Povezane vesti
60 MILIONA RAZLOGA DA POTPIŠE: Felipe Anderson na pragu Mančester junajteda
Hot sport 22.02.2016
Predsednik Lacija je po svemu sudeći priznao novinarima da će krilni igrač iz Brazila, koji je 2013. u Rim doveden za osam miliona evra, preći u redove tima sa Old Traforda. Predsednik Lacija Klaudio Lotito, otkrio je da će Felipe Anderson preći u… »
Anderson ide u Junajted za 60.000.000 evra?
Večernje novosti 22.02.2016
Felipe će igrati za Mančester sledeće sezone. Kupio sam ga za osam miliona evra i već sam ga prodao - rekao je predsednik Lacija Klaudio Lotito za “Kalčomerkato”. Ako je verovati “Kalčomerkatu” Mančester Junajted je već počeo da troši… »
Predsednik Lacija: Već sam prodao Andersona za 60.000.000 evra
Mozzart sport 22.02.2016
Italijanski Kalčomerkato piše da će Brazilac od leta igrati za Mančester Junajted. Deža vu. Već smo prethodnih meseci mogli da vidimo da je Mančester Junajted zagrizao za brazilskog vezistu Felipea Andersona, a italijanski Kalčomerkato tvrdi da… »
Bomba - Otkriveno prvo pojačanje Junajteda?
Sportske.net 22.02.2016
Predsednik italijanskog kluba se pohvalio, novinari čuli. Iskreno, nama deluje nerealno... Predsednik Lacija, Klaudio Lotito je prisustvovao meču Salernitane gde takođe ima udeo u vlasništvu i Krotonea. U razgovoru sa akcionarima je rekao da je već… »
Pojačanje: Mančester junajted dovodi igrača iz Serije A
Sportal blic 22.02.2016
Fudbaler Lacija Felipe Anderson na leto će pojačati Mančester junajted u transferu vrednom 60 miliona evra, piše listi Il Mesađero. Foto: Reuters Luj van Gal Kako se navodi, predsednik Klaudio Lotito pohvalio se prijateljima kako je uspeo da napravi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Završeni protesti u Beogradu i Nišu, studenti se polako vraćaju na fakultete, blokade se nastavljaju
Nova pre 58 minutajoš 54 povezane
„Mi, stariji skupili smo se da podržimo studente“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima na Slaviji
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih
Napredak slavio u Subotici: Fenomenalni Bastajić dva puta tresao mrežu rivala!
Hot sport pre 38 minutajoš 20 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 39 minutajoš 2 povezane