Povezane vesti

Stigao odgovor Vladana Gašića: Uveren sam da ćemo sarađivati u zajedničkom cilju – da fudbal na jugu i istoku Srbije bude…

Stigao odgovor Vladana Gašića: Uveren sam da ćemo sarađivati u zajedničkom cilju – da fudbal na jugu i istoku Srbije bude…

Plus online pre 8 sati
Prekjuče, prijatno iznenađenje: došli su dobri, značajni gosti – Ranko Stojić, direktor za strategiju i razvoj fudala u FSS i Vladan Gašić, predsednik FS RIS. Igrala se utakmica Radnički – Dubočica. Šta su i sa kim razgovorali, to nije saopšteno. Njihov… »
Stigao je odgovor! Vladan Gašić, predsednik FS RIS: Hvala Vam! Uveren sam da ćemo i sarađivati u zajedničkom cilju – da fudbal…

Stigao je odgovor! Vladan Gašić, predsednik FS RIS: Hvala Vam! Uveren sam da ćemo i sarađivati u zajedničkom cilju – da fudbal…

Plus online pre 8 sati
Preključe, prijatno iznenađenje, došli su dobri, značajni gosti. Ranko Stojić direktor za strategiju i razvoj fudala u FSS i Vladan Gašić, predsednik FS RIS. Igarala se utakmica Radnički – Dubočica. Šta su i sa kim razgovorali, to nije saopšteno. Njihov… »

Vesti dana »