Повезане вести
У нишки Раднички стигло појачање из суботичког Спартака
Јужне вести 26.06.2026
Нови играч нишког Радничког је крилни нападач Кваку Бонсу, фудбалер из Гане који је прошле сезоне играо у Спартаку из Суботице. Бонсу Осеи рођен је у Гани 17. августа 2000. године, а пре доласка у Србију играо је у Катару, за… »
Раднички довео Квакуа Бонсуа Осеија
Глас југа 26.06.2026
Бонсу Осеи рођен је 17. августа 2000. године у Гани, а у Раднички стиже из Спартака из Суботице. Током досадашње каријере наступао је и за клубове у Катару, словачку Сеницу и венецуелански Каракас. По доласку у Ниш истакао је да… »
Кваку Бонсу Осеи нови је играч Радничког из Ниша
Градски портал 018 26.06.2026
„Добро познајем Раднички, имају веома добар тим. Познајем и неке играче могу рећи да су баш добри. Драго ми је што ћу бити део овог тима. Такође, имам само речи хвале за српски фудбал. Срећан сам што сам овде и осећам се добро… »
Бивши фудбалер Спартака Кваку Бонсу Осеи нови играч нишког Радничког
Наиссус инфо 26.06.2026
Кваку Бонсу Осеи нови је играч Радничког из Ниша и он ће појачати конкуренцију у нападу. Бонсу Осеи рођен је у Гани 17. августа 2000. године и игра на позицији крилног нападача. Пре доласка у Србију играо је у Катару, за Сенице у… »
Вести дана »
Уклоњена велика застава Украјине која је била постављена у центру Приштине (ВИДЕО)
РТВ пре 3 сатајош 22 повезане
Чубрило открио када попушта врућина: Стиже освежење, али кише која би прекинула сушу и даље нема на видику
Дневник пре 4 сатијош 36 повезаних