Povezane vesti
Le Talek: U Rusiji bih imao veće pare, ali ovo je posebno
Press 01.03.2016
Jedan od junaka pobede Crvene zvezde u 150. večitom fudbalskom derbiju protiv Partizana Damjan Le Talek izjavio je da nikada u životu nije doživeo ništa slično i da je evidentno da je dolaskom među crveno-bele napravio pravi potez. "Bilo je… »
Le Talek: Dolazak u Zvezdu pravi potez, volim da sam prvi u svemu
Sportal blic 01.03.2016
Samo dve utakmice su bile dovoljen da novajlija Damijen le Talek "kupi" sve navijače Crvene zvezde i pokaže da će biti pravo pojačanje. U prva dva meča je pokazao da može da igra dobro na više pozicija, protiv Partizana je igrao i na poziciji… »
LE TALEK: U Francuskoj se priča o Zvezdi
Hot sport 01.03.2016
– Bilo je odlično, pobedili smo u gostima. Čuo sam da nismo pobedili nekoliko godina na stadionu velikog rivala i zato je radost veća. Čini mi se da ja polovina navijača bilo naša i radost sa njima je zato bila veća. Prvi put mi je bilo ovako… »
Le Talekov osvrt na Humsku: Nisam doživeo ništa slično u karijeri
Večernje novosti 01.03.2016
Čini mi se da ja pola navijača bilo naše i radost sa njima je i zato bila veća, jer su došli u velikom broju da nas podrže. Prvi put mi je bilo ovako – iskren je francuski vezista. Francuski internacionalac Damjan Le Talek nije dugo čekao da… »
Le Talek: "Ne žalim što sam zbog Zvezde odbio ruske pare"
Sportske.net 01.03.2016
Francuski internacionalac Damjan Le Talek sumirao je utiske dva dana nakon debija u "večitom derbiju" i priznao da nikada u karijeri nije doživeo ništa slično. Pre samo nekoliko nedelja Damjan Le Talek je parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom, a već na… »
Le Talek: Mogao sam u manji ruski klub za veće pare, ali ovako nešto nikada nisam doživeo!
Mozzart sport 01.03.2016
"Osećaj je jedinstven. Bio sam svestan veličine kluba i pre nego što sam došao, zato sada još više verujem da možemo sve da pobedimo i nastavimo sa rekordima", rekao je Francuz. Jedan od junaka pobede Crvene zvezde u 150. večitom fudbalskom… »
Vesti dana »

Kočani u suzama: Danas sahrane stradalih u požaru, porodice i prijatelji se opraštaju od svojih najmilijih
Nova pre 46 minutajoš 30 povezanih

Letnje računanje vremena počinje 30. marta u 2 sata iza ponoći
Novi magazin pre 57 minutajoš 18 povezanih

Dženesis kaže da nije LRAD, ali se poziva na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante u Beogradu
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana

IDF: Želimo tampon-zonu između juga i severa Gaze; SAD: Hamasu još malo vremena da prihvati Vitkofov plan
RTS pre 27 minutajoš 14 povezanih

Tramp otkrio zašto moraju imati dobre odnose s Rusijom; Kijev: Udar na rusku vojnu bazu u Saratovu
RTS pre 9 minutajoš 13 povezanih