Povezane vesti

Moje zlato: Poslušajte kako Holanđanin peva hit Milice Todorović! (video)

Moje zlato: Poslušajte kako Holanđanin peva hit Milice Todorović! (video)

Svet & Skandal 04.02.2016
Rafael Lopro, mladi umetnik iz Holandije, rado obrađuje pesme sa prostora bivše Jugoslavije a poslednje u nizu je “Moje zlato” koju folk pevačica Milica Todorović izvodi sa MC Jankom. Na repertoaru mladog Rafaela našle su se numere folk pevačice… »
(Video) Oduvao: Poslušajte kako Holanđanin peva hit Milice Todorović

(Video) Oduvao: Poslušajte kako Holanđanin peva hit Milice Todorović

Kurir 04.02.2016
Hit Milice Todorović "Moje zlato" zaludeo je svet pa i mladog umetnika Rafaela Loprea. Naime, Rafael često obrađuje pesme sa prostora bivše Jugoslavije a ovog puta se odlučio za pesmu koja je za kratko vreme postala pravi hit. Meeđutim, on nije prvi… »
Jedan hit dva izvođača: Holanđanin izveo pesmu Milice Todorović i oduševio Internet! (VIDEO)

Jedan hit dva izvođača: Holanđanin izveo pesmu Milice Todorović i oduševio Internet! (VIDEO)

Story 04.02.2016
Mladi umetnik iz Holandije, Rafael Lopro, nalazi inspiraciju za svoje pesme u muzici sa prostora bivše Jugoslavije... Pesma koju izvodi mlada folk pevačica Milica Todorović Moje zlato je izgleda privukla veliku pažnju mladog umetnika iz Holandije… »
VIDEO: Ovako Holanđanin peva hit Milice Todorović

VIDEO: Ovako Holanđanin peva hit Milice Todorović

Vesti online 04.02.2016
Mladi umetnik iz Holandije, Rafael Lopro, odlučio je da u svom fazonu izvede pesmu "Moje zlato", pevačice Milice Todorović. Poslušajte ga! Inače ovaj mladić rado obrađuje naše narodnjake: već je prepevao hitove Seke Aleksić i njenog kolege Saše… »

Vesti dana »