Povezane vesti
Nataša Bekvalac: Drastične promene kroz tri paklene nedelje
Večernje novosti 12.02.2016
Pevačica Nataša Bekvalac je odlučila da se odrekne svog najvećeg poroka i da jednom zauvek ostavi cigarete. Pogledajte kako izdržava. Pevačica Nataša Bekvalac je odlučila da se odrekne svog najvećeg poroka i da jednom zauvek ostavi cigarete… »
Nataša Bekvalac bez nikotina: Iza mene su tri nedelje histerije!
Svet & Skandal 12.02.2016
Nataša Bekvalac već godinama pokušava da prestane da puši, a čini se da je laserska terapija bila učinkovita, pa pvačica nije zapalila cigaretu već 21 dan. “Dobro jutro. Dan 21. bez cigarete. Sada sam i zvanično nepušač! Naravno, u naletu… »
Foto Nataša Bekvalac Prestala sam da pušim, a u naletu histerije skratila sam kosu i promenila boju
Kurir 12.02.2016
Nataša Bekvalac se oglasila na društvenim mrežama i otkrila da su iza nje 3 veoma teške nedelje. Naime, nekoliko puta je pokušavala da se reši svog poroka, cigareta, ali sada je konačno i uspela. Ona ovim lepim pohvalila na društvenim mrežama… »
TRI PAKLENE NEDELJE Pogledajte šta je Nataša Bekvalac uradila u naletu histerije
Blic 12.02.2016
Popularna pevačica nije krila da vodi dugu i tešku borbu pokušavajući da ostavi cigarete, a sada je konačno na dobrom putu da se reši tog poroka. Ipak, javno je priznala da joj nimalo nije bilo lako. Nataša se na društvenim mrežama pohvalila da… »
Vesti dana »
Najmanje 47 osoba ubijeno, a 22 ranjene u izraelskom napadu na Balbek-Hermel u Libanu
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Oglasio se kremlj: Rusija upozorila SAD da će lansirati hipersoničnu raketu na Ukrajinu
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane