Povezane vesti
Pisanjem pobeđujemo zlo
Večernje novosti 10.03.2016
Milisavu Saviću u četvrtak svečano uručena ugledna nagrada "Meša Selimović" za knjigu godine na sceni Narodnog pozorišta. U priči je moguć izlazak iz tamnog vilajeta. VELIKA književna nagrada "Meša Selimović", na Velikoj sceni Narodnog pozorišta, u… »
Milisavu Saviću uručena nagrada "Meša Selimović"
Radio 021 10.03.2016
Nagrada "Meša Selimović" za knjigu godine uručena je danas Milisavu Saviću za roman "La sans pareille". Primajući nagradu, Savić je istakao da je sam izbor za nagradu svečanost u čast knjige. "Posebno mi je drago što nagradu primam u Narodnom pozorištu… »
Milisavu Saviću uručena nagrada "Meša Selimović"
Blic 10.03.2016
Nagrada "Meša Selimović" za knjigu godine uručena je danas Milisavu Saviću za roman "La sans pareille". Primajući nagradu, Savić je istakao da je sam izbor za nagradu svečanost u čast knjige. - Posebno mi je drago što nagradu primam u Narodnom pozorištu… »
Vesti dana »

Preminuo Den Tana: Nekadašnji predsednik FK „Crvena zvezda“, fudbaler i glumac
Nedeljnik pre 39 minutajoš 38 povezanih

UŽIVO Protest Zborova i studenata: "Večeras čistimo Grad - sloboda ostaje", kolona ispred Pokreta socijalista
Radio 021 pre 9 minutajoš 21 povezana

Erdogan saopštio: Razgovor Putina i Trampa dao podsticaj naporu da se okonča rat u Ukrajini
Večernje novosti pre 2 satajoš 100 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 24 povezane