Povezane vesti

Crnogorci u glas: Pokradeni smo!

Crnogorci u glas: Pokradeni smo!

Vesti online 23.01.2016
Kapiten cnogorske selekcije Nikola Janović veličao je uspeh "ajkula" na šampionatu Evrope u Beogradu, ali nije mogao da ne pomene sudije. - Ponosni smo na sve što smo uradili na EP. Ne znam, možda je moglo i drugačije da bude u finalu, ali utisak je… »
Crnogorci pronašli krivce za poraz: Sudije su nas upropastile!

Crnogorci pronašli krivce za poraz: Sudije su nas upropastile!

Mozzart sport 23.01.2016
"Srbija je velika reprezentacija, to su sjajni momci i sa svima smo veoma dobri. Sve što su osvojili zasluženo im je pripalo, ali za ovaj meč nisam siguran da je bilo tako", rekao je Janović. Reprezentativci Crne Gore smatraju da su sudije finalne… »
Crnogorci ''grme'' na sudije: ''Upropastili nas!''

Crnogorci ''grme'' na sudije: ''Upropastili nas!''

Sportske.net 23.01.2016
Teško su reprezentativci Crne Gore podneli večerašnji poraz u finalu Evropskog prvenstva od Srbije i krivca pronašli u - sudijama. Crna Gora je pružila odličan otpor Srbiji u finalu Evropskog prvenstva, ali je tek u poslednjoj deonici naš tim uspeo… »
KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Crnogorcima krive sudije za poraz

KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Crnogorcima krive sudije za poraz

Hot sport 23.01.2016
– Žao mi je, nosim gorčinu… Voleo bih da mogu da kažem mnogo lepih stvari reprezentativcima Srbije jer su to zaslužili, to su sjajni momci, svetski igrači i veliki smo prijatelji. Sve što su do sada osvojili su zaslužili, ali večeras nisu. Na… »
Janović: Sudije su nas brutalno pokrale protiv Srbije u finalu EP

Janović: Sudije su nas brutalno pokrale protiv Srbije u finalu EP

Novi magazin 23.01.2016
Vaterpolista Crne Gore Nikola Janović rekao je da su sudije u večerašnjoj finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u Beogradu protiv Srbije "brutalno pokrale" njegovu ekipu. "Žao mi je, nosim gorčinu... Voleo bih da mogu da kažem mnogo lepih stvari… »

Vesti dana »