Povezane vesti
Glišić: Zbog blokada univerziteta Srbija će u narednim godinama imati manjak stručnog kadra
Beta pre 4 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je danas u Leskovcu da će, zbog blokada univerziteta, Srbija u narednim godinama imati manjak stručnog kadra, ocenivši da su za takvu situaciju odgovorna rukovodstva visokoškolskih ustanova. Tokom… »
Glišić i Cvetanović obišli radove na Dečjem dispanzeru, izvođač radova najavio završetak pre roka
Jug press pre 8 sati
LESKOVAC Ministar za javna ulaganja Darko Glišić i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišli su radove na rekonstrukciji, dogradnji i nadgradnji objekta Dečijeg dispanzera. U ove radove uložiće se 656 miliona dinara bez PDV-a, od čega je… »
Glišić: Nenajavljeno ću obilaziti gradilišta, razočarao sam se u neke izvođače
Glas Zaječara pre 9 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je u Leskovcu da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova, navodeći da se razočarao u pojedine izvođače. "Ja bih bio zadovoljan da… »
Glišić i Cvetanović obišli radove na objektu Dečjeg dispanzera u Leskovcu
Euronews pre 8 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišli su danas radove na objektu Dečjeg dispanzera u Leskovcu čija vrednost iznosi skoro 657 miliona dinara. Obuhvaćena je kompletna rekonstrukcija, dogradnja i… »
Glišić: Radovi u Leskovcu napreduju brže od planiranog
Politika pre 8 sati
Dečiji dispanzer će se prostirati na oko 4.600 kvadrata umesto dosadašnjih 3.000 kvadrata. Ministar za javna ulaganja Darko Glišić i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišli su danas radove na objektu Dečjeg dispanzera u Leskovcu čija vrednost… »
Danas pre 9 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić je danas u Leskovcu izjavio da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova, navodeći da se razočarao u pojedine izvođače. „Ja bih bio zadovoljan… »
Glišić najavio nenajavljene kontrole gradilišta: Razočarao sam se u neke izvođače
Radio 021 pre 9 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić je danas u Leskovcu izjavio da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Naveo je da se razočarao u… »
Glišić najavio nenajavljene obilaske gradilišta: „Razočarao sam se u neke izvođače“
In medija pre 9 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić je u Leskovcu izjavio da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova, navodeći da se razočarao u pojedine izvođače. –Ja bih bio zadovoljan da… »
Ministar Glišić: Nenajavljeno ću obilaziti gradilišta, razočarao sam se u neke izvođače
Insajder pre 10 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić je danas u Leskovcu izjavio da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova, navodeći da se razočarao u pojedine izvođače. Darko Glišić. Foto… »
N1 Info pre 10 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je u Leskovcu da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova, navodeći da se razočarao u pojedine izvođače. "Ja bih bio zadovoljan da… »
Ministar Glišić: Nenajavljeno ću obilaziti gradilišta, razočarao sam se u neke izvođače
Serbian News Media pre 10 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić je danas u Leskovcu izjavio da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova, navodeći da se razočarao u pojedine izvođače. „Ja bih bio zadovoljan… »
Ministar Glišić obišao radove na Dečjem dispanzeru u Leskovcu
ROMinfomedia pre 10 sati
Radovi na rekonstrukciji, dogradnji i nadgradnji Dečjeg dispanzera Doma zdravlja Leskovac napreduju planiranom dinamikom, a gradilište su danas obišli ministar za javna ulaganja Darko Glišić i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Reč je o jednoj od… »
Radio sto plus pre 10 sati
“Ja bih bio zadovoljan da svako bude pre predviđenog roka. Ali da znate da ću ubuduće, sam, bez najave, obilaziti gradilišta, pa i ovo, jer sam se u neke druge izvođače radova razočarao”, rekao je Glišić tokom posete Dečjem dispanzeru u Leskovcu koji se… »
Pravo u centar pre 10 sati
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić je u Leskovcu izjavio da će bez prethodne najave obilaziti gradilišta širom Srbije da bi proveravao dinamiku i kvalitet izvođenja radova, navodeći da se razočarao u pojedine izvođače. „Ja bih bio zadovoljan da… »
Dečji dispanzer u Leskovcu biće završen 8 meseci pre roka, obećano pred ministrom Glišićem
Jugmedia pre 12 sati
Iako se sada vide samo zidovi od građevine, izvođači radova danas su obećali pred ministrom za javna ulaganja Darkom Glišićem, i gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem da će radovi biti završeni osam mesci pre roka. A, kako stoji na tabli, prostor… »
Glišić: Dečji dispanzer bi mogao da bude završen i pre roka
Stav.life pre 12 sati
Da je za dva meseca radova dosta urađeno na Dečjem dispanzeru u Leskovcu i da bi radovi mogli da budu gotovi pre roka, rekao je ministar za javna ulaganja Darko Glišić danas u Leskovcu. On je rekao da bi dispanzer u naredna dva meseca trebalo da bude… »
Vesti dana »
U Ulici Vasilija Đurovića Žarkog manja saobraćaja nezgoda
Prokuplje press pre 41 minutajoš 1 povezana
Kos: Predstavnici srpskog civilnog društva izloženi kampanjama blaćenja i ličnim napadima
Nova pre 1 satjoš 1 povezana