Povezane vesti

Jelena Jerinić podnela ostavku u Skupštini Srbije

Jelena Jerinić podnela ostavku u Skupštini Srbije

Radio 021 pre 1 sat
Poslanica opozicione stranke Zeleno-levi front u Skupštini Srbije Jelena Jerinić podnela je ostavku na tu funkciju da bi se posvetila partijskom radu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Ona je u objavi na Iksu napisala da je predala ostavku… »
Jelena Jerinić iz ZLF podnela ostavku na mesto narodne poslanice

Insajder pre 2 sata
Narodna poslanica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Srbije Jelena Jerinić podnela je ostavku na funkciju poslanika. "U skladu sa članom 132. Zakona o izboru narodnih poslanika podnosim ostavku na funkciju narodne poslanice u Narodnoj skupštini… »
Jelena Jerinić podnela ostavku na funkciju poslanice u Skupštini Srbije

Beta pre 3 sata
Poslanica opozicione stranke Zeleno-levi front (ZLF) u Skupštini Srbije Jelena Jerinić izjavila je danas da je podnela ostavku na tu funkciju da bi se posvetila partijskom radu, a da će je u parlamentu zameniti stranačka koleginica Anđela Ruvidić. Ona je… »
Jelena Jerinić iz Zeleno-levog fronta podnela ostavku na mesto poslanice u Skupštini Srbije

Jelena Jerinić iz Zeleno-levog fronta podnela ostavku na mesto poslanice u Skupštini Srbije

Danas pre 3 sata
Poslanica Zeleno-levog fronta Jelena Jerinić podnela je ostavku na funkciju u republičkom parlamentu. „Danas sam na pisarnici Narodne skupštine predala ostavku na funkciju narodne poslanice. Na početku prvog mandata, rekla sam da je u Skupštini kao u… »
Jelena Jerinić podnela ostavku na funkciju narodne poslanice

Jelena Jerinić podnela ostavku na funkciju narodne poslanice

N1 Info pre 5 sati
Narodna poslanica Zeleno-levog fronta Jelena Jerinić podnela je ostavku na tu funkciju u Skupštini Srbije. Kako je navela u objavi na društvenoj mreži Iks, Jelena Jerinić je danas na pisarnici Narodne skupštine predala ostavku na funkciju narodne… »

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Narodna poslanica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Srbije Jelena Jerinić podnela je ostavku na funkciju poslanika. "U skladu sa članom 132. Zakona o izboru narodnih poslanika podnosim ostavku na funkciju narodne poslanice u Narodnoj… »
Jelena Jerinić iz ZLF-a podnela ostavku na mesto narodne poslanice

Jelena Jerinić iz ZLF-a podnela ostavku na mesto narodne poslanice

RTS pre 4 sati
Narodna poslanica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Srbije Jelena Jerinić podnela je ostavku na funkciju poslanika. "U skladu sa članom 132. Zakona o izboru narodnih poslanika podnosim ostavku na funkciju narodne poslanice u Narodnoj skupštini… »
Jelena Jerinić podnela ostavku na mesto poslanice ZLF: „U Skupštini je kao u Mordoru“

Jelena Jerinić podnela ostavku na mesto poslanice ZLF: „U Skupštini je kao u Mordoru“

Nedeljnik pre 5 sati
„Danas sam na pisarnici Narodne skupštine predala ostavku na funkciju narodne poslanice“, objavila je Jelena Jerinić iz Zeleno-levog fronta. Jedan od lidera ZLF Radomir Lazović zahvalio joj se na ogromnom doprinosu u radu poslaničke grupe ZLF i poželeo… »

NIN pre 4 sati

Blic pre 4 sati
Jerinić je navela da je razlog ostavke njen izbor za članicu Predsedništva ZLF-a Planira da se u potpunosti posveti radu u stranci Narodna poslanica Zeleno-levog fronta (ZLF) u Skupštini Srbije Jelena Jerinić podnela je ostavku na funkciju poslanika. - U… »

Serbian News Media pre 4 sati
Ona je u objavi na Iksu napisala da je danas predala ostavku pisarnici parlamenta i da je ponosna što je bila poslanica ZLF. „Na početku prvog mandata, rekla sam da je u Skupštini kao u Mordoru, ali i dalje osećam ponos što sam u parlament ušla baš kao… »

Nova pre 5 sati
Poslanica Zeleno-levog fronta Jelena Jerinić podnela je ostavku na funkciju u republičkom parlamentu. "Danas sam na pisarnici Narodne skupštine predala ostavku na funkciju narodne poslanice. Na početku prvog mandata, rekla sam da je u Skupštini kao u… »

Newsmax Balkans pre 5 sati

Radio sto plus pre 4 sati
Ona je u objavi na Iksu napisala da je danas predala ostavku pisarnici parlamenta i da je ponosna što je bila poslanica ZLF. “Na početku prvog mandata, rekla sam da je u Skupštini kao u Mordoru, ali i dalje osećam ponos što sam u parlament ušla baš kao… »
Jelena Jerinić iz Zeleno-levog fronta podnela ostavku na mesto narodne poslanice

Jelena Jerinić iz Zeleno-levog fronta podnela ostavku na mesto narodne poslanice

Euronews pre 4 sati

Pravo u centar pre 4 sati
Ona je u objavi na Iksu napisala da je danas predala ostavku pisarnici parlamenta i da je ponosna što je bila poslanica ZLF. „Na početku prvog mandata, rekla sam da je u Skupštini kao u Mordoru, ali i dalje osećam ponos što sam u parlament ušla baš kao… »

Vesti dana »