Povezane vesti
Predsednik Makedonije upozorio ambasadore da budu pažljiviji
Večernje novosti 23.01.2016
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov pozvao je strane ambasadore u Makedoniji da budu pažljivi prilikom posredovanja u rešavanju političke krize da ih građani ne bi pogrešno shvatili. Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov pozvao je strane ambasadore u… »
Ivanov poziva ambasadore da budu pažljiviji
N1 Info 23.01.2016
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov pozvao je strane ambasadore u Makedoniji da budu pažljivi prilikom posredovanja u rešavanju političke krize da ih građani ne bi pogrešno shvatili. "Zahvalan sam na zalaganju evrokomesara Johanesa Han za… »
Predsednik Makedonije pozvao ambasadore da budu pažljiviji
Slobodna Evropa 23.01.2016
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov pozvao je strane ambasadore u Makedoniji da budu pažljivi prilikom posredovanja u rešavanju političke krize da ih građani ne bi pogrešno shvatili. "Zahvalan sam na zalaganju evrokomesara Johanesa Han za… »
Vesti dana »

Milivojević i Ćuta za Nova.rs objašnjavaju zašto nisu podržali predlog o Vladi narodnog poverenja
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

Dekan fizičkog fakulteta predlaže ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane

"Ovo je uzrok tragedije, zakoni bili samo na papiru": Makedonski javni tužilac otkrio uzrok požara u diskoteci smrti
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 3 satajoš 27 povezanih