Povezane vesti
Everton: Izabrao sam Partizan zbog veličine kluba i Evrope
Vesti online 06.01.2016
Novi fudbaler Partizana Brazilac Everton, pojačanja iz švajcarskog Sent Galena, rekao je da je prihvatio ponudu crno-belih zbog veličine kluba, borbe za trofeje i evropskih utakmica. - Lepo su me dočekali u Partizanu. Čuo sam se i sa zemljakom Kleom… »
Iliev: "Everton je sila, biće motor ekipe"
Sportske.net 06.01.2016
Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev u superlativima je govorio o novom pojačanju crno-belih i tom prilikom otkrio kako je klub 'naleteo' na Evertona Luiza. Brazilski fudbaler Everton Luiz predstavljen je danas kao novi igrač… »
"Doveli smo Evertona na ime Partizana" (VIDEO)
Mondo 06.01.2016
Novi Brazilac u Partizanu, posle Klea, Žuke, Vašingtona da Silve... Zadnji vezni Everton Luiz Gimaraeš predstavljen u Humskoj. Ivica Iliev izjavio da je Evertn došao zahvaljujući pre svega velikom imenu Partizana. Foto: MONDO/V. Sukdolak Dolazak… »
EVERTON JE PARTIZANOV ‘MOTOR’: Napravili smo pometnju u Evropi ovim transferom! (FOTO)
Hot sport 06.01.2016
Baš na Badnji dan Partizan je dobio pravi poklon. U Humsku je stigao kao veliko pojačanje, što je i najavio sportski direktor Ivica Iliev u svom prvom obraćanju. – Najavio sam bombastično pre par nedelja naš prelazni rok. Dolazak Evertona je… »
Vesti dana »

Uživo policija bila na visini zadatka Demonstranti se razišli, skup prošao sa izolovanim incidentima, saobraćaj normalizovan (foto)
Kurir pre 47 minutajoš 99 povezanih

FOTO, VIDEO Završen protest u Beogradu: Najveći skup u istoriji Srbije
Radio 021 pre 46 minutajoš 141 povezana

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korupcije
Beta pre 24 satajoš 37 povezanih

Studenti zbog incidenta ispred Skupštine proglasili kraj protesta
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih