Povezane vesti
Državljanin Srbije poginuo kod Sutomora
Večernje novosti 06.01.2016
U saobraćajnoj nesreći u Sutomoru danas je poginuo državljanin Srbije M.J. (52), saopštila je crnogorska policija. U saobraćajnoj nesreći u Sutomoru danas je poginuo državljanin Srbije M.J. (52), saopštila je crnogorska policija. M.J. je bio u vozilu… »
Tragedija Na Badnji Dan: Teška nesreća u Sutomoru, poginuo Srbin (52)
Telegraf 06.01.2016
Nesreća se dogodila oko 15 časova, kada je M. J, koji se sam nalazio u “Toyoti rav 4”, najverovatnije usred klizavog kolovoza, krećući se iz Bara ka Sutomoru, izgubio kontrolu nad vozilom. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Sutomoru u… »
Udes u Sutomoru, poginuo državljanin Srbije
RTS 06.01.2016
U saobraćajnoj nesreći u Sutomoru poginuo je državljanin Srbije M. J. (52), saopštila je crnogorska policija. M. J. je bio u vozilu marke "tojota" koje je oko 14.00 časova sletelo s puta. Istraga o uzrocima nesreće je u toku.… »
Beograđanin stradao u saobraćajnoj nesreći u Sutomoru
N1 Info 06.01.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Sutomoru poginuo je Beograđanin M. J. (52), saopštila je crnogorska Uprava policija. Nesreća se dogodila oko 15 časova, kada je M.J, koji se sam nalazio u automobilu Toyota rav 4, najverovatnije usred… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: bezbednosne garancije i teritorijalni integritet Ukrajine
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 48 povezanih

Blokade i počele jer su se studenti osećali nebezbedno: "Uspevamo jer smo tu jedni sa drugima - na ulici"
N1 Info pre 41 minutajoš 32 povezane

Protest podrške Nikolini: Studenti traže smenu komandanta JZO i procesuiranje odgovornih
Nedeljnik pre 11 minutajoš 14 povezanih

Protesti u Srbiji: Pritvor osumnjičenima za napad na "Kobre", studenti za večeras najavili nove proteste
NIN pre 3 satajoš 45 povezanih

Burne reakcije javnosti na izjavu predsednice Narodne skupštine: Zahtevi da se uključi novosadsko Tužilaštvo
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 23 povezane