Povezane vesti
Vladika ustaši: Naša mera je Hrist i ljubav
Mondo 23.01.2016
Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije je u Zagrebu, povodom govora mržnje hrvatskog voditelja Marka Juriča, poručio da na takve govore uzvratimo govorom ljubavi. Foto: Beta/ Ministarstvo spoljnih poslova "Moje osećanje je oduvek bilo da ne… »
Na govor mržnje uzvratiti govorom ljubavi
RTV 23.01.2016
ZAGREB - Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije danas je u Zagrebu, povodom govora mržnje hrvatskog voditelja Marka Juriča, poručio da na takve govore treba da uzvratimo govorom ljubavi. "Moje osećanje je oduvek bilo da ne vodimo mnogo računa o… »
Porfirije o Juričevom govoru mržnje: Uzvratimo ljubavlju
N1 Info 23.01.2016
Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije danas je u Zagrebu, povodom govora mržnje hrvatskog voditelja Marka Juriča, poručio da na takve govore treba da uzvratimo govorom ljubavi. "Moje osećanje je oduvek bilo da ne vodimo mnogo računa o govoru… »
Vesti dana »

Protest „15. za 15“ danas u Beogradu: Građani se okupljaju na četiri ključne tačke
Nova ekonomija pre 24 satajoš 99 povezanih

Gradski prevoz u Beogradu danas se u potpunosti obustavlja, saznaje Nova ekonomija
Nova ekonomija pre 24 satajoš 141 povezana

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korupcije
Beta pre 24 satajoš 37 povezanih

Beograd preplavljen ljudima, na ulicama više stotina hiljada onih koji protestvuju
Nova ekonomija pre 24 satajoš 63 povezane