Povezane vesti

Studenti za Insajder o nastupu Jelene Pavlović: Govorila kao branilac naših kolega

Studenti za Insajder o nastupu Jelene Pavlović: Govorila kao branilac naših kolega

Insajder pre 1 sat
Studenti u blokadi visokoškolskih ustanova u Beogradu rekli su za Insajder, povodom kritika dela javnosti zbog nastupa advokatice i bivše poslanice pokreta "Mi – Glas iz naroda" Jelene Pavlović na protestu u Kraljevu, da je ona govorila prvenstveno kao… »
Studenti odbacuju kritike zbog govora poslanice u Kraljevu

Studenti odbacuju kritike zbog govora poslanice u Kraljevu

Vreme pre 2 sata
„Poruke koje se šalju sa studentskih skupova su sada već evidentno regionalno uslovljene", profesor Vranić za „Vreme" Pojavljivanje narodne poslanice Jelene Pavlović, nekadašnje članice pokreta „Mi – Snaga naroda“ Branimira Nestorovića, među govornicima… »
"Studenti su me pozvali u petak uveče. Bili su svesni da će biti negativnih komentara": Jelena Pavlović za Nova.rs o govoru na…

"Studenti su me pozvali u petak uveče. Bili su svesni da će biti negativnih komentara": Jelena Pavlović za Nova.rs o govoru na…

Nova pre 2 sata
Buru, pre svega u opozicionoj javnosti, izazvala je odluka studenata da za govornika na protestu u Kraljevu izaberu Jelenu Pavlović, bivšu poslanicu “Mi snaga naroda”, Branimira Nestorovića. Pavlović za Novu kaže da je poziv od studenata dobila u petak… »
Lazović: Mislim da će parlamentarni izbori biti održani poslednjeg dana kada je to moguće

Lazović: Mislim da će parlamentarni izbori biti održani poslednjeg dana kada je to moguće

N1 Info pre 3 sata
Kopredsednik Zeleno-levog fronta i narodni poslanik Radomir Lazović izjavio je da je mišljenja da će parlamentarni izbori biti održani poslednjeg dana kada je to moguće. Dodaje i da stalne najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića novih termina izbora… »
Potpuni haos u opoziciji! Jelena Pavlović odgovara Grboviću na kritike da je Nestorovićev pokret "produžio vlast SNS u…

Potpuni haos u opoziciji! Jelena Pavlović odgovara Grboviću na kritike da je Nestorovićev pokret "produžio vlast SNS u…

Blic pre 2 sata
Pavlović tvrdi da niko od opozicije nije tražio da se Nestorovićev pokret ujedini za opozicijom nakon lokalnih izbora u Beogradu krajem 2023. Pavle Grbović iz PSG-a optužio je Jelenu Pavlović da je ostala u Nestorovićevom pokretu iako je taj pokret… »
"Licimuri!" Studenti odgovorili na prozivke opozicije zbog govora Nestorovićeve poslanice na skupu u Kraljevu: "Smetamo vam!"

"Licimuri!" Studenti odgovorili na prozivke opozicije zbog govora Nestorovićeve poslanice na skupu u Kraljevu: "Smetamo vam!"

Blic pre 4 sati
Studenti u blokadi sa FTN-a tvrde da su svi koji ih kritikuju zbog govora Jelene Pavlović u Kraljevu licemerni Ocenjuju da je podrška takvih kritičara uslovna Studenti u blokadi sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu odgovorili su na prozivke iz… »
Lazović (ZLF): Greška je što je bivša poslanica Nestorovića govorila na studentskom protestu

Lazović (ZLF): Greška je što je bivša poslanica Nestorovića govorila na studentskom protestu

Danas pre 4 sati
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je danas da je greška to što je narodna poslanica Jelena Pavlović, koja je ranije bila članica pokreta „Mi, snaga naroda“ Branimira Nestorovića, govorila na studentskom protestu održanom u… »
Pavlović: Napad na mene je neoboriv dokaz da su vaš problem studenti, a ne ja

