Povezane vesti

Zidan prvi put zamenio Ronalda: Kristijano uvek pravi razliku, ali su mi bitni i oni koji ne igraju

Zidan prvi put zamenio Ronalda: Kristijano uvek pravi razliku, ali su mi bitni i oni koji ne igraju

Mozzart sport 18.02.2016
Trener Reala o zajedništvu u ekipi. Trener madridskog Reala Zinedin Zidan, posle trijumfa nad Romom (2:0), izjavio je da je za njega tim najvažniji, ali da će uvek neko da napravi razliku, kao što je to u Rimu uradio Kristijano Ronaldo. „Srećan sam… »
Kristijano Mekog Srca: Poljubio devojčicu pa razbio Romu! /VIDEO/

Kristijano Mekog Srca: Poljubio devojčicu pa razbio Romu! /VIDEO/

Sportal blic 18.02.2016
Kristijana Ronalda mnogi ljubitelji fudbala osporavaju i ne vole... Za asa Reala kažu da je samoživ i razmažen. Ipak, gest Portugalca pred meč osmine finala Lige šampiona sa Romom (0:2) raznežio je čak i njegove kritičare. A dream come true for… »
Zidanu je važna grupa, ali njega je jednostavno morao da pohvali

Zidanu je važna grupa, ali njega je jednostavno morao da pohvali

Sportal blic 18.02.2016
Trener Real Madrida Zinedin Zidan pohvalio je igru svojih fudbalera u pobedi nad Romom (2:0) u Ligi šampiona, ali je naveo i da je Kristijano Ronaldo bio ključan igrač u trijumfu. Foto: Reuters Zinedin Zidan Real je na “Olimpijskom stadionu” u Rimu… »
Spaleti: Neću o fizičkoj spremi zbog igrača

Spaleti: Neću o fizičkoj spremi zbog igrača

Mondo 18.02.2016
Trener Rome priznao da je Real bolji tim, ali ne želi da daje alibi svojim fudbalerima. Foto: AP/Alessandra Tarantino Roma nije uspela da iskoristi domaći teren i dođe do povoljnog rezultata protiv Real Madrida u prvom duelu osmine finala Lige… »

Vesti dana »