Povezane vesti

Prva Norisova pobeda nakon titule prvaka sveta, nastavio dominaciju u Budimpešti

Prva Norisova pobeda nakon titule prvaka sveta, nastavio dominaciju u Budimpešti

Nova pre 21 dana
Vozač Meklarena Lando Noris drugu godinu zaredom zabeležio je pobedu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske, dok je prvo mesto u generalnom plasmanu posle trke zadržao vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli. Noris, aktuelni svetski prvak, na stazi… »
Britanac posle velike pobede: Presrećan sam ponovnim povratkom na vrh...

Britanac posle velike pobede: Presrećan sam ponovnim povratkom na vrh...

Kurir pre 21 dana
Vozač Meklarena L ando Noris rekao je danas da je presrećan što se vratio pobedama, kao i da je tokom cele trke Formule 1 u Mađarskoj imao poverenje u svoj bolid. "Moj današnji tempo je verovatno bio jedan od najboljih ikada. Bolid je bio fantastičan za… »
Trka za Veliku nagradu Bahreina voziće se početkom oktobra u Maleziji

Trka za Veliku nagradu Bahreina voziće se početkom oktobra u Maleziji

Radio 021 pre 20 dana
Međunarodna automobilska federacija (FIA) saopštila je da će se trka Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina, koja je bila planirana za proleće ove godine, održati 4. oktobra na stazi Sepang u Maleziji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Formula 1… »
Hamilton posle kazne zbog 0,1 km/h: Može da me košta titule

Hamilton posle kazne zbog 0,1 km/h: Može da me košta titule

Sport klub pre 20 dana
Vozač Ferarija Luis Hamilton izjavio je da je optimističan pred nastavak sezone Formule 1, ali da eliminiše greške koje su ga koštale boljeg plasmana i na Velikoj nagradi Mađarske, ali i u prethodnom periodu. Aktuelni prvak sveta, as Meklarena Lando… »
Lando Noris posle pobede u Mađarskoj: "Znao sam da će doći ovaj trenutak, tempo je bio jedan od najboljih ikada"

Lando Noris posle pobede u Mađarskoj: "Znao sam da će doći ovaj trenutak, tempo je bio jedan od najboljih ikada"

Dnevnik pre 20 dana
Aktuelni šampion Formule 1 i vozač Meklarena Lando Noris izjavio je posle pobede na trci u Mađarskoj da njegov tempo bio verovatno jedan od najboljih koje je ikada imao. Noris je na stazi "Hungaroring" došao do prve pobede ove sezone, a ukupno 12. u… »
Antoneli: Najbolji ishod pred pauzu, biće teško u nastavku sezone

Antoneli: Najbolji ishod pred pauzu, biće teško u nastavku sezone

Sport klub pre 20 dana
Vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli smatra da je izvukao maksimum u veoma teškoj trci na Hungaroringu i tako dodatno uvećao prednost u plasmanu vozača. Tokom izazovnog vikenda za Mercedes na Velikoj nagradi Mađarske, vodeći u šampionatu nije uspeo da… »
F1: Lando Noris pobednik trke za Veliku nagradu Mađarske

F1: Lando Noris pobednik trke za Veliku nagradu Mađarske

Auto blog pre 20 dana
Foto: Screenshot / Formula 1 YouTube Vozač Meklarena Lando Noris drugu godinu zaredom zabeležio je pobedu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske, dok je prvo mesto u generalnom plasmanu posle današnje trke zadržao vozač Mercedesa Andrea Kimi… »
Konačno da vidimo šampiona Formule 1: Ludnica u Mađarskoj, šta uradi Maks Ferstapen?!

Konačno da vidimo šampiona Formule 1: Ludnica u Mađarskoj, šta uradi Maks Ferstapen?!