Pavlović: Napad na mene je neoboriv dokaz da su vaš problem studenti, a ne ja

N1 Info pre 5 sati
Narodna poslanica i bivša članica pokreta "Mi, snaga naroda" Branimira Nestorovića, Jelena Pavlović, povodom kritike određenog dela javnosti, ali i jednog opozicionog aktera na činjenicu da je bila govornik tokom studentskog skupa u Kraljevu, poručila je… »
Ko je Jelena Pavlović, bivša Nestorovićeva poslanica, koja je govorila na studentskom protestu u Kraljevu

Ko je Jelena Pavlović, bivša Nestorovićeva poslanica, koja je govorila na studentskom protestu u Kraljevu

Nova pre 5 sati
Govor narodne poslanice Jelene Pavlović na vidovdanskom studentskom protestu u Kraljevu privukao je veliku pažnju javnosti, imajući u vidu da je bila politički angažovana u pokretu dr Branimira Nestorovića "Mi glas iz naroda", a da se studenti od… »
"Greška je što je bivša poslanica Nestorovića govorila na studentskom protestu"

"Greška je što je bivša poslanica Nestorovića govorila na studentskom protestu"

Nova pre 5 sati
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je danas da je greška to što je narodna poslanica Jelena Pavlović, koja je ranije bila članica pokreta "Mi, snaga naroda" Branimira Nestorovića, govorila na studentskom protestu održanom u… »

Beta pre 6 sati
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je danas da je greška to što je narodna poslanica Jelena Pavlović, koja je ranije bila članica pokreta "Mi, snaga naroda" Branimira Nestorovića, govorila na studentskom protestu održanom u… »

Insajder pre 7 sati
"Ona ne treba ništa da se pita" Raskol u opozicionoj javnosti, Lazović zamerio studentima što je na protestu u Kraljevu…

"Ona ne treba ništa da se pita" Raskol u opozicionoj javnosti, Lazović zamerio studentima što je na protestu u Kraljevu…

Blic pre 8 sati
Lazović naglašava da ZLF podržava studente, ali će im ukazivati na greške kad ih naprave Opozicioni deo javnosti reagovao je negativno na prisustvo Jelene Pavlović na protestu Radomir Lazović (ZLF) rekao je danas da je greška to što je narodna poslanica… »

Nedeljnik pre 8 sati
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je danas da je greška to što je narodna poslanica Jelena Pavlović, koja je ranije bila članica pokreta „Mi, snaga naroda“ Branimira Nestorovića, govorila na studentskom protestu održanom u… »

Serbian News Media pre 8 sati
„Ona ne treba da govori i ne treba ništa da se pita“, poručio je Lazović za televiziju N1. Istakao je da studenti imaju podršku ZLF-a, dodajući da će im za svaku grešku „otvoreno reći da je greška“. „Valjda je to normalno. Ja se borim za takvo društvo… »

Radio sto plus pre 8 sati
“Ona ne treba da govori i ne treba ništa da se pita”, poručio je Lazović za televiziju N1. Istakao je da studenti imaju podršku ZLF-a, dodajući da će im za svaku grešku “otvoreno reći da je greška”. “Valjda je to normalno. Ja se borim za takvo društvo… »

Pravo u centar pre 8 sati
„Ona ne treba da govori i ne treba ništa da se pita“, poručio je Lazović za televiziju N1. Istakao je da studenti imaju podršku ZLF-a, dodajući da će im za svaku grešku „otvoreno reći da je greška“. „Valjda je to normalno. Ja se borim za takvo društvo… »
Ne može niko iz opozicije, ali Nestorovićeva poslanica može. Haos u opoziciji zbog govora Jelene Pavlović na skupu studenata u…

Ne može niko iz opozicije, ali Nestorovićeva poslanica može. Haos u opoziciji zbog govora Jelene Pavlović na skupu studenata u…

Blic pre 10 sati
Pavle Grbović kaže da je "Nestorovićeva stranka produžila život SNS-u" na vlasti u Beogradu i da zbog toga nije napustila stranku Profesor Čedomir Čupić smatra da su studenti u blokadi dopuštanjem Jeleni Pavlović da govori na skupu u Kraljevu "odustali… »

Vesti dana »