Povezane vesti
Pronađena devojčica iz Beograda zbog koje je tokom noći bio aktiviran sistem "Pronađi me"
RTS pre 3 sata
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula i zbog koje je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me" pronađena je, saopštio je MUP. Kako se navodi na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, devojčica se… »
Noćas aktiviran sistem Pronađi me zbog nestanka devojčice, ubrzo zatvoren jer se vratila kući
Serbian News Media pre 4 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) aktiviralo je tokom noći sistem „Pronađi me“ posle prijave nestanka 12-godišnje devojčice u Beogradu ali je ubrzo i zatvoren pošto se devojčica vratila kući bez povreda. Sistem je aktiviran pošto je prijavljeno da… »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Dvanaestogodišnja Anđelija Dimitrijević iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, 23. jula, pronađena je, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Devojčica se, nepovređena, sama vratila kući, navodi se u… »
Srećan kraj: Pronađena nestala devojčic nestala u beogradskom naselju Čukarica
RINA pre 6 sati
Beograd - Devojčica Anđelija D. (12) koja je nestala juče oko podneva u opštini Čukarica u Beogradu pronađena je živa i zdrava. Ona se, prema dostupnim informacijama sama vratila kući. MUP Srbije je nakon njenog nestanka aktivirao sistem Pronađi.me… »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Ist media pre 7 sati
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula i za kojom je bio tokom noći otvoren sistem „ Pronađi me“ pronađena je, saopštio je MUP. Kako se navodi na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, devojčica se… »
Pronađena devojčica iz Beograda zbog koje je bio aktiviran sistem “Pronađi me”
Luftika pre 7 sati
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula, pronađena je, saopštio je MUP. Kako navode, devojčica se, nepovređena, sama vratila kući. Nakon toga je zatvoren sistem “Pronađi me”. Sistem za hitno obaveštavanje… »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
NIN pre 7 sati
Dvanaestogodišnja Anđelija Dimitrijević iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, 23. jula, pronađena je, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Devojčica se, nepovređena, sama vratila kući, navodi se u saopštenju. Time… »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Sputnik pre 7 sati
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula i za kojom je bio tokom noći otvoren sistem "Pronađi me" pronađena je, saopštio je MUP. Kako se navodi na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, devojčica se… »
MUP: Pronađena devojčica iz Beograda, tokom noći bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 8 sati
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, 23. jula, pronađena je, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Foto: Srđan Ilić Kako je navedeno u saopštenju, devojčica se, nepovređena, sama vratila kući. Nakon… »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
Nova pre 8 sati
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula i za kojom je bio tokom noći otvoren sistem "Pronađi me" pronađena je, saopštio je MUP. Kako se navodi na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, devojčica se… »
Pronađena devojčica iz Beograda: Tokom noći bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Radio 021 pre 8 sati
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula, pronađena je, saopštio je MUP. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Kako navode, devojčica se, nepovređena, sama vratila kući. Nakon toga je zatvoren sistem… »
B92 pre 8 sati
Dvanaestogodišnja A. D. iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, 23. jula, pronađena je, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Devojčica se, nepovređena, sama vratila kući, navodi se u saopštenju. Time je zatvoren… »
Vreme pre 8 sati
Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula i za kojom je bio tokom noći otvoren sistem „Pronađi me" pronađena je, saopštio je MUP. Kako se navodi na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, devojčica se… »
Pronađena dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, zbog čijeg nestanka je MUP aktivirao sistem "Pronađi me"
Newsmax Balkans pre 13 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je u 1.43 časova da je dvanaestogodišnja Anđelija D, zbog čijeg nestanka je aktiviran sistem "Pronađi me", pronađena i da se, nepovređena, sama vratila kući. MUP je tridesetak minuta ranije u objavi o… »
Pronađena devojčica (12) koja je nestala u Beogradu. Oglasio se MUP: Vratila se sama kući
Blic pre 13 sati
Anđelija D. (12) koja je nestala 23. jula u Čukarici, pronađena je Devojčica se nepovređena sama vratila kući Anđelija D. (12) koja je nestala juče, 23. jula u 11.30 u opštini Čukarica, pronađena je, saopštio je MUP. Devojčica se nepovređena vratila sama… »
Aktiviran sistem Pronađi me! Anđelija (12) nestala u Beogradu, poslednji put viđena u ovom delu grada
Blic pre 13 sati
Policija je aktivirala sistem 'Pronađi me' zbog nestanka dvanaestogodišnje Anđelije iz Beograda Devojčica je nestala 23. jula 2026. godine na opštini Čukarica u Beogradu, poslednji put viđena u Ulici Ratka Mitrovića 65 oko 11.30 Pripadnici Ministarstva… »
Potraga srećno završena: 12-godišnja devojčica sa Čukarice ponovo sa roditeljima
Euronews pre 13 sati
Dvanaestogodišnja A.D. iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen juče, 23. jula 2026. godine, pronađena je, saopštio je MUP. Devojčica se, nepovređena, sama vratila kući, naveli su oni u saopštenju. Podsećamo, 12-godišnja A.D. nestala je u Žarkovu na… »
Pronađena nestala devojčica (12) u Beogradu: Sama se vratila kući
Mondo pre 13 sati
Devojčica (12) koja je nestala u četvrtak 23. jula u prepodnevnim časovima u Beogradu na opštini Čukarica je živa i zdrava, sama se vratila kući nepovređena! Devojčica je nestala kod poznatog marketa u 11.30 časova u Ulici Ratka Mitrovića 65 na opštiini… »
Pronađena dvanaestogodišnja Anđelija Dimitrijević, zbog čijeg nestanka je aktiviran sistem "Pronađi me"
Newsmax Balkans pre 13 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je u 1.43 časova da je dvanaestogodišnja Anđelije Dimitrijević iz Beograda, zbog čijeg nestanka je sistem "Pronađi me", pronađena i da se, nepovređena, sama vratila kući. Kako je MUP tridesetak minuta… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“ – nestala dvanaestogodišnja Anđelija Dimitrijević
Pirotske vesti pre 14 sati
Sistem za hitno obaveštavanje javnosti „Pronađi me“ aktiviran je zbog nestanka dvanaestogodišnje Anđelije Dimitrijević iz Beograda. Devojčica je nestala 23. jula oko 11.30 časova u Ulici Ratka Mitrovića broj 65 na Čukarici. Visoka je oko 170 centimetara… »
Nestala devojčica Anđela (12) u Beogradu: Aktiviran sistem "Pronađi me"
Nova pre 14 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem "Pronađi me" zbog nestanka devojčice Anđele Dimitrijević, stare 12 godina iz Beograda. Kako se navodi, dete je visine oko 170 santimetara, ima dužu smeđu kosu i braon oči. U trenutku nestanka bila je… »
Pronađena devojčica nestala u Beogradu: Srećan kraj drame
Kurir pre 13 sati
Devojčica (12), čiji je nestanak bio prijavljen u Beogradu, pronađena je večeras. Devojčica se, nepovređena, sama vratila kući, naveo je MUP u saopštenju Zbog prijave nestanka, MUP je noćas aktivirao sistem „ Pronađi me“ za hitno obaveštavanje јavnosti u… »
Aktiviran sistem "Pronađi me" u Srbiji: Nestala devojčica (12) u Beogradu
Mondo pre 13 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je aktiviran sistem "Pronađi me" zbog devojčice (12) koja je danas nestala u Beogradu. Ona je nestala na opštini Čukarica u Beogradu u četvrtak 23. jula, poslednji put je viđena oko 11.30 časova u… »
Aktiviran sistem Pronađi me: Nestala Anđelija (12) iz Beograda
Telegraf pre 14 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem „Pronađi me“ za hitno obaveštavanje јavnosti u slučaјu nestanka dvanaestogodišnje Anđeliјe Dimitriјević iz Beograda, koјa јe nestala 23. јula 2026. godine na opštini Čukarica u Beogradu… »
Vesti dana »
Novi automobili sve traženiji u Srbiji - za šest meseci registrovano 3.300 vozila više nego lane
Kamatica pre 1 satjoš 31 povezana
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 27 minutajoš 18 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 41 povezana
Završena sednica Skupštine Beograda: Usvojene odluke o subvencijama i zemljištu
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 52 povezane