Mondo pre 20 dana
Aktuelni šampion Formule 1Lando Noris ostvario je prvu pobedu u ovogodišnjoj sezoni pošto je tokom celog vikenda briljirao na stazi Hungaroring. Lando Noris je prvo osvojio "pol" poziciju, koju je doduše izgubio već u prvom krugu od klupskog kolege… »
Noris: Presrećan sam ponovnim povratkom na vrh

Noris: Presrećan sam ponovnim povratkom na vrh

Radio sto plus pre 20 dana
“Moj današnji tempo je verovatno bio jedan od najboljih ikada. Bolid je bio fantastičan za vožnju i imao sam potpuno poverenje u njega. Sjajna trka, a činjenica da sam vratio prvo mesto zahvaljujući dužem ostanku na stazi pre drugog odlaska u boks, to… »
Noris: Najbolji tempo koji sam ikada imao, sve vreme sam verovao

Noris: Najbolji tempo koji sam ikada imao, sve vreme sam verovao

Sport klub pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris izjavio je posle pobede na Velikoj nagradi Mađarske da se nada da će u nastavku sezone u šampionatu Formule 1 biti u stanju da održi tempo kakav mu je doneo trijumf na "Hungaroringu". Noris trijumfovao je na Velikoj nagradi… »
(VIDEO) Ludački potez Sainsa – koji je Pjastrija koštao vođstva!

(VIDEO) Ludački potez Sainsa – koji je Pjastrija koštao vođstva!

Sport klub pre 20 dana
Vozač Vilijamsa Karlos Sains junior vrlo lako je mogao da košta Oskara Pjastrija pobede na Velikoj nagradi Mađarske – da je Australijanac stigao do cilja na „Hungaroringu“. Pjastri je odustao 15 krugova pre kraja poslednje trke Formule 1 pre letnje… »
Prva pobeda šampiona - Noris osvojio Mađarsku!

Prva pobeda šampiona - Noris osvojio Mađarsku!

B92 pre 20 dana
Tačno smo na polovini sezone u Formuli 1, a na čuvenom Hungarorignu pobedu je odneo aktuelni svetski prvak Lando Noris. Vladajući šampion je prvi put ove sezone zauzeo "pol" poziciju i završio je trku baš na mestu na kojem je i počeo - ispred svih… »
Noris veliča tim: "Automobil je bio sjajan za vožnju"

Noris veliča tim: "Automobil je bio sjajan za vožnju"

B92 pre 20 dana
Vozač Mekalrena i aktuelni svetski prvak Lando Noris tek iz 11. pokušaja upisao je prvu pobedu ove sezone. Britanac je osvojio prvo mesto u trci za Veliku Nagradu Mađarske, 11. u aktuelnom šampionatu, pre letnje pauze koja sledi do 21. avusta. Posle… »
Lando Noris pobednik trke F1 za Veliku nagradu Mađarske (VIDEO)

Lando Noris pobednik trke F1 za Veliku nagradu Mađarske (VIDEO)

Danas pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris drugu godinu zaredom zabeležio je pobedu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske, dok je prvo mesto u generalnom plasmanu posle današnje trke zadržao vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli. Noris, aktuelni svetski prvak, na… »
Aktuelni šampion pokazao da je bolji vozač od Verstapena i Pjastrija: Ferari sam pobedio Luisa strategijom, Kimi kao da ima…

Aktuelni šampion pokazao da je bolji vozač od Verstapena i Pjastrija: Ferari sam pobedio Luisa strategijom, Kimi kao da ima…

Hot sport pre 20 dana
Noris opravdao svoju šampionsku titulu iako je ceo drugi deo sezone imao daleko slabiji bolid, a videlo se i ko je najveći „idiot“ na celom gridu iznova! Lando Noris pobedio je na Velikoj nagradi Mađarske i mnogo važnije od samih 25 bodova pokazao nešto… »
Noris pobedio na Velikoj nagradi Mađarske, prvi trijumf u sezoni

Noris pobedio na Velikoj nagradi Mađarske, prvi trijumf u sezoni

RTS pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je na trci za Veliku nagradu Mađarske, 14. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, i stigao do prvog trijumfa u sezoni, ukupno 12. u karijeri. Noris je na stazi "Hungaroring" slavio vremenom 1:39:56.180, ispred vozača… »
Noris drugu godinu zaredom pobednik trke F1 za Veliku nagradu Mađarske

Noris drugu godinu zaredom pobednik trke F1 za Veliku nagradu Mađarske

Radio sto plus pre 20 dana
Noris, aktuelni svetski prvak, na stazi Hungaroring upisao je ukupno 12. pobedu u karijeri, dok je njegov timski kolega Oskar Pjastri 14 krugova pre kraja zbog problema sa menjačem odustao u trenutku kada je zauzimao drugu poziciju. Drugo mesto zauzeo je… »
Noris konačno slavio, Britanac osvojio Veliku nagradu Mađarske

Noris konačno slavio, Britanac osvojio Veliku nagradu Mađarske

Euronews pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobednik je Velike nagrade Mađarske, jedanaeste trke ovogodišnjeg šampionata Formule 1. Britanac je na stazi "Hungaroring" ostvario prvi trijumf u aktuelnoj sezoni, a ujedno i prvu pobedu otkako je prošle godine osvojio… »
Noris pobednik trke za Veliku nagradu Mađarske drugu godinu zaredom

Noris pobednik trke za Veliku nagradu Mađarske drugu godinu zaredom

Radio 021 pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris drugu godinu zaredom zabeležio je pobedu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske, a prvo mesto u generalnom plasmanu posle današnje trke zadržao je vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
Lando Noris pobednik Velike nagrade Mađarske u Formuli 1: aktuelni šampion ostvario prvi trijumf ove sezone

Lando Noris pobednik Velike nagrade Mađarske u Formuli 1: aktuelni šampion ostvario prvi trijumf ove sezone

Dnevnik pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je u trci za Veliku nagradu Mađarske u šampionatu Formule 1. Aktuelni šampion je na stazi "Hungaroring" došao do prve pobede ove sezone, a ukupno 12. u karijeri. Drugi je bio vozač Red Bula Maks Ferštapen, koji je za… »
„Hungaroring“ ostaje Norisov, Pjastri u središtu drame

„Hungaroring“ ostaje Norisov, Pjastri u središtu drame

Sport klub pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris trijumfovao je na Velikoj nagradi Mađarske, 11. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1. Britanac je na „Hungaroringu“ upisao prvu pobedu ove sezone i ujedno prvu otkako je prošle godine postao šampion. Noris je do trijumfa… »
Britanac najbrži na Hungaroringu: Noris drugu godinu zaredom pobednik trke F1 za Veliku nagradu Mađarske

Britanac najbrži na Hungaroringu: Noris drugu godinu zaredom pobednik trke F1 za Veliku nagradu Mađarske

Kurir pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris drugu godinu zaredom zabeležio je pobedu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske, dok je prvo mesto u generalnom plasmanu posle današnje trke zadržao vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli. Noris, aktuelni svetski prvak, na… »
Kakva trka na Hungaroringu! Šampion došao do prve pobede u sezoni!

Kakva trka na Hungaroringu! Šampion došao do prve pobede u sezoni!

Večernje novosti pre 20 dana
Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je danas u trci za Veliku nagradu Mađarske, koja se održala u šampionatu Formule 1. Foto: AP Photo/Darko Bandic Aktuelni šampion je na stazi "Hungaroring" došao do prve pobede ove sezone, a ukupno 12. u karijeri. Drugi… »
Lando Noris pobedio u trci za Veliku nagradu Mađarske u Formuli 1

Lando Noris pobedio u trci za Veliku nagradu Mađarske u Formuli 1

Politika pre 20 dana
Drugi je bio vozač Red Bula Maks Ferstapen, koji je za Norisom zaostao 15 sekundi. Vodeći u generalnom plasmanu Kimi Antoneli iz Mercedesa zauzeo je treće mesto sa 18,6 sekundi razlike u odnosu na pobednika trke. Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je… »
Svetski šampion konačno odneo pobedu, Pjastri doživeo katastrofu u Mađarskoj

Svetski šampion konačno odneo pobedu, Pjastri doživeo katastrofu u Mađarskoj

Telegraf pre 20 dana
Lando Noris konačno je upisao pobedu u novoj sezoni! Britanski vozač i aktuelni svetski šampion prvi je prošao kroz cilj na trci za VN Mađarske i pobedio prvi put u 2026. godini. Noris je u Meklarenu završio trku ispred Maksa Ferštapena i lidera u… »
Poslednja trka pred pauzu – Hungaroring donosi novo poglavlje borbe za titulu

Poslednja trka pred pauzu – Hungaroring donosi novo poglavlje borbe za titulu

Hot sport pre 20 dana
Antoneli u Mađarsku stiže kao lider šampionata, dok tehnička staza otvara priliku rivalima da smanje zaostatak Formula 1 ovog vikenda stiže na Hungaroring, gde se vozi Velika nagrada Mađarske, poslednja trka pred tradicionalnu letnju pauzu. Posle… »

Vesti dana »