Povezane vesti
Studentkinja s invaliditetom tvrdi: Uskraćeno mi je pravo na obrazovanje
Moj Novi Sad 25.02.2016
Milica Knežević, studentkinja Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu, koji pripada Univerzitetu u Novom Sadu, juče je na Fejsbuku podelila status u kome kaže da joj je uskraćeno pravo na obrazovanje. Milica je brucoškinja softverskog… »
VAPAJ Milice Knežević potresao Fejs: Vi ste me ponizili, a mene je sramota!
24 Sata 25.02.2016
Studentkinja Tehničkog fakulteta "Mihailo Pupin" iz Zrenjanina Milica Knežević postavila je na Fejsbuk profil fotografiju i vapaj nadležnima koji se proširio internetom. Njena priča je dobila 6000 lajkova, a nije za lajk, već za bes. Milica je… »
"Nisu problem kolica, već diskriminacija"
RTV 25.02.2016
ZRENJANIN - "Sramota je što i u 21. veku treba objašnjavati da je obrazovanje pravo, a ne problem. Sramota je da budem ponižena time što mi je onemogućen pristup obrazovanju samo zato što koristim invalidska kolica. Možda je sramota i to što imam… »
Studentkinja Milica: Uskraćeno mi je pravo na obrazovanje
NoviSad.com 25.02.2016
Novi Sad - Milica Knežević, studentkinja Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu, koji pripada Univerzitetu u Novom Sadu, juče je na Fejsbuku podelila status u kome kaže da joj je uskraćeno pravo na obrazovanje. Milica je brucoškinja… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
UEFA žestoko kaznila FSS zbog propusta na mečevima protiv Švajcarske i Danske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane