Povezane vesti
Mandić: Uželeo sam se fudbala, Gruja će se dokazati u Liverpulu
Sportal blic 08.01.2016
Fudbalska pauza u Srbiji polako se privodi kraju. Praznici su prošli, a naši prvoligaši uskoro počinju sa pripremama. Staniša Mandić, prvotimac Čukaričkog, kaže da se uželeo fudbala, i da jedva čeka da pripreme počnu. Foto: O. Bunić / RAS… »
STANIŠA MANDIĆ: Iza mene je najbolja godina u karijeri, a opet sam se uželeo fudbala!
Hot sport 08.01.2016
Iza njega je praktično 12 meseci bez pauze. Iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu, brojni izazovi... Sa mnogima se Staniša Mandić uspešno izborio. Sigurno da je imao mnogo blistavih trenutaka u prošloj godini. Mnogi nikada u karijeri neće… »
Mandić: Nadam se da će i ostale godine u mojoj karijeri da budu uspešne kao 2015.
Večernje novosti 08.01.2016
Titula prvaka sveta na Novom Zelandu, kup Srbije sa Čukaričkim i debi za Crnu Goru najvažniji momenti prethodne godine - kaže fudbaler Čukaričkog. Momak o kojem se mnogo pričalo u prethodnih 12 meseci je sigurno Staniša Mandić. Što o uspehu koji… »
Vesti dana »

Novi Sad: Ispred suda skup podrške studentkinji kojoj su aktivisti SNS-a polomili vilicu
Beta pre 54 minutajoš 16 povezanih

Zelenski: Rusija rasporedila 50.000 vojnika u blizini ukrajinske Sumske oblasti
Vesti online pre 49 minutajoš 19 povezanih

Vučević apeluje na „Studente koji žele da uče“ da prekinu štrajk glađu
Serbian News Media pre 14 minutajoš 14 povezanih

Brnabić: Srbija mora da nadoknadi sve što je izgubila zbog blokada, izbori nepotrebni
Novi magazin pre 14 minutajoš 12 povezanih

Objavljen predlog Zelenskog: „Spremni smo za format Tramp-Putin-ja“
Danas pre 4 minutajoš 20 povezanih