Povezane vesti

U niški Radnički stiglo pojačanje iz subotičkog Spartaka

U niški Radnički stiglo pojačanje iz subotičkog Spartaka

Južne vesti pre 21 dana
Novi igrač niškog Radničkog je krilni napadač Kvaku Bonsu, fudbaler iz Gane koji je prošle sezone igrao u Spartaku iz Subotice. Bonsu Osei rođen je u Gani 17. avgusta 2000. godine, a pre dolaska u Srbiju igrao je u Kataru, za Senice u Slovačkoj i Karakas… »
Radnički doveo Kvakua Bonsua Oseija

Radnički doveo Kvakua Bonsua Oseija

Glas juga pre 22 dana
Bonsu Osei rođen je 17. avgusta 2000. godine u Gani, a u Radnički stiže iz Spartaka iz Subotice. Tokom dosadašnje karijere nastupao je i za klubove u Kataru, slovačku Senicu i venecuelanski Karakas. Po dolasku u Niš istakao je da dobro poznaje Radnički i… »
Kvaku Bonsu Osei novi je igrač Radničkog iz Niša

Kvaku Bonsu Osei novi je igrač Radničkog iz Niša

Gradski portal 018 pre 22 dana
„Dobro poznajem Radnički, imaju veoma dobar tim. Poznajem i neke igrače mogu reći da su baš dobri. Drago mi je što ću biti deo ovog tima. Takođe, imam samo reči hvale za srpski fudbal. Srećan sam što sam ovde i osećam se dobro. Verujte mi osećam se veoma… »
Bivši fudbaler Spartaka Kvaku Bonsu Osei novi igrač niškog Radničkog

Bivši fudbaler Spartaka Kvaku Bonsu Osei novi igrač niškog Radničkog

Naissus info pre 22 dana
Kvaku Bonsu Osei novi je igrač Radničkog iz Niša i on će pojačati konkurenciju u napadu. Bonsu Osei rođen je u Gani 17. avgusta 2000. godine i igra na poziciji krilnog napadača. Pre dolaska u Srbiju igrao je u Kataru, za Senice u Slovačkoj i Karakas u… »

Vesti dana »