Povezane vesti
Državljanin Srbije poginuo kod Sutomora
Večernje novosti 06.01.2016
U saobraćajnoj nesreći u Sutomoru danas je poginuo državljanin Srbije M.J. (52), saopštila je crnogorska policija. U saobraćajnoj nesreći u Sutomoru danas je poginuo državljanin Srbije M.J. (52), saopštila je crnogorska policija. M.J. je bio u… »
Tragedija Na Badnji Dan: Teška nesreća u Sutomoru, poginuo Srbin (52)
Telegraf 06.01.2016
Nesreća se dogodila oko 15 časova, kada je M. J, koji se sam nalazio u “Toyoti rav 4”, najverovatnije usred klizavog kolovoza, krećući se iz Bara ka Sutomoru, izgubio kontrolu nad vozilom. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u… »
Udes u Sutomoru, poginuo državljanin Srbije
RTS 06.01.2016
U saobraćajnoj nesreći u Sutomoru poginuo je državljanin Srbije M. J. (52), saopštila je crnogorska policija. M. J. je bio u vozilu marke "tojota" koje je oko 14.00 časova sletelo s puta. Istraga o uzrocima nesreće je u toku.… »
Beograđanin stradao u saobraćajnoj nesreći u Sutomoru
N1 Info 06.01.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Sutomoru poginuo je Beograđanin M. J. (52), saopštila je crnogorska Uprava policija. Nesreća se dogodila oko 15 časova, kada je M.J, koji se sam nalazio u automobilu Toyota rav 4, najverovatnije… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Policija, guranje sa građanima i ekspresna sednica Skupštine Pančeva
Nova pre 24 satajoš 21 povezana

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana