Povezane vesti

Dan nakon napada na Arsenijevića nema nikakve reakcije policije: Zašto MUP ćuti o počiniocima?

Dan nakon napada na Arsenijevića nema nikakve reakcije policije: Zašto MUP ćuti o počiniocima?

N1 Info pre 1 sat
Dan i po nakon napada na književnika Vladimira Arsenijevića reakcije javnosti se nižu, ali je malo onih "zvaničnih". Naprotiv, iz ministarstva unutrašnjih poslova za sada nijedno saoštenje, a ne odgovaraju ni na pitanja N1. Napadači, očigledno, nisu… »
Osuda napada na književnika Vladimira Arsenijevića

Osuda napada na književnika Vladimira Arsenijevića

Ozon press pre 4 sati
Saopštenje Upravnog odbora Udruženja Krokodil Ispod Brankovog mosta u Beogradu pretučen je predsednik Udruženja Krokodil, jedan od njegovih osnivača i nagrađivani književnik Vladimir Arsenijević. Sačekala ga je grupa od dvadeset do trideset mladića koji… »
Arsenijević posle napada muškaraca ispod Brankovog mosta: Još uvek nema odgovora policije i nadležnih institucija

Arsenijević posle napada muškaraca ispod Brankovog mosta: Još uvek nema odgovora policije i nadležnih institucija

Insajder pre 5 sati
Pisac i programski direktor festivala "Krokodil" Vladimir Arsenijević izjavio je danas FoNetu da još nema odgovora policije i nadležnih institucija nakon što ga je u subotu grupa od 20, 30 muškaraca pretukla ispod Brankovog mosta u Beogradu, na mestu gde… »
Brojne ličnosti iz sveta kulture i umetnosti osudile napad na Arsenijevića

Brojne ličnosti iz sveta kulture i umetnosti osudile napad na Arsenijevića

N1 Info pre 6 sati
Brojne ličnosti iz sveta kulture i umetnosti, osudile su napad na književnika Vladimira Arsenijevića, koji se dogodio u subotu ispod Brankovog mosta u Beogradu dok je pripremao prostor na kojem će koalicija "Ljudi pamte ljude" obeležiti 31. godišnjicu… »
Arsenijević za RSE posle napada zbog Srebrenice: Empatija prema patnjama drugih ovde je antipatriotizam

Arsenijević za RSE posle napada zbog Srebrenice: Empatija prema patnjama drugih ovde je antipatriotizam

Slobodna Evropa pre 8 sati
Svedočimo spiralnoj eskalaciji nasilja u društvu, kao posledici sistematskog upumpavanja nasilja korištenjem svih mogućih mehanizama od strane države, kaže za Radio Slobodna Evropa pisac i aktivista Vladimir Arsenijević. Dan ranije pretukla ga je grupa… »
Vladimir Arsenijević: „Živimo u tom svinjcu jako, jako dugo“

Vladimir Arsenijević: „Živimo u tom svinjcu jako, jako dugo“

Vreme pre 9 sati
Vladimir Arsenijević je rekao da je dobio veliki broj poruka podrške, ali da ga napad na njega nije iznenadio. „Jako je mnogo bilo izraza podrške“, rekao je on i dodao da mu je posebno važno što su te poruke bile izraz podrške vrednostima i idejama koje… »
Arsenijević: Napali su me mladi ljudi koji su instrumentalizovani od različitih grupa i rade prljave poslove za državu

Arsenijević: Napali su me mladi ljudi koji su instrumentalizovani od različitih grupa i rade prljave poslove za državu

Nedeljnik pre 9 sati
Pisac i programski direktor festivala „Krokodil“ Vladimir Arsenijević koji je juče pretučen u centru Beograda rekao je za TV Nova S da ga ne iznenađuje to što nema reakcija nadležnih, jer kako je naveo, „živimo u svinjcu jako dugo“. Za napadače je rekao… »
Kesić, Jergović i drugi osudili napad na Vladimira Arsenijevića „Između je ništa. Nema neutralnih“

Kesić, Jergović i drugi osudili napad na Vladimira Arsenijevića „Između je ništa. Nema neutralnih“

Danas pre 9 sati
Zoran Kesić, novinar, voditelj i komičar, kao i brojne ličnosti iz sveta kulture i umetnosti, osudili su jučerašnji napad na književnika Vladimira Arsenijevića, koji je pretučen ispod Brankovog mosta u Beogradu dok je pripremao prostor na kojem će… »
Arsenijević: Živimo u svinjcu jako dugo, napadači na mene mladi ljudi koji rade prljave poslove za državu

Arsenijević: Živimo u svinjcu jako dugo, napadači na mene mladi ljudi koji rade prljave poslove za državu

N1 Info pre 10 sati
Pisac i programski direktor festivala "Krokodil" Vladimir Arsenijević koji je juče pretučen u centru Beograda rekao je za Novu da ga ne iznenađuje to što nema reakcija nadležnih, jer kako je naveo, "živimo u svinjcu jako dugo". Za napadače je rekao da je… »
Arsenijević: Ljudi koji su me napali rade prljave poslove za državu, živimo u svinjcu predugo

Arsenijević: Ljudi koji su me napali rade prljave poslove za državu, živimo u svinjcu predugo

Nova pre 10 sati
Pisac i programski direktor festivala "Krokodil" Vladimir Arsenijević koji je juče pretučen u centru Beograda rekao je za Novu da ga ne iznenađuje to što nema reakcija nadležnih, jer kako je naveo, "živimo u svinjcu jako dugo". Za napadače je rekao da je… »

Vesti dana »