Povezane vesti

Mandić: Uželeo sam se fudbala, Gruja će se dokazati u Liverpulu

Mandić: Uželeo sam se fudbala, Gruja će se dokazati u Liverpulu

Sportal blic 08.01.2016
Fudbalska pauza u Srbiji polako se privodi kraju. Praznici su prošli, a naši prvoligaši uskoro počinju sa pripremama. Staniša Mandić, prvotimac Čukaričkog, kaže da se uželeo fudbala, i da jedva čeka da pripreme počnu. Foto: O. Bunić / RAS… »
STANIŠA MANDIĆ: Iza mene je najbolja godina u karijeri, a opet sam se uželeo fudbala!

STANIŠA MANDIĆ: Iza mene je najbolja godina u karijeri, a opet sam se uželeo fudbala!

Hot sport 08.01.2016
Iza njega je praktično 12 meseci bez pauze. Iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu, brojni izazovi... Sa mnogima se Staniša Mandić uspešno izborio. Sigurno da je imao mnogo blistavih trenutaka u prošloj godini. Mnogi nikada u karijeri neće… »
Mandić: Nadam se da će i ostale godine u mojoj karijeri da budu uspešne kao 2015.

Mandić: Nadam se da će i ostale godine u mojoj karijeri da budu uspešne kao 2015.

Večernje novosti 08.01.2016
Titula prvaka sveta na Novom Zelandu, kup Srbije sa Čukaričkim i debi za Crnu Goru najvažniji momenti prethodne godine - kaže fudbaler Čukaričkog. Momak o kojem se mnogo pričalo u prethodnih 12 meseci je sigurno Staniša Mandić. Što o uspehu koji… »

Vesti dana »