanju: - Ja sam za spot "Majko" dobila opekotine trećeg stepena, zato što sam… »
Vesti dana »
Brazil sa Nejmarom „isekao „suknjice“ za nokaut fazu – Maroko „preživeo“ hrabri Haiti
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane
Sjajna uvertira pred početak Vimbldona! Siner pobedio Norija u egzibicionom meču pred početak Gren slema!
Kurir pre 47 minutajoš 4 povezane
Šta je norovirus zbog koga je Lidl povukao organske zamrznute jagode?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana