Povezane vesti
Vladika ustaši: Naša mera je Hrist i ljubav
Mondo 23.01.2016
Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije je u Zagrebu, povodom govora mržnje hrvatskog voditelja Marka Juriča, poručio da na takve govore uzvratimo govorom ljubavi. Foto: Beta/ Ministarstvo spoljnih poslova "Moje osećanje je oduvek bilo da ne… »
Na govor mržnje uzvratiti govorom ljubavi
RTV 23.01.2016
ZAGREB - Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije danas je u Zagrebu, povodom govora mržnje hrvatskog voditelja Marka Juriča, poručio da na takve govore treba da uzvratimo govorom ljubavi. "Moje osećanje je oduvek bilo da ne vodimo mnogo računa o… »
Porfirije o Juričevom govoru mržnje: Uzvratimo ljubavlju
N1 Info 23.01.2016
Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije danas je u Zagrebu, povodom govora mržnje hrvatskog voditelja Marka Juriča, poručio da na takve govore treba da uzvratimo govorom ljubavi. "Moje osećanje je oduvek bilo da ne vodimo mnogo računa o govoru… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Buka širom Beograda, građani lupaju u šerpe i zvižde: Studenti blokirali ministarstvo, Vučić ih vređao
Nova pre 1 satjoš 33 povezane

'Jak zvuk' na protestu: EU traži istragu, policija, BIA i vojska tvrde da nemaju veze sa tim
BBC News pre 57 minutajoš 19 povezanih

Portparol EK o incidentu na protestu: Videli smo izveštaje, vlasti da sprovedu transparentnu istragu
N1 Info pre 3 satajoš 65 povezanih

"Svi su u teškom i ozbiljnom stanju" Zamenik načelnika VMA dr Leković: Kod nas je 6 pacijenata, dok je jedan zbrinut u Nišu
Kurir pre 3 satajoš 121 povezana

MUP: Žandarmerija nije predala nijedno tehničko sredstvo Bezbednosno-informativnoj agenciji
Radio 021 pre 3 satajoš 54 povezane