Povezane vesti

Rektor Vladan Đokić: Vlast ne može da pobedi mladost

Ozon press pre 25 minuta
„Studenti me jesu pitali da li bih hteo da budem na njihovoj listi i ja sam potvrdno odgovorio“, kaže rektor Vladan Đokić za novi broj „Vremena“. U razgovoru sa Nemanjom Rujevićem, rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić je govorio o udarima na… »
Rektor Đokić o pozivu da bude na studentskoj listi

Rektor Đokić o pozivu da bude na studentskoj listi

Sputnik pre 28 minuta
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić rekao je da je potvrdno odgovorio kada su ga studenti pitali da li bi hteo da bude na njihovoj listi na izborima. Đokić je na pitanje da li će biti nosilac liste rekao da bi mu bila "čast da bude na… »
Đokić potvrdio da će biti na takozvanoj studentskoj listi

Đokić potvrdio da će biti na takozvanoj studentskoj listi

Euronews pre 55 minuta
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić potvrdio je da će biti na listi studenata u blokadi na sledećim izborima. On je u intervjuu za nedeljnik "Vreme" rekao da su ga studenti pitali da li bi hteo da bude na listi i, kako kaže, "ja sam potvrdno… »
Đokić potvrdio da će biti na listi studenata u blokadi

Đokić potvrdio da će biti na listi studenata u blokadi

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić potvrdio je da će biti na listi studenata u blokadi na sledećim izborima. On je u intervjuu za nedeljnik "Vreme" rekao da su ga studenti pitali da li bi hteo da bude na listi i, kako kaže, "ja sam… »
Vladan Đokić potvrdio da se nalazi na studentskoj izbornoj listi

Vladan Đokić potvrdio da se nalazi na studentskoj izbornoj listi

NIN pre 2 sata
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić potvrdio je da se nalazi na studentskoj izbornoj listi, navodeći da je prihvatio poziv studenata da bude deo te liste, prenosi Blic. Kako je rekao za medije, studenti su ga pitali da li želi da bude na njihovoj… »
Sa pozicije rektora se sprema za izbore: Vladan Đokić potvrdio da se nalazi na studentskoj listi

Sa pozicije rektora se sprema za izbore: Vladan Đokić potvrdio da se nalazi na studentskoj listi

Blic pre 2 sata
Zakon o visokom obrazovanju propisuje da na visokoškolskoj ustanovi nije dozvoljeno političko, stranačko ili versko organizovanje i delovanje Mandat Đokiću ističe 2027. godine Vladan Đokić, rektor Beogradskog univerziteta, potvrdio je da se nalazi na… »
Rektor Đokić potvrdio da će biti na studentskoj listi: Studenti će biti spremni kad kucne čas, pobeda sigurna

Rektor Đokić potvrdio da će biti na studentskoj listi: Studenti će biti spremni kad kucne čas, pobeda sigurna

Radio 021 pre 4 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je da je potvrdno odgovorio na pitanje studenata da li bi hteo da bude na njihovoj izbornoj listi. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Đokić je u intervjuu za današnji broj nedeljnika Vreme rekao… »
Rektor Đokić potvrdio da je prihvatio kandidaturu na studentskoj listi: “Pobeda je sigurna”

Rektor Đokić potvrdio da je prihvatio kandidaturu na studentskoj listi: “Pobeda je sigurna”

Luftika pre 3 sata
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je da je potvrdno odgovorio na pitanje studenata da li bi hteo da bude na njihovoj izbornoj listi. Đokić je u intervjuu za današnji broj nedeljnika Vreme rekao da je studentski program u određenoj meri… »
Rektor Đokić: Nijedna vlast ne može da pobedi svoju mladost

N1 Info pre 5 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ocenio je da će studentski pokret pobediti na narednim izborima i da "nijedna vlast ne može da pobedi svoju mladost". Đokić je u intervjuu za nedeljnik Vreme kazao da studenti imaju sve veću podršku, a vlast… »
Rektor Đokić kaže da je potvrdno odgovorio na pitanje studenata da li bi hteo da bude na njihovoj izbornoj listi

Rektor Đokić kaže da je potvrdno odgovorio na pitanje studenata da li bi hteo da bude na njihovoj izbornoj listi

Insajder pre 4 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je da je potvrdno odgovorio na pitanje studenata da li bi hteo da bude na njihovoj izbornoj listi, dodajući u intervjuu za današnji broj nedeljnika Vreme da je studentski program u određenoj meri već… »
Rektor Đokić: Vlast ne može da pobedi mladost

Beta pre 4 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ocenio je danas da će studentski pokret pobediti na narednim izborima i da "nijedna vlast ne može da pobedi svoju mladost". Đokić je u intervjuu za nedeljnik Vreme kazao da studenti imaju sve veću podršku, a… »

Nova pre 5 sati
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ocenio je danas da će studentski pokret pobediti na narednim izborima i da "nijedna vlast ne može da pobedi svoju mladost". Đokić je u intervjuu za nedeljnik Vreme kazao da studenti imaju sve veću podršku, a… »

Vranje news pre 4 sati
Vranje - Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić ocenio je da će studentski pokret pobediti na narednim izborima i da "nijedna vlast ne može da pobedi svoju mladost". Đokić je u intervjuu za nedeljnik Vreme kazao da "studenti imaju sve veću podršku… »

Serbian News Media pre 5 sati
Đokić je u intervjuu za nedeljnik Vreme kazao da studenti imaju sve veću podršku, a vlast sve manju te dodao da je uveren da će akademci pobediti na izborima kad god budu bili raspisani. ​“​Studenti me jesu pitali da li bih hteo da budem na listi i ja… »

Radio sto plus pre 4 sati
Đokić je u intervjuu za nedeljnik Vreme kazao da studenti imaju sve veću podršku, a vlast sve manju te dodao da je uveren da će akademci pobediti na izborima kad god budu bili raspisani. “Studenti me jesu pitali da li bih hteo da budem na listi i ja sam… »

Pravo u centar pre 5 sati
Đokić je u intervjuu za nedeljnik Vreme kazao da studenti imaju sve veću podršku, a vlast sve manju te dodao da je uveren da će akademci pobediti na izborima kad god budu bili raspisani. ​“​Studenti me jesu pitali da li bih hteo da budem na listi i ja… »

Danas pre 5 sati
„Studenti me jesu pitali da li bih hteo da budem na njihovoj listi i ja sam potvrdno odgovorio“, kaže rektor Vladan Đokić za novi broj „ Vremena“. U razgovoru sa Nemanjom Rujevićem, rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić je govorio o udarima na… »

Vreme pre 8 sati
„Studenti me jesu pitali da li bih hteo da budem na njihovoj listi i ja sam potvrdno odgovorio“, kaže rektor Vladan Đokić za novi broj „Vremena“. U razgovoru sa Nemanjom Rujevićem, rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić je govorio o udarima na… »

Vesti dana »