Povezane vesti
ODJEDNOM JE POČEO DA SE RASPADA: Hrvatskom vojnom helikopteru otpala vrata u letu
Pravda 11.03.2016
ZAGREB - Na planiranoj ruti između mesta Rakov potok i Horvati u Zagrebačkoj županiji, iz za sada neutvrđenog razloga, otpala su vrata sa helikoptera. Tokom planiranog trenažnog leta helikoptera HRZ i PZO-a u noćnim uslovima, u sredu 9. marta oko… »
Otpala vrata na helikopteru tokom leta!
Alo 11.03.2016
Na planiranoj ruti između mesta Rakov potok i Horvati u Zagrebačkoj županiji, iz za sada neutvrđenog razloga, otpala su vrata sa helikoptera. Tokom planiranog trenažnog leta helikoptera HRZ i PZO-a u noćnim uslovima, u sredu 9. marta oko 20:30… »
Otpala vrata helikoptera u Hrvatskoj
RTS 11.03.2016
Tokom trenažnog leta helikoptera Mi-171Sh, u kome je bila petočlana posada, iz nepoznatih razloga otpala su vrata letelice. Vežba je prekinuta, a helikopter se vratio u vazduhoplovnu bazu. Hrvatsko Ministarstvo odbrane je saopštilo da se incident… »
Na helikopteru otpala vrata tokom trenažnog leta
Studio B 11.03.2016
Na planiranoj ruti između mesta Rakov potok i Horvati u Zagrebačkoj županiji, iz za sada neutvrđenog razloga, otpala su vrata sa helikoptera. Tokom planiranog trenažnog leta helikoptera HRZ i PZO-a u noćnim uslovima, u sredu 9. marta oko 20:30… »
Otpala Vrata Helikoptera Iznad Zagreba: Incident tokom noćne vojne vežbe
Kurir 11.03.2016
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 6 satijoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih