Povezane vesti
Nemiri zbog pogubljenja, vatra u ambasadi Saudijske Arabije u Teheranu
RTS 02.01.2016
Pogubljenja 47 ljudi u Saudijskoj Arabiji izazvali su oštre proteste i reakcije u Bahreinu i Iranu, a EU je saopštila da je ozbiljno zabrinuta zbog slobode izražavanja i poštovanja građanskih i političkih prava u Saudijskoj Arabiji. Demonstranti zapalili… »
EU zabrinuta zbog pogubljenja u Saudijskoj Arabiji
Slobodna Evropa 02.01.2016
Evropska unija (EU) izrazila je večeras duboku zabrinutost zbog pogubljenja 47 osoba u Saudijskoj Arabiji, među kojima je bio i šiitski imam Nimr Baker el Nimr, koji je predvodio antivladine proteste u toj zemlji. "EU je ozbiljno zabrinuta zbog slučaja… »
U Saudijskoj Arabiji pogubljeno 47 zatvorenika, uključujući šiitski imam
Slobodna Evropa 02.01.2016
U Saudijskoj Arabiji je pogubljeno 47 zatvorenika, među kojima i šiitski imam koji je predvodio antivladine proteste, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje. Saudijski državni mediji javili su da je na listi pogubljenih ljudi i imam Nimr… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 38 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 36 minutajoš 126 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 22 minutajoš 19 povezanih

Vučić primio holivudskog glumca Stivena Sigala i njegovog sina, evo šta je povod (foto)
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih