Povezane vesti

U niški Radnički stiglo pojačanje iz subotičkog Spartaka

U niški Radnički stiglo pojačanje iz subotičkog Spartaka

Južne vesti pre 5 sati
Novi igrač niškog Radničkog je krilni napadač Kvaku Bonsu, fudbaler iz Gane koji je prošle sezone igrao u Spartaku iz Subotice. Bonsu Osei rođen je u Gani 17. avgusta 2000. godine, a pre dolaska u Srbiju igrao je u Kataru, za Senice u Slovačkoj i Karakas… »
Radnički doveo Kvakua Bonsua Oseija

Radnički doveo Kvakua Bonsua Oseija

Glas juga pre 6 sati
Bonsu Osei rođen je 17. avgusta 2000. godine u Gani, a u Radnički stiže iz Spartaka iz Subotice. Tokom dosadašnje karijere nastupao je i za klubove u Kataru, slovačku Senicu i venecuelanski Karakas. Po dolasku u Niš istakao je da dobro poznaje Radnički i… »
Kvaku Bonsu Osei novi je igrač Radničkog iz Niša

Kvaku Bonsu Osei novi je igrač Radničkog iz Niša

Gradski portal 018 pre 8 sati
„Dobro poznajem Radnički, imaju veoma dobar tim. Poznajem i neke igrače mogu reći da su baš dobri. Drago mi je što ću biti deo ovog tima. Takođe, imam samo reči hvale za srpski fudbal. Srećan sam što sam ovde i osećam se dobro. Verujte mi osećam se veoma… »
Bivši fudbaler Spartaka Kvaku Bonsu Osei novi igrač niškog Radničkog

Bivši fudbaler Spartaka Kvaku Bonsu Osei novi igrač niškog Radničkog

Naissus info pre 8 sati
Kvaku Bonsu Osei novi je igrač Radničkog iz Niša i on će pojačati konkurenciju u napadu. Bonsu Osei rođen je u Gani 17. avgusta 2000. godine i igra na poziciji krilnog napadača. Pre dolaska u Srbiju igrao je u Kataru, za Senice u Slovačkoj i Karakas u… »

Vesti dana »